2022-09-27
🔸辛手村傅統味乾鍋 bb辣辛手村傅統味(套)豬頸肉(套) 蝦(套)魚皮餃(套)金針菇(套)個鍋底好惹味!香辣味道有層次,加埋超多蔥花,完全係色香味俱全,好正!辣度係bb辣,都唔太bb但好過癮!建議大家都由呢個辣度開始挑戰!配菜方面超推豬頸肉,脆脆地口感唔會太油膩好香口、蓮藕片好脆好爽口,一樣係必點!土豆絲係厚切粗薯條,偏爽口而且好入味!🔸重口味成都燒茗皮 $32好有驚喜!重口味原來係蔥蒜,每一卷裏面都爆餡料!!我本身就好鍾意食啲煙韌嘅嘢,所以煙煙韌韌嘅茗皮超岩我胃口!jengggg~🔸川燒經典豬頸肉 $42豬頸肉好脆口,調味有少少蜜糖超級惹味!(我男朋友對於啲蜜糖沉迷到其他所有嘢都要掂一掂啲蜜糖嚟食,店員有幾次想收碟我男朋友都唔俾佢收走剩低嗰啲蜜糖汁,勁尷尬...)🔸秋葵牛肉卷(1串)$38外層肥牛燒到有少少焦香,一啖咬落去裏面嘅秋葵爽脆勁有口感,成個配搭超級夾,清爽得來又好滿足、孜然好夠、超推介!🔸川燒厚切牛舌心 $68超厚肉牛味香濃又juicy,孜然味好正、好食🔸辛手村特調雞泡魚乾 $52🔸辛手雞棒肉串(1串)$32🔸芭樂烏龍冰茶 $34🔸荔枝烏龍冰茶 $34
🔸辛手村傅統味乾鍋 bb辣
辛手村傅統味(套)
豬頸肉(套)
蝦(套)
魚皮餃(套)
金針菇(套)
🔸重口味成都燒茗皮 $32
🔸川燒經典豬頸肉 $42
🔸秋葵牛肉卷(1串)$38
🔸川燒厚切牛舌心 $68
超厚肉牛味香濃又juicy,孜然味好正、好食
🔸辛手村特調雞泡魚乾 $52
🔸辛手雞棒肉串(1串)$32