2019-06-14
好少會見到五顏六色的餃子 就係因為呢間餃子皮好靚比佢吸引左 有睇過佢介紹都係用天然蔬菜汁整成 無添加過色素架🥰同同事喺午餐時過黎 同事今日都唔想食澱粉質 所以我哋全部都係叫小食同餃子 雨花石餃子 入邊係有豬肉同埋馬蹄餡 好好奇點解餃子皮可以整到五顏六色 個餃子仲要限量發售 相信因為製作餃子皮需要時間 所以早去早享受呀🤪 只要叫咗餃子都會送老火湯 係紅棗雪耳燉雞湯 好清甜好好飲 另外叫咗韭菜鮮蝦煎餃 韭菜香好好食 仲有大大隻鮮蝦架 煎得個皮好香脆 一流 麻辣牛肚 麻辣牛肚份量好多 爽口彈牙 大量蒜頭同埋麻辣汁 夏天咁熱唔想成日食飯麵 食下小食夠開胃 蒜香雞翼 雞翼係新鮮炸起 勁香蒜頭味 鍾意食炸嘢你一定唔好錯過 仲有仲有我最最最鍾意食嘅剁椒皮蛋 個汁有小小酸 小小辣 又係開胃小食 同埋皮蛋係流心嫁😎總結今餐係滿意架 睇得又食得 又坐得舒服 下次一定會再黎🥰
總結今餐係滿意架 睇得又食得 又坐得舒服 下次一定會再黎🥰