2011-03-27
係得呢間特別爆, 為何呢?我們7點到, 派了入5號廳了.5號廳地下已滿, 仲要上2樓.另仲有去到7, 8號廳架!嘩, 呢度真係成百張枱都有.6個人, 阿哥介紹6人餐, 但不太o岩 口味, 最後都係散叫.剛行完山, 大家連叫野食都冇力睇左好耐menu, 叫的當然有鵝; 另外仲有湯津白, 西蘭花蝦仁, 咕嚕肉, 蒸豆腐!鵝又真係好食, 皮脆, 啖啖肉, 多肉汁;但真係唔平, 鬼咩, 招牌菜色!其他方面, 湯津白比想像中細好多, 一包都唔知落唔落得晒~味正常.西蘭花蝦仁d 蝦好爽, 炒得8,9 成熟, 半透明的, 很好.咕嚕肉唔係水注注的多汁, 而係半乾身的, 粉也不厚, 係portion 細d蒸豆腐係落豆豉蒸的, 好滑, 送飯一流;女仔好愛食, 可能係嫌d 鵝 "毒" , 對皮膚唔好, 唯有食多d 其他的吧!食到中途, 不停有廣播, 話有新鮮蝦返左, remind d 伙計.8點才返海鮮?深井有冇咁塞車呀???promote 咋吓嘩?加理幾個飯, 汽水, 6人食了8百幾.也ok 了吧, 但不見太突出.魚缸d蝦都唔係超生猛啫....走的時候, 門外超多老外;有 Hong Kong Seven
我們7點到, 派了入5號廳了.
5號廳地下已滿, 仲要上2樓.
另仲有去到7, 8號廳架!
嘩, 呢度真係成百張枱都有.
剛行完山, 大家連叫野食都冇力
但真係唔平, 鬼咩, 招牌菜色!
其他方面, 湯津白比想像中細好多, 一包都唔知落唔落得晒~
味正常.
蒸豆腐係落豆豉蒸的, 好滑, 送飯一流;
8點才返海鮮?
深井有冇咁塞車呀???
promote 咋吓嘩?
加理幾個飯, 汽水, 6人食了8百幾.
也ok 了吧, 但不見太突出.
魚缸d蝦都唔係超生猛啫....
走的時候, 門外超多老外;
有 Hong Kong Sevens 都唔睇, 入o黎食鵝, 呢度仲唔係遊客區???