2012-11-17 166 浏览
間嘢開咗無耐,得兩個食評,睇咗之後膽粗粗去試吓火煱。環境:80分舒適度:卡位80分員工服務:80分,扣咗20分係埋單要等成 20 minutes,當時都唔旺場????!!!!揀咗〝麻辣并莞茜皮疍煱底〞,麻辣尚可,莞茜皮疍嘅豆腐好滑配料;〝安格斯肥牛片〞,無渣好淋滑,超正〝蒙古羊片〞,有 d 'un',又有渣〝丸并盆〞,離晒譜 (牛筋丸+牛丸+貢丸+魚旦)夾埋得6、7粒,重係街市 d cheap 貨色,以咁嘅價錢又咁少仲以為係手打丸〝金錢肚〞,好普通〝鮮冬菇〞,正常份量〝唐生菜〞,少咗d咁嘅份量同質數,埋單每人兩舊幾,未免太過吧!!!!!!!!價錢另計有:啤酒要即比錢,叫一次比一次,可能未有酒牌。糖水重攪鬼,外賣來的,又係另外比錢,比糖水餐牌 d 相騙了,同實物認真大不同見到 d 小菜好似OK,睇餐牌嘅價錢尚算合理,起碼好煱多多聲!!!
間嘢開咗無耐,得兩個食評,睇咗之後膽粗粗去試吓火煱。

環境:80分

舒適度:卡位80分

揀咗〝麻辣并莞茜皮疍煱底〞,麻辣尚可
,莞茜皮疍嘅豆腐好滑

配料;

〝安格斯肥牛片〞,無渣好淋滑,超正

〝蒙古羊片〞,有 d 'un',又有渣

〝丸并盆〞,離晒譜

〝金錢肚〞,好普通

〝鮮冬菇〞,正常份量

〝唐生菜〞,少咗d

咁嘅份量同質數,埋單每人兩舊幾
,未免太過吧!!!!!!!!

價錢另計有:

啤酒要即比錢,叫一次比一次,可能未有酒牌。

糖水重攪鬼
,外賣來的
,又係另外比錢,比糖水餐牌 d 相騙了,同實物認真大不同

2012-11-15
  • 安格斯肥牛片
2012-09-04 114 浏览
朋友試過話好正, 所以我地一行十人, 就去咗呢間店試試.環境都幾大, OK好在酒又平.又有波睇, 啱晒我地這間係火鍋店黎, 不過我地食小菜啲小菜好有特色, 熱辣辣的小菜 配 啤酒 睇波一流.推介: 木桶豬手 - 香濃野味. 又腍又滑, 腐皮卷超正. 鹵牛肉 - 好入味, 送飯一流紅油豬耳 及 尖椒皮蛋 - 辣味十足, 送酒至啱值得推介小菜好出色, 下次我會試鍋
朋友試過話好正, 所以我地一行十人, 就去咗呢間店試試.

環境都幾大, OK
好在酒又平.又有波睇, 啱晒我地

這間係火鍋店黎, 不過我地食小菜

啲小菜好有特色, 熱辣辣的小菜 配 啤酒 睇波一流.

推介: 木桶豬手 - 香濃野味. 又腍又滑, 腐皮卷超正.
鹵牛肉 - 好入味, 送飯一流
紅油豬耳 及 尖椒皮蛋 - 辣味十足, 送酒至啱
香辣小菜
值得推介

小菜好出色, 下次我會試鍋
我LIKE小菜
我LIKE小菜
地方大, 無油煙, 火鍋店黎講, GOOD
香辣小菜
2012-08-24 74 浏览
上個星期六去了朋友推介的火鍋店. 好正, 所以忍唔住要黎寫個食評, 推介吓入口的裝修好特別 (好得意, 唔似火鍋店)環境好乾淨, (不過八卦之下, 原來係新開張不久), 希望能保持啦, 至於野食呢, 主打辣野, 真係超....正, 比十個贊, (可能因為我好鍾意食辣)我地食叫了個: 四川麻辣湯底, 好味 可能因為個湯底好正,所以令到牛肉, 丸丸, 菜有好香濃的麻辣味, 超好味~~~可惜的是...原本無諗住寫食評, 所以無影到相, 下次再去時, 我再同大家分享吓

入口的裝修好特別 (好得意, 唔似火鍋

我地食叫了個: 四川麻辣湯底, 好味

2012-08-11