2007-02-23
年初二晚, 趁人人都去睇煙花, 諗住冇咁多人, 心思思不如据扒啦, 見好耐冇去過花園, 就試下啦!入到去, d座位唔係咁好, 個伙計求其咁比個位我地坐, 我唔係咁鍾意, 正想走之際, 佢\又話入少少有, 咁望過ok就坐底算數. 講真呢度d服務真係麻麻地呀, 落單時, 個伙計個樣好似奔喪咁, 做咩唧, 黑口黑面, 新蒸頭黎架大佬, 我係黎消費架, 使唔使咁樣呀? 我叫左個雜扒餐\, 而友人就叫左個黑椒牛柳餐\, 個雜扒餐\有好多野食, 有煙肉, 火腿, 豬扒, 牛扒, 雞扒同雞翼, 講真我覺得真係好難食囉, 煙肉同火腿一般; 豬扒淡而無味; 牛扒又乾又韌又冇味, 我勁點茄汁都冇用呀, 我邊食就邊鬧, 好唔掂; 個雞扒都算ok, 不過我已經冇胃口再食埋淨底野食喇! 黑椒牛柳又係又乾又韌又冇味, 都唔知點攪架! 至於杯餐茶都好一般!我真係想同佢地開年呀, 所以我一定唔會再去! 埋單要133呀!