2017-08-19 123 浏览
太耐冇食放題,所以今日趁早放工就約咗同事一齊去食,上網見到呢間有燒鰻魚食,所以特登揀咗至尊滿屋。原來佢哋七點半前理單有特價$188,下次放平日嘅時候都可以去食。入邊個場都好大,侍應安排左我哋去一個四人位置,啱晒我哋可以多啲位置放食物。事不宜遲即刻落單,第一round我哋都點左刺身,天婦羅,同埋一啲燒物。刺身嘅質素都唔錯,個人最鍾意大蝦刺身,真係勁大隻,好鮮甜,另外喜靈魚都好好食。有虎蝦天婦羅,同埋蟹柳天婦羅炸得剛剛好,唔會油膩,而且仲好大嚿添。唔知點解食咁多次放題,每次都覺得燒身覺得特別好食,佢哋嘅燒鰻魚真係不得了,好大嚿,肉質不錯,好juicy ,上面數滿鰻魚汁,每一舊都好肥美,絕對冇將貨就價,我哋前後點咗三四碟。食到最後就係甜品時間,少有放題可以揀movenpick 雪糕,朱古力味好濃,雖然只可以揀一盒,都食到已經超飽。值得一讚嘅係侍應態度非常好,一舉手已經即刻幫手接落單紙。

值得一讚嘅係侍應態度非常好,一舉手已經即刻幫手接落單紙。