2019-05-07
旺角📍一向鍾情於食 #川菜 嘅我,又點可以唔試吓呢間 #老川皇 🌶 淨係#旺角 同一已經有兩間分店📍~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*⭐️酸菜魚🐟 $132 (2人份量) 食川菜點可以點唔食 #酸菜魚 !每一間都有自獨特嘅味道同烹調方式,亦都會落唔同嘅配菜。呢一間味道偏酸,配菜不多,但係如果唔食得太辣同偏愛清淡嘅朋友,可以試吓小辣,味道比較清甜👌🏻 同埋建議唔識食骨嘅朋友記住點 #酸菜桂花魚 會少啲骨✅~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*⭐️ 孜然羊肉🐏 $92 個人認為送飯食很不錯喔!好香口! 🈵~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*⭐️酸辣粉🍜 中 $26 🌶都唔算太🌶 !如果有食開譚仔,我覺得呢度嘅中🌶就等於譚仔嘅四小🌶 ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*⭐️金銀饅頭$30 🥢一碟有半打,一半蒸一半炸💥兩個人都食得晒,因為佢啲size係Mini size😆食辣野有啲 #煉奶 中和一下都係一個不錯的選擇💡~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*🌟Overall scores
🌟Overall scores: 7/10