餐厅: 美心皇宮
资讯:

餐厅: 美心皇宮
资讯:

2017-03-01 1276 浏览
同屋企人食飯...我只是負責食!整個晚上的重點就是燒鵝跟乳鴿。乳鴿細細隻,肉夠多,好香,最緊要係就熱!配上少少淮鹽就係我既至愛。細個時終於唔切開成隻食,大個咗⋯⋯怕肥!所以大個咗反而多數到件件食,當然間中都會想放縱一下嘅。至於燒鵝,唔係燒鴨。燒鵝同燒鴨最靚嘅分別就係肉質,顏色,香氣。難得地連個燒鵝都嘅口感非常好,甘香,皮脆,當然脆係燒既脆不是炸既脆。配啤酒就是絕配啦!
同屋企人食飯...我只是負責食!
整個晚上的重點就是燒鵝跟乳鴿。
配啤酒就是絕配啦!
  • 燒鵝
2017-02-22 1074 浏览
Salty chicken And fish 🐟 fillet sweet corn sauce Brother uses his brains for our enjoyment and relationships Great work All kinds of everything of Chinese delicious dishes so we're here for the clever brother knows how to orderOf course Our old teacher is sick We all squeeze time to see him and others fried eggs with shrimps Carefully chosen various vegetables 🥒 lung done with mushrooms 🍄 and green vegetables Okbitter melon stewed with Hoi sum university reunion A man from Melbourne pays for the
Salty chicken

Great work
Of course
Our old teacher is sick
fried eggs with shrimps
Ok
university reunion
A man from Melbourne pays for the 16 people party 🎉
he is so good at calculating
The Chinese feast tonight is so complete and comfortable with harmony
2017-02-21
  • Small  barbecue  pork  cube
2017-02-11 1112 浏览
最近個個都食開年飯今日就去左沙田因為星期五既關係一早book左美心皇宮以為好多人原來係唔多可能好多人都唔知沙田新城市廣場外都有既食唔使同人迫太好海蜇頭好好味搞到我對下邊嘅餸有好大期待龍蝦伊面真係麻麻哋我諗佢都整左成大煲唔係個別整所以普通蓮藕餅都幾好食雜菜煲好似屋企好食啲個樣真係好混亂呢個好似係一個什麼魚頭煲平平無奇搞到我連名都唔記得豉油雞同海蜇頭係唯一兩樣餸係可以全部食晒服務真係麻麻地要果樣無果樣但係餐牌又有大佢又話賣晒咁我黎做乜
最近個個都食開年飯今日就去左沙田
呢個好似係一個什麼魚頭煲平平無奇搞到我連名都唔記得
豉油雞同海蜇頭係唯一兩樣餸係可以全部食晒

2017-02-03
2017-02-08 916 浏览
6-1-2017 (Fri)為team head KK生日,大家book o左o黎呢o度飲茶,一行十二人,坐o個張枱只係o岩o岩好,冇乜多餘空間.呢日我o地食o左:1. 黑糖馬拉糕唔太甜,鬆軟.2. 蝦春卷長長一條,內裡充滿爽口蝦肉,OK.3. 潮州粉粿唔惹味,一般.4. 糯米包同女同事CY share,飯粒軟腍唔太鹹,OK.5. 牛雜裡面o既白蘿蔔,腍晒同索晒啲汁o既味道,而且冇渣又唔苦,OK.6. 梅子排骨排骨染到紅色,但冇乜梅子味.7. 棉花雞魚肚有好多,又夠腍同入味,好味.8. 蛋撻一般,蛋香唔多.9. 壽包一打熱騰騰,男同事DN食到有好多蓮蓉,而我o個個就唔多,一半包一半蓮蓉餡,蓮蓉餡滑同甜,好彩包o既比較多.10. 沙翁兩碟大大個,一碟三個,亞姐幫我o地剪成兩件,o岩o岩每人都食到,仍有少少脆,唔太甜,蛋味都有啲.11. 桑寄生蛋茶好熱,每碗都有一隻雞蛋,味道唔太甜,蓮子鬆化唔苦.坐我隔離,食紅豆沙o既女同事CY話嗅到我佢o既味道.12. 風沙豆腐粒外脆內滑,OK.13. 炸兩腸粉薄薄,成個腍腍地,一般.14. 煎釀燈籠椒原來唔係用鯪魚肉釀,而係蝦餃,味道幾清.15. 煎馬

呢日我o地食o左:

1. 黑糖馬拉糕

唔太甜,鬆軟.

2. 蝦春卷

長長一條,內裡充滿爽口蝦肉,OK.

3. 潮州粉粿

唔惹味,一般.

4. 糯米包

同女同事CY share,飯粒軟腍唔太鹹,OK.

6. 梅子排骨

排骨染到紅色,但冇乜梅子味.

7. 棉花雞

魚肚有好多,又夠腍同入味,好味.

8. 蛋撻

一般,蛋香唔多.

9. 壽包一打

10. 沙翁兩碟

11. 桑寄生蛋茶

12. 風沙豆腐粒

外脆內滑,OK.

13. 炸兩

腸粉薄薄,成個腍腍地,一般.

14. 煎釀燈籠椒

原來唔係用鯪魚肉釀,而係蝦餃,味道幾清.

15. 煎馬蹄糕

女同事IC叫我同佢share,煎到有啲啲脆,味道甜甜地, OK.

我冇食o既有:

16. – 24. 炸雲吞, 牛肉燒賣,糯米飯,

臭草綠豆沙,男同事DN食,我嗅到好香臭草味.

紅豆沙, 蝦餃, 回味豬手,唔記得咩汁浸鳳爪, 沙薑雞腳

我上次o黎食都係一年前o既事,o個個食評: https://www.openrice.com/zh/hongkong/review/%E9%99%A4%E5%A4%95farewell%E9%A3%AF-e2530630

服務:

可笑o既係推點心車o既亞姐,見條路窄就唔推入o黎,攪到我o地好多點心都食唔到,甚至要出去拎(同事們唔剔點心紙,係因為要等好耐).
2017-01-06
$119.17 (午餐)
2016-12-25 1577 浏览
諗住同屋企人聖誕食好啲 叫左個6xx幾既餐 想不到 飲左個乾隆海美羹 好似飲水咁 淡而冇味 蒸魚蒸死魚 一夾就散 滾油也懶落 原全沒有味道 難食到不得了 金瑤扒翡翠苗好像還生的 不會再去
2016-12-09 1424 浏览
今晚食長輩的生日飯,中菜係最好選擇,去左沙田的美心,裝修幾靚。片皮鴨其實幾靚,起碼片係真係脆同埋係有鴨的香味,而且鴨油仲留係片同肉之間,確係上品。但個涼瓜炒鴨件,真心有啲覺得被騙。就算隻片皮鴨片哂啲皮出黎,都未至於話無哂d肉。我只係感覺到師父好用心同我挑哂啲肉出黎,而呢味餸應改為涼瓜炒鴨骨。條魚就蒸得唔錯,攞返少少分數,如果唔係就真係blacklist,下個星期另一個長輩生日,又係約係呢度,真係要再諗諗。

2016-12-07
2016-11-18 1431 浏览
閒日飲茶唔洗點等,酒樓樓底高,加上美心無搭枱,枱與枱之間又唔迫,坐得舒服,傾得開心,食得滿足!一行六人叫左廿幾個點心,最喜歡嘅係冰花蛋球,有返到細路年代嘅感覺。廿幾個點心都熱辣辣,味道中上,個人認為沙田新城市眾多酒樓中嘅最佳選擇。

2016-11-15 1072 浏览
今日黎到沙田大會堂隔離嘅美心皇宮飲茶, 幸運地排到窗口位有境又有位放bb車. 同埋仲見到有推車仔嘅點心, 好親切我地叫左蝦餃,奶黃包,炸春卷,咖哩魷魚等等...全部好有水準li個就一定因爲li度係美心嘛, 驚喜就係last甜品嘅芝麻卷香滑芝麻卷好似菲林嘅一個卷, 濃黑嘅顏色已俾我有活髮嘅感覺, 一啖食左頓覺不得了!點解唔係糖水狀嘅芝麻甜點都可以咁滑?整個口腔都係好香芝麻味, 好軟好正!食多好多件都唔厭呢順帶一提鴛鴦炒飯亦是水準之作, 個獻汁做得濃稠度剛剛好, 而白汁同蕃茄汁又非常啱味, 炒飯底更係錦上添花, 難怪li度離新城市一段路程都咁多人黎飲茶
蝦餃
唔記得係咩名
芝麻卷
鴛鴦炒飯
2016-10-14 1355 浏览
太耐冇去有嬸嬸推點心車的茶樓食晏,嚟到呢度見有幾部車仔開緊工,第一時間揾炸物車,睇吓仲有冇插住把迷你紙傘的啫喱杯,答案係……推車嬸嬸們好有禮貌,掛住笑容開工,停車位置度過計過,唔會泊近客枱,放點心籠上枱時輕輕力咁,超體貼,讚!一部車仔同時賣五至六款點心,方便一次過掃貨,蝦餃就特別啲,由人手捧出嚟賣。鳳爪同牛栢葉的份量比一般酒樓的大,四個人食每人分到至少兩件。鳳爪有肉地,汁夠香濃,唔喺杰到似漿糊;蛋黃蓮蓉包個包好軟熟,冇黐牙,不過蛋黃大大個,蓮蓉少咗啲;叉燒包堅有叉燒,冇充斥肥膏同汁,爆口爆到好燦爛。驚齋食點快肚餓,加多個雪菜火鴨絲窩米。打開窩蓋,唔見面頭有漿糊獻汁;多鴨絲,食到有鴨肉味;湯底鹹度剛好,食完唔使立即灌水;每人分到足兩碗有多。守尾門邪惡甜品係焗布典同薑汁雙皮奶,鍾意雙皮奶夠薑同夠熱,甜度低過布典,同壽眉茶好搭配。壽眉茶香帶甘味,有餘韻,希望下次嚟可以回味。究竟有冇見到插住把迷你紙傘的啫喱杯,答案係冇喇。仲有幾多人會掛住或者知道有呢把迷你紙傘呢?即係咁,見到點心車,食得份外高興。
雪菜火鴨絲窩米

2016-09-21 1066 浏览
精美點心"涼瓜煎魚餅" 是月前飲茶時必然之選,製作是煎的,製作不錯; 但9月3次飲茶再點選該點心,發現製作"馬虎",不是煎的而是炸的,且出品混入其他臘味(如臘腸),且以前是無此類雜料混入。
2016-07-30 3414 浏览
今晚與長輩友好的飯聚,友人臨時加人之餘又帶了小朋友前來,但店內沒有再大的檯面可以提供,最後只好十三人逼在一起,幸好小朋友很乖,全程晚飯沒有吵鬧,大家都可以吃得開懷安心一點。我們預早點了一個套餐,但因為缺少了飯和麵的菜色,又怕人多了會不夠吃,於是額外點了干燒伊麵及揚州炒飯。首先上場的是冬瓜盅,侍應很細心地在另一邊為我們分湯,之後分予我們,湯內有很多冬瓜和元貝肉,而且入口發覺火喉十足,非常惹味。之後來的是油浸藍鱈魚及小炒皇,鱈魚外層煎得香脆,入口魚肉不腥之餘,非常嫩滑,魚肉選料非常出色,廚師又落足功力處理,煮出一道色香味兼全的菜色。小炒皇炒得不俗,而裡內很多大大隻的櫻花蝦,非常入味,而豬皮和魚肉亦處理得很多,分量亦很充足。上湯龍蝦有點失色,因為上湯把下層的伊麵浸爛了,很難夾起,而龍蝦肉的味道不過不失,比較失望的地方還有他們只提供一隻鉗子供我們使用,既然是十多人分量的餐,多給一兩隻鉗子應該是預先想到吧。醬香金蒜雞味道不俗,雞肉雖極度嫩滑,但至少沒有任何雪味,而肉質亦不韌,可惜調味方面可能是時間不足,蒜味未能完全進入雞肉內。海味扒素千層做得很出色,素扒非常大之餘,分量亦很多,味道剛好而不咸,菜

海皇冬瓜盅
藍鱈魚、櫻花小炒皇

加拿大龍蝦伊底、醬皇金蒜雞

海味千層素、生炒骨、蟲草花娃娃菜
海味扒素千層做得很出色,素扒非常大之餘,分量亦很多,味道剛好而不咸,菜汁雖多,但反而可以令素扒在口內嘴嚼時更突出味道,貴妃苗煮得剛好,而助以雜菇等為錦上添花。

生炒骨的分量多得佈滿整碟上,賣相十分出色,而裡內是大塊肉沒有多餘的油糕,不過醬汁的調配失準,吃時沒有酸酸甜甜的味道,幸好盤上有菠蘿的出現,菠蘿的酸味混和生炒骨,令肉質變得鮮味,菠蘿的酸度將這道菜救回來。

蟲草花娃娃菜,作為接近尾聲的菜色,大家都毫不客氣地將草蟲花和娃娃菜夾入碗內,因為這道菜煮得很鮮甜,最大功勞是娃娃菜將醬汁完全吸收,一咬便感受到菜的鮮甜多汁可口。
干燒伊麵、揚州炒飯、鯉魚奶凍
最後的麵和飯是額外另加的,飯炒得不俗,不過蛋不夠均衡,如果可以多一點蛋的話,味道會更上一層。伊麵雖要求干燒,但上碟時,仍如上湯龍蝦那道菜一樣,浸在(湯)汁內,結果伊麵發脹,口感很差。

套餐甜品是錦鯉外型的鮮奶凍,伴以啫哩,侍應為我們分好每人份後,提供了凍奶給我們配味,不過過奶凍,入口有濃濃的奶味,冰涼的口感令人不覺飽膩,其實無需要再加奶調味,它的味道已經非常出色。

這個套餐原本差不多要二千元,某銀行的信用卡可以有八折,結果我們這一餐每人不到二百元便可以享用到,而味道方面,廚師確實有落足心機去煮,雖然有部份菜色做出來是失準,但其他方面仍然是非常出色。
2016-07-21
海皇冬瓜盅
藍鱈魚、櫻花小炒皇
干燒伊麵、揚州炒飯、鯉魚奶凍
美心皇宮 Maxim's Palace Chinese Restaurant沙田源禾路一號沙田大會堂平台今天年初二又黎第二場開年飯,在沙田就去家好D既酒樓,知點美心皇宮搬左去沙田大會堂旁那幢建築裡,其實去之前就已知美心每逢週末午時都超多人,所以我地早在11點零就已禁定飛,但始終大時大節美心皇宮都會多人到你唔信,咁早攞籌都要等左粒半鐘先有位! 新搬黎後都未黎過,真的好大,雖然滿座感覺好熱鬧但唔會有一般普通酒樓擁擠之感!這裡仍然保留住傳統點心車,架架都好乾淨咁,我地當然先來一round點心車選妃先啦…哈哈!我地今次叫左好多野…沙律明蝦角蜜糖蛋散梅子排骨百花釀魚肚北菇棉花雞蠔王叉燒包蛋黃蓮容包擔挑砵仔糕燒賣皇牛肉球水晶鮮蝦餃炸錦鹵雲吞叉燒腸帶子腸鮮蝦腐皮卷煎堆粉菓馬拉糕臘腸北菇雞飯鳳爪排骨飯糯米球蜆介炸鯪魚球整體點心水準也中上,值得講下以下幾碟較出眾既…百花釀魚肚,魚肉釀在魚肚上,魚肚吸汁吸濃,咬落爽上湯味突出! 帶子腸 帶子腸帶子腸,坊間真的少見,帶子也相對大隻,令成檯增添了不少貴氣,味道就遍淡,未能為腸粉帶入味道,只能靠豉油入味,也可能是這個原因令帶子未能普遍入饌於腸粉之內吧! 蜆介炸鯪
沙田源禾路一號沙田大會堂平台

我地今次叫左好多野…
沙律明蝦角
臘腸北菇雞飯
鳳爪排骨飯
糯米球
蜆介炸鯪魚球

整體點心水準也中上,值得講下以下幾碟較出眾既…
蜆介炸鯪魚球
蜆介炸鯪魚球,鯪魚球炸得好香,皮暖帶少少脆,最出色是個蜆介,好老實,我每次食炸鯪魚球或炸雙棗我都唔會點那碟蜆蚧的,因老豆自細就教過我酒樓那個好多菌又放得好耐唔會係好野,不過今次你地睇下,佢既蜆蚧用新油再汆油先上檯,好明顯衛生好多,味道也好,帶出香味更濃,當然最後我全日都無肚痛啦…哈哈
擔挑砵仔糕
擔挑砵仔糕,細細個,黃糖唔知佢仲用什麼糖溝到朱古力色,紅豆大大粒,四個砵仔糕細細個好得意,o岩晒檯上的小朋友,味道不算太甜幾有咬口,可代替多年傳統的小蛋撻仔!

其他點心水準中上!!

----------------

鮮蝦腐皮卷
2016-02-09
  • 帶子腸
2016-01-03 2161 浏览
大前日(31-12-2015 Thur)係上司EC o係呢間公司最後一日工作,同兩個男同事調職,就食個晏farewell佢o地,我o地一共12人,book o左枱後,有一半人就攞得枱食飯.我o地幾乎架架點心車o既點心都唔放過,食o左:1. 黑糖馬拉糕同上次食差唔多, 比普通馬拉糕甜少少2. 沙翁食半件,好似甜o左啲.3. 白茜牛肉腸好飽滿香茜味好濃4. 牛雜味道好濃亦好腍5. 豬皮蘿蔔我只食到豬皮,軟硬度o岩o岩好,有彈性,味道都夠,不過唁夠牛雜o既濃.6. 南乳豬腳仔夠腍同入味.7. 鳳爪同樣都好腍,味道亦好夠,連花生都好腍.8. 香茅炸雞翼熱騰騰,香茅味o岩o岩好又香,雞翼皮脆,雞肉滑,好味.味道: 5分 正常不過o既有:9. – 14. 蝦腸,燒賣,蝦餃,雞紮,糯米包,胡椒豬肚15. 豆腐花係一桶桶o既,可舀到4,5碗左右,呢個等足半個鐘,但仍撞唔起,太軟,而且冇豆味,只有滑.加黃糖唔夠味,要加埋佢o既薑味糖漿至好食.呢個唔值花半個鐘等.我冇食臘腸卷,叉燒包, 鳳爪排骨飯,牛肉燒賣同事食o既甜品有焗西米布甸同雙皮奶味道係3.23分價錢:竟然係走o既EC請,我真係好過份,早知係咁

我o地幾乎架架點心車o既點心都唔放過,食o左:

1. 黑糖馬拉糕
同上次食差唔多, 比普通馬拉糕甜少少

2. 沙翁
食半件,好似甜o左啲.

3. 白茜牛肉腸
好飽滿香茜味好濃

4. 牛雜
味道好濃亦好腍

5. 豬皮蘿蔔

6. 南乳豬腳仔
夠腍同入味.

7. 鳳爪
同樣都好腍,味道亦好夠,連花生都好腍.

8. 香茅炸雞
熱騰騰,香茅味o岩o岩好又香,雞翼皮脆,雞肉滑,好味.
味道: 5分

正常不過o既有:
9. – 14. 蝦腸,燒賣,蝦餃,雞紮,糯米包,胡椒豬肚

15. 豆腐花

我冇食臘腸卷,叉燒包, 鳳爪排骨飯,牛肉燒賣
同事食o既甜品有焗西米布甸同雙皮奶

味道係3.23分

價錢:
竟然係走o既EC請,我真係好過份,早知係咁就唔o黎,我冇留心聽幾錢.
2015-12-31
午餐
  • 香茅炸雞翼
2015-11-30 1687 浏览
兩口子很久沒喝茶,便打算到美心皇宮「一盅兩件」。星期六的下午2時,等位是必須的。今天才知道他們引入了Foodgulu App來遙距訂位,不過邊等邊試,發覺iPhone會有「彈app」情況。2人位等了半小時便可入坐,開了壺鐵觀音,茶壺是不鏽鋼製,熱度可能會散得較快。杯有耳,喝熱茶不燙手。這間酒樓大部份都是以「點心車」型式售賣點心,所以免不了要鬥快爭奪心儀點心,但有時我們就偏偏喜愛這種久違的傳統感覺。剛好點心車經過,內子便先拿了兩款點心。 珍珠雞三件,糯米和餡料比例適中,不會太寡,餡料有肉香、瑤柱香,略鹹,不過味度不俗。 棉花雞的魚肚夠彈口,而且數量不少,和雞肉比例各佔一半,與別的酒樓相比,不算油膩。 接著腸粉車經過,由於所有腸粉同價,較受歡迎的蝦腸早已售罄。筆者便選了個傳統的叉燒腸。餡料尚算香口,不過腸粉略嫌不夠滑溜。 吃著吃著,剛好見到廚師捧出一盆新鮮滾熱辣的煎堆。雖然熱氣,卻不得不試一口。煎堆由於鮮炸,入口可是真正外脆內軟,芝麻在外,內裡糯米煙韌,回味無窮。內子期待了一段時間的燒賣點心車在較後時間終於出爐,難得燒賣頂的蝦大大隻,啖啖肉。餡料裡除了豬肉,仍可找到一點蝦肉,每件都
兩口子很久沒喝茶,便打算到美心皇宮「一盅兩件」。
鐵觀音

珍珠雞
棉花雞
剛好點心車經過,內子便先拿了兩款點心。
燒賣
內子期待了一段時間的燒賣點心車在較後時間終於出爐,難得燒賣頂的蝦大大隻,啖啖肉。餡料裡除了豬肉,仍可找到一點蝦肉,每件都香口足料。
西米蓮蓉焗布甸
桂花燉秋梨
填肚之後,兩口子決定各點一個甜品作結。

西米蓮蓉焗布甸的蓮蓉感覺不太合襯,令口感不夠香滑。不過味道尚算香甜。
桂花燉秋梨,加了目耳、杞子,十分滋潤。但筆者不太喜歡熱食梨子那種微酸感,如果熱一點吃可能會更好。
题外话/补充资料: 1. 另有點心紙,照顧喜歡獨立下單的顧客。 2. 甜品選擇頗多,照顧喜歡甜品的顧客。 3. 可自行提單到收銀處結賬。
2015-11-21
鐵觀音
珍珠雞
棉花雞
燒賣
2015-09-22 1222 浏览
尋日(21-9-2015 Mon),上司EC話做節請我o地食飯,o岩o岩12個人,同事book o左一點就真係一點至俾枱.我o地一坐低,就好似蝗蟲咁叫o野食,叫o左好多o野,有:1. 沙翁每人半件,甜度o岩o岩好,個個都讚.2. 黑糖馬拉糕比普通馬拉糕甜少少普通o既有:3. - 12.帶子腸,棉花雞,雞紮,南乳豬手,細細件方便食,口感o岩o岩好.豬皮蘿蔔燒賣兩籠幾大粒,蝦都大隻,牛雜我鍾意o既金錢肚居多,所以我食o左兩件,口感同樣o岩o岩好.春卷, 芋角雞絲粉卷稍遜o既有:13. 奶皇包皮厚,金黃色o既奶黃餡算香滑,唔太甜,但仍失望.14. 蝦角我覺得鹹,女同事IC話腍唔得o既有:15. 咖哩魚蛋亞姐拎o黎時話今日煮過o左,魚蛋腍.同事食o左都話係失準好腍.16. 咖哩魷魚一pat漿咁,魷魚唔爽口.17. 蛋散蜜糖落得唔夠,唔甜,冇乜蛋香.18. 海帶緑豆沙暖暖地,緑豆o岩o岩腍但冇起沙,亦唔算甜,我麻麻地鍾意.我冇食到o既有19. – 27. 鳳爪排骨飯兩個,叉燒腸,牛肉,叉燒包,糯米包兩籠,炸雲吞,唔知咩菜肉餃,蛋撻芒果布甸,係男同事EL食o既,不過我o地睇到賣相幾靚,面上重有啲c

我o地一坐低,就好似蝗蟲咁叫o野食,叫o左好多o野,有:

1. 沙翁
每人半件,甜度o岩o岩好,個個都讚.

2. 黑糖馬拉糕
比普通馬拉糕甜少少

普通o既有:

3. - 12.帶子腸,棉花雞,雞紮,
南乳豬手,細細件方便食,口感o岩o岩好.
豬皮蘿蔔
燒賣兩籠
幾大粒,蝦都大隻,
牛雜
春卷, 芋角
雞絲粉卷

稍遜o既有:
13. 奶皇包
皮厚,金黃色o既奶黃餡算香滑,唔太甜,但仍失望.

14. 蝦角
我覺得鹹,女同事IC話腍

唔得o既有:
15. 咖哩魚蛋

16. 咖哩魷魚
一pat漿咁,魷魚唔爽口.

17. 蛋散
蜜糖落得唔夠,唔甜,冇乜蛋香.

18. 海帶緑豆沙
暖暖地,緑豆o岩o岩腍但冇起沙,亦唔算甜,我麻麻地鍾意.
我冇食到o既有

芒果布甸,係男同事EL食o既,不過我o地睇到賣相幾靚,面上重有啲cream.

味道分唔計我冇食o既,係3.12分

環境:
好大好靚,好闊落但冇我o地份,因為俾張貼落地玻璃,向平台o既枱我o地,迫迫地.

價錢:
EC請,隱約聽到千二定千五蚊,似千五多啲.,抵食係1.5分
2015-09-21
$125.00 (午餐)
  • 沙翁
  • 黑糖馬拉糕