2021-08-30
今日介紹既係一間平到你唔信 好食到離譜 抵食到嚇死你既水門雞飯餐廳‼️‼️‼️🔥🔥 全日主食都係賣緊$36😱 仲要 好 好 食😻主食主打3款 分別係水門雞飯 滷水豬手飯同Grandma咖哩牛腩飯🤩 豬手同咖喱牛腩重新推出左可以配撈麵🤟🏻 我哋今次就揀咗試水門雞飯同埋店員推薦嘅Grandma咖哩牛腩飯👅 水門雞飯配既油飯分量十足 男仔都一定夠晒飽 油飯有驚喜 加咗香茅等調味料 味道做得好好😋 雞肉無骨好滑 肉質新鮮 點埋酸辣汁真係好正😻Grandma咖哩牛腩飯又係另一驚喜 牛腩炆到超腍 咖哩少辣 味道好惹味好正宗 撈飯超級好食👅 最嬲係$36 連隻雞蛋都係溏心🥺 咁有heart點可以唔支持下😋小食我哋仲試左佢哋自家製嘅酸酸辣辣鳳爪 同樣已經去骨 辣度比咖哩辣 但係因為有酸味 可以食落好開胃好刺激😆$18有得食芒果糯米飯佢哋點會錯過😜 依家小店真係好有誠意 糯米飯送上既時候係熱辣辣架🥳 有齊紫米同糯米 口感軟糯 芒果一定有挑選過 因為好甜😋 真係又平又高質🤟🏻飲品都係$8至$12 我哋飲凍陳年柑桔蜜同冷泡白桃烏龍 真係食到懷疑人生 點解佢哋啲食物飲品可以咁平咁高質素😳 陳年柑桔蜜既柑桔酸酸甜甜好
粉紅水門雞飯
粉紅水門雞飯
Grandma咖哩牛腩飯
酸酸辣辣鳳爪
芒果糯米飯
飲品都係$8至$12 我哋飲凍陳年柑桔蜜同冷泡白桃烏龍 真係食到懷疑人生 點解佢哋啲食物飲品可以咁平咁高質素😳 陳年柑桔蜜既柑桔酸酸甜甜好開胃 冷泡茶又大支 又冰涼 好清新👍🏻