2018-09-26
一直都想食好耐,聽朋友講到個芝士咁神~鍾意食辣既可以叫辣雞煲,我呢d芝士控一定叫芝士雞煲,仲好期待個芝士湯底!老實講,價錢中上,但係堅好食,食物質素有保證!未融曬既芝士,好靚,記得聽侍應講唔好搞或者撈勻佢,因爲怕搞勻痴燶底望可雞肉,唔好望大大舊,肉好嫩,一d都唔老,又沒好肥既雞皮肥膏位,勁!起碼唔會咁快膩食完店內姐姐好有禮貌,好主動咁幫我地加湯,原來係期待已久既芝士湯,好香濃,仲有甜香味唔使多講,齋望我張圖都識分呢碟牛有幾靚,我叫左個細size!d紋路好均勻!超級欣賞呢個手打五寶拼盤,分別係陳皮鯪魚丸,豬耳肉丸,墨魚丸,蝦膠同牛丸(已我食後記得既味道),好鮮甜,完全食得出係鮮制,並唔係街市凍肉賣個款好假既彈,$88蚊呢個抵!好足料既咸檸🍋七喜,解渴消膩6點半坐得好舒服,人潮仲未來,七點開始多人,好快坐滿!總結,都係價錢屬中上,但係食物質素好高,絕對值呢個價錢!
一直都想食好耐,聽朋友講到個芝士咁神~
好足料既咸檸🍋七喜,解渴消膩
6點半坐得好舒服,人潮仲未來,七點開始多人,好快坐滿!
總結,都係價錢屬中上,但係食物質素好高,絕對值呢個價錢!