2021-11-02 124 浏览
星期五晚去食88分鐘大閘蟹放題,星期四朝喺togetda book兩人1930,張信用卡扣咗$8xx以為book咗位唔使等?大錯特錯啦。放題聲稱88分鐘,但原來七點半去到都要等88分鐘先可以入座我哋七點半去到,門口已經排咗三四十人,全部都係book七點半,但因為呢間垃圾餐廳俾人over booked同walk in,要啲畀咗錢嘅人無限等,場面就好似間嘢爭人錢班人去追數咁,非常壯觀 我地等到九點先入座,上佢後樓梯一樓嘅,九點半先有蟹食平時放題係你落order佢送上嚟,但因為呢間嘢極度混亂嘅緣故,侍應只可以捧住一大堆食物問人要唔要,啱就攞…全場食客都係到鬧講食物,我係食到回本嘅,食咗七隻三両蟹,但去到最後一兩輪啲蟹已經有啲打開係暗黑色唔可以食。台式小食就正正常常放題水準,唔好太高期望。台式飲品就非常差,亂咁沖飲完都唔知係唔係自己叫個款(因為已經太夜同太趕仲有太嬲嘅關係除咗大閘蟹我冇影到任何相)講服務,都係非常差。因為佢marketing做得太好,間嘢冧曬檔,侍應們都做到手忙腳亂好崩潰,有男侍應大叫oh my god,好幾次都見到佢哋催客“夠鐘夠鐘交枱”,反而畀客鬧返轉頭“我半個鐘前叫嘅蟹/

以為book咗位唔使等?大錯特錯啦。
放題聲稱88分鐘,但原來七點半去到都要等88分鐘先可以入座

我地等到九點先入座,上佢後樓梯一樓嘅,九點半先有蟹食

講服務,都係非常差。因為佢marketing做得太好,間嘢冧曬檔,侍應們都做到手忙腳亂好崩潰,有男侍應大叫oh my god,好幾次都見到佢哋催客“夠鐘夠鐘交枱”,反而畀客鬧返轉頭“我半個鐘前叫嘅蟹/嘢飲都未嚟,你叫我走!?等就等咁耐嘢食就上唔足” 而且有客叫阿姐催單嗰陣,個阿姐話冇得催呀! 廚房整唔切呀!

原本我168 fasting,係一點至九點食嘢,諗住book七半食到九點啱啱好,點知最後要十一點先可以食完.未試過要係一間餐廳等咁耐,就算壽司郎我都淨係試過排一個鐘,何況呢間我book咗仲要畀咗錢

最後想同大家講唔好畀等等hea嘅marketing呃咗,仲有唔好用togetda,我之後喺佢社交平台留言講返經歷,佢哋秒delete

如果大家好想食大閘蟹,可以畀貴少少食第二間

利申:去到先知係黃店,但咁嘅服務同安排,100%係克店

用餐优惠
團購
2021-11-01 80 浏览
星期日一家人去食大閘蟹放題,都食得飽。飲品很好。服務不錯。雖然初頭想上大閘蟹時較慢(估計是因為忙碌),後來都有補返幾幾碟大閘蟹一齊上。滿意嘅一餐👍🏻 值得一試。

2021-10-26 136 浏览
又到左食大閘蟹嘅旺季,唔知大家有冇心水呢😍?我就去咗台式料理餐廳等等HEA @waitwaithea ,老闆每到呢個時間都會搞大閘蟹放題🦀🦀🦀!鍾意食大閘蟹嘅朋友,可以瘋狂咁食🤤,都咪話唔爽! 而且一場嚟到,唔係純粹食大閘蟹,佢哋嘅台式料理都係放題,仲要每樣都加咗蟹肉!台灣小食包括有蟹粉水餃🥟、生滾大閘蟹粥、台式腸蟹粉糯米飯、蟹粉花枝丸🍡、一口蟹粉鴨血、士林鹽酥雞、蟹粉滷肉時菜🥬、厚燒鰻魚🎏、萬華街小碗阿仔滷肉飯。 值得一提嘅係新出咗阿等麵線🍜,配埋台灣老字號阿宗辣椒醬🌶,實在好惹味!而我個人就比較鍾意食鴨血、花枝丸同鹽酥雞。 另外飲品都有好多台灣茶飲🧋,除咗有多款嘅珍珠奶茶外,芝士奶蓋、果茶同健康系列,我就覺得食大閘蟹配黑糖薑母茶係最適合不過! 最後食飽飽唔好唔記得仲可以食到同台式芋圓名店 @196_handy_taro 嘅特色甜品,包括薑茶芋圓、椰奶芋圓仙草、豆腐花芋圓。 順帶一提,加$48可以任飲話梅花雕王🍶,花雕嘅香醇配上話梅嘅酸甜,而且佢嘅壺仲有熱水暖住,熱熱地飲落去相當暖胃! 就算大家去唔到餐廳食,安在家中都一樣食到佢哋嘅大閘蟹!因為老闆做埋外賣速遞🥡,可以上另

就算大家去唔到餐廳食,安在家中都一樣食到佢哋嘅大閘蟹!因為老闆做埋外賣速遞🥡,可以上另一個IG @hk.mrcrab 了解更多。

🦀大閘蟹放題
3-4兩蟹 $398/位
4-5兩蟹 $498/位
5-6兩蟹 $648/位

📍等等hea - 九龍城福佬村道41號地下
PS: 因為都好full,大家記得訂位

2021-10-07
2021-10-25 115 浏览
book咗8:008:30都未入得 前幾台等9個字以上都無人安排入咗老闆娘淨係識賴客人唔肯走所以要等☹️一啲禮貌都無入坐唔跟飛Number 唔知派飛book位嚟做咩🤬
book咗8:00
8:30都未入得 前幾台等9個字以上都無人安排入咗
老闆娘淨係識賴客人唔肯走所以要等☹️一啲禮貌都無

入坐唔跟飛Number 唔知派飛book位嚟做咩🤬
2021-10-24 149 浏览
秋風起涼涼地十月時節最好就係食大閘蟹,第一次去食大閘蟹放題,真心覺得超抵食。 大閘蟹任食之外,仲包括多款台灣小食⋯⋯ 蚵仔滷肉飯、鹽酥雞(必食)、原條厚燒鰻魚、蟹粉彈牙花枝丸(必食)、蟹粉水餃內餡、一口蟹粉鴨血、薑茶芋圓、黑糖珍珠奶茶、芝士奶蓋及台式芋圓綿綿冰。個人推介:大大粒肥美蚵仔滷肉飯😋😋😋餐廳選用大閘蟹教主的貨源,全部由江蘇入口獲得受限制食物許可證牌照,絕對放心食用。每一輪order 都有蟹公蟹乸,無論多油香滑的蟹公,亦或結實有口感的蟹乸,一開都是爆滿的蟹膏,絕對值回票價。88分鐘大閘蟹任食放題3-4兩$398 —— 10pm 後$3684-5兩$498 —— 10pm 後$4685-6兩$648 —— 10pm 後$5986-7兩$888 —— 10pm 後$838

88分鐘大閘蟹任食放題
3-4兩$398 —— 10pm 後$368
4-5兩$498 —— 10pm 後$468
5-6兩$648 —— 10pm 後$598
6-7兩$888 —— 10pm 後$838
2021-10-24 110 浏览
這是秋涼的季節🍂🍁這是吃蟹的季節🦀🥢一聽到「88分鐘大閘蟹放題」難免會問⋯⋯🌀謎團1️⃣:有沒有騙時間、拖延上菜、點菜後漏單?完~全~沒~有~!🙅🏼‍♀️店員一見客人差不多吃完就會主動問加不加蟹🦀點菜後不用幾分鐘便有蟹🦀上枱店子不大,舉目所見人人都在吃蟹😋沒有空等待👋🏻、騙時間⌛️的情況🌀謎團2️⃣:蟹質素如何?爆不爆膏?這晚吃過4襾至5.5襾的蟹Jon媽👩🏻和Jon爸👨🏻偏好蟹乸Jon仔👦🏻和家姐🧒🏻則選了蟹公爆膏情況留待照片說明一切😍🌀謎團3️⃣:88分鐘會否太趕?我們大約首一小時都在吃蟹餘下半小時吃其它小吃和甜品🥣感覺是足夠的🆗👨🏻👩🏻🧒🏻👦🏻總評:✨台式飲品任點任喝先來一杯果茶類,吃到最後再來一杯珍珠奶茶,完美配搭✌🏻✨一口蟹粉鴨血——辣味中和了蟹膏的膩口👍✨蚵仔滷肉飯——超飽滿的蚵仔🦪是Jon仔至愛😍✨麵線——完美正宗的台式口味✨甜品是超Q彈、大大粒的芋圓——熱食有薑茶芋圓,適合吃蟹後驅寒🤩——凍食的有豆腐花芋圓或椰汁芋圓,兩者都有仙草和紅豆等🥰——一杯才兩大粒,好吃但又不會太飽🆒
這是秋涼的季節🍂🍁
這是吃蟹的季節🦀🥢

一聽到「88分鐘大閘蟹放題
難免會問⋯⋯

🌀謎團1️⃣:有沒有騙時間、拖延上菜、點菜後漏單?
完~全~沒~有~!🙅🏼‍♀️
店員一見客人差不多吃完就會主動問加不加蟹🦀
點菜後不用幾分鐘便有蟹🦀上枱
店子不大,舉目所見人人都在吃蟹😋
沒有空等待👋🏻、騙時間⌛️的情況

🌀謎團2️⃣:蟹質素如何?爆不爆膏?
這晚吃過4襾至5.5襾的蟹
Jon媽👩🏻和Jon爸👨🏻偏好蟹乸
Jon仔👦🏻和家姐🧒🏻則選了蟹公
爆膏情況留待照片說明一切😍

🌀謎團3️⃣:88分鐘會否太趕?
我們大約首一小時都在吃蟹
餘下半小時吃其它小吃和甜品🥣
感覺是足夠的🆗

👨🏻👩🏻🧒🏻👦🏻總評:

✨台式飲品任點任喝
先來一杯果茶類,吃到最後再來一杯珍珠奶茶,完美配搭✌🏻

✨一口蟹粉鴨血——辣味中和了蟹膏的膩口👍

✨蚵仔滷肉飯——超飽滿的蚵仔🦪是Jon仔至愛😍

✨麵線——完美正宗的台式口味

甜品是超Q彈、大大粒的芋圓
——熱食有薑茶芋圓,適合吃蟹後驅寒🤩
——凍食的有豆腐花芋圓或椰汁芋圓,兩者都有仙草和紅豆等🥰
——一杯才兩大粒,好吃但又不會太飽🆒

2021-10-19
上網睇到佢賣嘅廣告,88分鐘大閘蟹放題,諗住開開心心食餐飯,點知中伏,搞到一肚火。食左一粒鐘多d,仲有25 26分鐘時候,就叫左一碟碟蟹4隻(一人2隻),諗住食埋最後一輪。結果個女老細就行過黎,叫你埋單走人。佢之前係冇提過我地要last order。女老闆:你地超鐘啦,要埋單走人啦本人:張單仲有成廿分鐘wor,咁快就夠鐘?女老闆:你地食唔切架啦,煮又要十幾分鐘,食又要十幾分鐘,加埋咪超鐘lor本人:已經落左order,煮緊啦wor女老闆:你地食唔切架啦個女老闆仲要一路講,一路收走你d餐具,執台。最後吵左一陣,佢覺得自己理虧,先有得繼續食,但冇餐具。食完埋單去埋廁所都未夠88分鐘。有個好好笑嘅位係,你要like佢個社交平台先俾膠手套你食蟹。呃like都唔使咁孤寒丫嘛。咁基本嘅膠手餐具,要like先俾你,真係好9。

女老闆:你地超鐘啦,要埋單走人啦

本人:張單仲有成廿分鐘wor,咁快就夠鐘?

本人:已經落左order,煮緊啦wor

女老闆:你地食唔切架啦

👍🏻江蘇大閘蟹放題 $398大閘蟹上枱先會開始計時,等耐左仲會補返鐘,都幾fair😆落單嗰陣可以指定嗌公或乸蟹膏甘香濃郁,帶少少半透明啫喱狀,都幾黏口,滿足🤤!除左任食大閘蟹,仲有多款蟹粉前菜、台式小食、特飲同甜品-鹽酥雞好脆口,肉質嫩,調味啱啱好,好食😋!阿等麵線配台灣正宗阿宗辣醬 ,麵線順滑,食落有蚵仔味配料仲有大腸,同台灣食到嘅係一樣🤩🤩!滷肉飯係肉較多個種,汁夠多撈飯一流😛蚵仔好多粒,大大粒又唔腥厚燒鰻魚好肥美,有焦香😜!蟹粉水餃薑味較重,湯底竟然係藥膳湯,有驚喜😙不過唔太食到蟹粉味-三款甜品既芋圓都係人氣芋圓網店 @196_handy_taro 既手工芋圓煙煙韌韌又大粒🤪而仙草就係餐廳自家製,滑溜軟嫩,加埋椰奶好香甜😛薑茶夠辣夠薑,食完大閘蟹食埋薑茶芋圓真係夠晒驅寒🤣!三款甜品整體都唔會太甜👍🏻👍🏻味道:8/10性價比:7/10-💥88分鐘大閘蟹放題:3-4両蟹 $398/位4-5両蟹 $498/位5-6両蟹 $648/位-老闆依家仲做埋外賣速遞 @hk.mrcrab大閘蟹會用保溫袋包住,拎到返屋企仲係好新鮮,外賣套裝會有齊食蟹工具包括鉸剪、蟹醋、紫蘇葉,仲有薑茶添!-📍#等
👍🏻江蘇大閘蟹放題 $398
大閘蟹上枱先會開始計時,等耐左仲會補返鐘,都幾fair😆
落單嗰陣可以指定嗌公或乸
蟹膏甘香濃郁,帶少少半透明啫喱狀,都幾黏口,滿足🤤!
除左任食大閘蟹,仲有多款蟹粉前菜、台式小食、特飲同甜品

鹽酥雞好脆口,肉質嫩,調味啱啱好,好食😋!
阿等麵線配台灣正宗阿宗辣醬 ,麵線順滑,食落有蚵仔味
配料仲有大腸,同台灣食到嘅係一樣🤩🤩!
滷肉飯係肉較多個種,汁夠多撈飯一流😛
蚵仔好多粒,大大粒又唔腥
厚燒鰻魚好肥美,有焦香😜!
蟹粉水餃薑味較重,湯底竟然係藥膳湯,有驚喜😙
不過唔太食到蟹粉味

煙煙韌韌又大粒🤪
而仙草就係餐廳自家製,滑溜軟嫩,加埋椰奶好香甜😛
薑茶夠辣夠薑,食完大閘蟹食埋薑茶芋圓真係夠晒驅寒🤣!
三款甜品整體都唔會太甜👍🏻👍🏻

5-6両蟹 $648/位
老闆依家仲做埋外賣速遞 @hk.mrcrab
📍#等等HEA
九龍城福佬村道41號地下

#hkfoodie #foodiehk #hkfood #foodhk #hkeat #hkrestaurant #香港美食 #香港美食指南 #香港美食日記 #香港美食地圖 #香港美食推介 #平食 #窮遊 #打卡 #香港打卡 #情侶好去處 #拍拖好去處 #週末好去處 #九龍城 #九龍城美食 #九龍城好去處 #大閘蟹放題
2021-10-19 123 浏览
一年一度嘅大閘蟹季節又到嗱。😍你哋又食咗未呢?身為大閘蟹迷嘅我,已經即刻衝去食嗱😂。呢度超正,大閘蟹加埋台式小吃飲品,全部都任飲任食😍😍 係咪好吸引先。😋我叫咗蚵仔滷肉飯、士林鹽酥雞、黑糖珍珠、芝士奶蓋、蟹粉大閘蟹粥、台式腸蟹粉糯米飯、蟹粉鴨血、蟹粉水餃同蟹粉花枝丸,其實仲有好多…….. 啖啖蟹膏好滿足,選擇算多。 🤩🤩 記得一定要試埋個甜品喔。(ps. 88分鐘上菜起計😛)通常都好full , 最好先預約。
一年一度嘅大閘蟹季節又到嗱。😍
你哋又食咗未呢?
身為大閘蟹迷嘅我,已經即刻衝去食嗱😂。

記得一定要試埋個甜品喔。

(ps. 88分鐘上菜起計😛)
通常都好full , 最好先預約。

2021-10-19 125 浏览
🦀 大閘蟹之台灣菜放題,等等 hea😋香港人向來愛吃台灣菜, 女士們更加喜歡嘅就係珍珠奶茶 , 如果同時間可以食到大閘蟹同埋台灣菜你話幾咁幸福呢~仼食大閘蟹,亦能仼食數款指定台灣菜,真係飽到上心口, 特別喜歡 蟹粉餃 蟹粥, 花之丸, 鹽酥雞等等~ 唔好睇佢好似細細件咁 其實食多幾件已經好飽~ 但係大家記住留肚呀! 戲肉一定係大閘蟹啦😆~餐廳貼心地附上剪刀和匙羹,方便客人進食~ 蟹膏都頗多, 我哋食完一隻又一隻~最後有埋芝士奶蓋烏龍茶, 滿滿嘅芝士味, 飲一杯都夠了😝 如果怕大閘蟹寒涼 嘅人可以叫薑母茶
🦀 大閘蟹之台灣菜放題,等等 hea😋

仼食大閘蟹,亦能仼食數款指定台灣菜,
2021-10-19 140 浏览
/為大閘蟹而來.眼見好多人都有推介依間店既大閘蟹放題,我都慕名而來🤩除左大閘蟹🦀仲有好多台灣小食,飲品都係任飲🧋.大閘蟹 4-5兩 $498就算細細隻啲蟹膏都好多下😍開出黎深黃色🦀就知道啲味都幾濃🤤,今次無乸🙎🏻‍♀️如果中意食乸既人就一定要提早打黎問問,最好bk定枱打黎問下店長🤣⚠️食完大閘蟹叫番杯薑茶會較好🥤.小食:📌花枝丸即刻整‼️唔會似其他放題咁炸好一大堆🤣📌鰻魚都肥美
為大閘蟹而來
大閘蟹 4-5兩 $498
⚠️食完大閘蟹叫番杯薑茶會較好🥤

小食:
📌花枝丸即刻整‼️唔會似其他放題咁炸好一大堆🤣
📌鰻魚都肥美
2021-10-15 157 浏览
滿心期待咁去食 但有啲失望台式食物 我覺得幾好食既但大閘蟹類食物 就好普通大閘蟹粥 無咩蟹味 似白粥蟹粉水餃 就普通水餃台式飲品都算款式多 幾好到大閘蟹 咁佢話明 上蟹先開始計時 呢樣好抵讚既,上蟹速度 就一般 有一次上蟹已經叫下一轉 但食哂都仲未有新一碟 等咗10幾分鐘先有 但之後就算快既但重點黎喇 講明食88分鐘 我明明聽到佢同隔離幾枱 最後10幾分鐘嘅時候 都問使唔使落多一轉蟹 到我哋嘅時候就冇問 咁岩佢同我哋講最後10幾分鐘之前 我哋已經落咗一轉 咁等咗幾分鐘 都仲未有 我就問吓有冇幫我哋落到啦,就係報10幾分鐘嗰位職員 同我地講要交返枱俾佢,所以冇架喇 咁我哋就話 我哋食得切個喎 都未夠鐘,佢仲話已經比多左10幾分鐘我哋 但我一望住張單同佢計時間 我話咁都仲有10幾分鐘喎 你未俾多時間我 限時內個喎 佢先至OK咁好啦 到上最後一轉 我哋同枱有一位朋友最後一隻係死蟹 臭既 嗰陣時都未夠鐘嘅 咁就叫佢可唔可以幫我哋換啦 咁因為我哋唔係食最細隻嗰款,我哋已經話換隻細嘅都OK如果未蒸得切嘅話,叫我哋交枱嗰位女士就衝左過嚟,話我哋夠鐘冇得換 咁果下我哋就話OK 之後我哋諗住影隻蟹嘅相
滿心期待咁去食 但有啲失望

台式食物 我覺得幾好食既
但大閘蟹類食物 就好普通
大閘蟹粥 無咩蟹味 似白粥
蟹粉水餃 就普通水餃
台式飲品都算款式多 幾好

咁好啦 到上最後一轉 我哋同枱有一位朋友最後一隻係死蟹 臭既 嗰陣時都未夠鐘嘅 咁就叫佢可唔可以幫我哋換啦 咁因為我哋唔係食最細隻嗰款,我哋已經話換隻細嘅都OK如果未蒸得切嘅話,叫我哋交枱嗰位女士就衝左過嚟,話我哋夠鐘冇得換 咁果下我哋就話OK 之後我哋諗住影隻蟹嘅相 佢就衝過嚟想收咗我哋隻蟹 我朋友話想影張相 佢一開始都諗住唔俾我哋影 想格硬收走 最後佢將隻蟹俾咗我 我哋即刻求其影左一張 果下佢就即刻話 可以換返俾我哋,但嗰一刻我哋已經唔想再要了

咁我就睇返時間 我地張單 6點38分入單 我地想換既時候 至少仲有5分鐘 但佢又再講話其實已經比多左十幾分鐘我哋,但到最後一刻我哋走嗰下 我影張單同嗰一刻嘅時間 其實嗰一刻先係啱啱好夠鐘🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

大家如果食嘅話 我諗食最細嘅size已經OK 因為最細嘅size會上得快啲,我見隔離枱想得好快 而且有一兩轉 我見到溝咗一啲細蟹入去 同埋最好計清楚啲時間 小心啲佢哋呃你

有啲職員嘅態度真係麻麻 好後生嗰個嘅就話佢唔係負責呢啲 可以負責嗰個人 就態度惡劣 如果我唔識計數 就真係以為佢比多左10幾分鐘我

總括黎講 如果唔係最後尾果10幾分鐘 我覺得係OK嘅,但最後嗰10幾分鐘 就令我決定唔會再幫襯了

2021-10-15
2021-10-15 123 浏览
D蟹出得非常慢,等位已經安排得好差同佢講book咗7:30淨係話全部門口企喺度嘅人都係book咗7:30,最後等到8:10先可以有枱上左2樓,環境狹窄又污糟,食得好辛苦坐喺張電動麻雀機嘅枱上面四個人根本係坐唔到,坐正喺條走廊位,講返嘢食方面選擇非常少,得四張紙,點左條鰻魚係臭嘅有浸膠喺上面,四隻所謂蟹粉餃子🥟完全食唔到有蟹粉同埋凍嘅,有台式嘅大腸麵線啲腸都係臭臭地,總括嚟講冇樣嘢係好食,食嘅係$498餐,堪稱係中size但係全部都好細隻同埋冇乜膏,仲要有一隻黑盟盟臭嘅,完全唔推介比任何人唔知點解門口會有人等位,送佢三個字!伏!伏!伏!還在考慮中嘅朋友勸你哋唔好去。
498餐
2021-10-13 186 浏览
終於都到食大閘蟹嘅季節了🦀,期待已久🤩大閘蟹任食放題有分 細、中、大 和 特大 四種size🤤不過經理話當日只得細蟹(3-4両)和中蟹(4-5両)的貨🥲蟹乸亦都未翻貨,只得蟹公🤪但仍然無損想吃大閘蟹的熱情❣ 經粗略估計,88分鐘每人大概吃到8隻蟹😆蟹膏呈蛋黃黃色💛,味好香濃但不夠粘口和綿密😐沒關係,放題來說質素是可接受的🤪 除了大閘蟹外,更有不同的台式小食、蟹粉小食、台式飲品 和 甜品 無限量供應花枝丸和厚燒鰻魚都好得我歡心🥰可惜的是甜品芋圓無貨,甜品無得供應🥲😭
終於都到食大閘蟹嘅季節了🦀,期待已久🤩
大閘蟹任食放題有分 細、中、大 和 特大 四種size🤤
不過經理話當日只得細蟹(3-4両)和中蟹(4-5両)的貨🥲
蟹乸亦都未翻貨,只得蟹公🤪
但仍然無損想吃大閘蟹的熱情❣

經粗略估計,88分鐘每人大概吃到8隻蟹😆
蟹膏呈蛋黃黃色💛,味好香濃
但不夠粘口和綿密😐
沒關係,放題來說質素是可接受的🤪

花枝丸和厚燒鰻魚都好得我歡心🥰
可惜的是甜品芋圓無貨,甜品無得供應🥲😭

2021-10-11
2021-10-12 147 浏览
打風都唔會影響我食大閘蟹嘅決心🙈今日就嚟咗位於九龍城嘅 👉🏻等等HEA👈🏻 食大閘蟹放題➰..“88分鐘任食大閘蟹+台式小食放題”88分鐘由上菜起計時,係有六両江蘇大閘蟹任點任食❤️ 見(圖二) 大閘蟹係超級多蟹膏,味道濃郁,蟹肉鮮甜,好正㗎💯.💁🏻‍♀️留意返…大閘蟹放題係有3個價錢,由3両- 6両重量級大閘蟹都有任你選擇,個人超推介 “5-6両大閘蟹”(HK$648)🦀,真係隻隻新鮮肥美,不得之了😌.放題供應6款蟹粉小食,包括蟹粉水餃、生滾大閘蟹粥、一口蟹粉鴨血、蟹粉花枝丸、台式蟹粉糯米飯同蟹粉滷肉時菜😍 再有多款台灣新鮮直送食材製作嘅台式小食,仲可以任飲約30款台式飲品同啤酒 ,係咪好心動呢‼️.

“88分鐘任食大閘蟹+台式小食放題