2021-09-30
叫左4個餸:雞絲粉皮、燒鵝貴妃雞、蒸魚同安格斯炒通菜。10分鐘先上得一碟雞絲粉皮、食左5分鐘粉皮先再上碟燒鵝貴妃雞,然後就一個字「等」。前前後後等左30分鐘就叫侍應A催(態度都算可以),再等左5分鐘,叫侍應B。侍應B嘅態度真係精彩嚕,去機印張單出嚟話:「你哋都係等左3x分鐘姐」,其實佢係咪唔識睇同計數呢?再過多5分鐘就同侍應A同我哋cancel同埋單,侍應A都有講唔好意思,但侍應B就態度差到呢。最終食左兼等左58分鐘先食得兩味餸,去埋單就同收銀員講我哋取消左兩個餸。我哋嘅怒火直逼收銀員,佢都即刻會講唔好意思。其實我哋都唔係西客,係等得耐先去催下,我哋都有唔該前唔該後,都唔係要啲侍應做到至上嘅服務態度,但都比返正常態度我哋呀。入去茶居,十問九唔應。絕無下次!
絕無下次!