2016-12-31
今日同朋友終於去試左想食好耐既神經餵飼,首先位置非常容易搵到,連我一個路痴都搵到hahah 大概1點半左右到已經下層full哂,唯有坐上層。點知原來上層裝飾同擺設令人坐得更舒適更之放鬆。仲會有d膠貼,手作藝術擺賣! 野食方面,需要先係下層落單比錢,再拎野食 提一提大家,餐具,紙巾,水等等都係需要自己去拎架!我當日叫左個秋葵雞肉親子井配lavender green tea. 先講個親子井比較淡口味,雞肉亦無特別,飯都比較起來較淋,加上秋葵潺潺地既口感。成個飯比我感覺都係一般。相反,lavender green tea有意外收穫, 不但荼香而且好濃 d staff仲會主動幫下你加熱水(雖然應該係自己落下層加熱水😂)總括 食物一般,miss tea荼幾出色,環境舒適度高又唔會趕你走!