2016-10-17 462 浏览
無意中睇自己手機相薄既時候搵返上個月去食既照片記得個時係畢業禮完左同朋友去太子食野個時去既原因就係因為比佢個名吸引到其次就係上網見到有人食左個紫薯飯深深咁比呢兩樣野吸引左選址方面地方都算唔錯我同朋友GOOGLE MAP左一陣 好快就搵到啦!而且地方都幾大最重點係裝修得好文青 就連D人都好文青FIRST IMPRESSION都唔錯架!!好啦 講到食其實呢到既野都幾平凡最特別真係佢地「文青」既氣氛第一張圖係卡邦尼意粉既飯牌其實睇圖都幾吸引 上面有好多白汁同煙肉仲有隻令人最吸引 流晒口水既蛋但呢個係我朋友叫 我就無食到但我朋友既評價係一般般 仲有少少OVER PRIZE既感覺之如我既評價都係同朋友類似 一般般的唔太特別最重點都係食個「文青」既FEEL 同DECOR

好啦 講到食

2016-09-15