2008-06-23
估唔到咁多BAD COMMENTS-----------------------------------------------------------------------------------------我無諗過自己會係le 度食野, 但自己識左女朋友仔, 接佢放工0個陣通常都會食埋tea先走, 而今次係第一次食dinner. 可能仲早啦, 其實都唔係太肚餓, 我食左冬瓜海鮮湯飯, 她吃肉醬意粉. 兩樣我都覺得ok 0架, 價錢亦都實惠呀, 100蚊都唔洗你地想要乜service 呀, 已經好過好多地方, 實你200樓上但係水都唔主動俾杯你, le d 真係無service la.環境方面, 冷氣大左d, 凍親佢呀決定幫le 間餐廳平反-----------------------------------------------------------------------------------------唔好再喊, 我會心痛, 今日係141 日
環境方面, 冷氣大左d, 凍親佢呀
決定幫le 間餐廳平反
唔好再喊, 我會心痛, 今日係141 日