餐厅: 牛牛日式火鍋放題 (海之戀商場)
资讯:

🍽️ 澳洲和牛食べ放題 $318 / person一人一個shabu shabu😝 可以選自己喜歡的湯底,太貼心了😇 我們選了 膠原豬骨鍋 和 藥膳麻辣鍋😉 雖然說是麻辣,但其實不太辣🤣 不能吃辣的朋友也可以試試!🍀雖然澳洲和牛是Level 3的賣點,但我們覺得這個餐的 西班牙伊比利亞豚肉 和 海扇貝 更出色😎 豬肉比較厚切,扇貝也很新鮮!🍀無論是哪個級別的餐都可以吃Movenpick雪糕🍦 很可惜的是餐廳只有vanilla味的雪糕😅 自助區還有無限追加超過 40 款美食😋 特別推薦的是鰻魚😍 不過吃多了小心膩喔~ 喜歡喝酒的朋友選Level 3以上 還可以無限喝 日本清酒 和 Asahi🍻 不過用膠杯喝sake 真的不太有feel😆 🍀想收到更多美食資訊,請追蹤@greatfood_grateful
🍽️ 澳洲和牛食べ放題 $318 / person

🍀
見到荃灣竟然有火鍋放題第二位半價‼️牛魔王點可以錯過,又出動食火鍋放題😆 平日晚飯時間黎都坐無虛席~建議預早book定🔅Lv3 90分鐘澳洲和牛放題🐮 星期一至四$318/ 星期五六日及公眾假期$338見佢做緊優惠所以揀個中價套餐,買一送一同八折差唔多,圍起2百幾蚊位,呢個價有澳洲和牛都算唔錯👍🏻澳洲和牛紋理清晰,牛肉味都算濃,而且入口滑溜。除左澳洲和牛,仲可以揀澳洲黑安格斯同極上牛舌海鮮方面有大扇貝、紐西蘭青口、大魷魚🦑、大蝦🦐等等,隻隻啲肉都好飽滿,食落新鮮,扇貝仲痴住好多膏🤩其中推介大魷魚,非常爽口出面仲有自助區可以拎唔同種類嘅火鍋配料,除左丸類蔬菜等等,擺放整齊乾淨。另外仲有其他炸物同熟食order,有炸雞翼、榴蓮炸彈、章魚燒、燒鰻魚等甜品推薦大家要試下tiramisu大福,軟綿綿嘅一個小球,入面包住tiramisu忌廉,唔會太甜。另外仲有mega雪條任食😚滿足全場啤酒🍻都係任飲~仲有多款自家製茶,清香解膩

🔅Lv3 90分鐘澳洲和牛放題🐮
星期一至四$318/ 星期五六日及公眾假期$338

全場啤酒🍻都係任飲~仲有多款自家製茶,清香解膩
2024-03-18 129 浏览
難得有半日空檔,要慰勞一下自己,同朋友一齊食好嘢!今次我地揀左海之戀呢間牛牛火鍋,牛牛火鍋有幾間分店,我地揀海之戀呢間,貪佢夠就腳,又有靚海景🥰 視覺同味覺都有好享受🥰識揀一定揀LV3 😂 LV3已經食到特級靚靚澳洲和牛、澳洲黑安格斯。仲包埋清酒、紅、白酒任飲。最開心就係一人一鍋,2個人每人一個湯底,可以試多啲唔同嘅味道。啱晒貪心嘅我。平時放題貴價食材未必有得翻點,但呢度真係任你點,我地order好多靚牛,澳洲和牛、牛小排,加加埋埋食左十碟😂😂高質素嘅靚和牛,油脂分布均勻,放入鍋幾秒就食得,入口即溶,油脂香,肉嫩。 真係食到停唔到口。除左靚和牛,羊肉,黑毛豬等,仲有海鮮、小食。 推介有榴連炸彈,一啖咬落去啲榴連蓉爆晒出嚟! 勁足料。自助區選擇都非常之多,火鍋食物種類好多,午餐肉墨魚丸泰式蝦餅都有。健康嘅秋葵、蟲草花、雲耳。都係我最愛🥰🥰蔬菜款式多,連貴價嘅羽衣甘藍都有😍應有盡有。熱食仲有我最愛嘅麻辣鴨血,仲有肥美肉厚嘅日式鰻魚。真係超有水準! 仲有好多款飲品,雪糕雪條任食。最後我仲食左條童年回憶橙寶作結尾😂happy ending 😂款式多到食唔晒! 下次會再去挑戰😂順帶一提,門口有個
難得有半日空檔,要慰勞一下自己,同朋友一齊食好嘢!
今次我地揀左海之戀呢間牛牛火鍋

識揀一定揀LV3 😂

最開心就係一人一鍋,2個人每人一個湯底,
可以試多啲唔同嘅味道。啱晒貪心嘅我。

平時放題貴價食材未必有得翻點,
但呢度真係任你點,我地order好多靚牛,
澳洲和牛、牛小排,加加埋埋食左十碟😂😂

蔬菜款式多,連貴價嘅羽衣甘藍都有😍應有盡有。

仲有好多款飲品,雪糕雪條任食。

款式多到食唔晒! 下次會再去挑戰😂

順帶一提,門口有個打卡區,有和服俾大家影相。
不過提提大家食飽先慢慢着啦!
我嗰日就係見到太開心,唔小心影咗好耐。
搞到差啲唔時間食哈哈哈!
-牛牛日式火鍋放題-📍荃灣.諗唔到食咩的話就最好打邊爐,咩都有得揀。今晚想瘋狂食肉,就揀左牛牛日式火鍋放題,一人一鍋,可以各自選擇鍾意嘅湯底。.因為想食牛舌,於是選擇咗LV3澳洲和牛放題套餐 ($318)。LV3比LV2只係貴$30,有成85款食品選擇,仲可以免費追加酒精類飲品,好抵。.一人一鍋,試唔同味的湯底。我哋就揀咗膠原豬骨湯和傳統山椒味噌。膠原豬骨湯味道都幾香;而傳統生椒味噌就較清淡,湯底已經有幾件凍豆腐。.牛肉的選擇都好多,有成6款。澳洲和牛、丹麥黑安格斯牛、丹麥王樣牛小排、美國特選牛肉、丹麥封門柳和極上牛舌。.牛舌encore了好幾次,雖然比較薄切,但食落夠爽口彈牙又夠牛味。牛肉就最鍾意澳洲和牛,肉味好香濃又夠嫩滑。.豬肉有西班牙伊比利亞豚肉和丹麥豚梅肉,伊比利亞豚肉好香。.澳洲綠草原羊肩肉都Encore左幾次。.另外仲有前菜、沙律、海鮮可供選擇。點咗帆立貝,估唔到都好新鮮同大隻。.另外仲有我最鍾意嘅炸榴槤。.用QR code點完餐之後,就去自助區選擇自己鍾意嘅火鍋配料。呢度嘅配料都有好多,有唔同嘅蔬菜、丸類,仲有麵食等。.而且仲有熱食區,有炸薯條、椰菜天婦羅等,最特別係有
-牛牛日式火鍋放題-
📍荃灣
豬肉有西班牙伊比利亞豚肉和丹麥豚梅肉,伊比利亞豚肉好香。
澳洲綠草原羊肩肉都Encore左幾次。
另外仲有我最鍾意嘅炸榴槤。
而且仲有熱食區,有炸薯條、椰菜天婦羅等,最特別係有蒲燒鰻魚。
連麻辣鴨血、滷水雞翼都有。
飲品嘅款式都好多。
連清酒都可以任斟。
食到飽飽後,再攞返支雪條同甜品食,超級滿足。
上星期涼涼地又想打邊爐🍲,但放工已經好攰🫤唔想又要買又要切又要洗,不如近近地落荃灣海之戀既 @gyugyu_shabushabu 乾手淨腳😂夜晚放題係90分鐘,有四個Level 可以選擇,今次我地選擇左LV3 澳洲和牛依款,有成85款食物可以選擇!底湯有八種,我點左傳統山椒味噌鍋,我喜歡山椒既味道配搭味噌特別開胃🤤另外就係點左黃金酸菜鍋,原來都有點辣度,一人一鍋就最好理想,唔駛邊個就邊個😂澳洲和牛應該係最熱門Item ,牛肉質素不錯👍🏻薄薄地落鍋幾秒就食得,另外牛小排位置都不錯!熟食方面滷豆腐雞翼好有驚喜,滷水時間好足花椒八角味都好夠,我地都得左二回合😂蔬菜🥬同丸類等就自行出自助區,款式都算幾多,我比較喜歡佢地自家製既韮菜餃(用QR Code另點),大大隻多韮菜好香濃😆飲品都係包埋,除左有基本既汽水外,仲有台式韓式 罐庄飲品,冷泡茶等等……加$50/位,仲任飲紅白酒同清酒🍶可以好滿足!服務質素都相當不錯,侍應姐姐好快手就清理好我地用完既器皿,免阻礙大家努力食😂店舖空間夠寬敞,而且日系裝修都令人坐得舒服😌CP值不錯~

2024-03-17 99 浏览
接太太放工後來到海之戀商場逛街,經過一樓的牛牛殿堂,門前推廣做火鍋放題第二位半價,由於我們都未試過,機會難得就入去一試😳✏️位置(9/10):商場一樓亦即天橋層,加上西鐵站上蓋,交通十分方便✏️環境(8/10):店面明亮潔淨,企理衛生,環保舒適✏️服務(8/10):掃碼下單,上菜快無漏單,主動幫忙收拾✏️食物(9/10):食材味道不錯,炸物即點即炸,自助區竟提供蒲燒鰻魚及品牌雪糕任食🌟Lv3 90分鐘澳洲和牛放題 - $318/位選了這款據說共85品食材的一人一鍋的任食放題套餐,可食90分鐘,第二位半價,加$50更可任飲啤酒、日本清酒、紅酒及白酒。湯底選了較特別的傳統山椒味噌鍋及泰·酸辣蝦鍋,味道算香濃,甚有海外風味🤗🍴肉類套餐主打澳洲和牛、澳洲黑安格斯牛及極上牛舌,較有肉香,口感不錯😍同時可以點Lv1及Lv2多款肉類,包括丹麥王樣牛小排、澳洲綠草原羊肩肉、丹麥封門柳、豬腩肉、美國特選牛肉、丹麥豚梅肉及西班牙伊比利亞豚肉,老實說我也沒有點😆🍴前菜前菜比較日韓口味,有味付墨魚仔、鹽味枝豆、辛味泡菜、麻辣鮮蛤,還有較特別又鮮味的火炙醋漬鯖魚柳😎佢🍴沙律有和風胡麻豆腐沙律及明太子青瓜,自助區亦有一些

✏️環境(8/10):店面明亮潔淨,企理衛生,環保舒適
✏️服務(8/10):掃碼下單,上菜快無漏單,主動幫忙收拾

泰·酸辣蝦鍋
🌟Lv3 90分鐘澳洲和牛放題 - $318/位
澳洲黑安格斯牛

🍴肉類

🍴前菜
前菜比較日韓口味,有味付墨魚仔、鹽味枝豆、
辛味泡菜、麻辣鮮蛤,還有較特別又鮮味的火炙醋漬鯖魚柳😎

🍴沙律
有和風胡麻豆腐沙律及明太子青瓜,自助區亦有一些沙律菜自取😄
海幸

🍴海幸
海鮮類有海扇貝、大墨魚仔、嚴選紅魚柳、紐西蘭青口、越南鳳尾蝦及蜆,食材都算新鮮,而最特別肯定是已去殼的越南鳳尾蝦,方便亦鮮甜😋
揚物

🍴揚物
有明太子吉列蝦、日式章魚燒、黃金雞塊、日式豚肉餃子、脆香雞翼,還有榴蓮味超香濃的榴蓮皇炸彈,掃碼點炸物都是即點即炸,上枱時也是熱的。另外自助區有薯條、薯餅及薯格,更設Shake Shake粉及調料,相當吸引😘

🍴麵食
有稻庭真打烏冬及自助區的公仔麵😉
明太子墨魚滑

🍴鍋肴
包括自家製韭菜餃、年糕福袋、日本年糕片及夠滑爽彈牙的明太子墨魚滑,當然還有打邊爐必備的響鈴呢😊
蒲燒鰻魚及日式和牛咖喱

🍴熟食
自助區還有餐廳主推的蒲燒鰻魚,味道香濃,更是不間斷添加,相當大方。另外也有日式和牛咖喱,喜歡有米飯落肚的人有福了😁

🍴飲品及甜品
雖然選擇不算很多,但也有不少品牌飲品,也有冷泡茶等,加$50更可任飲酒類,相當足夠。而甜品有幾款牛奶公司雪條及雪糕,更有自助的單球Movenpick雪糕,性價比很高😝

🏠牛牛日式火鍋放題(荃灣)
📬地址:荃灣大河道100號海之戀商場1樓1010號舖
2024-03-11
等候时间
5 分钟 (堂食)
泰·酸辣蝦鍋
澳洲黑安格斯牛
海幸
揚物
明太子墨魚滑
蒲燒鰻魚及日式和牛咖喱
2024-03-12 95 浏览
🇭🇰 荃灣-牛牛日式火鍋放題 成日去到海之戀都唔知食乜好~~今次俾我發現呢間日式火鍋做緊優惠 所以就同朋友仔一齊去食!整體方面☑️•上菜速度快•有海景卡位•連熟食都唔錯•有位置打卡專用•一人一鍋👍🏻🔲 LV3澳洲和牛牛肉放題套餐 $318/人泰.酸辣蝦鍋湯底超好味!!有啲似食緊冬陰功,但佢又唔會話食到好膩~~反而酸酸辣辣會令到你更加開胃,加埋個烏冬落去索哂啲味😍好正啊!同埋坊間好少會有呢個湯底~建議大家嚟嘅話可以試吓!▪肉類澳洲和牛澳洲黑安格斯極上牛舌丹麥王樣牛小排肉類大致都同出面嘅放題差唔多~~食落牛味都幾濃,而我最鍾意就係佢嘅牛舌~~因為唔係間間放題會有🥹食落薄切得來 又爽口~~而且安格斯牛都肉質都幾嫩㗎!▪️海鮮海扇貝,紐西蘭青口,蜆…海鮮數量唔算好多款~~但食落都新鮮的👍🏻▪️飲品飲品選擇方面算幾多~~有冷泡茶,不同類型罐裝飲品,仲有啤酒,日本清酒,紅酒及白酒Free~另外仲有外面餐廳較少出現嘅包裝果汁(朋友仔表示好好飲!)▪️熟食& 自助區出面有得拎唔同炸物~「炸雞,炸魚,薯條…」全部都香脆㗎~另外仲有鰻魚食啊😍而麻辣鴨血亦整得幾入味同香辣👍🏻我地亦點咗明太子炸蝦🍤即叫即整?熱辣辣又
🇭🇰 荃灣-牛牛日式火鍋放題

▪肉類
澳洲黑安格斯
極上牛舌
丹麥王樣牛小排

~~而且安格斯牛都肉質都幾嫩㗎!

▪️海鮮

▪️飲品

▪️熟食& 自助區
出面有得拎唔同炸物~「炸雞,炸魚,薯條…」全部都香脆㗎~另外仲有鰻魚食啊😍而麻辣鴨血亦整得幾入味同香辣👍🏻我地亦點咗明太子炸蝦🍤即叫即整?熱辣辣又脆卜卜咁到 配埋明太子醬👍🏻~~

甜品
出面自助區有唔同雪條雪糕拎~款式6-8款✨MovenPick雪糕仲有得仼你食添啊~當日就係士多啤梨味~徐咗雪糕 仲見到佢有幾隻唔同味既大福拎 好特別啊☺️

⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗

🎏地址:牛牛日式火鍋放題 (海之戀商場) (荃灣)
荃灣大河道100號海之戀商場1樓1010號舖

#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #discoverhongkong #food #yummy#hkfood #hkfoodie #hkmarketing #食好西 #吃貨 #likeforlikes #blogger #hkfollows #荃灣 #荃灣美食 #荃灣餐廳#海之戀商場#牛牛日式火鍋放題#打邊爐@

按一按👇🏻可以看回我們所有的香港好西🤗
#lg_荃灣
2024-03-09 124 浏览
呢2日又凍返 就好想食火鍋去左海之戀嗰間 @gyugyu_shabushabu 牛牛日式火鍋放題,一人一鍋唔使擔心唔啱味呢左個lv3。澳洲和牛。3百令蚊 食到攬住個肚腩仔我叫咗個冬陰功湯底朋友仔叫咗個蕃茄湯底。太酸辣蝦鍋湯底 - 好濃酸酸地越食越開胃。Lv3有得任飲緊咩紅白酒同清酒👍🏻👍🏻。場內小食有我最中意嘅shakeshake薯條仲要有好多唔同味嘅shakeshake粉~正。不得不講有好好味嘅鰻魚燒💖🥹仲有鴨血~好味中意打卡嘅女女 仲有個打卡位有埋和服著黎影相有得食有得玩~仲有好多飲品~我就中意飲佢個😎桂花女神飲多啲變女神😂💖90分鐘任食黎講 真係食到飽~📍北角渣華道123號北角匯二期1樓110-111號舖荃灣大河道100號海之戀商場1樓1010號舖#牛刷 #日式火鍋 #shabushabu #荃灣 #放題 #李諾陶 #lottovi
呢2日又凍返 就好想食火鍋
去左海之戀嗰間 @gyugyu_shabushabu
牛牛日式火鍋放題,一人一鍋唔使擔心唔啱味
呢左個lv3。澳洲和牛。3百令蚊 食到攬住個肚腩仔
我叫咗個冬陰功湯底朋友仔叫咗個蕃茄湯底
。太酸辣蝦鍋湯底 - 好濃酸酸地越食越開胃

。Lv3有得任飲緊咩紅白酒同清酒👍🏻👍🏻

。場內小食有我最中意嘅shakeshake薯條
仲要有好多唔同味嘅shakeshake粉~正
。不得不講有好好味嘅鰻魚燒
💖🥹仲有鴨血~好味

中意打卡嘅女女 仲有個打卡位有埋和服著黎影相
有得食有得玩~

仲有好多飲品~我就中意飲佢個😎桂花女神
飲多啲變女神😂💖

90分鐘任食黎講 真係食到飽~

📍
北角渣華道123號北角匯二期1樓110-111號舖
荃灣大河道100號海之戀商場1樓1010號舖

2024-03-07
用餐优惠
試食活動
2023-12-17 1040 浏览
第一次食選咗最基本嘅$288任食特選牛,冇咩要求,只希望啲肉正正常常,食吓蔬菜食吓甜品咁!第一輪嚟到啲肉賣相唔差,不過食落係韌嘅!跟住再加單嗰啲,嚟到再嚇一跳變成半肥瘦牛肉,立即要求更換!四個人最終只係食咗八碟牛肉就放棄!比較可取嘅係啲蔬菜類選擇多,亦都算新鮮!飲品選擇,亦都算幾多元化。最後到甜品類,都相當失望,只有一款Movenpick雪糕,其他係牛奶公司脆皮或者牛奶公司蓮花杯😩😫,其他甜品得一款大福選擇!食過咁多次涮涮鍋放題,呢間最失望唔會再幫襯!
比較可取嘅係啲蔬菜類選擇多,亦都算新鮮!
飲品選擇,亦都算幾多元化。
食過咁多次涮涮鍋放題,呢間最失望唔會再幫襯!
2023-12-17
2023-11-20 1185 浏览
預先book位唔需要等, 一行5人食晚市, 只係大家揀湯底先用左少少時間~湯底都算多選擇, 有8款, 而我揀左藥膳麻辣鍋, 餐就揀左Lv3 澳洲和牛90分鐘放題.湯底夠濃味同足湯料, 另外配菜係自助出去拎, 選擇尚算多.肉類就正正常常, 只可以話無投訴 另外仲有熟食區, 各種小食, 湯品, 雪糕都可以隨別拎, 佢地既獨立包裝拉麵好食!!scan QR Code仲有其他小食可以order, 前菜炸物海鮮沙律等等都有.年糕福袋同墨魚滑都不錯~其他就正常. 飲品會推介佢地既冷泡茶, 特別係桂花女神, 幾fresh, 解渴解膩~店員上菜收碟速度幾快手, 態度正常.overall大家都食得滿足開心既
湯底夠濃味同足湯料, 另外配菜係自助出去拎, 選擇尚算多.
肉類就正正常常, 只可以話無投訴

年糕福袋同墨魚滑都不錯~其他就正常.
店員上菜收碟速度幾快手, 態度正常.
overall大家都食得滿足開心既
2023-11-13
等候时间
5 分钟 (堂食)
2023-11-13 1026 浏览
我同我老母下午食198/90分鐘個plan,選擇兩款湯底,一個係冬陰功湯底,另一個係山椒湯底。冬陰功真係唔錯既,一嚟就覺得開胃,或者自己本身鐘意,所以我地都食得好開心。自助位有好多新鮮嘅蔬菜,特別係羽衣甘藍同生菜,真係好新鮮好脆,出面都好少有羽衣甘藍食,其他就正正常常,不過可惜原來自助熟食位午市冇開,跟住可能平日唔多客人,所以叫既肉類都好快就上枱都冇吹埋單,可能我岩岩好係90分鐘內食飽,環境唔錯坐窗邊得閒可以望下。
2023-11-13
  • 冬陰功湯底
2023-11-04 816 浏览
海之戀個場餐廳多,但無乜邊間full⋯平時牛x、牛xx個啲就食得多,今日第一次黎試下呢間日式火鍋放題~只可以講食得非常趕,午市黎到,揀食一碟肉嘅餐。我知揀得食六十分鐘自己心目中都是要趕,但餐廳都係得嗰幾枱客,就黎侍應多過客。加湯你叫佢加,佢是成壺拎黎叫你自己加⋯食到四十五分鐘有個侍應黎叫你好準備食雪糕啦,就夠鐘⋯食到夠鐘又有另一個黎同你講夠鐘啦⋯再過多五分鐘爭啲又有個過黎同我講夠鐘(只是咁岩比人截住話我提左啦)⋯真係好想講,食個邊爐,等個湯滾、個客出去夾頭轉野都要十分八分鐘啦,好似坐多你十零分鐘會蝕咁⋯總之,比服務費就係呢啲服務,真係多謝晒⋯唔會有下次⋯
海之戀個場餐廳多,但無乜邊間full⋯
唔會有下次⋯
喺某平台用$5買咗一張$50嘅coupon,每次可以用兩張,咁我同🤴🏻兩個撐枱腳就啱啱好啦!😁😁~~~泰 · 酸辣蝦鍋~~~起初諗住係酸辣湯嘅味道,一黎聞到勁重泰國嘅香茅味,我就勁麻麻😕😕,而酸辣味亦比想像中少,完全比香茅味蓋過,決定交俾🤴🏻!😅😅~~~傳統山椒味噌鍋~~~呢個比起酸辣蝦鍋明顯容易接受好多,起初鹹味正常,但之後再落湯水都keep住重口味😅😅~~~蕨餅~~~好似係第一次打邊爐有得食蕨餅😀😀,抹茶味OK,但黑糖味應該放到乾晒冇晒口感😕😕~~~鰻魚~~~又係好少係打邊爐見到,鰻魚汁味好香手,一定要試😊😊咁其他打邊爐料牛肉、豬肉、丸類其實都正常發揮,冇乜特別😃😃扣埋現金券,每人二百幾蚊OK啦😄😄

~~~泰 · 酸辣蝦鍋~~~

~~~傳統山椒味噌鍋~~~

~~~蕨餅~~~

~~~鰻魚~~~
又係好少係打邊爐見到,鰻魚汁味好香手,一定要試😊😊

咁其他打邊爐料牛肉、豬肉、丸類其實都正常發揮,冇乜特別😃😃

扣埋現金券,每人二百幾蚊OK啦😄😄
2023-10-18
用餐优惠
現金券
2023-09-03 1024 浏览
I came here around 3pm for their unlimited hotpot. I decided to try their 1 hour hot pot as most places don't offer that.I ordered the US Supreme Beef and compared to the Supreme Beef, it definitely has less fat on it so overall, you would likely able to eat more. Definitely worth the $30 extra.The other buffet food and drinks are quite standard.The refill service was very efficient. I think each refill came in around less than 5 minutes after ordering it by QR code and despite the 60 minutes, I

The refill service was very efficient. I think each refill came in around less than 5 minutes after ordering it by QR code and despite the 60 minutes, I was able to have around 14 plates in the end. Ventilation was sufficient. Only point is that the soup, no matter which one you choose, is the same refill soup so it gets quite diluted easily. However, for $180(after service charge), I think that is very reasonable.
2023-09-03
2023-08-28 700 浏览
之前友人告知呢間位於D字頭日式超市樓下既日式火鍋放題推出左午市定套餐.. 今日碰巧休息一於約埋友人一齊試吓再順便去埋D字頭超市行下,點知友人告知~已經約咗朋友哈哈~唯有下次早啲約佢今日叫左一個set B 吉列芝士豬扒. 味道芝士仲有拉絲加$8要左杯冷泡茶整體不錯。最窩心是店員一早告知我,如果需要多少少隨時可以告訴她
之前友人告知呢間位於D字頭日式超市樓下既
日式火鍋放題
推出左午市定套餐..
今日碰巧休息
一於約埋友人一齊試吓
再順便去埋D字頭超市行下,點知友人告知~已經約咗朋友

哈哈~唯有下次早啲約佢

今日叫左一個set B 吉列芝士豬扒
芝士仲有拉絲

加$8要左杯冷泡茶

整體不錯。最窩心是店員一早告知我,如果需要多少少
隨時可以告訴她