2020-08-24 1068 浏览
食過兩次,一次午市套餐,九十幾,限時一個鐘。一次午市食到飽,限時個半鐘,百六蚊果隻啲牛肉好好食~有啲香港少有既食物,燕餃,蛋餃,旗魚餃,感覺好似去左台灣,墨魚滑,旗魚滑好鮮味~醬料多種選擇,唔係一般味道好正~不過啲沙白同鱸魚片真係麻麻地,鹵水牛定豬肚好硬唔好食。凍豆腐少少地降溫得黎好冶味~最特別係個飲料櫃,好多樽裝既茶包沖茶,菊普只有菊點飲都無普,桂花烏龍就兩樣都好夠味~服務有禮快速,記住出去攞野時要用口罩啊~
,墨魚滑,旗魚滑好鮮味~醬料多種選擇,唔係一般味道好正~

服務有禮快速,記住出去攞野時要用口罩啊~
2020-08-23
  • 旗魚滑
  • 瓜仔雞水餃
  • 凍豆腐
2020-08-24 925 浏览
午市超超超超超級抵食!環境非常好,自助配料種類多叫咗最平$148 套餐,招牌牛骨湯底。湯底非常鹹,加咗兩次清水之後先好少少任食肉類一般,牛肉好淺色,真心食落去同豬肉唔係好分到邊隻打邊隻自助配料 (丸/菜類)款式非常多,感覺新鮮飲品罐裝飲品款式非常多,有自家製無糖冷泡茶甜品買單後上仙草,糖水舖質素唔係超級好食,但真係超級抵新舖服務幾好,食到60 分鐘會提你肉類last order. 牛骨湯好鹹,建議試吓清啲嘅湯底我主要食配菜類食飽,如果鍾意食肉可以可以試吓食貴一級,$148 d肉真係麻麻哋
午市超超超超超級抵食!

環境非常好,自助配料種類多

叫咗最平$148 套餐,招牌牛骨湯底。

湯底
非常鹹,加咗兩次清水之後先好少少

任食肉類
一般,牛肉好淺色,真心食落去同豬肉唔係好分到邊隻打邊隻

自助配料 (丸/菜類)
款式非常多,感覺新鮮

飲品
罐裝飲品款式非常多,有自家製無糖冷泡茶

甜品
買單後上仙草,糖水舖質素

唔係超級好食,但真係超級抵

牛骨湯好鹹,建議試吓清啲嘅湯底
午市自助90 分鐘
2020-08-23