2023-01-25 43 浏览
牛大人不論邊間分店都唔會令人失望菜一直都咁新鮮牛肉一直咁高質有肉味豬肉一直咁滑身(對比起平時出面啲豬肉)魚肉滑溜溜今次叫左蒜雞個湯底都幾推薦夠味多料美中不足係冇得連甜品都自助只可一人一份
牛大人不論邊間分店都唔會令人失望
菜一直都咁新鮮
牛肉一直咁高質有肉味
豬肉一直咁滑身(對比起平時出面啲豬肉)
魚肉滑溜溜
今次叫左蒜雞個湯底
都幾推薦
夠味多料
美中不足係冇得連甜品都自助
只可一人一份
2023-01-20 70 浏览
牛大人都係香港開咗幾年啦,趁住天氣凍,今日就黎試下佢既120分鐘澳洲極上和牛吃到飽套餐($328)。牛大人總共有十款湯底,今次揀咗個蒜頭雞鍋,湯底味道清甜,唔會太濃味,裏面仲有大量既蒜頭提鮮,用黎打邊爐就岩哂。牛肉方面,牛大人有幾款唔同既牛肉,有SRP美國黑牛後腿肉、安格斯牛小排、手切封門柳、安格斯一口牛肉粒、澳洲和牛M5牛肩卷,仲有期間限定既牛胸爽,今次叫既呢個套餐就可以試勻哂咁多款。另外每人仲會送兩粒澳洲M9和牛牛丸。個人最鐘意M5牛肩卷同埋封門柳,前者油花分佈均勻,而後者就牛肉味濃郁,一次過食返夠本!除咗牛肉之外,仲有雞肉同豬肉等既肉類可以選擇。至於海鮮亦都有唔少種類提供,有海蝦、沙白、鯛魚同鯇魚片等等。海蝦蝦肉爽口彈牙,沙白既肉就差唔多粒粒都好大,味道亦都非常鮮甜。套餐最主要既食物都係QR code 落單既,另外自助食品區仲有唔同既丸類或者蔬菜,飲品櫃亦都有唔少既罐裝汽水、茶、啤酒、或者係自家冷泡茶。🎈 強波酸啤 $68呢款啤酒有好香果味,少少酸得黎又好易入口,食完一啲濃味既食物再飲返啖真係好解膩,值得一試!

🎈 強波酸啤 $68
2023-01-19 98 浏览
今日平日放假比較悠閑,所以去試下中午的60分鐘一人火鍋😋 之前都聽過幾好食。原來一個人吾可以揀任食,好彩我都係唸住食一人火鍋者🤭我揀左個醉雞餐,湯底要牛骨湯。醉雞煮完後無咩酒味,可能湯底太濃。出面自助區有好多其他選擇,有好多台灣丸,蔬菜,醬料。最鐘意食蟹柳同流心丸。另外仲有牛肉醬飯,比較特別,因為通常係滷肉飯,味道都幾好食。雪糕得芋頭味。飲品櫃大得誇張,有數十款飲品,最受歡迎應該係泡菜,我都試左洛神花茶,真係吾錯,好解渴😌
2023-01-19
2023-01-18 3115 浏览
尖沙咀人氣台式火鍋放題咁啱呢幾日天氣得番十度,緊係要即刻打邊爐啦🍲今次又再去食人山人海既牛大人。尖沙咀分店真係超大,地板又唔油,環境寬敞舒適,晚上人多,記得book位。餐廳仲有提供WiFi、紙巾和濕紙巾,多款自助醬料、飲料、菜、配料自己拎。
自助醬料私心推介烏醋,如果食麻辣鍋點一點烏醋,辣中帶微酸,味道幾正。自助區種類繁多,麵類、蔬菜、丸類等,簡直花多眼亂,來食幾次都未必食得完。餐廳要用scan QR code自助落單,介面都幾清楚,容易落單。今次揀左性價比極高嘅( 澳洲極上和牛火鍋放題 ) ,星期五、六日 假期及前夕套餐加$10 另收+1服務費。湯底方面:總共有10款選擇每款都各有特色,鴛鴦湯底加$50 。今次都係叫咗麻辣鍋,但係揀咗大辣感覺似小辣,如果要更加辣可以叫店員加到變特辣。台灣濃香番茄湯少少酸甜甜地,味道濃郁用黎煮面就最正,同埋都幾健康。每款肉都係寫幾多數量就比幾多,可以減少浪費之餘,還可以試多幾樣菜式,非常好👍🏻職員服務質素都好好,會快速地自動幫你收盤和加湯。火鍋配料推介:#脆肉鯇魚腩,新鮮,爽脆彈牙。#順德鯪魚球,用料十足,唔會用太多粉打成。#安格斯牛小排 油脂均勻,牛
尖沙咀人氣台式火鍋放題

火鍋配料推介:

#脆肉鯇魚腩,新鮮,爽脆彈牙。

#順德鯪魚球,用料十足,唔會用太多粉打成。

#安格斯牛小排 油脂均勻,牛味甘香,非常嫩滑食到停不了口。係咁加單。

#澳洲m5和牛肩卷 肥瘦適中,肉嫩味濃。

#SRF美國黑牛後腿肉 好香牛味,又唔會肥。

#手切封門柳,牛味濃,又唔會太韌。

#炸魚皮 大大塊,入味,浸一浸湯好食百倍,必點

#台式蝦餃 個包有啲似魚包餃,入面蝦肉十足。

#台灣鱸魚片 魚肉無骨嫩滑,細細粒可以食多幾片。

#黑松露海鮮漿 黑松露味又唔會太濃 味道岩岩好。

服務質素:8/10
環境舒適度:7/10
ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:7/10

2023-01-15
2023-01-17 55 浏览
食最貴個plan, 啲肉就一般,都唔係真係咁好質素…食中間個plan 係最好、最抵。好適合一大班人,環境大,唔嘈吵,幾好~坊間咁多火鍋放題,呢間性價比最高,各方面都唔錯,但食完之後係無任何回味感覺😌。
食最貴個plan, 啲肉就一般,都唔係真係咁好質素…
食中間個plan 係最好、最抵。
好適合一大班人,環境大,唔嘈吵,幾好~

2023-01-15 96 浏览
叫左個鳳梨雞湯底,覺得麻麻地,湯底好淡見唔到鳳梨,有雞但都係無咩雞味,其他食材質素OK,我地4個人,但都係俾一個碗妳去裝自助菜,同一人檯一樣,佢話就算10人都係一個碗,總之一張檯無理幾多人都係一個碗,真無語!感覺價錢比以前貴左d,星期五六日仲要另外俾附加費。如果想同朋友輕輕鬆鬆邊食邊傾就唔得啦,總共食2個鐘,仲有40分鐘就叫你last order同埋單、30分鐘就開始有人話你知就夠鐘、一夠鐘即刻有人叫你走,感覺好緊張
2023-01-15 56 浏览
食極都唔會厭嘅牛大人,收咗工之後,好肚餓,所以走咗去食放題打邊爐,大家都會諗到牛大人,好彩之前有book位,當晚都好多人等位🙃叫咗個牛大人紅燒牛骨鍋湯底,好濃郁!另外放題套餐就揀咗澳洲極上和牛,套餐已經爆咗好多款牛肉,仲送多每人兩粒澳洲M9和牛牛丸,嘢食呢仲可以用QR code叫,除咗牛肉之外,仲有豬,海鮮,小食,響鈴呀,炸魚皮,墨魚滑,種類超多,另外出面呢都會有好多台灣直送嘅野食夾,最後,打邊爐又點少得火鍋漲了,好多選擇,總有一款啱你😙依家打邊爐除咗飲佢哋罐裝嘅茶之外,大家仲可以考慮叫佢哋而家台灣直送嘅啤酒「酉鬼啤酒x牛大人」,味道都唔錯,好容易入口,打邊爐記得啤啤佢,而且佢隻杯都好靚!

2023-01-14 50 浏览
看見網上蛮蠻多人點評,幾個男人抱著-試心情便立刻訂位,訂了7點,真的多捧場客,入座後便隨便點了三款不同牛試吓,如安格斯和牛脷等,厚度真的很薄很薄,可以說品質不錯,但是這厚度吃起來不是最佳的口感,反而我喜歡他們自製的花茶👍,幾個人聚會都不錯的地方
超愛牛大人秘方麻辣 但牛大人我淨係會午市幫襯午市定食𝟼𝟶分鐘一人一鍋 低至$𝟽𝟸 嘢飲 雪糕 自助火鍋配料吧無限量供應 每次都係飽到扶著腰行出去 真心抵到爛💗⚠️暫時提供𝟼𝟶分鐘午市定食嘅分店有:旺角荷李活、尖沙咀、元朗.🐈🎀 ᴛᴀsᴛᴇ: ★★★★★ ᴠᴀʟᴜᴇ ᴡᴏʀᴛʜ: ★★★★★ .鍾意食辣嘅人推薦一定要試牛大人秘方麻辣鍋湯底🌶️食過一次之後返唔到轉頭🤣 湯底有啲紅棗、花椒、薑、蒜等 見到佢滾下滾下 真係流曬口水😋😋😋.推薦嘅仲有必食王子麵、白桃烏龍茶‼️.每個午市肉定食都會有𝟸盤肉 𝟷個人食真係好多 如果唔係肉食獸 𝟸個人嘅話好建議 𝟷個素鍋 𝟷個牛肉鍋𝟸盤肉sʜᴀʀᴇ食 就更多空間食其他火鍋配料啦 非常抵😝👍🏻💗.❝☺︎ ғᴏʟʟᴏᴡ ᴜs @ragdoll.kjai ғᴏʀ ᴍᴏʀᴇʀᴀɢᴅᴏʟʟ ᴅᴀɪʟʏ𓃠⸝⸝꙳ • ғᴏᴏᴅɪᴇ𓌉◯𓇋 ‎‎‎• ʟɪғᴇsᴛʏʟᴇ⋆♬︎ • ᴛʀᴀᴠᴇʟ*⋆✈︎❞
超愛牛大人秘方麻辣 但牛大人我淨係會午市幫襯
午市定食𝟼𝟶分鐘一人一鍋 低至$𝟽𝟸
嘢飲 雪糕 自助火鍋配料吧無限量供應
每次都係飽到扶著腰行出去 真心抵到爛💗
⚠️暫時提供𝟼𝟶分鐘午市定食嘅分店有:
旺角荷李活、尖沙咀、元朗
🐈🎀
ᴛᴀsᴛᴇ: ★★★★★
ᴠᴀʟᴜᴇ ᴡᴏʀᴛʜ: ★★★★★
鍾意食辣嘅人推薦一定要試牛大人秘方麻辣鍋湯底🌶️
食過一次之後返唔到轉頭🤣
湯底有啲紅棗、花椒、薑、蒜等
見到佢滾下滾下 真係流曬口水😋😋😋
推薦嘅仲有必食王子麵、白桃烏龍茶‼️
每個午市肉定食都會有𝟸盤肉 𝟷個人食真係好多
如果唔係肉食獸 𝟸個人嘅話好建議 𝟷個素鍋 𝟷個牛肉鍋

2023-01-11 69 浏览
之前一直想試呢間,但太多人啦,難得經過尖沙嘴有早場,而且無人,即刻同朋友入去試下。食物質素較其他台式火鍋放題(如牛牛/麻辣)要好,畢竟價錢都較高,環境都坐得舒服。放題係食120分鐘我地係4:45pm入場,6:10就話last order,然後隔5分鐘左右就有waitor叫買單先,都唔緊要,但洗唔洗隔幾分鐘就來催一次,而且直接講叫我地快d食(煲入面還有少量食物及兩排牛未食),到左約6:25分再來催,我忍唔住問:d嘢未食曬點算? 個waitor好無禮貌咁話:我地會丟曬佢,d未食嘅牛會留低。我聽到呢度,凸左一下,乜係咁嘎? 食餐飯都俾人催足成個鐘,重點係未夠鐘;而且會留返未食嘅食物? 佢有點知呢d食物無問題?上左台了喔。咁嘅服務態度,真係無下次!
咁嘅服務態度,真係無下次!
2023-01-11
$273 (其他)
今日又去牛大人打邊爐尖沙咀分店未到七點已經排到去地下🤣今次我哋叫咗牛大人紅燒牛肉鍋湯底有勁大嚿牛骨, 味道超濃郁👍今日就叫咗澳洲極上和牛套餐 🥩 可以和牛吃到飽, 仲有海鮮, 台灣特色小食, 餃類, 漿類自助區仲有多款蔬菜,粉麵, 丸類可以選擇😆我點左超多款澳洲和牛, 包括澳洲和牛M5牛肩卷, 仲有期間限定嘅牛胸爽, 超爽口, 牛味夠晒濃👍另外打邊爐一定要配啤酒, 所以就額外加配左台灣既手工啤 🍺 強波酸啤啤酒超級冰涼, 入口夠晒酸, 愈飲愈開胃, 後勁再帶d花香, 夠唒解渴😄唔飲啤酒, 自助飲品區都有好多自家製嘅茶類或者其他罐裝飲品最後, 埋單既時候會俾你揀甜品我就揀左燒仙草同埋楓糖合桃雪糕👍燒仙草上面夠晒足料, 有花生同埋珍珠
今日又去牛大人打邊爐
尖沙咀分店未到七點已經排到去地下🤣
今次我哋叫咗牛大人紅燒牛肉鍋
湯底有勁大嚿牛骨, 味道超濃郁👍

今日就叫咗澳洲極上和牛套餐 🥩
可以和牛吃到飽, 仲有海鮮, 台灣特色小食, 餃類, 漿類
自助區仲有多款蔬菜,粉麵, 丸類可以選擇😆
超爽口, 牛味夠晒濃👍

另外打邊爐一定要配啤酒,
所以就額外加配左台灣既手工啤 🍺 強波酸啤
啤酒超級冰涼, 入口夠晒酸, 愈飲愈開胃,
後勁再帶d花香, 夠唒解渴😄
唔飲啤酒, 自助飲品區都有好多自家製嘅茶類或者其他罐裝飲品

最後, 埋單既時候會俾你揀甜品
我就揀左燒仙草同埋楓糖合桃雪糕👍
燒仙草上面夠晒足料, 有花生同埋珍珠

終於正式踏入冬天啦!!唔使講,又到左打邊爐既時候啦~一早就BOOK定今晚同朋友去「牛大人」歎返個暖笠笠既火鍋先,一於又去吃到飽~~————————————————🔹放題套餐同其他分店一樣,餐廳提供3款唔同級數牛肉既120分鐘吃到飽套餐~我地就緊係食最頂級既「澳洲極上和牛」套餐啦!除左可以無限量任食人氣澳洲和牛及美國特級安格斯,每位仲贈送2粒限定既澳洲M9和牛牛丸!!除左肉類,仲有多款台灣在地直送美食、台式特色小吃,仲等? 即刻用QR Code 落單先~———————————————————🔹湯底提供多達10款台式湯底,有辣有唔辣~天氣咁凍,我地就緊係揀佢地招牌既「阿嬤養生濃湯鍋」啦!湯底清甜且夠哂健康,非常足料,包括有蟲草花、藥材、紅棗及娃娃菜等,湯底愈滾愈濃,忍唔住歎返碗湯暖暖胃,滋潤下先!———————————————————🔹肉類澳洲和牛M5牛肩卷 澳洲M9和牛牛丸美國SRF黑牛後腿肉美國Prime極級肩里肌安格斯一口牛柳粒安格斯牛小排安格斯特選牛板腱手切封門柳 花雕醉雞件北海道十勝豚西班牙豬梅肉片每一款牛肉都好出色,而且冇漏單既情況,好快手就送到我地面前~呢個天氣,緊係要食返d
————————————————
手切封門柳
花雕醉雞件
北海道十勝豚
西班牙豬梅肉片

每一款牛肉都好出色,而且冇漏單既情況,好快手就送到我地面前~呢個天氣,緊係要食返d 牛脂感豐富既牛肉先夠暖,我地就最鍾意澳洲和牛M5牛肩卷同埋美國SRF黑牛後腿肉~

澳洲和牛M5牛肩卷 - 牛脂味極重,脂肪分佈好平均,食落好滑又唔鞋口,大滿足~
美國SRF黑牛後腿肉 - 牛肉味最濃郁既部位,食落啖啖肉而有嚼勁,好大塊~
🔹各種台式火鍋配料及台式小吃
除左花膠、蝦、沙白蜆、魚片及各種台式手打魚/海鮮漿外,仲可以經QR code 落單,叫埋厚午餐肉、老油條、鴨血及水蓮菜等等具有台灣特色既食物,認真多選擇,夠哂豐富!!
千其唔好漏左佢地個自助區,提供多款台式丸類,蔬菜及飯麵類~每一次我必食佢地既芋頭貢丸,超大粒,一咬開係充滿棉滑既芋泥及芋粒,口感豐富,好彈牙~仲有呀,今日我地仲食埋佢地既滷肉飯,味道拍得住台灣夜市水準,夠哂入味~
🔹飲品區
除有提供各式飲品外,仲有多款無糖冷泡茶及熱飲~最近佢地仲推出左台灣手工啤《酉鬼啤酒》🍺,呢款「撥雲霧見蓬萊仙島Hazy IPA🏖️」更於《2022 AIBA 澳洲國際啤酒大賽》獲獎,入口好順滑,而且帶點果酸味,食咁多牛肉,歎返杯gur一gur解解膩先~
當然唔少得佢地自家沖制既無糖冷泡茶,最新仲推出武夷山大紅袍口味,茶味夠香醇而濃郁,必飲~
🔹甜品
餐廳提供每人一杯Haagen Dazs 雪糕或台式芋圓仙草凍~
今日有期間限定既紅絲絨芝士蛋糕味Haagen Dazs,仲有我至愛既台式芋圓仙草凍~
😋味道:4/5
🏢環境:4/5
💁🏻‍♀️服務:4/5
💵價錢:4/5
🤟🏻性價比:4/5
👅整體小總結
牛大人既食物水準一向都好穩定,材料新鮮,而且台式直送食物種類多不勝數,猶如置身台灣夜市一樣~而家佢地定期會加推唔同既食物及飲品,每一次都有唔同既驚喜,大推~天氣咁凍,呢度長期爆滿,記得預早訂枱呀~
2023-01-06
近排天氣終於有冷意,又臨近冬至同聖誕,就更加想去食番餐台式火鍋,今次去牛大人就揀咗最貴既澳洲極上和牛120分鐘吃到飽套餐!🤤我哋揀咗牛大人紅燒牛骨鍋,湯底有濃郁牛骨香味,亦有牛骨在湯底中慢熬,足料惹味。絕對不能錯過套餐已包的澳洲M9和牛牛丸,多汁彈牙又有牛味,超高質!每人得2粒真係唔多夠喉架😝!而係牛大人點可以唔試澳洲M5牛肩卷同SRF美國黑牛後腿肉🐮,前者肉味較濃,後者嫩滑多汁,作為牛魔王既我哋當然兩者都唔會放過啦!我哋都有點門封柳,相比下較厚身同有咬口,想要爽口感覺就要試埋牛胸爽啦!自助配料區有多款醬汁,丸類,蔬菜,粉麵等等俾大家夾,花多眼亂,記得留番少少空間俾個胃試下個魯肉飯呀!飲品選擇都好多,呢排仲有台灣直送酉鬼啤酒 強波酸啤,凍冰送到配打邊爐一流🍻。食到一半拎番支凍泡茶消下油膩感都唔錯,今次揀咗飲洛神花茶/白桃烏龍/武夷大紅袍,仲有其他茶,汽水,果汁等等可以任揀。每餐既總結點可以無甜品,除咗Häagen-Dazs™️ 紅絲絨芝士蛋糕雪糕🍨,仲有Movenpack雪糕同仙草凍任選其一。

凍冰冰又係食牛肉邊爐嘅好日子,呢次就同男友去咗尖沙咀嘅「牛大人台灣火鍋吃到飽」食鋪勁既~ 🧡澳洲極上和牛($338/位)呢個放題嘅食材款式勁多,唔計自助可以攞嘅丸同菜,樣樣叫一碟都應該食唔哂。如果你係咩都鍾意試少少嘅朋友仔,呢間火鍋就啱晒你! 湯底選擇都有好多款,要辣有辣,要重口有重口,我哋選擇咗比較特別嘅台灣鳳梨雞鍋,入面真係有大大隻雞㗎! 呢個餐跟餐嘅澳洲M9和牛牛丸真係好正,個味好香濃,咬落去超juicy,要encore就要另外加錢先叫到! 由於揀左最貴嘅澳洲極上和牛set,當然係不停叫和牛同靚肉食番夠本啦!貴set嘅肉類款款都好正,全都叫唔會錯! 另外,呢度嘅海鮮都唔錯,由其係蝦同沙白,蝦味足又彈牙,沙白都係鮮味一絕! 滑、丸、蛟款式好多,質數都高,太多就唔一一講喇。 小食方面佢嘅鹽酥雞同台灣香腸都好正,可以一試~ 最後食完甜品可以選擇Movenpick雪糕或者台式涼粉,好完滿嘅一餐! Btw,呢到上食材真心好快,落完單無耐就到,而且你一落完啲肉嘅空碟都會好快有人收走,員工效率勁高,滿意滿意!
澳洲極上和牛套餐

🧡澳洲極上和牛($338/位)

M9和牛牛丸

澳洲和牛M5牛肩卷

滑、丸、蛟款式好多,質數都高,太多就唔一一講喇。

小食方面佢嘅鹽酥雞同台灣香腸都好正,可以一試~

澳洲極上和牛套餐
M9和牛牛丸
澳洲和牛M5牛肩卷
牛大人台灣火鍋吃到飽 (加拿芬廣場)又係時候打邊爐啦!聖誕假期🎄去尖沙咀,想食打邊爐,去左牛大人食🥰坐得舒服,食足120分鐘❤️🥳極上和牛吃到飽 $328 @位當然揀和牛餐😋😋任食和牛正⭐️⭐️⭐️帝王食補薑母鴨鍋 加$50🥘🥘今次試鴨鍋,鴨肉好嫩,蔘味濃郁,做打邊爐湯底又唔會太熱氣,而且唔會太搶其他火鍋料既味道,岩岩好❤️❤️澳洲和牛牛丸🍢一咬落去肉汁豐富,爽口彈牙,口感比一般牛丸細緻👍👍澳洲和牛M5牛肩卷較少脂肪既一個部分,咬落比較有口感😆😆安格斯牛小排🥩🥩肉片薄切,入口輕輕一咬就已經融化,牛味滿分💯手切封門柳🥩🍖牛脂肪較少,但肉質幼嫩,食落有豐富既肉汁,感覺一d都唔肥😍😍SRF 美國黑牛後腿肉🥩🍖大大片,脂肪分布均衡,可以不停落單😋😋黑松露海鮮漿松露味很重,配搭海鮮漿,十分匹配,齒頰留香🤩🤩澎湖花枝漿🍥🍥入面仲有大大小小花枝粒,口感豐富,而且十分鮮味😉😉牛胸爽平時比較少見的部位,爽口彈牙,牛味重但唔肥膩😙😙水蓮🥬🥬這是水蓮的葉柄,口感爽脆,值得一試😆😆新鮮沙白🥣十分新鮮,肉質彈牙😋😋真台灣鯛魚片雖然寫左係台灣直送,但魚肉依然新鮮,望落去色澤鮮明,推介😊😊福建燕餃、台式蝦餃🥟🥟口感紮實彈牙,十
牛大人台灣火鍋吃到飽 (加拿芬廣場)

極上和牛吃到飽 $328 @位
當然揀和牛餐😋😋任食和牛正⭐️⭐️⭐️

帝王食補薑母鴨鍋 加$50🥘🥘

澳洲和牛牛丸🍢
一咬落去肉汁豐富,爽口彈牙,口感比一般牛丸細緻👍👍

澳洲和牛M5牛肩卷
較少脂肪既一個部分,咬落比較有口感😆😆

安格斯牛小排🥩🥩
肉片薄切,入口輕輕一咬就已經融化,牛味滿分💯

手切封門柳🥩🍖

SRF 美國黑牛後腿肉🥩🍖
大大片,脂肪分布均衡,可以不停落單😋😋

黑松露海鮮漿
松露味很重,配搭海鮮漿,十分匹配,齒頰留香🤩🤩

澎湖花枝漿🍥🍥
入面仲有大大小小花枝粒,口感豐富,而且十分鮮味😉😉

牛胸爽
平時比較少見的部位,爽口彈牙,牛味重但唔肥膩😙😙

水蓮🥬🥬
這是水蓮的葉柄,口感爽脆,值得一試😆😆

新鮮沙白🥣
十分新鮮,肉質彈牙😋😋

真台灣鯛魚片

福建燕餃、台式蝦餃🥟🥟
口感紮實彈牙,十分鮮甜,每次食都會落單🤩🤩👍

強波酸啤 🍺🍺
獲得2022《AIBA 澳洲國際啤酒大賽》金牌❤️❤️
色澤金黃,味道酸爽,可以解火鍋既油膩感👍👍

白桃烏龍茶🍹
味道清爽,茶味香濃❤️❤️

最後仲有Häagen-Dazs同movenpick雪糕 🍦🍦正❤️❤️

另外有蔬菜吧、飲品區、調味料區,任選任揀🥰🥰🥰

地址:尖沙咀加拿分道20號加拿芬廣場2樓

整體評分:5/5