2020-09-23
平時好多人排隊 見難得朋友放假 就去一試果陣12點幾 唔算排咗好耐就有得入座被安排坐咗係上層 因為有霓虹燈既掛飾 所以環境都幾靚咁我地本身3個人去食 但有1個有事要遲啲黎 所以我同朋友打算嗌咗先 邊食邊等店員有比點單紙我地 但就冇比到筆我地 咁見佢地好似都忙 朋友又有筆 所以我同佢地攞筆落咗單之後 好神奇地其他枱既野食 甚至比我地遲嗌既 都到哂 但就我地哩枱一直都冇 咁我地都有同店員講過3次話我地既野食仲未有係半個鐘後 我地個朋友都到啦 都仲未有野食上 而3次都係女店員 因為全店唯一既男店員做緊接待而後到既朋友要落單 但冇一個店員係我地上層 所以我2個朋友都落去樓下落單同再追單 結果不消幾分鐘 所有野食一次過上哂去到哩個位 真係少嬲 之前同咗店員講過3次 但都冇野食上 到朋友落樓下講 先至有野食上都唔知之前3次 到底有冇幫過我地睇過 要我地白白坐咗半個鐘————————————————————咁講返野食 我地3個都各自根據自己喜好 嗌咗碗 冇嗌到小食咁比我地感覺 其實都係車仔麵黎 只係材料唔同啲咁 冇其他特別既位所以總括黎講 黎試一次係可以 但唔會再特別再黎多次 價錢又唔係好平 唔算抵
果陣12點幾 唔算排咗好耐就有得入座
被安排坐咗係上層 因為有霓虹燈既掛飾 所以環境都幾靚
都唔知之前3次 到底有冇幫過我地睇過 要我地白白坐咗半個鐘
————————————————————
咁講返野食 我地3個都各自根據自己喜好 嗌咗碗 冇嗌到小食
所以總括黎講 黎試一次係可以 但唔會再特別再黎多次 價錢又唔係好平 唔算抵食