2021-03-15 468 浏览
初嚐火山燒下午茶不過感覺有點不太好😕跟餐嘅兩個麵豉湯強烈建議餐廳換過另一批容器個木柄巳經好殘舊摸落仲要係濕嘅😱個人覺得無論視覺同觸覺上都好核突⋯⋯講返個湯味道偏鹹飲左兩啖就放棄左🙁『吉列流心芝士豚柳湯烏冬』烏冬質感好好,唔會煮得過份軟身不過忌廉湯底都係偏鹹🤨仲有個幾塊日本魚蛋食落好粉,一啲都唔彈牙,質量麻麻而且好似煮左好耐咁,用叉一吉落去就斷開🤷🏻‍♀️豬扒肉質較淋切開有驚喜芝士即刻爆出黎,仲要係熱辣辣嘅添👍🏼『豬肋骨燒汁焗飯』賣相好好,睇落細細碟但一個人食其實都好夠豬肋骨肉質都好淋雖然帶骨但係都好容易食另外想講一講餐具嘅衛生首先跟烏冬餐一齊上嘅有一對木筷子外表、質地就同麵豉湯碗個木柄一樣真心木筷子喺而家疫情咁嚴重嘅環境下真係好唔衛生感覺藏左好多細菌係入面掂都唔想掂何況要放入口?😥無筷子用就唯有用叉喺枱面嘅餐具盤度拎左支叉,竟然仲有食物殘渣係上面⋯⋯心諗好彩俾我見到,如果唔係就食左唔知邊個嘅口水尾🤢結果我成餐飯就食得好唔安樂、好唔放心🤦🏻‍♀️
初嚐火山燒下午茶

個人覺得無論視覺同觸覺上都好核突⋯⋯
講返個湯
味道偏鹹
飲左兩啖就放棄左🙁

『吉列流心芝士豚柳湯烏冬』
烏冬質感好好,唔會煮得過份軟身
不過忌廉湯底都係偏鹹🤨
仲有個幾塊日本魚蛋
食落好粉,一啲都唔彈牙,質量麻麻
而且好似煮左好耐咁,
用叉一吉落去就斷開🤷🏻‍♀️

豬扒肉質較淋
切開有驚喜
芝士即刻爆出黎,仲要係熱辣辣嘅添👍🏼

『豬肋骨燒汁焗飯』
賣相好好,睇落細細碟
但一個人食其實都好夠
豬肋骨肉質都好淋
雖然帶骨但係都好容易食

另外想講一講餐具嘅衛生
首先跟烏冬餐一齊上嘅有一對木筷子
外表、質地就同麵豉湯碗個木柄一樣
真心
木筷子喺而家疫情咁嚴重嘅環境下
真係好唔衛生
感覺藏左好多細菌係入面
掂都唔想掂
何況要放入口?😥
無筷子用就唯有用叉
喺枱面嘅餐具盤度拎左支叉,
竟然
仲有食物殘渣係上面⋯⋯
心諗
好彩俾我見到,
如果唔係就食左唔知邊個嘅口水尾🤢
結果我成餐飯就食得好唔安樂、好唔放心🤦🏻‍♀️
2021-03-13
下午茶
2021-02-21 102 浏览
🥢荃灣300°C火山燒西冷燒豬骨蛋包飯食好西荃灣美食 食好西良心推介 🥢終於可以食晚餐啦,第一時間去搵返間餐廳食飯,荃灣呢間和洋食店一直係人龍店,成日門口都有人排隊,今次來到好好彩唔洗等,之前已經成日睇其他人打卡,已被蛋包飯吸引到我,仲有300 度高溫的石燒牛,要來食個晚飯嘆返吓🥢300°C火山燒美國 1885 頂級高腰西冷200g $138上檯時已經Feel 到比平時的石燒店石板更熱,牛扒厚厚一件要自己切,因為呢個石板傳熱好快,真係要極快手去切,如果唔係好快會燒到變Welldone ,雖然肉質唔算好嫩滑但勝在幾重牛味,而且提供兩碟醬汁同牛扒好夾🥢英式紅酒肉碎汁極上燒豬肋骨蛋包飯 $98蛋包飯好顏色好靚,食落口感軟滑,英底紅酒汁好似牛尾湯既味道,跟飯同蛋一齊食真係好正,豬排骨就大大一件夠曬抵食,就略略有少少乾身,上面醬汁如果多d 就更加好食了🥢升級套餐四選三 $29沙律/面鼓湯/濃湯/BBQ串燒/所有飲品值得一讚是可以選擇所有飲品包括特飲,我地揀了奶蓋烏龍同奶蓋茉莉,味道非常唔錯,沙律菜很新鮮,濃湯是栗米湯很濃而滑,反而串燒就比較普通就係平時買到的串燒雞加熱左咁,加$29 有三樣野又真
🥢荃灣300°C火山燒西冷燒豬骨蛋包飯

食好西荃灣美食 食好西良心推介

🥢英式紅酒肉碎汁極上燒豬肋骨蛋包飯 $98

🥢升級套餐四選三 $29
沙律/面鼓湯/濃湯/BBQ串燒/所有飲品
值得一讚是可以選擇所有飲品包括特飲,我地揀了奶蓋烏龍同奶蓋茉莉,味道非常唔錯,沙律菜很新鮮,濃湯是栗米湯很濃而滑,反而串燒就比較普通就係平時買到的串燒雞加熱左咁,加$29 有三樣野又真係超值

🥢呢到入店時店員都好好禮貌,問填紙仔定係掃code ,仲可以先坐低慢慢填,食物質素又唔錯仲要係良心店,唔怪之得成日有咁多人幫襯

火山燒
地址: 荃灣大壩街75號地舖

2021-02-16 104 浏览
平時週六/日經過午餐都要排隊,難得今日閒日早左出黎食午餐,避免了人群排隊餐跟了麵鼓湯,味道較淡牛肩胛肉溫泉蛋飯牛肩胛是偏紅,牛味不重,肉質易入口泰國無激素雞扒溫泉蛋飯朋友說雞扒飯普通。玫瑰海鹽奶蓋-飲到玫瑰同海鹽味-奶蓋係結身果隻,唔會太甜,唔錯-茶底,茶味較淡餐廳裝修很特別樓底都幾高;同埋很多人叫會石燒牛,所以油煙會比較大。
平時週六/日經過午餐都要排隊,
難得今日閒日早左出黎食午餐,避免了人群排隊

餐跟了麵鼓湯,味道較淡

牛肩胛肉溫泉蛋飯
牛肩胛是偏紅,牛味不重,肉質易入口

泰國無激素雞扒溫泉蛋飯
朋友說雞扒飯普通。

玫瑰海鹽奶蓋
-飲到玫瑰同海鹽味
-奶蓋係結身果隻,唔會太甜,唔錯
-茶底,茶味較淡

餐廳裝修很特別樓底都幾高;
同埋很多人叫會石燒牛,所以油煙會比較大。
之前同屋企人去食晏晝,行到去路德圍見到呢間火山燒,決定入去試吓, give it a chance(☞ ͡° ͜ʖ ͡°)✌︎︎! 一入到去就見到滿full哂,等咗一陣(一分鐘左右)就入咗去啦。我嗌左一份牛柳( 200 gram),等咗大約一兩分鐘之後,其中一位侍應就給我一碗超級細的忌廉湯,個湯冇乜特別,有啲似罐頭湯。又過咗1分鐘左右,侍應終於給我那一份牛柳了。來嘅時候就表面熟咗,裏面仲係生嘅,跟住我叫一位侍應俾一個碟我 ,等咗好耐都唔見佢比我。又過咗陣之後,佢終於比我啦,不過佢係比一個碗我。佢比完我之後閃走咗了,所以都冇理到,照用。不過就梗係碟就實用啲啦。嗰一塊牛柳要自己好好控制火候,如果控制唔到火候,塊牛柳幾靚都冇用,都會好難食。首先要喺佢嚟到嘅時候即刻拎走,放落隻碟度(求其普通一隻),然之後係個碟度切一塊塊,食幾多,燒幾多。切嘅時候唔好咁厚,五mm左右就好了。之後見到佢個面熟咗再燒多一兩秒,反面步驟一樣。之後就食得。雖然塊牛柳係好好食,不過佢有20%都係牛筋,就覺得唔係好抵。我今日嘅分享去到呢度,如果大家鍾意呢份食評嘅話,記住關注我同埋喺下面俾個心心我啦༼༼ つ ◕◡◕ ༽つ❦
(☞ ͡° ͜ʖ ͡°)✌︎︎!
2021-01-24
2020-12-27 195 浏览
行完荃灣西附近嘅一田, Aeon攰攰哋😛就近搵間下午茶hea一hea先😙😙一過對面馬路見到呢間幾骨子喎✨即入!.坐低見到米豬蓮💛就更安心啦…裝修又靚靚哋…揀咗門囗位坐望住悠閒街景仲好relax添…睇完下午茶餐牌叫咗個『極品豬肋骨燒汁焗飯』配忌廉湯+熱華田 都只係$52😉😉真係試得過架….餐湯唔錯😚👌嚟到上枱堅係熱辣辣…豬肋骨係骨肉分離嘅狀態而且好入味…仲有啲焦面芝士…成個飯好惹味….下次再嚟要試石燒系列先💛
行完荃灣西附近嘅一田, Aeon攰攰哋😛
就近搵間下午茶hea一hea先😙😙
一過對面馬路見到呢間幾骨子喎✨即入!
坐低見到米豬蓮💛就更安心啦…
裝修又靚靚哋…揀咗門囗位坐望住悠閒街景仲好relax添…
下次再嚟要試石燒系列先💛
2020-12-08 133 浏览
行荃灣就最方便,因為荃灣附近好多好嘢食,呢次我哋去咗食石燒牛扒,揀咗呢間叫火山燒嘅西餐廳,入到去望到Menu都幾多嘢食揀,所以唔一定要食石燒牛扒,老公就叫左個香煎手打芝士牛肉餅咖哩蛋包飯,而我就叫咗聖安娜安格斯封門柳,老公果個就+$29升級套餐,有是日餐湯,同埋雞肉串燒或者沙律菜二選一,老公就揀左雞肉串燒,餐湯係南瓜忌廉湯,好香南瓜味,入口亦都好滑,雞肉串燒略嫌唔多入味,咖喱蛋包飯感覺還可以,芝士牛肉餅都幾好味,不過如果咖喱再辣d就好,至於封門柳唔知係咪本身係廚房煮熟左d既關係,所以出到黎係石板上面好快已經好熟,有d硬,不過都好香牛味,飲品叫左岩焙烏龍茶玫瑰海鹽奶蓋,唔會甜,不錯👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

2020-11-18
2020-12-06 155 浏览
想食牛,去到秘勁多人,唔想等,於是周圍行吓。行行吓附近見到火山燒,見到價錢唔錯,又有牛食,決定一試。 入到去店員已經好熱情咁招呼我哋,我叫咗個聖安娜安格斯封門柳,佢配埋白飯,仲可以加$29轉套餐。正當我諗緊叫200G定300G,店員就suggest我200G 一個人都飽,甘我就直接叫左200G。我朋友就叫左吉列芝士夾心豚柳咖喱蛋包飯。聖安娜安格斯封門柳,一嚟到賣相唔錯,聽講塊板係300度,個店員擺低咗之後就叫我十幾秒之後就反下舊牛。我一反之後發覺原來成個牛都係生既,靠塊板去燒熟佢。切開之後仲要燒一燒先食得,燒咗一陣已經俾佢嘅香味吸引,食落真係又多汁又熱好好食,真係牛好有牛味,好軟熟,正!相反個蛋包飯就差少少啦,個蛋就做得幾好嘅,都算滑。美中不足就係個豚肉乾又硬,最尾咩都食晒就係剩返個豚肉係枱面。推介大家去試吓個牛
推介大家去試吓個牛

聖安娜安格斯封門柳
聖安娜安格斯封門牛
吉列芝士夾心豚柳蛋包飯
聖安娜安格斯封門柳
聖安娜安格斯封門牛
2020-12-06 96 浏览
平日大家選晚餐,大家會點選擇呢?✒️我多也是按自己當日突然想食咩已決定呢!這晚突然想食蛋包飯🍛🥚所以也決定到這件位於荃灣的火山燒呢!💛💛-這是一間fusion的洋食及和食餐廳!😍有不同的食物選擇,而且加$29 便可以成為套餐呢!💡套餐可以濃湯、串燒、沙律及及飲品四選一呢!而且即使特飲也不用再加錢,真係算幾抵食💡-想食蛋包飯的我,當然選了韓國泡菜邪惡五花腩肉蛋包飯🥚🍚好大的一厚,而且醬汁是甜甜酸酸的,好開胃的一碟飯!🍜是日韓的fusion 感覺,原來蛋包飯配上泡菜係好配合呢😍-講明是fushion 菜,當然要選一些扒類,我們點了聖安娜安格斯封門柳(200g)🥩大大的一個直接送到桌上,你可以自己決定熟的程度,😍而且份量好足夠,也不會太膩呢!🍴-值得好想分享是連套餐配的飲品🥤我們選了彩虹棉花糖焦糖朱古力🍬🍫炭培烏龍茶玫瑰海鹽奶蓋!🥛🥤可以連餐配上,十分划算!😘而且棉花糖焦糖朱古力真的好滿足,岩晒喜歡甜飲品的我呢!😙-這間的碓是超值又好味之算,大家行過值得試下呀!💛
平日大家選晚餐,大家會點選擇呢?✒️
我多也是按自己當日突然想食咩已決定呢!
這晚突然想食蛋包飯🍛🥚
所以也決定到這件位於荃灣的火山燒呢!💛💛
這是一間fusion的洋食及和食餐廳!😍
有不同的食物選擇,而且加$29 便可以成為套餐呢!💡
套餐可以濃湯、串燒、沙律及及飲品四選一呢!
而且即使特飲也不用再加錢,真係算幾抵食💡
想食蛋包飯的我,當然選了韓國泡菜邪惡五花腩肉蛋包飯🥚🍚
好大的一厚,而且醬汁是甜甜酸酸的,
好開胃的一碟飯!🍜
是日韓的fusion 感覺,原來蛋包飯配上泡菜係好配合呢😍
講明是fushion 菜,當然要選一些扒類,
我們點了聖安娜安格斯封門柳(200g)🥩
大大的一個直接送到桌上,
你可以自己決定熟的程度,😍
而且份量好足夠,也不會太膩呢!🍴
值得好想分享是連套餐配的飲品🥤
我們選了彩虹棉花糖焦糖朱古力🍬🍫
炭培烏龍茶玫瑰海鹽奶蓋!🥛🥤
可以連餐配上,十分划算!😘
而且棉花糖焦糖朱古力真的好滿足,
岩晒喜歡甜飲品的我呢!😙
這間的碓是超值又好味之算,
大家行過值得試下呀!💛
加配套餐
串燒
韓國泡菜邪惡五花腩肉蛋包飯
2020-12-03 82 浏览
本來是想吃隔壁街的"秘",無奈太多人等位,就隨便找一家來試試看了~ 看店名和門口的餐牌,我以為他家是吃日式蛋包飯的,外面一層蛋 堆的像火山口形狀的那種。 進去之後看菜單,發現他家原來還主打石板燒牛肉。 我們叫了一份封門柳石板牛肉和一份美國SRF和牛的牛肉飯。 石板燒牛肉跟之前我吃過的triple steak類似,都是一成熟上菜,通過石板預熱加熱牛肉至想吃的熟度。 上菜前服務員很貼心拿上圍裙,避免弄髒,本來我還覺得有點多餘,因為之前在triple steak並不覺得會濺得到處都是,但開始吃了之後我發現戴上圍裙是明智的, 它真的會到處亂濺.... 牛肉我大概弄到三四成熟就吃了,粉紅色,很嫩。 封門柳本身就是牛身上橫膈膜位置,屬於比較高級的部位。 他家的定價不高,能吃到如此高質的牛肉,是挺棒的。 美國和牛是燒好上菜的,大概五成熟,也是粉紅色。 隨機找的餐廳,算是很驚喜了,抵食~
2020-12-03 70 浏览
下班和媽媽去荃灣逛逛, 難得早放就去了火山燒,平時都經常看到長長人龍的~裝飾美美的,枱上有色彩鮮艷的瓷磚~我們點了一個石燒牛封門柳300g跟餐選了沙律、串燒和飲品~沙律是麻醬,蔬菜新鮮清新,每人有兩串串燒,飲品可選特飲~封門柳在熱石上燒呀燒,很香呀~急不住不停的吃,不用幾分鐘我們都把它吃光光了~吉列芝士夾心豚柳旋風蛋包飯賣相都很吸引,切下豬柳看到夾心芝士流出,蛋也很滑溜,仍留有蛋汁~咖哩混和日本珍珠米,美味得很~不用加錢就可選特飲很好~我們選了玫瑰奶蓋和芒果梳打,奶蓋不會過膩,玫瑰茶味道清香~
下班和媽媽去荃灣逛逛,
難得早放就去了火山燒,
平時都經常看到長長人龍的~

裝飾美美的,枱上有色彩鮮艷的瓷磚~

我們點了一個石燒牛封門柳300g
跟餐選了沙律、串燒和飲品~
沙律是麻醬,蔬菜新鮮清新,
每人有兩串串燒,飲品可選特飲~

封門柳在熱石上燒呀燒,
很香呀~急不住不停的吃,
不用幾分鐘我們都把它吃光光了~

吉列芝士夾心豚柳旋風蛋包飯
賣相都很吸引,切下豬柳看到夾心芝士流出,
蛋也很滑溜,仍留有蛋汁~
咖哩混和日本珍珠米,美味得很~

不用加錢就可選特飲很好~
我們選了玫瑰奶蓋和芒果梳打,
奶蓋不會過膩,玫瑰茶味道清香~
2020-11-26
  • 沙律
  • 吉列芝士夾心豚柳旋風蛋包飯
套餐會跟湯(麵豉湯/忌廉湯)同飲品,忌廉湯入面有少少蘑菇同碎粟米粒,好creamy嫁!🥩聖安娜安格斯封門柳200G配日本珍珠飯($88)(🍚7.5/10) 推介❗️封門柳黎既時候放係熱辣辣既熱石上,賣相吸引份量適中,切既時候唔太多筋同埋有肉汁滲出,食落有牛味,肉質有咬口得黎又唔太韌,咬落都仲有肉汁,中意燒汁既朋友仲可以沾少少燒汁調味。唯一美中不足既地方係塊熱石好快已經唔熱,要好快手咁燒熟哂d肉。套餐配既珍珠飯軟硬適中仲有埋飯素係面!呢個價錢值得一試。🍜吉列流心芝士豚柳手打湯烏冬($50)(🍚6.5/10) 吉列豚肉切開既時候只係見到少少芝士,新鮮炸起雖然咬落好脆,但炸得比較乾身肉質偏硬同薄身。烏冬夾起既時候唔會一條條斷開,咬落幾彈牙配上普通豬骨湯同少少拉麵配料,不算出色。

🍜吉列流心芝士豚柳手打湯烏冬($50)(🍚6.5/10)
  • 聖安娜安格斯封門柳
2020-12-01 57 浏览
💛黃店🔱今次要介紹嘅食物就係位於荃灣 !📜”火山燒 (荃灣)📌 地址:荃灣大壩街75號地舖🕐營業時間: 0800-2230🍽分店地區: 荃灣📝評價💬📢 1️⃣蒲燒雙層日本鰻魚忌廉滑蛋珍珠米丼$682️⃣彩虹棉花糖特濃朱克力 一望menu就見到呢個圖好吸引😍😍 佢真係整到同張圖一樣咁吸引🙆🏻‍♀️滑蛋分量好夠料👍🏻👍🏻飯又係好多 食一半都夠曬🤪🤪鰻魚呢個分量呢個價錢合理😌 同飲品都係吸引人 有朱古力又有棉花糖 真係岩曬女人口味🤤🤤🤤呢間餐廳仲有好多野食想食 下次再去💛KS評分 5分最高🏵環境指數:⭐️⭐️⭐️⭐️🏵味道指數:👅👅👅👅🏵抵食指數:💰💰💰💰🏵回購指數:❤️❤️❤️❤️歡迎餐廳合作/試食🥰 可DM聯絡📩
💛黃店
🔱今次要介紹嘅食物就係位於荃灣 !
📜”火山燒 (荃灣)

📌 地址:荃灣大壩街75號地舖

🏵抵食指數:💰💰💰💰
🏵回購指數:❤️❤️❤️❤️

歡迎餐廳合作/試食🥰 可DM聯絡📩

2020-11-29 3295 浏览
就在西鐵站旁邊荃灣廣場的大門正對面,和風味道十足的餐廳供應石板燒牛,裝潢,音樂,餐具帶和風洋食味道,簡約精緻,環境十分舒適。☺️牛市餐牌頗多,相宜價錢有湯有飲品,花多眼亂讓我想了又想,最後點了一個石燒牛和一個烏冬。😍餐湯可選忌廉湯或麵豉湯,湯以小鍋上,十分精緻有特色又能保持熱力。吉列流心芝士豚柳配手打烏冬豬柳剛炸起,切開後芝士慢慢流出,芝心味道濃郁,沙律醬的甜味亦十分配合。鐵鍋上的豬骨湯底能保持溫度,手打烏冬幼身且掛湯效果,有驚喜。👍🏻石板威力十足的三百度火山燒金標和牛肩胛肉眼,牛油紙蓋面上避免熱油四濺,有圍裙提供,安排細心。和牛四邊本已煎封,切開後兩邊輕輕一煎再加上汁料,油份剛好不多不少。200g的份量配上一個加入飯素的日本珍珠米飯剛好。再加了一份封門柳,口感更為煙韌,牛味更重,外熟內微嫩😋飲品有驚喜。炭培烏龍茶玫瑰海鹽奶蓋,烏龍味濃帶一點炭火香,奶蓋香甜帶微鹹,兩者獨立味品嘗都相當不錯,拌勻後一樣出色。另一杯鮮芒果肉梳打,酸酸甜甜有汽,吃肉後大口一喝十分清爽。😍😍

吉列流心芝士豚柳配手打烏冬

• 茉莉花茶海鹽奶蓋
  • 聖安娜安格斯封門柳
2020-11-29 1448 浏览
這間火山燒位於荃灣大壩街75號地舖!店舖環境都幾好!地方雖然唔係好大!但係坐落都好舒適!人流都非常之多!.蒲燒鰻魚忌廉滑蛋珍珠米丼煎芝士三文治配豬肋骨頂級高腰西冷200g配珍珠飯茘枝冷泡茉莉花茶炭培烏龍茶玫瑰海鹽奶蓋.煎芝士三文治配豬肋骨:賣相十分之吸引😍😍😍!.睇見都想食😋😋😋!豬肋骨夠哂腍身!只係細細力就切開!味道好惹味😋😋😋!食到停唔到口!.蒲燒鰻魚忌廉滑蛋珍珠米丼:睇見都想食😋😋😋!真係睇得吓😍😍😍!真係唔捨得食!鰻魚軟硬適中!味道恰恰好!D滑D夠哂滑!都唔需要咬就吞咗!真係好正👍👍👍!.頂級高腰西冷200g配珍珠飯:這款高腰西冷望落冇乜特別🤔🤔🤔!實際上十分之好正👍👍👍!食入口肉質味道好鮮😋😋😋!真係唔錯👍👍👍!.炭培烏龍茶玫瑰海鹽奶蓋:好濃郁烏龍茶嘅味道!又飲到清香嘅玫瑰花嘅香味😙😙😙!帶有小小咸又好滑口😋😋😋!.茘枝冷泡茉莉花茶:第一啖飲入口好清香苿莉花味😙😙😙!又飲到茘枝香甜嘅味!又唔會好甜!味道恰恰好!.價錢一般大眾化價錢!食物又唔貴!又有質素!值得試吓👍👍👍!
蒲燒鰻魚忌廉滑蛋珍珠米丼

蒲燒鰻魚忌廉滑蛋珍珠米丼:

頂級高腰西冷200g配珍珠飯:

炭培烏龍茶玫瑰海鹽奶蓋:

茘枝冷泡茉莉花茶:
價錢一般大眾化價錢!食物又唔貴!又有質素!值得試吓👍👍👍!
2020-11-25
2020-11-28 53 浏览
第一次黎食 星期六7點門口都已經要排3,4張枱 等左15分鐘終於入得啦😆牛肉餅蛋包飯 $88最好食係依個 滑蛋好正 牛肉餅一塊 都算厚身 飯嘅份量一般 咖哩味濃卡邦尼溫泉蛋煙肉煙火腿天使麵$78 成個鑊上份量一般 煙肉碎都多 不過啲汁好稠 比較漏 煙火腿好鹹牛排 200g好厚身 唔錯佢每個餐都可以+29$轉套餐 套餐包 野飲 串燒 沙律 湯(四揀三) 都抵食另外再加一

牛肉餅蛋包飯 $88
牛肉餅咖哩蛋包飯