2023-07-03
約左舊同事聚舊, 知道呢位同事好鍾意食日本放題, 咁就搵左間喺銅銅鑼灣京都廣場3樓 - 瀛豐放題料理專門店食啦. 瀛豐放題料理專門店除左日式美食, 重有泰式美食可以選擇. 啱哂鍾意食放題嘅朋友仔.任食價錢唔太貴, 我地重加錢升級, 可以食到生蠔同海膽帶子生蠔 – 口感好Creamy, 海水味濃, 肉身肥美, 鮮甜.海膽帶子 – 海膽甘甜, 放入帶子中間, 2者合二為一, 未試過咁樣食法, 正. 刺身盤 – 三文魚, 油金魚, 厚切, 刺身好新魚, 肉質鮮甜.貝類: 馬刀貝, 赤貝, 白玉貝 – 爽口彈牙, 味道爽甜, 絕對新鮮.最大驚喜: 珍寶赤蝦, 手掌咁大隻, 肉身肥美, 爽口彈牙, 蝦頭勁多膏, 足足每人食左6隻, 真係飽到癲.甜品款式繁多, 飲品亦都一樣, 有傳統可樂汽水, 亦有日韓飲品, 任食任飲, 大滿足.
任食價錢唔太貴, 我地重加錢升級, 可以食到生蠔同海膽帶子