2009-05-19
見到lee到咁多好評 星期日終於都同男朋友去試左 去到門口時見到好多人係到排隊 當時好似係9點幾 我地果時都哇左聲 使唔使咁多人啊 等左5分鐘左右就到我地入去了 入到去 只可以用一個字黎形容--亂!! 唔係物品擺設亂 而係人太多 感覺上好亂=.=門口等左陣 入到黎 都係要排隊等一陣 只見到人人都食蛋治同火腿通粉 之後d哥哥係咁大聲叫人入黎坐 之後就落單 ~終於等到位 坐低之後就揀左通粉同蛋治食 好快就黎左 個蛋治真係幾香 不過個通粉就好普通了 感覺唔係太特別~d哥哥仔既手腳真係爆快 快得黎佢地自己唔會亂至勁 我地一路食 一路聽到好多既大叫聲=.=真係好似打仗咁=.=最驚訝既唔係d食物 而係d職員哥哥 我同男友叫埋單時 只見個哥哥好快咁口up up 咁係到講:14.14.16.xxxxx(咁上下啦) 之後就寫左個數叫我地出去埋單了=.=計數之快真係連我都o左咀 係到做會唔會浪費左d呢 去做會計會有前途好多lor 計數真係爆快架=.=可能我地係早上去 所以會多人d又亂d 如果大家想見識下d哥哥既計數能力 我強烈建議你地試下早上去啊=v=