2011-07-03
之前上網團購左聯邦0既$138套餐諗住Mami生日帶佢黎豪一豪啦又有鮑魚又有燕窩!!! 前幾日上黎OpenRice睇下人地d comment啦點知評語一般但係買左又無理由唔去食架.我哩D小市民好窮架嘛,咁梗係頂硬上啦.去到啦,D裝修真係幾靚喎. 個感覺幾舒服同乾淨等左一陣,D野食終於黎啦1. 蜜餞鮑魚: 我同Mami都係嗌左蜜餞鮑魚,我覺得隻鮑魚真係唔係咁大隻,但係$138咁平,唔通人地會比隻一頭鮑俾你咩.我覺得其實都入味同夠淋2. 龍蝦沙律 : 幾好味,不過龍蝦少左D得3舊3. 燕窩羹 : 好少燕窩咋,味道都差少少4. 珍菌焗大蝦 : D蝦都幾大隻同新鮮, 味道都好好. Mami話拍得住佢煮果D喎 5. 海參鵝掌 : 其實我唔食海參架,哩個係Mami嗌0既. 佢話唔夠淋喎,不過味道係ok既6. 雪蚌雜菜煲/魚腐浸時疏 : 兩個都ok啦,不過不失7. 薑米蛋白炒飯 : 唔係好夠味咁8.糖水 : 芋泥/杏仁茶 我又唔食芋頭又唔食杏仁所以我比哂Mami食,佢話兩個都好食喎. 不過我咁乖請佢食飯,佢唔食糖水個心都一早甜哂啦.食物整體ok呀,不過間酒樓真係幾難搵.不過如果為左有個靚景我都唔介
諗住Mami生日帶佢黎豪一豪啦又有鮑魚又有燕窩!!!
前幾日上黎OpenRice睇下人地d comment啦
點知評語一般
去到啦,D裝修真係幾靚喎. 個感覺幾舒服同乾淨
等左一陣,D野食終於黎啦
2. 龍蝦沙律 : 幾好味,不過龍蝦少左D得3舊
3. 燕窩羹 : 好少燕窩咋,味道都差少少
6. 雪蚌雜菜煲/魚腐浸時疏 : 兩個都ok啦,不過不失
7. 薑米蛋白炒飯 : 唔係好夠味咁
食物整體ok呀,不過間酒樓真係幾難搵.不過如果為左有個靚景我都唔介意搵下喎