2021-08-13
未去都一肚氣,四眼男侍應態度差到不得了,我們已訂位,佢打電話黎確認訂位時千叮萬囑我們不要遲到,遲到就當我地取消,咁我地就非常準時去到,5:52分去到、佢地6:00才開門,我地就請問佢我地到左可否入去坐,店員就立即話唔得喎(佢地原本係圍埋一齊响餐枱傾計嘅),之後就立即彈開扮工作,咁我地就唯有响門口熱辣辣焗到死地等。終於去到6:00,咁我地就去準備入座啦,點知個四眼男侍應就話「用餐90分鐘」,我地就立即好愕山,點解唔一早同我地講,我地係慶祝生日,90分鐘根本不夠時間的,咁我地就唯有猶豫要唔要轉地方啦,(响呢個時候,另一位想walk-in入去食嘅女士就同我哋講四眼男侍應態度惡劣,佢都立即走左)跟住四眼男侍應就打開門無禮貌地問我地要唔要入座先,我就回覆佢話「等等先,我朋友都未到齊」由於他態度惡劣到絕頂,我哋就轉身,四眼男侍應再惡劣啲咁話「即係點呀?取消呀?」我地更加嬲,立即走,連最好脾氣嘅其中一位女孩子都話「有無搞錯?咁態度,太過份😡」跟住佢打電話黎問「係咪取消呀你哋?」我朋友就答佢「唔好意思呀,我地取消呀!」佢竟然Cut線,我地全部幾個朋友都發誓以後都不會去這店。