2021-06-06 223 浏览
见呢间咁多好评,嘢食又几吸引,就同朋友嚟食(今次食饭冇任何折扣优惠)张枱有啲细,放咗个炉喺到已经冇咩位我地嗌咗5样嘢,第一样系海胆蟹肉反卷,正正常常冇咩特别~第二样系牛油果软壳蟹沙律,都系正常发挥第三样系味噌蟹甲罗,咸咸地,有啲蟹味,ok嘅~第四样系活贝盛合,其实摆埋呢个喺枱面𠮶阵我已经冇乜位食嘢侍应会帮我地烧埋,咁都几好,唔惊我地会烧唔熟或者太熟,不过侍应烧烧下唔小心将鲍鱼整跌返落个盘味道都ok, 不过烧紧𠮶阵见到佢一直落调味,所以都系咸味多过鲜味第五样系川海老,同餐牌张相差好远!我地以为起码系中型size, 点知系劲细只,不过味道都唔错,啱哂饮啤酒整体嚟讲食物都正常嘅,不过系有啲贵,而且服务一般好似好想赶我地走,唔适合倾计聚会食食下𠮶阵冲埋嚟口upup讲咗堆嘢,我地净系听到咩咩last order, 咁我地即刻叫佢再俾menu,佢将menu放喺个炉到感觉唔太卫生...所以总括嚟讲就系试一次就够,冇乜特别~
见呢间咁多好评,嘢食又几吸引,就同朋友嚟食
(今次食饭冇任何折扣优惠)
张枱有啲细,放咗个炉喺到已经冇咩位

我地嗌咗5样嘢,第一样系海胆蟹肉反卷,正正常常冇咩特别~
海胆蟹肉反卷

第二样系牛油果软壳蟹沙律,都系正常发挥

牛油果软壳蟹沙律

第三样系味噌蟹甲罗,咸咸地,有啲蟹味,ok嘅~
味噌蟹甲罗

第四样系活贝盛合,其实摆埋呢个喺枱面𠮶阵我已经冇乜位食嘢
活贝盛合

川海老

整体嚟讲食物都正常嘅,不过系有啲贵,而且服务一般
好似好想赶我地走,唔适合倾计聚会

感觉唔太卫生...

所以总括嚟讲就系试一次就够,冇乜特别~
活贝盛合
川海老