2018-09-06
突然好想好想食海膽放題,就Book左呢間放題啦。本身係無海膽,要加$88升級先有.飲品種類其實好多,但男友影小左🤦🏻♀️仲有白色可樂,汽水,梅酒,燒酒等等牛肉壽司,燒左口魚都唔錯手卷係迷你版,幾貼心,可以一、兩啖一個刺身幾新鮮,推薦劍魚腩,平視我都唔識,但係呢件個樣咁靚仔就試咗一件,真係好好味,咬落去魚油好香🤤🤤🤤🤤 一定要講嘅係,升級嘅海膽刺身和牛都係落幾多就有幾多件, 絕對唔係叫幾次都冇👏🏻👏🏻👏🏻海膽都好新鮮,但係和牛比較好食🤤🤤鵝肝還可以,但係食咗一啖就好漏🙈🙈忌廉芝士多士,如果鍾意食芝士嘅朋友可以一試,但係真係一件起兩件止,因為都係好漏😂😂串燒牛舌都好香口, 但係因為啲嘢食係咁上,張枱太細,所以都影唔切相🙈炸多春魚就皮太厚,麻麻地燒有機菠蘿好好好好好味👏🏻👏🏻超正總括來講可以一試,不過價錢都偏貴,除非真係好鍾意食海膽,就可以去狂食😛😛😛😛衛生環境唔錯,員工都好有禮貌👏🏻👏🏻 不過有啲鮑魚嘅嘢都冇來到,但係我唔係好鍾意食鮑魚所以冇所謂,海膽有來齊就可以🤣🤣
本身係無海膽,要加$88升級先有.
飲品種類其實好多,但男友影小左🤦🏻♀️
仲有白色可樂,汽水,梅酒,燒酒等等
牛肉壽司,燒左口魚都唔錯
手卷係迷你版,幾貼心,可以一、兩啖一個
海膽都好新鮮,但係和牛比較好食🤤🤤
鵝肝還可以,但係食咗一啖就好漏🙈🙈
炸多春魚就皮太厚,麻麻地
燒有機菠蘿好好好好好味👏🏻👏🏻超正
衛生環境唔錯,員工都好有禮貌👏🏻👏🏻