2022-09-29
🔹尖沙咀// 滿小館🔹人均約$320🔹▫️小館冰鎮甜酸豬爽肉 $198超級推介!未叫之前覺得有少少貴🥹,但係見到隔籬枱有啲煙霧噴出嚟好靚好有仙氣決定嗌🤣但係絕對要講返句平反!佢唔係得個樣真係超級好食🥰😍!!覺得係我食過最好食嘅咕嚕肉😍!份量其實都幾多,所以個價錢絕對係值得😝,可能因為有冰鎮嘅關係,佢個肉係超級爽!而且味道係偏酸我自己幾鍾意❤️而且好開胃🤓連其他配菜都幾好食菠蘿又唔酸😗😗▪️火烙古法燒腩叉 $168好好食!啲叉燒好肥,上菜嘅時候會點火燒😝,自己要睇火!如果唔係都好易燶🤣叉燒係有少少酒味好香😚😚▫️乾煸四季豆 $108幾好食幾好食,配飯一流!係有少少辣,都係平時食川菜嗰浸味🤪▪️紅燒BB鴿 $58正正常常,我覺得唔算太貴?未去到好驚為天人但係都幾好食😝🔹好飽評語意外地喺IG見到有人推介,所以試吓😝😝真係幾好食!下次一定會叫多啲朋友去食食多啲其他菜式,順帶一提,佢嘅茶係用蠟燭keep住燒🫖會一路保溫,幾有誠意!🧠回頭指數:9️⃣🧏🏻♀️打卡港女:8️⃣🌬冷氣溫度:7️⃣🚽廁所評價:6️⃣🧾性價比呢:8️⃣
▫️小館冰鎮甜酸豬爽肉 $198
▪️火烙古法燒腩叉 $168
▫️乾煸四季豆 $108
幾好食幾好食,配飯一流!係有少少辣,都係平時食川菜嗰浸味🤪
▪️紅燒BB鴿 $58
正正常常,我覺得唔算太貴?未去到好驚為天人但係都幾好食😝
🔹好飽評語
🧠回頭指數:9️⃣