2019-07-24 37 浏览
餐廳環境舒適,帶有濃厚既中國風,包括全場裝飾同傢俬,連豉油都用龍頭方形壺裝,別樹一格,職員服務態度良好,好主動加湯同回應迅速,湯底大力推介順治特色卜卜蜆,大量大隻蜆令湯好鮮甜,有湯底都唔洗沾豉油,呢到食物全部都好高質,食物份量較多,建議食啲再叫,自家製竹蔗矛根水清甜,打邊爐飲好爽,牛肋片好重牛味,口感似牛腩但牛味香濃啲,黑松露墨魚滑同餃子都好好味,真係用松露同冬菇做大大舊餡料,黃金餃都好出色,羊肉,黑豚肉,安格斯牛都推薦!
2019-07-23 88 浏览
好耐無黎打邊爐了,今日朋友生日,住北角既佢我第一時間諗起呢間舖。菜單依舊要我地接下聖旨。先黎左4色開胃菜。多爾袞羅宋牛骨鍋,朋友作感冒所以無叫到花膠雞,不過呢個羅宋湯湯底超濃超香。畢左碗黎飲,味道堅正!而且仲有牛筋條食,腍得黎夠入味。特濃冰凍洛神花茶,真係好濃,酸得黎唔係好甜。手切牛頸脊,油脂唔算太多,但勝在佢切得夠薄,煮完都幾腍,而且牛肉味唔錯。黃金魚皮,香脆魚皮上面再有層邪惡既咸蛋黃,已經當小食食哂。即炸響鈴,非常鬆化香口,浸埋羅宋湯索埋汁簡直一流。宮廷手打丸拼盤,五色各有唔同味道,有墨魚、豬、菜、魚同牛,而且係手打所以好彈牙爽口。百花釀豆卜,主要拎黎索下湯底既味,而且都唔細粒。蟹皇豚肉餃,每隻都好大隻,蟹粉同豬肉撈埋一齊,皮入面包住滿滿既餡,咬落好有實在既感覺!

菜單依舊要我地接下聖旨。

先黎左4色開胃菜。

多爾袞羅宋牛骨鍋

畢左碗黎飲,味道堅正!而且仲有牛筋條食,腍得黎夠入味。
多爾袞羅宋牛骨鍋

特濃冰凍洛神花茶,真係好濃,酸得黎唔係好甜。
特濃冰凍洛神花茶

手切牛頸脊

黃金魚皮,香脆魚皮上面再有層邪惡既咸蛋黃,已經當小食食哂。
黃金魚皮

即炸響鈴,非常鬆化香口,浸埋羅宋湯索埋汁簡直一流。
即炸響鈴

宮廷手打丸拼盤

百花釀豆卜,主要拎黎索下湯底既味,而且都唔細粒。
百花釀豆卜

宮廷手打丸拼盤
百花釀豆卜
蟹皇豚肉餃
2019-07-23 712 浏览
七月第四個星期一晚上,北角。每個月總有一天跟這群朋友吃飯,火鍋通常都是不二之選,其中一位建議在這家餐廳晚餐。空間挺大,從外面大大的金黃色龍椅,到裡面桌椅,色調,整個格局走明顯的宮廷風,到桌面介紹湯底,囍字由來的聖旨,友人還笑說看到聖旨要不要先下跪。所有湯底都以清朝的皇帝或是知名朝臣命名,我們愛吃辣,選了建寧公主麻辣卜卜蜆鍋。除了紅紅的辣油,想不到裡面的蜆非常多,而且肉大肥美。火鍋配料有香菜,蒜蓉粒,蔥花跟辣椒粒,不算很多但也很足夠。醬油以一個仿龍身的瓷器裝著,從龍嘴吐出來,挺可愛的。半熟牛筋,由於是半熟,所以不用煮很久已經可以吃,個人很愛吃牛筋,煮得剛剛好,軟嫩Q彈,而且大大一塊,滿滿的骨膠原口感足。手打黑松露野菌鮮蝦丸,蝦肉混合黑松露和各種菇菌類,所以顏色有別於一般蝦丸的白色,吃下菇菌香散發,彈牙度高。手打珍珠帶子墨魚丸,墨魚肉打得滑嫩柔韌,口感介乎墨魚丸跟墨魚滑之間,裡面還有一顆干貝,提升鮮香層次。蜂巢豆腐放進湯鍋中,吸了飽飽的麻辣湯,個人非常喜歡火鍋吃這個,惹味又軟嫩,比起普通的豆腐口感味道實在好太多。吃鍋點牛肉是必需的,極上手切牛肉宮廷拼盤裡面就有和牛,牛展,牛頸脊,安格斯,牛
七月第四個星期一晚上,北角。

建寧公主麻辣卜卜蜆鍋
除了紅紅的辣油,想不到裡面的蜆非常多,而且肉大肥美。

火鍋配料

火鍋配料香菜蒜蓉粒蔥花辣椒粒,不算很多但也很足夠。
醬油以一個仿龍身的瓷器裝著,從龍嘴吐出來,挺可愛的。
半熟牛筋

半熟牛筋,由於是半熟,所以不用煮很久已經可以吃,
手打黑松露野菌鮮蝦丸

手打珍珠帶子墨魚丸
裡面還有一顆干貝,提升鮮香層次。
蜂巢豆腐

極上手切牛肉宮廷拼盤

吃鍋點牛肉是必需的,極上手切牛肉宮廷拼盤裡面就有和牛,牛展,牛頸脊,安格斯,牛柳粒,牛胸油及牛舌等牛隻各個不同部位,
牛胸油
牛胸油是牛胸前肋骨上的筋膜肌肉,只需8秒就可以吃,爽脆牛味甘香慢慢滲出,比其他部位還要珍貴。
極上手切牛肉宮廷拼盤

牛肉片切得太薄了,牛肉粒也是,切得太小,雖然很新鮮,卻薄到每一款吃不出來味道分別,有點浪費了這樣的食材。
黃金沙葛餃

黃金沙葛餃,頭一次認識沙葛這種東西,原來是一種非常高纖維的根莖類,有點像馬蹄一樣爽甜,拌以鹹蛋黃蓉,豐富水份中和鹹蛋黃本身的高鹹度,又保留適當鹹香,同時增加口感層次度,非常驚喜。

一頓宮廷火鍋,讓我們又期待一下過兩天的飯聚。
2019-07-22
手打黑松露野菌鮮蝦丸
蜂巢豆腐
牛胸油
2019-07-22 37 浏览
今晚同朋友去左北角打邊爐,出左北角地鐵站行一兩分鐘就到,就算我呢D住得遠遠的人都好方便。餐廳的裝修懷舊,絕大部分都係木枱木櫈,坐低後我地就要接旨了(笑)。職員好快就比左四碟小食我地。除了花生外,仲有D涼菜。味道酸酸地幾開胃,我自己個人就比較鍾意黑色個個雲耳。由於有朋友唔舒服,唔食得雞,所以我們揀左個羅宋牛骨湯。羅宋湯茄味幾香濃,一開始即刻飲左碗先,味道甜甜的。又要打邊爐又要無咁熱氣,當然要叫返渣新鮮的竹蔗茅根啦~竹蔗茅根味道清甜,重點係夠凍,岩哂打邊爐。打邊爐食牛肉,當然要識食手切牛頸脊啦!牛肉切得夠曬薄,夾起滾兩滾就食得。食落好香牛味,同一般火鍋店的肥牛,起碼差五個層次。墨魚滑的口感非常彈牙,加上黑松露的加持之下,入口變得更香!菜苖帶子餃非常大隻,每粒都好飽滿勁多餡。煮熟後,餃子皮無爛無穿,入面的菜苖吸滿湯底的精華,真係好惹味。流心蝦丸粒粒都好彈牙,咬開時動作要慢,如果唔係好容易泌到周圍都係!不過對於芝士迷的我,好超Enjoy佢係我口中爆出咸香的芝士,簡直令人著迷呀!==============================鍾意我分享的,我邀請你訂閲我的食評,我會繼續與大家繼續發掘

墨魚滑的口感非常彈牙,加上黑松露的加持之下,入口變得更香!

鍾意我分享的,我邀請你訂閲我的食評,我會繼續與大家繼續發掘有咩CP高的冰糧!(敬禮)
2019-07-21 27 浏览
裝修完全中式風格,進門就是金燦燦的龍椅。湯底很多選擇,總覺得吃一次不能盡興。今天點了一個冬瓜瑤柱甫湯底,非常正。安格斯牛肉也讓人印象深刻。食材很新鮮,都很不錯。兒子喜歡吃鴨血,點了一份南京鴨血,很嫩滑。手打鳳尾蝦滑也讓人驚喜,蝦滑裡面有整個的蝦,鮮甜可口。服務生都很nice,會主動幫忙看火候,收盤也很勤快。總體來說是一次令人滿意的消費。

2019-07-19
  • 手切頂級安格斯牛肉
  • 鴨血
  • 吳三桂消暑冬瓜瑤柱脯鍋
2019-07-17 51 浏览
呢間野火鍋湯底幾好,食材高級,講真未試過好真心推介,你就唔好問我食啲乜,因為如果同女人去,就全部女人叫,男人就負責大家知道啦!講句好神奇嘅,個餐牌係聖旨,我老竇成日想做皇帝,等我下次帶佢去試下過下癮先。花膠好靚,出街食好少食到咁厚身,當然牛肉都非常靚,海鮮都非常唔錯。真心冇得彈,當然任何都好都高水平嘅時候,賬單也是高水平,但我忘記咗幾多錢,但印象上付款嗰刻我冇負評啦!老闆侍應都好殷勤,食飯好「了能」嘅可以試吓!值得推介!

老闆侍應都好殷勤,食飯好「了能」嘅可以試吓!值得推介!
2019-07-14 26 浏览
最近想打邊爐,友人帶路去北角試下特色火鍋。店鋪裝潢好有宮廷風格,連餐牌都整到成張聖旨咁。友人鍾意食辣,點咗個道光四川麻辣湯底。湯底好足料,加咗大量辣椒仔調味,愈煮愈辣,好過癮。清酒鮮牛肉用乾冰保溫,散發一陣陣煙霧好靚。食落就好有牛味,恰熟咗仲食到淡淡嘅酒味。水魷就口感爽脆。手打蟹子蝦滑幾有蝦味,但唔算好彈牙。響鈴即叫即炸,先試一口索索聲好酥脆,恰幾秒先食吸收咗湯底仲滋味,不過又係好辣。南京鴨血有韌度唔易散,口感好嫩滑。薯粉口感煙靭,好吸湯底味,不過辣到要狂飲洛神花茶。特濃冰凍洛神花茶酸酸甜甜,幾啱解油膩感。

水魷就口感爽脆。

手打蟹子蝦滑幾有蝦味,但唔算好彈牙。

南京鴨血有韌度唔易散,口感好嫩滑。

薯粉口感煙靭,好吸湯底味,不過辣到要狂飲洛神花茶。

特濃冰凍洛神花茶酸酸甜甜,幾啱解油膩感。
2019-07-12 43 浏览
今日同老婆仲有老竇老母去北角打邊爐餐廳環境好似去咗宮廷一樣,一坐低見到有個推介嘅餐廳寫咗喺‘聖旨’裏面。餐牌上面這價錢唔係特別平不過可以接受。湯底揀咗花膠雞湯喎。花膠非常之大隻,職員首先放低左湯之後將花膠逐一剪細再放入去。一滾起就可以食。味道唔錯十分養生花膠雞湯跟半隻雞,雞件已經有七成熟放入湯底煮少少時間就可以咁樣食。咁樣啲雞就唔會煮得太熟。打邊爐又點可以少得肥牛呢叫咗一個本地手切牛頸脊,牛肉唔係就咁放咗喺隻碟度而係放咗喺冰上面。咁樣樣牛肉幾時食都可以。牛肉非常香好有牛肉味,油脂分布一流食落去好快溶化。跟住再叫左手打黃金流心鮮蝦丸、瑤柱乾貝滑、黑松露墨魚滑,呢三樣打邊爐嘅食材非常新鮮好好味尤其係手打丸。最後再叫咗個黃金雙拼;黃金炸魚皮及黃金響鈴。非常之邪惡但係好好食
今日同老婆仲有老竇老母去北角打邊爐

2019-07-11 27 浏览
上openrice睇到人講火鍋皇帝好似幾得意,所以同屋企人一齊去試試見到枱面個聖旨已經覺得切合主題,點知連個鍋都有氣派過人,有龍既圖案跟住就係個湯底:康熙花膠雞湯鍋,超正!非常推薦!打邊爐梗係唔少得牛啦本地手切牛頸脊,正!手打黃金流心鮮蝦丸,外面蝦肉口感正,裡面流口好特別,但唔好食得咁急,要小心燙口啊瑤柱乾貝滑、黑松露墨魚滑都好好味,我個人就鍾意乾貝滑多D,出面比較少機會食到黃金雙拼: 可以一次過滿足兩個願望又食到黃金炸魚皮,又食到黃金響鈴,超滿足!好豐富既晚餐!打完食評已經好掛住個湯底添🙊

跟住就係個湯底:康熙花膠雞湯鍋,超正!非常推薦!

打邊爐梗係唔少得牛啦
本地手切牛頸脊,正!

黃金雙拼: 可以一次過滿足兩個願望
又食到黃金炸魚皮,又食到黃金響鈴,超滿足!

好豐富既晚餐!打完食評已經好掛住個湯底添🙊
2019-07-10 607 浏览
是日都北角開會,開左成日會真係要食番餐好援和下心情,同事介紹左呢間火鍋店十下十下。一坐底見到份聖旨夠灑氣派😋好吧睇下有乜食先!店員端上了配料醬油及前菜,配料有四款生蒜、䓤、辣椒、芫茜! 前菜是爽口既木耳、青瓜、花生及酸菜🥗我們二人清清地 order 左個崇芫茜皮旦豆腐馬蹄鍋!火鍋湯底幾足料連個鍋都好有氣勢😋🔸萵筍個人覺得很特別的一個疏菜,之前無食過!有點像翠肉瓜爽口的,新鮮唔需要點醬油都好鮮味😋🔸日本鮮淮山個人喜好食准生,貪佢健康養生既!40蚊份量都幾多又夠新鮮,打邊爐必叫之選呢👍🏻🔸黃金雙拼香脆既黃金炸魚皮加響鈴好香口又野味,好脆又入味放落湯到一陣最prefect😋正!🔸宮廷手打丸拼盤有十粒大大粒加埋共五款二個人食剛剛好呢,款款都很有質好味兼爽口,推介黑松露鮮蝦,好香又濃既黑松露味道完全唔需要加調味巳經好好食!!還有牛肉芝心,牛加cheese好有驚喜,推推推😋🍡黑松露野菌鮮蝦丸🍡珍珠帶子墨魚丸🍡菠菜豬肉丸🍡芝心牛肉丸🍡鯪魚肉丸🔸鹿兒島黑豚肉肥瘦黃金比例,肉質嫩口夠新鮮,放落湯到10-15秒倒就可以食,有質素👍🏻🔸和牛一口餃好特別的一道,用餃子皮包著和牛!牛味香濃好出而且肉既比例好多而

🔸萵筍

🔸日本鮮淮山

🔸黃金雙拼
香脆既黃金炸魚皮加響鈴
好香口又野味,好脆又入味放落湯到一陣最prefect😋正!

🔸宮廷手打丸拼盤

🍡黑松露野菌鮮蝦丸
🍡珍珠帶子墨魚丸
🍡菠菜豬肉丸
🍡芝心牛肉丸
🍡鯪魚肉丸

🔸鹿兒島黑豚肉

🔸和牛一口餃
好特別的一道,用餃子皮包著和牛!牛味香濃好出而且肉既比例好多而餃子🥟皮一d都唔厚仲幾薄tim,好多肉汁爆出黎,好食😋👍🏻

兩個人食得好滿足,估唔到北角區都有驚喜既火鍋點,火鍋配料特別而且有質素呢,下次會再幫襯👍🏻😋

2019-07-09
  • 黃金雙拼
  • 鹿兒島日本黑豚肉
  • 黃金響鈴
  • 即炸響鈴
  • 和牛一口餃
  • 宮廷手打丸雙拼
2019-07-07 51 浏览
今日朋友生日,我哋三個人就上咗嚟呢間北角嘅火鍋慶生,呢間火鍋店嘅裝修好特別好有特色,宮廷中國風一入到去已經已經有種高級嘅感覺,已經知道價錢都係宮廷既收費,我地點左一個康熙花膠雞煲,要三舊水,個煲好得意有隻龍頭係個煲上面,又點多個本地手切牛頸脊,上到黎份量唔係好多咋喎但味道係唔錯嘅,值唔值四舊水呢個價錢就真係見仁見智啦。佢仲叫咗丸呀,珊瑚蚌呀,集菇菜,響鈴魚皮呀等等,竹蔗茅根成$60渣都叫咗兩集渣最勁就係佢嘅宮廷醬介成$28位,我就唔覺得啲將有咩咁特別啦。
2019-07-05 46 浏览
聽朋友講呢間滾得囍好正,咁啱喺北角搵friend就慕名而來啦。嚟到見到充滿中國風嘅裝修,配埋呢個聖旨餐牌好有宮廷feel啊。第一時間叫個湯底先 順治特色卜卜蜆鍋$188甜甜嘅蜆味加上有少少辣椒調味即炸魚皮 $58 / 萵筍 $38 / 芋頭片 $40芋頭片係啱啱炸起 熱辣辣送到我哋面前 外跪內軟 個人認為唔放落個鍋都好好食!清酒鮮牛肉 $148 有微微酒香 加埋湯嘅鮮味👍🏻10粒滾得囍餃子拼盤$128粒粒都有掌頭咁大粒 仲要塞滿晒餡料 有五款唔同口味嘅餡黃金響鈴$78將響鈴炸到脆卜卜有豐富嘅口感之餘加埋極濃嘅黃金醬,不得了!除咗響鈴之外我最愛嘅係鹿兒島日本黑豚肉$98 肉質嫩滑

第一時間叫個湯底先 順治特色卜卜蜆鍋$188
甜甜嘅蜆味加上有少少辣椒調味

即炸魚皮 $58 / 萵筍 $38 / 芋頭片 $40

清酒鮮牛肉 $148
有微微酒香 加埋湯嘅鮮味👍🏻

10粒滾得囍餃子拼盤$128
粒粒都有掌頭咁大粒 仲要塞滿晒餡料 有五款唔同口味嘅餡

黃金響鈴$78
將響鈴炸到脆卜卜有豐富嘅口感之餘加埋極濃嘅黃金醬,不得了!

除咗響鈴之外我最愛嘅係鹿兒島日本黑豚肉$98 肉質嫩滑
2019-07-05 42 浏览
有朋友介紹,北角有間性價比高嘅火鍋店雖然唔係任食,但價錢一啲都唔算貴,而質素都幾高我哋一行四人book咗8:00,7:30早左去到職員照安排我哋入座,開始我哋依個火鍋之旅餐廳用咗木系嘅裝修風格,而且好似用「皇」氣打造而成咁店員叫我地先揀咗個湯底,真係花多眼亂。其實佢有14款湯底可供選擇最後我哋揀咗一個卜卜蜆鍋 $188頭頭以為係蒜蓉加辣椒底,想像中出嚟嘅鍋,俾我哋感覺湯底比較多我哋仲怕湯底唔夠味,點知原來都係好鮮甜♥️黑松露墨魚滑 $98一個order有2條,份量都幾多。食落有淡淡的黑松露味,而且墨魚滑爽口彈牙黃金響鈴 $78必點菜式😛😛一上枱我哋已經聞到好大陣鹹蛋黃味,原來佢係即叫即炸,同出邊嘅真係冇得比。清酒鮮牛肉 $148識落雖然食唔到酒味,但係牛肉已經好嫩滑,只係滾幾滾就已經食得,牛肉油花分佈滿意鹿兒島日本黑毛豬肉 $98我覺得依個豬肉,完全應該要相機食先。黑毛豬厚薄適中,食落冇軟骨位,質素亦屬於中上。餃子拼盤10粒 $128一共有五款餃子嘅類別,而且粒粒大大隻,餡料十足。
有朋友介紹,北角有間性價比高嘅火鍋
雖然唔係任食,但價錢一啲都唔算貴,而質素都幾高
我哋一行四人book咗8:00,7:30早左去到
職員照安排我哋入座,開始我哋依個火鍋之旅

餐廳用咗木系嘅裝修風格,而且好似用「皇」氣打造而成咁

最後我哋揀咗一個卜卜蜆鍋 $188

我哋仲怕湯底唔夠味,點知原來都係好鮮甜♥️

黑松露墨魚滑 $98

黃金響鈴 $78
必點菜式😛😛

清酒鮮牛肉 $148

鹿兒島日本黑毛豬肉 $98

餃子拼盤10粒 $128
一共有五款餃子嘅類別,而且粒粒大大隻,餡料十足。
2019-07-04 50 浏览
難得今日放假同屋企人出黎邊邊佢放鬆一下,山長水遠黎到香港區北角渣華道呢間中國風火鍋店,店內裝潢既設計好有睇頭!今日叫左呢個「慈禧酒香麻油雞鍋湯底」湯底濃郁既藥膳香味,加上新鮮滑雞,店員係雞身上灑上酒再燃點火,燒一燒隻雞令湯底滲透入雞肉內更濃郁入味!濃濃的藥膳味,已經香味撲鼻!雞肉大大件又嫩滑,食落濃郁麻油味!超正「滾得囍海鮮拼盤」$398原價$498優惠期間$398仲送黃金響鈴4條海鮮明顯新鮮又多肉,而且份量十足,4人食都足夠分黎食拼盤有:聖子,鮑魚,海蝦都十分爽口彈牙青口及帶子鮮味啖啖肉鮮味十足,唔會俾湯底蓋過陣鮮味!「黃金響鈴」呢個響鈴超香口,咸香味濃郁,超愛!「桂花蚌/珊瑚蚌」$148$148有咁大份蚌,真係好抵清理得乾淨,大大條卓一卓就食得,爽口又鮮味吸哂濃郁既麻油湯底味超香超惹味!「厚切午餐肉」$45脆卜卜又香口,最緊要係佢算厚切唔想太油可以滾一滾食一樣咁惹味!

今日叫左呢個「慈禧酒香麻油雞鍋湯底」

濃濃的藥膳味,已經香味撲鼻!
雞肉大大件又嫩滑,食落濃郁麻油味!超正

「滾得囍海鮮拼盤」$398
原價$498優惠期間$398仲送黃金響鈴4條
海鮮明顯新鮮又多肉,而且份量十足,4人食都足夠分黎食
拼盤有:
聖子,鮑魚,海蝦都十分爽口彈牙
青口及帶子鮮味啖啖肉
鮮味十足,唔會俾湯底蓋過陣鮮味!

「黃金響鈴」
呢個響鈴超香口,咸香味濃郁,超愛!

「桂花蚌/珊瑚蚌」$148
$148有咁大份蚌,真係好抵
清理得乾淨,大大條卓一卓就食得,爽口又鮮味
吸哂濃郁既麻油湯底味超香超惹味!

「厚切午餐肉」$45
脆卜卜又香口,最緊要係佢算厚切
唔想太油可以滾一滾食一樣咁惹味!

2019-07-03 42 浏览
同事生日我就建議黎到北角呢間中式裝修既打方邊爐,入到黎好有中國風,超有霸氣!我地揀左呢個湯底「慈喜酒香麻油雞鍋湯底」$238上鍋時店員會係雞上點火,好有睇頭!滾起時麻油味超濃超香,雞肉新鮮嫩滑湯底濃郁既藥膳味,湯就咁飲都好好飲當歸味重,愛藥膳鍋的一定要試試,呢個湯底愈滾愈濃愈香愈入味!「極上手切牛肉宮廷拼盤」$498牛肉拼盤有多種牛部位,包括胸口膀,牛柳粒,封門柳,牛里膀;牛里膀爽口味濃牛柳嫩滑有咬口,牛肉新鮮又夠份量!「滾得囍宮廷手打丸拼盤」$128一碟有5款口味粒粒都超大粒而且超有口感墨魚丸及波菜墨丸都十分彈牙豬肉丸多汁鮮嫩又彈牙貢丸有惹味有咬口鯪魚丸鮮味多汁有口感「滾得囍餃子拼盤」$128黑松露餃:超濃郁既黑松露味,饀超足料豬肉多汁鮮嫩韭菜豬肉餃:真係款款都又大又足料,韭菜同豬肉真的是絕配,多汁鮮味,極整個餃吸哂麻油湯底超香和牛芝士餃:芝士一咬就爆出黎,口感超有層次,牛肉味濃郁又夠嫩不痴牙!

我地揀左呢個湯底「慈喜酒香麻油雞鍋湯底」$238
上鍋時店員會係雞上點火,好有睇頭!
滾起時麻油味超濃超香,雞肉新鮮嫩滑

「極上手切牛肉宮廷拼盤」$498
牛柳嫩滑有咬口,牛肉新鮮又夠份量!

「滾得囍宮廷手打丸拼盤」$128
一碟有5款口味粒粒都超大粒而且超有口感
墨魚丸及波菜墨丸都十分彈牙
豬肉丸多汁鮮嫩又彈牙
貢丸有惹味有咬口
鯪魚丸鮮味多汁有口感

「滾得囍餃子拼盤」$128
黑松露餃:超濃郁既黑松露味,饀超足料豬肉多汁鮮嫩