論環境,千萬別要到這餐廳。論食物質素,其實亦可到這裡試試看。呢度的牛肉餅,好好味。咖喱亦唔錯。可能我每次都好早就度,七時半前,所以叫咩有咩。辣唔辣,咖喱其實唔算好辣。但喱雞就差D ,好老。但咖喱牛同羊都可以試。其實,我估呢度的食物都幾正宗,唔係無理由我次次到都撞見好多回教人到這裡食咖喱羊。地方真係好細,試過要爬上二樓食,好鬼危險,女仔著裙就唔好到這裡,要爬上爬落,實走光啦。一係你等樓下D 位,當然要有排等,或者好似我,早D 到啦。無計!
論環境,千萬別要到這餐廳。

論食物質素,其實亦可到這裡試試看。

(非会员)
2000-05-13 10 浏览
只得牛肉餅叫做好味D 外, 其他全部都唔好食, 一到八點幾又話咖喱牛腩賣哂,D 伙記一味叫人坐點知一坐下來就話乜都賣哂, 你話死唔死! 伙記又冇禮邈! 真係唔得呀!!咪去好過!!
2000-04-25 10 浏览
上次都好好地, 點解變到噉差? 咖喱太辣, 失去香味, 特色大減, 得個◤辣◢字 主打的牛肉餅失去牛味, 睇唔到仲以為食緊豬肉! 敝, 罪過, 罪過, 話晒都係< 清真>; 都咪提< 豬> 喇! 不如講SERVICE.. 再敝多次! 點解唔見左!!( 即係冇!) 越寫越" 慶", 拜拜BaLa.
上次都好好地, 點解變到噉差?
咖喱太辣, 失去香味, 特色大減, 得個◤辣◢字
越寫越" 慶", 拜拜BaLa.
2000-03-06 9 浏览
Beside the most Popular "BEEF BUN", Curry is excellet. You must try the Curry Lamb. Their taste is similar to Indian. It is totally different to SE Asian. They offer some best value set meals. One thing you have to remember as they don't sell PORK.
2000-01-07 20 浏览
有日夜晚經過九龍城, 入去哩間醫醫肚, 起初見到清真二字, 覺得好得好似伊欺蘭地方菜, 不過一入到去, 見到個地方.. 即刻知諗錯左, 諗住求其叫d 野食算數, 兩個人叫左二人用估唔到有驚喜, 牛肉餅非常好食, 其他菜就同大排檔無咩分別, 口感都ok 既, 價錢亦都唔貴, 但係地方就.. 差左d 啦, 如果閣下鏜意去d 比較乾淨d 既地方.. 哩間分分鍾唔岩妳口味..
1999-11-26 16 浏览
係呀小肥妹,D 牛肉餅真係好正,但係食得樂覺得D 蔥油餅仲正,夠香口嘛! 不過大家要留意一件事,就係呢度唔知每個月o 既第幾個禮拜幾係唔開o 架,去之前check 一check 啦!
(非会员)
1999-11-26 5 浏览
如果你好喜歡吃豬肉, 這家店就不適合你了. 因這家店不賣豬肉. 這家店的牛肉餅不可不吃, 美味非常, 餅內的碎牛肉有很多肉汁, 其他如酸辣湯, 沙鍋津白, 咖哩都非常美味. 我們一行八個人才吃了四百大元.