2024-02-28
呢幾日凍凍地突然口痕想食重口味野,朋友推薦我食呢間,揀左最平嘅小寶套餐,估唔到意外地好味,同行嘅細佬都覺得幾好食。可以揀三款主菜,我哋如題地揀左雞煲(小辣)二人份好夠食,而家我哋慢慢食,啲雞都算幾嫩唔鞋嘅。火鍋湯底揀左花膠美人鍋,入面有10舊8舊花膠,老實講當然唔係啲咩靚花膠,但以火鍋來講都正正常常嘅,湯底都幾甜飲咗2碗。肉類黎講我哋主要都係叫安格斯牛板翼,肉味好重又夠香,其他貨色都係一般,不太推薦。當然出面仲有個櫃可以自行拎蔬菜丸類,我就冇乜點拎,都係食安格斯牛板翼居多。冬季仲有好多嘢飲,當然有常見嘅可樂忌廉,仲有自製冷泡茶,例如茉莉同埋有竹蔗茅根,食完啲熱氣嘢飲返啲涼嘢都幾爽。整體感覺都唔錯,有機會會再返轉頭食。如果亞太中心個廁所可以乾淨啲就更好。