2019-06-09 57 浏览
店舖少少,食物味道非常之好,我比較鍾意食串燒,所以好多店舖都試過,呢間串燒可以encore,值得推薦,因為味道不錯,出邊好少串燒會整得咁好味,應該話咁入味,出邊嘅會淡,冇乜味道,但佢哋燒出嚟嘅味道好好,可以食不停,呢個值得稱讚,我就叫咗雞軟骨,尖椒,花枝丸,燒雞翼,一口牛,鮮蝦,原條翠玉瓜,辣椒粉絲炒蜆,平時出面嘅翠玉瓜只會切兩至三片為一串燒俾你食,但呢度嘅翠玉瓜係會原條俾你,而且仲燒得好好味,好juicy,雞軟骨同埋燒雞翼係非常之咁好味,雞翼皮脆肉嫩滑,尖椒好夠辣,鮮蝦好新鮮,二辣椒粉絲炒蜆,炒得好有鑊氣,d蜆好多,但略嫌細隻左d,粉絲份量都夠,辣辣地幾惹味,整體來講呢間串燒店值得推介,下次嚟我一定要試吓佢哋個砂鍋粥,因為見到隔離枱食得津津有味,好吸引。
2019-05-29
2019-05-29 104 浏览
成日經過行過呢間鋪頭都以為係食泰國嘢,今日行過去睇下菜單原來係食砂鍋粥同串燒雖然成日都返大陸食砂鍋粥,但係而家大陸越嚟越貴消費,特別係食嘢。食粥都人均百幾蚊以上。睇完菜單原來都唔貴,仲要唔使排隊添入到黎我都仲未接受到原來係食砂鍋粥,成間鋪頭裝修都非常似食泰國菜,兩間鋪頭都係佢哋,座位都算多砂鍋粥主要有三款套餐,我哋兩個人食叫左二人餐另外仲追加左啲串燒。二人餐包一個粥六款串燒,祝可以揀兩款海鮮,職員話每日都有唔同嘅海鮮,今日有蝦、蜆、鮑魚、桂花魚仲有白鱔。二人餐同四人餐係唔包蟹嘅如果想加嘅話就要另外加$60一打開個已經好香非常足料,蝦已經全部去晒頭亦都已經開咗邊可以自己選擇加唔加芫荽同蔥,芫荽同蔥都係即刻切好香呢度嘅粥比較迎合香港人口味,粥底入邊仲有馬蹄同埋冬菇非常鮮甜,而且二人餐嘅份量亦都非常超級勁大煲相信三個人食都夠share另外小食加錢要左燒生蠔同埋牛肉粒,燒生蠔就一般但係其他肉類同埋菜就真係超級惹味特別係燒翠玉瓜,外面燒得啱啱好入邊勁多汁,好好味。亦都可以揀辣同唔辣唔會好咸,呢度啲串燒真係好出色價錢亦都唔貴。一邊多汁得不得了二茄子就略嫌燒得過火咗少少,有啲蔥花就好啦呢度嘅燒粟米亦

一打開個已經好香
非常足料,蝦已經全部去晒頭亦都已經開咗邊
可以自己選擇加唔加芫荽同蔥,芫荽同蔥都係即刻切好香

一邊多汁得不得了
二茄子就略嫌燒得過火咗少少,有啲蔥花就好啦
呢度嘅燒粟米亦都冇得彈!好香牛油味亦都勁爽甜
最緊要埋單,一人都唔使$200,最後我哋都食唔晒三個人嘅話應該就啱啱好
2019-05-29
2019-05-23 78 浏览
今日朋友帶我去游車河咁就梗係要入元朗走番轉啦入到去我哋都俾啲一間— 泰豪燒吸引左有海鮮粥 另外可以再掂串燒 好吸引呀於是就決定去試一試海鮮砂鍋粥自選兩款海鮮配料有蝦、蜆、鮑魚、墨魚滑等可以揀我地揀左蝦同鮑魚 另外加$30加左蟹 更豐富砂鍋粥吸收晒海鮮既精華 煲得軟綿 十分鮮甜而且一鍋都好大鍋 食得好滿足一個餐仲包捨自選六串串燒雞皮脆卜卜 好香口雞軟骨有咬口 唔會燒到好乾 又脆又香口雞全翼最鐘意就係食雞翼架啦同朋友一人一隻 燒得岩岩好上面加上調味粉 又香又好味翠玉瓜一串有三舊清甜既翠玉瓜上加上香香既調味粉爽爽脆脆好味道燒極品一口和牛粒另加$10平時好怕牛肉燒得太乾太熟好彩佢唔會燒到熟哂 又夠牛味 出色
今日朋友帶我去游車河
咁就梗係要入元朗走番轉啦

入到去我哋都俾啲一間— 泰豪燒吸引左
有海鮮粥 另外可以再掂串燒 好吸引呀
於是就決定去試一試

自選兩款海鮮配料
有蝦、蜆、鮑魚、墨魚滑等可以揀
我地揀左蝦同鮑魚 另外加$30加左蟹 更豐富

平時好怕牛肉燒得太乾太熟
好彩佢唔會燒到熟哂
又夠牛味 出色

2019-05-23 71 浏览
豬仔今日同朋友山長水遠走到黎元朗住元朗嘅朋友推介左一間串燒店話可以一齊食燒烤串物 慢慢傾吓計 飲番杯係門口已經聞到陣陣燒烤香味餐廳裝修有格調環境舒適 座位舒服 可以舒舒服服食一餐燒生蠔唔會煮得太熟 岩岩好燒生蠔配蒜蓉最合適燒雞泡魚乾好香口 餸酒一流 好味到轉個頭就食完翠肉瓜燒出黎既口覺同出面既唔同呢度燒得比較淋身d 調味料亦夠入味虎皮尖椒唔會好辣 又香又好味蒜香原條茄子加上大量蒜蓉 面上蒜蓉有烤過 必點汁燒牛舌厚燒牛舌 一串厚厚兩大塊 燒得唔會太乾 內裡軟硬適中好滿足辣汁炒花甲份量十足呀 加入蒜蓉、辣椒等調味炒得好香 好味道
豬仔今日同朋友山長水遠走到黎元朗

加上大量蒜蓉 面上蒜蓉有烤過 必點

厚燒牛舌 一串厚厚兩大塊
燒得唔會太乾 內裡軟硬適中好滿足

辣汁炒花甲
份量十足呀 加入蒜蓉、辣椒等調味
炒得好香 好味道
2019-05-13 105 浏览
當日晚上6:45pm到餐廳,之後7pm前已經落好order, 餐廳都坐左4-5台客。驚怕既事情發生了。。。我們足足等到8:10pm都可以一碟食物都無比過我地,我地叫既食物不是什麼難整既食物,只是燒栗米,燒牛舌,燒蒜芯,燒蠔等等一般大路食材。我們旁邊的台都有食物了,我們等了又等,等了又等,1個半鐘都沒有食物到。我們終於忍不住口問店員要再等多久才有食物,點知佢話要多等15分鐘,我們覺得真係覺得太過份了,超出我們底線。眼見旁邊都食是燒栗米,燒蠔。還何不可以一次過燒同類食材給食客,而餐廳做法是燒完一台先一台,所以我們等了1小時30分鐘都可以一碟食物都冇!!店員沒有半點歉意,什至見到有大大隻既(小強) 出現。太可怕了!!所以在這裡 告知大家這實情!
2019-05-08 74 浏览
元朗真係好多小店,今次探完朋友,隨便選了這間。感覺上食物都比旺區平了不少,都幾抵食。2人食既話叫SET抵D,個SET有粥,勁大POT,因我自己食,所以冇叫,費事食唔晒。我叫左D串串,和牛串好食,CORN有一條,份量都多,蠔叫左半打,好肥美,仲好多GARLIC添。個燒豆卜都唔錯呀!最正就係個蝦,好大碟,同埋佢既SAUCE同其他店好唔得,比較有個人特色。燒既野食等左一陣,因叫左唔同類型既串串,都需時燒,炒蝦就好快上。本身勁想食佢既凍蟹,但佢話五六日先有。呢間野好泰國風情,但另一邊同時有日本掛畫。呢間店有好多串物,如果同朋友黎可以各自叫,唔洗就人。我好中意食串物,但平時係日本餐廳見都好貴,呢間實惠可以放任咁食。
2019-05-08
2019-05-06 85 浏览
星期日晚7點去到,舖頭大概1/3滿,落單等了大約半小時後上第一輪串燒,最後個粥就大約等了一小時後才到,職員態度冷淡,同佢講嘢都唔想應咁,食物質素一般,餐廳無免費茶水提供,一支普通飛X礦泉水收費28元,作為一間街坊食店我覺得此種銷售手法真係不敢恭維。
2019-05-05
2019-05-04 60 浏览
一得閒就鍾意同男朋友去元朗搵新野試,因為元朗比較多小店,唔會得大型連鎖食到人悶。今次就黎左依間串燒店,位置有少少偏,係大街後面一個公園旁邊,我係大街望左好耐行左好耐先知原來係後面哈哈我地叫左幾款串燒,分別係雞胸軟骨,雞中翼,一口和牛粒同埋黑豚肉。而其他燒身就揀左羊架,燒倉魚同蒜燒茄子唔講野食先,覺得店家對煮食時間方面要好好控制一下,因此我落單後足足等左一個鐘先有得食呢,依方面真的要改善改善但串燒方面的確咪道不錯,最喜歡雞胸軟骨,軟骨脆口配埋啖啖肉既雞胸位置,非常好食。其他燒物都燒得好好,夠哂火喉,帶少少燒物既焦香但唔會燶過頭 燒倉魚亦唔錯,外皮香脆但魚肉仍保有質感,唔會乾乾硬硬依個蒜燒茄子望個樣都知夠哂邪惡,鋪滿蒜蓉絕不孤寒,茄子燒得岩岩好,食落唔會出哂水加埋面頭浸蒜,真係極速掃清光

其他燒物都燒得好好,夠哂火喉,帶少少燒物既焦香但唔會燶過頭

燒倉魚亦唔錯,外皮香脆但魚肉仍保有質感,唔會乾乾硬硬

加埋面頭浸蒜,真係極速掃清光
2019-05-02 60 浏览
咁啱天氣落雨有少少涼,最啱就係約朋友一齊食暖粒粒嘅海鮮粥。泰豪燒餐廳都幾容易搵,就係元朗食街附近。一入到去餐廳入面好有泰國🇹🇭feel。空間感大,坐得舒服,最啱同朋友邊食邊傾計。我地兩個人,見到佢地嘅二人套餐幾抵食 $298 就有六串自選串燒、一煱海鮮粥同汽水。就揀左嗰二人套餐。由於友人好中意蜆,所以我地另外叫多個辣味蜆肉粉絲。大推介!好大碟!粒粒都有肉食!炒得好香,蒜味濃!啱哂我地鍾意食蒜嘅人。啲粉絲吸晒啲汁,少少辣,好正呀!串燒我地叫咗,必叫嘅燒菠蘿、雞軟骨、雞皮、雞中翼、蝦同五花腩。雞中翼同燒菠蘿🐓雞翼好juicy,個皮燒得岩岩好!脆!🍍菠蘿好新鮮,少少酸得嚟又帶甜!食完好開胃!蝦,五花腩,雞軟骨同雞皮🦐蝦鮮甜,啲肉好脆口,唔會燒到乾爭爭🐖五花腩,食落唔油膩,一啖肉一啖肥膏!🐓雞軟骨,爽!🐓雞皮,卜卜脆,好香口!串燒加汽水=舒暢!食完串燒,海鮮粥就岩岩好上枱。有時令海鮮揀兩款。我地揀咗鮑魚同埋蜆。一攞到黎,個粥勁香麻油味!一食落口,好甜呀!個粥好足料!最正係起哂肉,好方便,每啖粥都食到鮑魚同蜆肉!真心正!明明食到一半好飽㗎啦,都忍唔住成煱食哂😋😋

由於友人好中意蜆,所以我地另外叫多個辣味蜆肉粉絲。

大推介!好大碟!

粒粒都有肉食!炒得好香,蒜味濃!啱哂我地鍾意食蒜嘅人。
啲粉絲吸晒啲汁,少少辣,好正呀!

雞中翼同燒菠蘿

🐓雞翼好juicy,個皮燒得岩岩好!脆!
🍍菠蘿好新鮮,少少酸得嚟又帶甜!食完好開胃!

蝦,五花腩,雞軟骨同雞皮

🦐蝦鮮甜,啲肉好脆口,唔會燒到乾爭爭
🐖五花腩,食落唔油膩,一啖肉一啖肥膏!
🐓雞軟骨,爽!
🐓雞皮,卜卜脆,好香口!

串燒加汽水=舒暢!

一攞到黎,個粥勁香麻油味!一食落口,好甜呀!
2019-04-26 78 浏览
上星期同朋友行過又新街,見到呢間泰豪燒入邊嘅裝修幾特別,就望一望個餐牌睇吓有咩食,見應該都唔差就一齊入咗去! 一入到去坐低店員就俾咗呢個外表獨特嘅餐牌我哋,最喜歡有誠意嘅餐廳海鮮砂鍋粥 佢有一個海鮮menu 比我地揀 有啲要加錢 我地㨂咗花甲同蟶子 都係唔駛加錢 花甲同蟶子都好鮮甜爽口 粥底鮮甜用上湯煮唔係一般白粥 二人份量比預期多 我覺得三人都夠食😂 砂鍋好夠熱我地食到尾都仲暖泰豪燒當然唔少得燒煮嘅食物,我地都點左好多款,我鍾意食下圖嘅燒豆卜,有啲似平時BBQ燒嘅豆卜,但呢度啲燒豆卜脆脆的,加埋佢啲調咪粉然後就係呢個燒韮菜,啲韮菜燒到岩岩好,唔會好乾,吃落好爽口,食完真係忍唔住叫多碟!開始懷疑自己變左素食者,宜家食串燒都離唔開菲韮菜同茄子!你無睇錯!下圖係燒原條茄子,望落好似唔係茄子,因為佢面頭舖滿左蒜蓉啊愛吃蒜燒茄子嘅朋友真係走唔甩最後,呢個燒雞翼啲外皮好脆,平衡返我菜同肉嘅比例🤣 小編推薦大家來元朗一定要來吃呢個泰豪燒啊!

開始懷疑自己變左素食者,宜家食串燒都離唔開菲
愛吃蒜燒茄子嘅朋友真係走唔甩

• 燒茄子
兒童節當日唔想走太遠,男友話呢間泰豪燒評價唔錯,就去咗試下!結果真係超級驚喜!泰豪燒主打串燒同海鮮粥,環境企理乾淨,價錢非常親民,食物意想不到地高質!點咗二人餐($298),有大大煲海鮮砂鍋粥(自選兩款海鮮)+6款串燒+啤酒一支或汽水2罐,非常豐盛! 先講下 串燒,非常有水準,質素比九龍好多串燒專門店仲要好!揀咗雞翼、粟米、司華力腸、蝦、五花腩同和牛粒(和牛粒要另加$10),全部都燒得外脆內juicy,完全唔乾。例如雞翼入面係嫩滑得黎有肉汁! 牛油粟米都有一整條咁多,非常難得地可以食到燒粟米不但有牛油香,仲有燒烤香氣之餘唔會乾爭爭,好好味!和牛粒都真材實料,肉味濃郁,加上孜然粉更加惹味。我哋仲加點咗大啡菇 同燒白鱔,同樣冇令我地失望。大啡菇加咗孜然粉,多汁又惹味!燒白鱔肉質爽彈,啖啖肉叫人滿足! 主角海鮮粥同樣出色,我哋揀咗蟶子同鮑魚,鮑魚剪粒,所以確實份量唔知有幾多,不過蟶子就真係好足,食到底都仲有!粥底亦好鮮甜,煮得軟綿,每人都分到4-5碗。要注意嘅係每日嘅海鮮都唔同,要問老闆!二人餐仲包飲品,好抵食!整體食物超水準,整餐我都讚不絕口,不停和男友商量何時再來,哈哈。

先講下 串燒,非常有水準,質素比九龍好多串燒專門店仲要好!

和牛粒都真材實料,肉味濃郁,加上孜然粉更加惹味。
我哋仲加點咗大啡菇燒白鱔,同樣冇令我地失望。

主角海鮮粥同樣出色,我哋揀咗蟶子鮑魚,鮑魚剪粒,所以確實份量唔知有幾多,不過蟶子就真係好足,食到底都仲有!粥底亦好鮮甜,煮得軟綿,每人都分到4-5碗。要注意嘅係每日嘅海鮮都唔同,要問老闆!

二人餐仲包飲品,好抵食!

2019-04-13 412 浏览
入得元朗當然係為咗食,平日冇乜遊客,行得幾舒服😬😬,食完x仔未夠喉🙄又就入黑,行過附近見到有間串燒,環境幾好就坐低😎😎😎裝修同鋪名一樣,行泰式主題😗😗隨意嗌左幾樣野食🙆🏻🙆🏻當然唔少得金菇肥牛,雞泡魚乾同燒蠔呢啲串燒必食啦😋😋😋😋分量上到啱啱好二人份量😍😍幾驚喜係豬頸肉(上面數落第二),唔係一片片,係一粒粒咁串😎😎食落口入口即溶😋😋唔似其他豬頸肉咁求其 👍🏻👍🏻 好似係燒雞皮(上面數落第3,4寸)燒雞皮控制得唔好,一係就好易濃,一係就成口油,但係仲係質感好淋,但佢用燒這方法整到好脆口唔油膩👏🏻👏🏻😋😋雞軟骨(最尾兩寸)正常水準,面頭調味粉唔會蓋過雞軟骨味😋😋令到唔脆口👍👍不過最不得不讚係雞泡魚干同燒生蠔😋😋😋雞泡魚乾有少少濃邊,好夠口感好好味,可能來貨唔參差😍😍唔係k房個啲差野😍燒蠔口感新鮮,冇燒乾水同癡底 😋😋😋仲要唔細隻嫁!120蚊半打性價比極高🙆🏻🙆🏻🙆🏻燒羊架啱啱好冇well done唔難咬🙆🏻🙆🏻🙆🏻燒菠蘿正正常常啦😋😋都係甘好味😋😋最後不得不讚當晚有一個員工冇返工,得一個男職員跑10幾張枱,有落單到收銀傳菜都係佢負責,冇發脾氣仲有講有笑👏🏻👏🏻👏🏻,呢個必讚同會再enco

裝修同鋪名一樣,行泰式主題😗😗

隨意嗌左幾樣野食🙆🏻🙆🏻
當然唔少得金菇肥牛,雞泡魚乾同燒蠔呢啲串燒必食啦😋😋😋😋

分量上到啱啱好二人份量😍😍

好似係燒雞皮(上面數落第3,4寸)

不過最不得不讚係雞泡魚干同燒生蠔😋😋😋

燒羊架啱啱好冇well done唔難咬🙆🏻🙆🏻🙆🏻
燒菠蘿正正常常啦😋😋都係甘好味😋😋

最後不得不讚當晚有一個員工冇返工,得一個男職員跑10幾張枱,有落單到收銀傳菜都係佢負責,冇發脾氣仲有講有笑👏🏻👏🏻👏🏻,呢個必讚同會再encore🙆🏻🙆🏻🙆🏻🙆🏻
2019-04-09
今晚約了閨蜜商議大事,最好有地方給我們慢慢聊,慢慢吃,個人挺喜歡這些時候吃串燒,因為不用一氣呵成把東西吃完,聊天也方便。最後我帶了閨蜜去又新街後巷的泰豪燒吃串燒,她說她住在附近也不知道有泰豪燒,平日都是在外街尋吃的。個人最推介泰豪燒的砂鍋粥二人套餐,可以一次過品嚐海鮮砂鍋粥及六款串燒,當然我們不只吃六串串燒那麼少,還追加數串,想吃就吃就是我們。期待已久的串燒上桌,瞬間吸引我們注意,瘋狂地拍照。這碟堆積如山的串燒其實包括一口甜薯,虎皮尖椒,冬菇,鹽燒豆卜,燒雞泡魚乾,五花腩,汁燒牛舌及汁燒白鱔,是不是很豐富?牛舌厚切足足有1cm,刷上醬汁炙火炭燒,香氣十足。如此厚切的汁燒牛舌一口咬下,那個口感,那個脆度,那個嚼勁,幸福感油然而生,美味度爆表。五花腩在燒烤時逼出多餘油脂,豬皮爽彈,腩肉外脆內嫩,宛如口感三重奏,令人意猶未盡。汁燒白鱔肉質細嫩無骨刺,魚皮焦脆,每一口都很享受。肥厚圓渾的冬菇有著鮮嫩多汁的滋味,同時帶有迷人的彈滑感,清新味美。虎皮尖脆嫩而不過於軟爛,毫不油膩,絲絲香辣,好不過癮。雞翼雞皮燒得金黃,呈現微酥的咬感,而內裡的雞肉仍保持細嫩感,肉汁豐腴,讓人回味無窮。燒雞泡魚乾可口極

一口甜薯,虎皮尖椒,冬菇,鹽燒豆卜,燒雞泡魚乾,五花腩,汁燒牛舌,汁燒白鱔

汁燒白鱔

冬菇

雞翼

雞翼雞皮燒得金黃,呈現微酥的咬感,而內裡的雞肉仍保持細嫩感,肉汁豐腴,讓人回味無窮。燒雞泡魚乾可口極致,愈嚼愈香,愈吃愈涮嘴。
一口甜薯
鹽燒豆卜

一口甜薯每次必吃,綿密的自然甜美在味蕾間散開,給人簡單幸福的滿足。鹽燒豆卜一看便知它有多香脆,除嚐到豆卜原有的豆香,也吃到鹽燒的鹹香。
海鮮砂鍋粥

海鮮砂鍋粥可自選兩款海鮮配料,今晚有蝦,蜆,蟶子,鱔魚,鮑魚,墨魚滑和桂花魚可選,款款海鮮均是我所喜愛,要我只選其二真煩惱,哈哈。
海鮮砂鍋粥

海鮮砂鍋粥端上桌讓我們眼睛都忍不住發亮,用湯勺一撈,滿滿的蟶子跟鱔魚,份量真的給得超大方,視覺效果不錯,有吃過海鮮砂鍋粥的朋友們就會知道這粥有多超值。店員問我們是否要撒上蔥花和芫茜,那絕對要,使海鮮砂鍋粥更為香噴噴。
海鮮砂鍋粥

鱔魚這天然風味,清爽鮮美,任誰人不愛? 這幾乎把鱔魚的精華熬煮進粥裡,愈吃愈順口,而且鱔魚的魚刺都處理好,吃得方便。肥美的蟶子肉富有彈性,吃起來頗有飽嘴感,鮮甜海味讓人吮指回味。來泰豪燒的話,別錯過這海上最強砂鍋粥。
汁燒白鱔
冬菇
雞翼
一口甜薯
鹽燒豆卜
2019-03-28 104 浏览
今日同老婆係元朗又新街一帶掃街行多幾步路 去到建樂街裡面一條小廊 於建業街遊樂場對面 一間細小既店舖以串燒為主既餐廳想起未嚐試過串燒 也聽聞依間串燒做得唔錯 一於試下餐廳既串燒款式非常之多 多選擇 而且又有套餐 以砂鍋粥配海鮮以及串燒 價錢由 $298 - $798 設有加一服務費首先叫左  汁燒原條茄子$32 以及  原條蒜香翠肉瓜 $38 兩款瓜菜都剪開一半黎燒茄子食入口 試到有孜然粉 七味粉以及蒜粉 加上最後以燒汁埋尾 別具一番風味翠肉瓜每邊面頭鋪滿蒜頭粒 燒得好食  茄子同翠肉瓜燒出黎之後一陣仍然保留到溫度 做得唔錯跟住叫左  燒生蠔半打 $128  蠔汁有蒜香汁同特式檸汁燒蠔做到十分出色  蠔肉厚身 一啖咬入口非常滿足 充滿蠔肉既鮮味 蠔壳底剩低汁水 飲得唔好嘥 蒜香同檸檬味都充滿口腔跟住叫  汁燒白鱔 $28/份 白鱔係我最喜愛既食物 依份汁燒白鱔  魚肉勁厚身 好欣賞它魚皮燒到卜卜脆 咬入口脆身厚肉而且多汁 超正圖中右邊個串燒叫 酒香豬頸肉串 $32  呢個串燒係菜單上無顯示  係店員推介比我要唔要試下 不彷一試以往食豬頸肉都係一片片  第一次食豬頸肉係一粒粒咁食咬入口
今日同老婆係元朗又新街一帶掃街

跟住叫  汁燒白鱔 $28/份
白鱔係我最喜愛既食物
厚肉而且多汁 超正

以往食豬頸肉都係一片片  第一次食豬頸肉係一粒粒咁食
咬入口 輕微酒香 肉身淋淋地 豬頸肉既脂肪滲透出黎啖啖油香而且彈牙 沒有介紹錯

燒明太子雞翼 $18

碟粉絲一上檯  視覺爆燈  無想到蜆既份量非常之多
自己無聊之下數數有幾多只  足足有60多只
粉絲吸收曬蜆肉鮮味 好好食
 我覺得可以再辣D  中辣或者大辣更加好味
食得串燒多 我同老婆最後叫左罐加多寶同鳥龍茶分解下油份同降降火氣

今次食得好滿足 下次可以再黎試下其他串燒
2019-03-26
2019-03-23 56 浏览
食物: 大部份食物好味,但如牛肉粒,雞翼及扇貝可不吃。粥有多款料選一至兩款,大菇多汁,正,丸也不錯。服務人員態度普遍差,高大男講嘢冇尾音,只叫你等因前面仲有好多單,愛打機。女的黑口黑面,負氣,我們受了氣!只有一個後生仔好些。除了我們受氣,隔離枱也等食物等到不耐煩,催促食物換來黑面!長長等候食物時間。環境一般,位於後街,只做晚市。價錢在元朗算是不便宜!兩人吃了$650。光顧餐廳前一定要有以上心理準備!

長長等候食物時間。

環境一般,位於後街,只做晚市。

價錢在元朗算是不便宜!兩人吃了$650。

光顧餐廳前一定要有以上心理準備!
2019-03-09
  • 大菇