2019-06-28
有一日同朋友講起放題,佢極度推薦呢一間餐廳。咁我諗一諗都真係好耐冇食過放題,所以就決定黎試吓,反正都行開附近。我哋比較遲入,食8:30嘅時段。本來以為未夠鐘都會好多人排隊,但係餐廳係位置方面安排得好好,我哋8:30準時嚟到,準時有得入,實在太好啦,因為真係好肚餓,呢方面要讚一讚👍🏻餐廳入邊坐位非常之闊落,比起其他餐廳嘅二人枱,放題叫嘅嘢食份量多,枱面要夠大先放到咖,呢一度嘅二人枱夠晒擺嘢食👍🏻自助bar 都有好多選擇,中西日港式都有。用薯格做零食開胃零食,正😏拎完薯格行過啲,就有甜品😋有成六個櫃,見到就興奮🥰本來諗住拎黎食住先,點知拎完嘢飲同甜品,啲嘢食上齊哂,擺到成枱都係喇🤪至於點解咁快,因為係用電話自助落柯打,快啲又淮啲😛😛😛👉🏻辣酒煮法國黃金螺啲螺夠哂大粒,仲有啲酒香,仲有竹籤,方便食👉🏻萬能葱汁燒三文魚腩🙋🏻♀️三文魚粉絲推介 燒得岩岩好,唔會太燶仲好香添燒菠蘿夠哂甜😍呢個千層海膽杯一次過可以試哂啲海膽同飛魚子😌牛油果軟殼蟹手卷啲牛油果夠哂香🤪我最鐘意佢啲壽司擺盤擺得好靚好有心機,態度好好🥰用黎打卡岩哂食到飽哂,梗係要食返個Movenpick🥰唔係度度有咖
自助bar 都有好多選擇,中西日港式都有。
用薯格做零食開胃零食,正😏
至於點解咁快,因為係用電話自助落柯打,快啲又淮啲😛😛😛
👉🏻辣酒煮法國黃金螺
啲螺夠哂大粒,仲有啲酒香,仲有竹籤,方便食
👉🏻萬能葱汁燒三文魚腩
🙋🏻♀️三文魚粉絲推介 燒得岩岩好,唔會太燶仲好香添
燒菠蘿夠哂甜😍
呢個千層海膽杯一次過可以試哂啲海膽同飛魚子😌
牛油果軟殼蟹手卷啲牛油果夠哂香🤪
食到飽哂,梗係要食返個Movenpick🥰唔係度度有咖