2019-06-17
一入去門口就見到裝修同佢個集團其他既放題好唔同。可能果日平日唔算多人食,侍應俾左個好闊落既位我地3人坐。佢既放題分左兩part,甜品雪糕某啲熟食要出去自己攞,而刺身果啲就要用手機落單。本來覺得手機落單會好唔方便,又要download個app再scan QR code。不過好彩佢有提供wifi,而且唔使逐次落單都用好多紙,好唔環保。第一round出左去攞啲熟食,有章魚丸、咖哩魚蛋、藥膳雞腳等等既港式小食。雖然並唔係佢地既主打食物,但製作一啲都唔馬虎,質素中上。值得一提係個雞腳,連埋啲湯飲,中藥味道唔會太濃烈,唔錯。野飲既種類都好多,一般放題既都有。但佢更加多韓式飲品,同埋仲有清酒等等品同種類既酒!如果有朋友係酒鬼黎呢度食放題就最啱!刺身方面,重點係有拖羅!平時放題根本無得你揀,但呢度仲要係飲食!質素亦都唔差。而出面仲有海膽手卷,份量完全唔求其,海膽仲多過平時出去散叫。壽司方面,普通放題有既佢都有。特別一提係佢有好多唔同配搭既卷物,味道幾新鮮。熟食方面有和牛鐵板燒、麻辣酸菜魚等特色野,味道都唔錯。有啲名貴啲、要花心思既菜式例如係燉鮑魚花膠、椰子雞湯等都幾好味,即使有啲麻麻地日本野既朋友,黎
熟食方面有和牛鐵板燒、麻辣酸菜魚等特色野,味道都唔錯。有啲名貴啲、要花心思既菜式例如係燉鮑魚花膠、椰子雞湯等都幾好味,即使有啲麻麻地日本野既朋友,黎到都有好多選擇。
甜品選擇都好多,特別在有馬卡龍,同埋好多唔同種類既蛋糕。而佢地雪糕係好出色既,Haagen Dazs 任食,味道仲要唔係regular既味道,出乎意料地有日本既special flavour,好抵讚。唔啱食既仲有milktop、韓國雪條任揀,大把選擇。
最後不得不讚服務好好,唔似一般既放題既侍應好衝忙咁,佢地好似專人服務咁,由download app到收碟都做到無微不至。