2019-09-03
其實不只一次去殿大喜屋食野了,除了我一向必食的海膽、黑松露油甘魚外,今次去多咗d好味野必須要推介。1. 秋葵:烘得外脆內軟,還在上面灑了孜然粉。逐支order,確保熱辣辣,停唔到口。2. 蒜蓉開邊蝦:又香又熱,肉質鮮嫩美味,一流,我逐隻叫,叫了好多round!3. 黑松露蛋:雖然蛋唔係貴野,但煮得好香,加上黑松露,好正!4. 榴連炸彈:愛吃榴連的不要錯過!裏面超香,有pat榴連係炸脆外殻內。5. 鱆紅魚:唔點野的話,勁有魚肝油味。6. 還有奇異果🥝yogurt7. 之前有食過羊架,今次食勁稔,好香。阿姐幾好人,主動幫落窗簾,冇任何優惠埋單一人305.5可是,環境方面有三個批評及注意:1. 電話落單,大家叉好電先出門口,無乜電好大穫,就住就住咁。長者無智能電話亦不方便。建議有位置叉電,不然太不方便。2. 一直循環播一首奇怪音樂,其實也不算什麼歌曲,來來去去幾個音,似電子儀器發出的幾個音階。
5. 鱆紅魚:唔點野的話,勁有魚肝油味。
6. 還有奇異果🥝yogurt
7. 之前有食過羊架,今次食勁稔,好香。
阿姐幾好人,主動幫落窗簾,冇任何優惠埋單一人305.5
可是,環境方面有三個批評及注意: