2018-10-04
今次我哋嚟到樂天大喜屋,係因為朋友生日,而且佢又鍾意食放題嘅關係,今次我哋專登訂咗位,所以一等冇耐就可以入去食入到。去見到選擇都真係幾多,而且仲有一大個嘅飲品櫃,當然我哋就即刻攞嘢飲啦,這裏有比較特別的維他檸檬冰,味道都竟然唔錯,而且仲有其他唔同嘅汽水選擇。食品方面又有凍盤,又有刺身,熱食和湯之類,我哋每款都叫咗一啲嚟試一試 。凍盤青口味道都ok配上醬汁整體嚟講都唔錯,壽司方面整體嚟講都係算新鮮,而且款式多 。特別海膽手卷,海膽都鮮甜新鮮,有當然佢仲有一啲特色嘅壽司,如花之戀或者係三文魚碎海膽 ,份量都係細細粒買多幾粒都唔會話覺得好飽 。刺身選擇就同其他出面嘅差不多,但是佢嘅新鮮質素都有驚喜,特別優我最愛嘅三文魚 ,鮑片,帶子,蝦之類,食完勁滿足。熱食有之前朋友推介嘅牛肉,食落去真係味道唔錯,牛肉啱啱好熟又香又軟熟,湯有人蔘雞湯,味道有帶點人參味,但係唔會話十分太重,整體嚟講味道都唔錯,而且佢哋仲有味道都不差嘅羊架和魚, 最後再食埋甜品都已經十分飽肚。