2019-03-15
今日約咗三五知己一齊嚟旺角食放題~辛苦做咗成日嘢唔係唔過嚟食番餐夠本開心下啊嘛HAHAHA~鍾意呢間係因為貪佢坐得舒服~野食選擇又多~熱食凍食都有得揀~放題緊係要食刺身喇~刺身件件都咁大件又新鮮好味~仲有花膠呀!! 估唔到放題都有花膠食!!梗係要食返幾件補下啦hehe~竟然有Movenpick 雪糕!我要咗平時好少見既楓糖合桃味~好好食~仲有Häagen-Dazs~有曲奇雲呢拿、比利時朱古力、焦糖脆餅、季節限定今次係白桃味呀!朋友表示好好食XDDD喺出面嘅小食就有泰式鳳爪~中華沙律~同泡菜~中華沙律係我既至愛!甜品同野飲選擇都唔少~~鹽燒雞軟骨encore完又encore~落咗啲鹽去調味~又夠爽脆~唔會燒得太過火過老~芝麻雞翼繼續好食xdd 榴槤炸彈~榴槤係我嘅至愛~外皮唔會太厚~海綿布甸個樣似燉蛋食落又幾好~甜品底下面就有幾粒提子乾~值得讚賞侍應收碟好快~接order上菜都冇乜漏單~下次又可以繼續黎食啦~
放題緊係要食刺身喇~刺身件件都咁大件又新鮮好味~
甜品同野飲選擇都唔少~~