2022-01-28 283 浏览
之前一家人去過觀塘~極尚大喜屋食過午餐放題,😊最愛他們既多元化美食,炸物、甜點、刺身、中式日式乜都有,最重要係同樣出色👍🏻!所以今日就去埋銅鑼灣分店,再次幫襯先~絕無壓迫感😌既空間,自助區位置選擇都比較多,甜品區、冷盤、小食和冷熱飲品等等...如果唔想帶住個😷口罩四圍行,重可以電子落單,夠哂方便!刺身顏色光澤肥美,每次因應所點的數量而送上,所以能夠保持新鮮有一定的水準,好鮮甜🐟🦐⋯⋯最愛吃燒羊𩣑,香草味惹味又香口,燒完肉質都好鮮嫩,完全無蘇味,不錯👍🏻!魚類方面~燒、煮、焗既方式都有!西京燒比目魚(肉質外脆內嫰滑) 薑蔥爆鱔球(魚肉炸得脆卜卜) 實有一款啱食😁!咁凍既天氣當然要食番個蟹粥🦀,鐵鍋上粥底熱辣辣,煮得好綿之餘,蟹亦好足料又夠鮮味,不錯!

2022-01-27 235 浏览
撞正疫情禁晚市堂食😷,一家既團年飯就要改食中午了今次黎左銅鑼灣既極尚大喜屋,地鐵站B出口一出就到商場,上9樓就係原來宜家疫情有優惠,2:00pm後第二位有半價。我地宜家就$188加一(食三小時12:00-15:00)自助區好大,有飲品櫃、甜品櫃、雪條櫃、海鮮、生果、沙津餐廳用QR code落單,方便清晰,亦無漏單情況,店員出餐/收碟服務好好👍🏼呢度刺身新鮮肥美,壽司細細件 可以試多D唔同種類灸燒左口魚、黑松露帶子、蟹油蒜香帆立貝壽司 超好食😋叫多左一轉海膽手卷同蟹肉蟹膏手卷 絕對回本之選🤩好鮮甜放題必點芝麻雞翼同榴槤波波雞翼熱辣辣,帶點鹽味榴槤波波爆曬漿 真心正我最愛西京燒比目魚,甜甜的啖啖肉🥰三小時放題真係好足夠,捧住個肚走✨
撞正疫情禁晚市堂食😷,一家既團年飯就要改食中午了

自助區好大,有飲品櫃、甜品櫃、雪條櫃、海鮮、生果、沙津

呢度刺身新鮮肥美,壽司細細件 可以試多D唔同種類

海膽手卷同蟹肉蟹膏手卷 絕對回本之選🤩好鮮甜

放題必點芝麻雞翼同榴槤波波
雞翼熱辣辣,帶點鹽味

榴槤波波爆曬漿 真心正

我最愛西京燒比目魚,甜甜的啖啖肉🥰
三小時放題真係好足夠,捧住個肚走✨

2022-01-27 274 浏览
銅鑼灣極尚大喜屋真係CP值好高既放題講環境真係好寛敞.清潔都好乾淨店員既服務真係好好上菜速度同收碟速度好快(最重要係唔會出現漏單問題) 食物質素都好好 咁介紹下水果/海鮮bar 鋪排都好整齊飲品櫃真係包羅萬有 (最緊要有酒精飲品都可以選擇)咁放題都離不開牛舌 牛舌燒都岩岩好 又幾厚身 好好味壽司同刺身類別 刺身好鮮甜唔再講啦就連壽司都好出色 好少放題做壽司都咁好食個人推薦黑松露既任何壽司 唔點鼓油都咁香 咁好味炸物 芝麻雞翼同吉列炸蠔加埋榴槤波波 真係必點之物(重點即炸比你!唔會放到凍晒比你食)整體都好推薦各位黎試下

店員既服務真係好好

上菜速度同收碟速度好快(最重要係唔會出現漏單問題

食物質素都好好 咁介紹下
水果/海鮮bar 鋪排都好整齊

飲品櫃真係包羅萬有 (最緊要有酒精飲品都可以選擇)

放題都離不開牛舌 牛舌燒都岩岩好 又幾厚身 好好味

壽司刺身類別 刺身好鮮甜唔再講啦

就連壽司都好出色 好少放題壽司都咁好食
個人推薦黑松露既任何壽司 唔點鼓油都咁香 咁好味

整體都好推薦各位黎試下

邪惡指數: 🐽🐽🐽🐽好食指數: 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️夜晚無得出街食飯唯有午市食飽啲😆見好耐都無食過放題,揀咗呢間出名選擇多嘅「極尚大喜屋」💁🏻‍♀️ 原來而家變咗電子落單方便得多,等緊嘢食嚟嘅時候又可以出去自助區😌 好放肆咁食咗好多嘢,呢度重點highlight吓🙇🏻‍♀️⭕️ 刺身一坐低當然要叫咗刺身先啦🙃全部食落鮮甜,唔會話未溶好雪,特別鍾意佢厚切三文魚吞拿魚油甘魚👍🏻⭕️ 壽司款式真係多,最好係佢嘅飯唔會太多,所以都可以試多幾款。encore咗醬燒芝士皇帝蟹棒壽司同埋三文魚花之戀🍣⭕️ 炸物 · 燒物芝麻雞翼無得輸❤️外皮香脆同時鎖住肉汁。燒香草羊鞍肉質粉嫩,燒到啱啱好有香草同淡淡羊羶香👍🏻⭕️ 串燒所有款式都熱辣辣送到,尤其鍾意爽甜多汁翠玉瓜同埋燒菠蘿🍍其實仲試咗好多熟食都好唔錯,出面自助區都唔馬虎,炸雞同炸燒賣好正😈 嘢飲方面選擇亦超多🧃無酒精嘅有汽水、果汁、無糖茶等(仲有暖櫃添🥰)有酒精嘅仲係無限量供應,啤酒梅酒燒酒清酒,不得了🍶~$200一位真係抵食CP值高🤑
邪惡指數: 🐽🐽🐽🐽
好食指數: 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️

⭕️ 刺身

⭕️ 壽司

⭕️ 炸物 · 燒物

⭕️ 串燒
所有款式都熱辣辣送到,尤其鍾意爽甜多汁翠玉瓜同埋燒菠蘿🍍

2022-01-26 152 浏览
_____好味指數:🌟🌟🌟🌟抵食指數:🤑🤑🤑🤑心思思想食日本嘢😜見到呢間放題午市可以由12點食到4點都只係200蚊左右,就去擦餐勁嘅😆店內採用電子落單,想食咩即時就點得,夠哂方便,而且選擇豐富,由前菜到甜品都應有盡有,好興奮🤩✅刺身呢度嘅刺身都相對高質同大塊,而且無食到未溶雪嘅,以下幾款係個人比較鍾意嘅:🔆極品大赤蝦好大隻嘅蝦,而且肉質彈牙🔆北海道帶子大小比較袖珍,味道爽甜🔆吞拿魚顏色粉嫩,脂肪分布均勻,肉質厚實✅壽司&手卷佢哋除咗經典仲有創新壽司,種類亦包含火炙同軍艦🍣而每件壽司都比較mini,飯量亦唔多,咁就唔怕食幾件就濟🔆鹽燒左囗魚邊左口魚火炙過後油脂豐富,邪惡又好味🔆醬燒芝士皇帝蟹棒醬燒大大條嘅皇帝蟹棒再淋上芝士汁非常惹味🔆海膽魚籽拖羅薈三種配料好搭配,口感軟綿,係口中化開✅一品料理熟食都相當出彩,仲提供比較罕見嘅料理例如薑蔥爆鱔球同蛇羹🔆燒香草羊鞍肉質較嫩,易離骨,有香草同淡淡羊羶香🔆蒲燒鰻魚魚肉肥美又香口,值得encore✅炸物&燒物炸物燒物都有好多特色種類,今次主要試咗天婦羅同串燒🔆天婦羅蝦炸得乾身酥脆,而炸粉亦唔會太厚🔆芝麻雞翼雞翼燒得恰到好處,外皮香脆同時鎖住肉汁,j

_____
好味指數:🌟🌟🌟🌟
抵食指數:🤑🤑🤑🤑

刺身
🔆極品大赤蝦
好大隻嘅蝦,而且肉質彈牙
🔆北海道帶子
大小比較袖珍,味道爽甜
🔆吞拿魚
顏色粉嫩,脂肪分布均勻,肉質厚實

壽司&手卷
🔆鹽燒左囗魚邊
左口魚火炙過後油脂豐富,邪惡又好味
🔆醬燒芝士皇帝蟹棒
醬燒大大條嘅皇帝蟹棒再淋上芝士汁非常惹味
🔆海膽魚籽拖羅薈
三種配料好搭配,口感軟綿,係口中化開

✅一品料理
熟食都相當出彩,仲提供比較罕見嘅料理例如薑蔥爆鱔球同蛇羹
🔆燒香草羊鞍
肉質較嫩,易離骨,有香草同淡淡羊羶香
🔆蒲燒鰻魚
魚肉肥美又香口,值得encore

✅炸物&燒物
炸物燒物都有好多特色種類,今次主要試咗天婦羅同串燒
🔆天婦羅蝦
炸得乾身酥脆,而炸粉亦唔會太厚
🔆芝麻雞翼
雞翼燒得恰到好處,外皮香脆同時鎖住肉汁,juicy又好食
🔆鹽燒雞軟骨
脆卜卜嘅雞軟骨鹽燒後再多一點鹹香,好適合送酒

✅飲品
特別要提佢哋仲有暖櫃裝熱飲!冬天飲罐熱茶個人都暖笠笠♨️同時仲提供果汁、菊花蜜等等,而且酒都係無限量供應🍻唔止啤酒,梅酒、燒酒同清酒都有,而且清酒仲有熱嘅添,非常有心思💖
2022-01-26 2141 浏览
今日黎到銅鑼灣極尚大喜屋享受午市日式放題 呢間餐廳格調高貴優雅 炫耀黑風格比人一種乾淨既感覺😁日式放題當然唔少得就係刺身同壽司😀 任君選擇既刺身必定要叫 三文魚、油甘魚、吞拿魚、帶子、大赤蝦 每樣刺身都好新鮮食落件件都好厚身😆 壽司方面一定要叫黑松露油甘魚、黑松露赤魚 黑松露真係可以提升壽司既鮮味 另外火炙壽司都非常吸引 火槍燒一燒魚既油份出黎 味道特別香濃 必叫鹽燒左口魚邊壽司、鹽燒三文魚腩壽司 燒出黎既油份會係舌頭上徘徊一會!熟食方面都優秀 一品料理、炸物、天婦羅、燒物、串燒、煮物等等每種都值得一試 特別推介薑蔥爆鱔球 鱔味新鮮香口 燒物一定要食牛舌同羊架 真係嫩口又香溢 味道又唔會太重 送埋酒既話可以叫埋風味淋燒魚乾 絕配😀特別叫左一款湯:蟲草花煲花膠烏雞湯 花膠勁大塊 飲完感覺好補身😆而且黎到放題店最鍾意清酒燒酒任飲 小酌幾杯人生一大樂事 唔少得雪糕甜品都係可以任食架😆!!!最近仲做緊特別優惠 2pm後入座第二位半價😱😱 除返開平均一個人都唔洗200蚊 抵!

日式放題當然唔少得就係刺身壽司😀 任君選擇既刺身必定要叫 三文魚、油甘魚、吞拿魚、帶子、大赤蝦 每樣刺身都好新鮮食落件件都好厚身😆

特別叫左一款湯:

蟲草花煲花膠烏雞湯 花膠勁大塊 飲完感覺好補身😆

而且黎到放題店最鍾意清酒燒酒任飲 小酌幾杯人生一大樂事

唔少得雪糕甜品都係可以任食架😆

2022-01-25 181 浏览
疫情期間無得食晚餐,午餐食放題其實都係一個唔錯既選擇,呢間《極尚大喜屋》一直都有幫襯開😊,今次就試試銅鑼灣分店,睇吓有冇驚喜先👍🏻👍🏻!地方好闊落,自助區已經有齊冷盤、水果、甜品和冷熱飲品👍🏻👍🏻!而小食都好吸引😋魚餅😋章魚燒😋和炸燒賣脆卜卜好好味!回本必食當然係刺身啦!全部都好新鮮,至愛厚切三文魚,鮮甜肥美👍🏻和極大赤蝦,新鮮夠大隻👍🏻!海膽手卷、鮑魚軍艦,全部細細件,食多幾件都唔怕😅!而其他食物都絕不馬虎,呢個熱湯,有齊花膠、烏雞、蟲草花同排骨,味道濃郁好滋潤😋😋😋!

海膽手卷、鮑魚軍艦,全部細細件,食多幾件都唔怕😅!

2022-01-23 103 浏览
最近返工咁忙 , 難得放假同朋友去左銅鑼灣極尚大喜屋, 盡情食放題輕鬆下。而家仲有優惠,第二位半價,平均每位唔使二百蚊😍坐位舒適 , 食完好開心愉快又滿足😋首先 , 當然選擇我最愛的西京燒比目魚 , 皮脆嫩滑 , 口感齒頰留香 , 令人食到停唔到口 , 大滿足😍其次 , 燒香草羊鞍肉質鮮美 , 香濃既羶味 , 好香口😋燒温室甜菠蘿香甜多汁 , 非常開胃🤤此外 , 叫左火炙壽司系列既三文魚腩  , 燒牛肉 , 燒鰻魚 , 燒左口魚 , 全部都好好味 , 另外刺身丼甜蝦新鮮 , 紫心香芋丸味道濃郁😊最後 , 食埋士多啤梨乳酪甜品 , 健康美味。 成個放題食左3個鐘 , 食下嘢傾下計,好充實🥰

而家仲有優惠,第二位半價,平均每位唔使二百蚊😍

坐位舒適 , 食完好開心愉快又滿足😋

• 刺身
  • 壽司
2022-01-22 104 浏览
好耐冇食過放題 ,週六同朋友去咗銅鑼灣極尚大喜屋食午市放題😋。近排餐廳仲做緊優惠,第二位半價,人均每位唔使二百蚊,幾抵食。👍Qr code落單,首先梗係食下刺身同壽司啦,刺身都幾新鮮肥美, 壽司款式好多,我就最鍾意食火炙壽司。🥢🍣自助區有凍蝦🦐,凍蜆,凍青口,另外都有啲沙律前菜及熟食,未有嘢食黎嘅時候食下。飲品選擇豐富,我今次主要🍵飲煎茶同埋羅漢果茶, 但見到清酒梅酒好受歡迎🍶。因為天氣凍,所以今次叫咗好多熱辣辣既熟食,有蛇羹,花膠雞湯,蟹粥。我主攻我最愛嘅西京燒比目魚🐟 都食咗好多轉。🥄最後食埋個甜品豆腐花就滿足曬😍今餐時間充裕,坐卡位坐得舒服,質素唔錯👍

Qr code落單,首先梗係食下刺身壽司啦,刺身都幾新鮮肥美, 壽司款式好多,我就最鍾意食火炙壽司。🥢🍣

我主攻我最愛嘅西京燒比目魚🐟 都食咗好多轉。

🥄最後食埋個甜品豆腐花就滿足曬😍

今餐時間充裕,坐卡位坐得舒服,質素唔錯👍

2022-01-22
2022-01-22 167 浏览
🦐天婦羅天婦羅相信係放題必食!蝦肥嘟嘟口感好滿足 亦無雪味炸物好出色 全部炸皮都唔厚 但煙煙韌韌口感好得意💛 🦀️鮮蟹粥大大鍋份量都好大粥底吸哂蟹嘅精華特別鮮甜米嘅質地亦唔會太軟爛 仲保留到啲口感🐔花膠雞鍋湯底雞味香濃帶花膠膠質所以特別濃郁花膠大大塊滑捋捋雖然預計放題嘅質素都唔會太好但食落絕對唔差!🥛吉列牛乳炸鮮奶外皮炸得酥脆 入面鮮奶餡熱辣辣滑捋捋只係微甜所以食完好舒服👑脆炸貓山王真係只有放題先會食到😫一嚟因為出面好少見 二嚟係全家都唔食好放任咁嗌咗3粒咬開見到滿滿嘅榴槤蓉味道香甜唔帶任何苦澀🍦Häagen-Dazs
天婦羅
🦐天婦羅
天婦羅相信係放題必食!
蝦肥嘟嘟口感好滿足 亦無雪味

帶花膠膠質所以特別濃郁
花膠雞鍋
花膠大大塊滑捋捋
雖然預計放題嘅質素都唔會太好
但食落絕對唔差!

吉列牛乳炸鮮奶

吉列牛乳炸鮮奶
脆炸貓山王
Häagen-Dazs
2022-01-21 71 浏览
今日難得放假,lunch time決定約fd子去食放題!講起銅鑼灣既放題就一定會諗起極尚大喜屋,好喇環鏡靚就唔講喇,直接講下d野食先。刺身選擇多,基本上乜都有晒,三文魚,吞拿魚,赤貝,虎蝦,甜蝦,極品大赤蝦,北海道帶子等等。本人最愛就緊係極品大赤蝦,滿滿骨膠原,好新鮮彈牙。手卷全部都係bite size,海膽手卷值得無限encore!卷物相當有特色,特別一提係我最愛既芒果魚籽花之戀,口感好豐富!壽司亦有好多款,本人推介醬燒芝士皇帝蟹棒壽司同埋椒鹽炙燒比目魚,好好食!熟食既炸雞好好食,出色過KFC同M記d炸雞。甜品選擇好多,雪條都好多款,仲有榴槤雪條!最後一提就係出面有冷熱sake同梅酒啤酒任你refill,酒鬼一定可以飲到回本!

熟食既炸雞好好食,出色過KFC同M記d炸雞

甜品選擇好多,雪條都好多款,仲有榴槤雪條!

• 海膽手卷
  • 刺身
  • 壽司
  • 刺身拼盤
環境寬闊,食物質素也好,值得回頭的自助餐之選~~~呢間觀塘分店比起其他分店寬敞,樓底好高,通風,情況都唔錯。除咗喺Apps入邊落單之外出面都有自助區,下午兩點🕑後,第二位半價,幾抵食。~~~自助區種類都幾多,例如有肉骨茶、滷水豬手、滷水雞翼、沙律吧、雪櫃櫃、飲品櫃同埋小朋友最鍾意嘅夾糖區等等。~~~關於Apps內下單的餐點,先說說刺身方面,我們最喜歡就是北海道帶子刺身、肥嫩三文魚和甜蝦 。encore了非常多次。創作壽司亦非常不錯,而且叫了好多次都沒有漏單的情況,這一點很加分,我們整個用膳過程基本上桌子上的食物都沒有間斷過。~~~串燒也是棒棒的,燒得夠熱辣辣,證明店員取餐送餐速度控制得不錯,當中尤其最愛爽甜多汁脆肉瓜和皮脆肉嫩的雞翼。菠蘿🍍亦是令人一再返dep之選,燒得剛剛好,沒有太乾,燒完之後的熱力又令菠蘿更顯香甜。~~~雖然怕熱氣,但係絕對不能阻止我叫佢地嘅天婦羅,來大喜屋沒有吃天婦羅,就等於沒有來過似的。天婦羅蝦不如坊間許多放題的那種淡味,他們的蝦扎實鮮甜,即使炸過也吃得出蝦味,並非只有油炸味道。~~~而除了蝦🦐以外,其他天婦羅的質素,也很不錯,雖然是放題的餐廳,但是質素不比非放
環境寬闊,食物質素也好,值得回頭的自助餐之選
~~~
而除了蝦🦐以外,其他天婦羅的質素,也很不錯,雖然是放題的餐廳,但是質素不比非放題的餐廳差,不錯。
~~~
極尚大喜屋 (鱷魚恤中心) (觀塘)
觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓
2022-01-18 640 浏览
平日Lunch 放題只需要$188+1, 大約2百幾蚊就食到高質素既放題!餐廳空間感十足,4人枱夠寬闊直情可以坐6個人添!放題的話需要用電話scan qr code 下單,二話不說即刻叫刺身啦!有三文魚、吞拿魚、希靈魚、鯛魚、鮑片、北海道帶子、北奇貝、赤貝、虎蝦、蠑螺、象拔蚌、甜蝦、極品大赤蝦!🦐甜蝦:細細隻幾甜🦐極品大赤蝦:鐘意佢啖啖肉呀🧀芝士玉子鰻魚燒:呢個必食啊!玉子燒做底,表現放上鰻魚同芝士!好鐘意呢個!🍣黑松露油甘魚:油甘魚魚油味濃,唔錯🍣醬油燒帆立貝:醬油味道好濃好正🍣鰻魚忌廉芝士卷:個飯卷勁大個!裡面包住大大粒既cream cheese同表瓜粒熱食方面叫左:🍖雪花牛肉鍋:牛肉唔係肥牛,上枱時牛肉粉紅色,浸一浸世界更美好,牛肉都幾入味!湯底味道偏甜食完呢個成個人暖哂🥒牛油翠玉瓜:油膩之中食個清淡野去除油膩感🐟比目魚西京燒:一客咁上,有2塊燒左既魚加上一塊葉🐡蒲燒鰻魚:估唔到上枱時幾dry😂無鰻魚醬係表面,如果叫一舊外貌唔討好🍤蒜蓉牛油芝士燒開邊蝦:呢個有驚喜!表面蒜蓉牛油好夠味,裏面嘅開邊蝦都啖啖肉,但係嚟到呢度我建議都係食極品大填蝦🤣除左qr code 下單之外,仲有甜品

刺身

🦐甜蝦:細細隻幾甜
🦐極品大赤蝦:鐘意佢啖啖肉呀

🍣黑松露油甘魚:油甘魚魚油味濃,唔錯

🍣醬油燒帆立貝:醬油味道好濃好正

熱食方面叫左:
雪花牛肉鍋

🥒牛油翠玉瓜:油膩之中食個清淡野去除油膩感

🐟比目魚西京燒:一客咁上,有2塊燒左既魚加上一塊葉
比目魚

鰻魚

3.6牛奶布丁

除左qr code 下單之外,仲有甜品區、熟食炸物區,湯品區,夾糖區,飲品區係自助區,記得帶返口罩先好出去夾野食!
3.6牛奶布丁
2022-01-17 82 浏览
日式壽司刺身放題,諗起都興奮🥰 中午食優惠都好多~~今次就嚟到銅鑼灣分店餐廳座位好多又寬躺,出面仲有個自肋區,提供咖啡奶茶、清酒梅酒、汽水、甜品糖水、橡皮糖、海鮮冷盤、生果、沙律🥗、炸物、湯等,種類繁多,見到就興奮😆當然有刺身壽司,可以用QR code 自己點,選擇喜歡嘅份量件數。 刺身有甜蝦、赤蝦、虎蝦、吞拿魚、三文魚、帶子、赤貝、希靈魚等等,款式多,味道新鮮,一大盤上好滿足~~而壽司就有創意壽司、軍艦、手卷、卷物等,鰻魚芝士玉子、火炙青口壽司,都別具特色又好味😋。 海膽及蟹肉蟹膏手卷,甘香鮮甜都一定要試。另外仲有一品料理、天婦羅、炸物、串燒、煮物等。 燒鰻魚、黃金開邊蝦,燒得外脆內軟,醬汁香濃。雪花牛肉鍋即叫即做,熱騰騰出哂煙,牛肉伴生蛋,嫩滑香口。最後要試多款甜品,朱古力mousse杯,日本奶凍都非常好味😋

2022-01-15 2836 浏览
疫情下禁晚市,好彩仲有lunch可以出外用餐!咁啱口痕想食日本菜,但又想抵食,咁一定係食放題啦!最近發現呢間位於銅鑼灣極尚大喜屋做緊優惠,下晝2點後入座,第二位半價?!除返開每個人$200都唔使!有咁筍的優惠,一於捉多個朋友去食盡佢~呢間極尚大喜屋真心太高質!餐廳內處處都有驚喜!驚喜1:空間感極大,除左網上落單,餐廳內更設有熟食區、凍食區、甜品區、凍飲區,甚至酒類飲品區,全部任飲任食!不得不提炸雞、炸燒賣、炸餃子一應俱全!炸雞好嫩滑,唔會粉多過肉!仲有一盤盤熱辣辣的炒雞柳、炒西蘭花等,估唔到都好夠鑊氣!仲有新鮮青口和超鮮甜大蝦!整個雪櫃放滿超過十款凍飲任君選擇!令我最讚嘆的,就係清酒、梅酒、燒酒全場任飲,正!驚喜2:食材新鮮,食物選擇多,份量足料!真係好喜歡它的刺身,食得出好新鮮!甜蝦、帶子刺身、吞拿魚都好鮮甜,塊塊都厚切!仲有壽司款式多,私心大推左口魚壽司,入口即溶超好味!一啖一舊迷你海膽手卷,又好味又過癮! 驚喜3:超平優惠食到日本質素食材,重要事唔怕再講,最近推出嘅午市優惠真心抵,下晝2點後入座,第二位半價,最後埋單除返開每個人$200都唔洗就食到咁高CP值嘅日式放題任食,真心要

呢間極尚大喜屋真心太高質!餐廳內處處都有驚喜!
令我最讚嘆的,就係清酒、梅酒、燒酒全場任飲,正!
炸燒賣

左口魚壽司
魚生
海膽手卷

驚喜3:超平優惠食到日本質素食材,重要事唔怕再講,最近推出嘅午市優惠真心抵,下晝2點後入座,第二位半價,最後埋單除返開每個人$200都唔洗就食到咁高CP值嘅日式放題任食,真心要再encore!
2022-01-14
炸燒賣