2010-04-28
我今日下午去左呢間餐廳食飯........好正呀~......我點左個 桐燒午餐 ....好好味呀~ ^^ 仲好多野食。。都係$128。。其實日本野黎講都算幾平~首先講下個環境先~ 都好乾淨下。。之後D STAFF 既態度亦都幾好....唔錯~個桐燒午餐有前菜, 日本蒸蛋, 麵豉湯, 什錦魚生飯 魚生飯...D飯煮得岩岩好, 係珍珠米, 加埋D 黑芝麻。真係好好味。。所有野都好新鮮! 正!!!因為呢個係一個SET黎既, 所以就有其他野送埋有個茹茹STEAM 旦, D 旦好滑, 好正! 個配搭唔會覺得好古怪lor。因為我好驚d 茹會有草青味, 但係佢煮得都幾好wor, 無呢d 味道。。另外仲有個豆腐。。。個豆腐都值得一讚, 最初仲以為係好鞋既。。點知都ok!唔會太鞋口, 咬落去仲有d 汁必出黎。。。真係好好味呀!絕對值得下一次再去lor~唯一係個麵豉湯無咩特別lor, 都係一般係街飲到個d 麵豉湯。。但係因為我本人比較喜歡麵豉湯。。所以都好like。。xdxd~下次有幾會一定會再去!!
個桐燒午餐有前菜, 日本蒸蛋, 麵豉湯, 什錦魚生飯
因為呢個係一個SET黎既, 所以就有其他野送埋
絕對值得下一次再去lor~
下次有幾會一定會再去!!