2021-08-25 72 浏览
午市學生去食燒肉放題加一都只係86!抵嘅 同埋壽司熟食甜品飲品都齊可以等肉熟嘅時候食雖然味道無話好正 都唔係特別新鮮但係勝在價錢!環境裝飾好得意 雖然地下有啲癡粒粒店員都OK 但係裝油紙嘅盤有啲唔係好衛生但係伏嘅係個個杏仁奶凍難吃到頭暈 大家唔好揀就得啦
午市學生去食燒肉放題加一都只係86!
抵嘅 同埋壽司熟食甜品飲品都齊

難吃到頭暈 大家唔好揀就得啦

2021-08-25
庆祝纪念
生日
今晚約左朋友食飯, 朋友提議去校長燒肉食放題, 餐廳分咗兩層, 底層攞位果到有勁大個iron man可以打卡😍🤳🏻!一入去已經超多人, 好多一家大細嚟食, 餐廳環境幾大, 出面有大大條食街, 有燒肉區🥩, 火鍋配料區, 熟食區, 點心區, 刺身壽司🍣, 沙律前菜🥗, 飯麵🍚🍜, 湯品糖水🍲雪糕甜品🍨🥧🧁🍮, 仲有好多凍熱飲品🍵, 啤酒汽水🍻🧃, 梅酒清酒🍶, 冷泡茶同十幾款養生茶可以任食任飲!燒肉區有齊哂牛🐂雞🐔豬🐷羊🐑, 扒size, 一口size, 雞翼雞軟骨, 仲有魚柳什至成條鯖魚🐟, 而且每款都有唔同口味, 原味, 叉燒汁, 咖哩汁, 蒜蓉汁連韓式都有!旁邊擺有其他配料例如香腸, 各式丸類, 餃類, 蔬菜類好似菇🍄, 瓜🥒, 菜🥬, 仲有小妹至愛嘅菠蘿🍍!!🌟冷泡茶刺身壽司亦有好多款可以選擇!!!除左e d仲有多款熟食好似點心, 炒硯, 碗仔翅, 薯蓉, 特色炸物好似炸香蕉, 蘋果春卷, 炸椰汁流心波波同炸山藥一開始店員亦會送上豪華拼盤入面有鮮蝦🦐, 帆立貝, 蠔同靚牛肉!

🌟冷泡茶

刺身壽司亦有好多款可以選擇!!!

2021-08-05
2021-08-23 74 浏览
真係好耐無見過班舊同事,見近排疫情穩定點,就約出來見個面,食下飯。今晚去了大埔的人氣放題店大快朵頤。首先,價錢非常吸引,平日晚餐黃金時段$218就可以食足兩個鐘!已經包曬任食燒肉、火鍋、刺身、壽司、沙律、餐前小食、熱食、飲品、甜品及雪糕,真係應有盡有!如果大家夜收工,仲可以食佢個宵夜優惠,第二位半價!係半價!店內的環境都幾寬敞,而且無我最怕的滑溜溜地板,整體乾淨企理。驚肚餓未燒得切野食?呢到有大量的熟食,比大家邊食邊煮,食盡每分每秒!除了有一推炸薯條、鹽酥雞、章魚小丸子,仲有温和派的入口滑dudu的茶碗蒸同燙口小湯包。呢到仲有超驚喜的點心!粉果、鳳爪、叉燒包,啱曬我呢D放假起唔切身飲茶的懶鬼!不過,講到回本之選,一定係刺身區域!平時一般的放題店,都未必會見到吞拿魚的身影,不過呢到唔只有赤身,就連帶子、阿根廷紅蝦、榮螺、油甘魚都有,而且每樣食落都好新鮮,出名玻璃肚的同事食完都無事!如果刺身都唔夠喉,大家仲可以去隔離的壽司吧揀壽司。我自己就大推醬油三文魚漬,軟滑的三文魚,加埋香葱醬油,入口惹味。自助區的食材選擇好多,除咗可以食韓燒,大家仲可以用來打邊爐!點食由你話事!係每枱食客坐低,就會有

首先,價錢非常吸引,平日晚餐黃金時段$218就可以食足兩個鐘!已經包曬任食燒肉、火鍋刺身壽司、沙律、餐前小食、熱食、飲品、甜品及雪糕,真係應有盡有!如果大家夜收工,仲可以食佢個宵夜優惠,第二位半價!係半價!

係每枱食客坐低,就會有個拼盤比大家燒住等。除了有靚牛肉,仲會有海鮮。雖然扇貝唔算大隻,不過就燒完唔會點縮水。牛油蠔仔同樣吸引,D蠔仔肥嘟嘟,吸晒牛油的精華,點會唔好食。

值得一題仲有拼盤的大蝦!成隻手板咁多隻,肉又夠厚,海鮮迷必食。

食韓燒最怕食得太滯,餐廳有超級多茶葉比大家揀,等大家消下滯就可以食多少少。

咁當然,一盤的飲品都好齊全,仲有齊凍同唔凍兩邊比你揀,女士想飲甜野,又怕飲凍野?呢到都大把選擇。

甜品的選擇,同樣不馬虎!除了有基本的杯裝雪糕將雪糕,仲有好多韓國雪條可以揀。重點係有冰生果!!!仲要有菠蘿、西瓜,同埋哈密瓜!入口冰凍,可以為食完熱辣辣韓燒後的大家降降温。

鍾意我分享的,我邀請你訂閲我的食評,我會繼續與大家繼續吃掉世界,甚至吃掉整個宇宙!(哈哈)
1K
2021-08-17 181 浏览
朋友生日又想座比耐久,所以朋友就訂了這裡之前上網看過評論,好壞參半環境很大,食物種類多,有韓燒,火鍋,壽司刺身,點心,熟食大量燒肉,丸類,蔬菜類火鍋湯底也有三款,壽喜燒、豬骨濃湯以及麻辣湯底飲品的種類也是非常多,所有啤酒汽水花茶任飲連最近大熱芫荽系列也有刺身也很不錯燒肉方面,個人首選肥牛,醬醃雞翼、雞腎,牛油粟米火鍋大多數都是食生菜、南瓜,減一下油膩感環境坐得舒適,油煙亦不大平價食物類種又夠多,味道不覺不失雪糕雪條,就連冰生果都有
朋友生日又想座比耐久,所以朋友就訂了這裡
之前上網看過評論,好壞參半

環境很大,食物種類多,有韓燒,火鍋壽司刺身,點心,熟食

大量燒肉,丸類,蔬菜類

火鍋湯底也有三款,壽喜燒、豬骨濃湯以及麻辣湯底

飲品的種類也是非常多,所有啤酒汽水花茶任飲

連最近大熱芫荽系列也有
刺身也很不錯

燒肉方面,個人首選肥牛,醬醃雞翼、雞腎,牛油粟米
火鍋大多數都是食生菜、南瓜,減一下油膩感

環境坐得舒適,油煙亦不大
平價食物類種又夠多,味道不覺不失

雪糕雪條,就連冰生果都有
2021-08-16 83 浏览
好耐冇食燒肉了 校長燒肉真係好多選擇 食到人超滿足 ! 同埋佢攞食物的位置都好闊落 選食物都行得開心 攞得滿足首先有炸物 壽司刺身等等做前菜 炸物都keep到暖暖地 係脆脆的 唔會話放左好耐跟著可以有熟食 好有驚喜 好多意想不到的選擇 例如茶碗蒸 南瓜湯 點心 等等 我試左茶碗蒸 都幾滑😚 當然啦 重點係燒肉 一開始員工會比一盤海鮮 有蝦有小扇貝蠔仔 我覺得蝦都ok 係彈牙的 燒完海鮮 當然要出去選下 有各色肉類 什至牛油粟米都有 ! 不得不說 佢飲品甜品都超驚喜 可以自己沖花茶 仲有冰菠蘿 冰西瓜等等 真心有驚喜 最後都要講下員工服務 真係好好 佢會定期幫手收碗收碟 同埋換牛油紙!
好耐冇食燒肉了
校長燒肉真係好多選擇 食到人超滿足 !
同埋佢攞食物的位置都好闊落 選食物都行得開心 攞得滿足

首先有炸物 壽司刺身等等做前菜
炸物都keep到暖暖地 係脆脆的 唔會話放左好耐

我試左茶碗蒸 都幾滑😚

當然啦 重點係燒肉
一開始員工會比一盤海鮮 有蝦有小扇貝蠔仔
我覺得蝦都ok 係彈牙的
燒完海鮮 當然要出去選下 有各色肉類 什至牛油粟米都有 !

不得不說 佢飲品甜品都超驚喜
可以自己沖花茶 仲有冰菠蘿 冰西瓜等等 真心有驚喜

最後都要講下員工服務
真係好好 佢會定期幫手收碗收碟 同埋換牛油紙!
2021-08-13 113 浏览
5點零鐘,係大埔廣場地下見到大批人排隊,初時以為係mirror error黎左,望下發現原來人潮係排緊校長燒肉,我過去望下價錢,好平,5點入座有刺身都係$158,橫掂未諗到食咩,餐廳又開始叫飛,一於試下。店內裝修非常有趣,乜都有,座位闊落,眨眼間已爆場,出食物區行一圈,選擇眾多,應有盡有。除咗大量燒肉,仲有火鍋、熟食、湯、甜品。刺身畢竟係高價少少,所以先試,叫左吞拿魚、三文魚、螺片,非常新鮮,總共食左四轉。呢間燒肉比其他店舖出色在配料極多,燒肉時,我同朋友可以跟返自己口味加調味料,當中最推介大家食香草魚柳,冇估到平價但食到高質魚鮮,肉質彈牙,加埋蜜糖一流👍🏻重有鴨胸,好味到連食左幾舊。其實種類咁多,好難食得哂,食哂正餐,甜品竟然有驚喜俾到我,個朱古力蛋糕真係好好好食😭入面超足料,舖滿朱古力粒,味濃口感好,就算係好飽,我都停唔到連食四粒。總括而然,性價比高,每個類別都有非常多選擇,飲品方面,仲有酒,而且係好多款任你揀,包你食完飽足幾日😊

店內裝修非常有趣,乜都有,座位闊落,眨眼間已爆場,出食物區行一圈,選擇眾多,應有盡有。除咗大量燒肉,仲有火鍋、熟食、湯、甜品刺身畢竟係高價少少,所以先試,叫左吞拿魚、三文魚、螺片,非常新鮮,總共食左四轉。

2021-08-11 93 浏览
今日老公生日,佢話想近近地喺屋企附近慶祝,其實我屋企附近好多餐廳都試過,唯獨仲未試過校長燒肉,橫掂咁近地不如試吓啦!入到去燒肉店,俾佢嘅裝修吸引咗,店入邊分開好多個區域,係用學校嘅課室來劃分,創意無限!未食已經興奮!坐低一陣我哋就出去攞嘢食,真係大開眼界,佢哋嘅食物選擇實在太多,燒肉都有好多款,仲要係好好食添!除咗燒肉之外,仲有好多日本魚生刺身同壽司!另外熟食區亦都有唔少嘅食物選擇,每一款味道都唔錯!佢仲有好多好多甜品同飲品任君選擇。燒肉店來講佢都算係好多元化,下次唔知食乜好?唔使諗啦!一定係校長燒肉啦!
今日老公生日,佢話想近近地喺屋企附近慶祝,其實我屋企附近好多餐廳都試過,唯獨仲未試過校長燒肉,橫掂咁近地不如試吓啦!入到去燒肉店,俾佢嘅裝修吸引咗,店入邊分開好多個區域,係用學校嘅課室來劃分,創意無限!未食已經興奮!坐低一陣我哋就出去攞嘢食,真係大開眼界,佢哋嘅食物選擇實在太多,燒肉都有好多款,仲要係好好食添!除咗燒肉之外,仲有好多日本魚生刺身壽司!另外熟食區亦都有唔少嘅食物選擇,每一款味道都唔錯!佢仲有好多好多甜品同飲品任君選擇。燒肉店來講佢都算係好多元化,下次唔知食乜好?唔使諗啦!一定係校長燒肉啦!
2021-08-11 92 浏览
本人晚市進餐, 該職員長期黑面要求換牛油紙 唔該都唔會叫一聲執拾碗碟時都係黑面。d油會整到食客講句唔該真係咁難???我地係有比錢入黎唔係乞丐2百幾蚊都係想食餐好小小姐咁樣既態度仲點會有客人黎我記得當時進餐時間19:15分我明你地趕收工定點一夠鍾就叫住走 我明既咁樣真係夠鍾既但比d禮貌啦 唔好意思 你地夠鍾叫激員工都冇人理 再叫多次 該名員工黑面 一句唔該也冇換完張牛油紙 就走左去超黑面 我當時覺得我自己做錯咩舉手叫換牛油紙有錯嗎條路而經迫架啦行過收碟講聲會好少少囉呢間野食一次就算該名黑面員工 態度差 禮物欠佳
本人晚市進餐, 該職員長期黑面
要求換牛油紙 唔該都唔會叫一聲
執拾碗碟時都係黑面。d油會整到食客
講句唔該真係咁難???
我地係有比錢入黎唔係乞丐
條路而經迫架啦行過收碟講聲會好少少囉

呢間野食一次就算
該名黑面員工 態度差 禮物欠佳

2021-08-06 180 浏览
平日午餐抵食之選 真金白銀 並非廣告$88 任食 燒肉 壽司 甜品 飲品 加埋一每人都唔洗$100 加多$20 可以打埋邊爐 不過同朋友一心想食燒肉 就無加到 開頭同朋友都無任何期望 因為細個食開漢*苑 大量顏色醃肉但今次試個校長燒肉 實在令我哋喜出望外首先 環境十分寬闊 抽氣做得不錯食完之後都唔會成身臭崩崩自取食物方面 肉類擺放乾淨而且有位職員 企係到 隨時添加 所以唔使驚冇得食 而且客人都唔敢隨便亂夾另外仲包左壽司任食要求唔高 有三文魚 有蝦 等等更驚訝係有火炙系列 必試!!!不過就唔係高級食材 品質好好 熱食方面 有麥樂雞蒜蓉包炸薯餅 仲有中式小菜 例如炒菜 炒雜菇 豬紅同朋友都覺得好有心機 同 誠意飲品選擇勁多 除咗紙包飲品汽水 仲有一樽樽茶選擇
平日午餐抵食之選 真金白銀

而且有位職員 企係到 隨時添加
所以唔使驚冇得食 而且客人都唔敢隨便亂夾

另外仲包左壽司任食
要求唔高 有三文魚 有蝦 等等
更驚訝係有火炙系列 必試!!!
不過就唔係高級食材 品質好好

同朋友都覺得好有心機 同 誠意

飲品選擇勁多
除咗紙包飲品汽水 仲有一樽樽茶選擇
2021-07-19
🚶🏻位置:同大埔鐵路站唔太近,但隔離就係巴士總站,都方便。環境:一入到去已經見到兩個1:1嘅Iron Man!探熱就要舉起隻手就要同Iron Man high five🖐🏻 好啱帶小朋友去👶🏻上一層嘅環境好令我驚喜,成個感覺就係翻新左嘅街市。同平時放題餐廳唔同,有個T字型嘢食區俾我哋拎嘢食,入邊唔止有燒肉,仲有蔬菜區、魚生區、酒樓區、花茶區。燒肉推薦韓式味道同黑椒!一口牛都幾正。燒肉有兩大區可以揀,牛同豬分開擺,選擇好多呀。魚生區有三文魚、吞拿魚等等揀,仲有得食壽司🍣為確保食物質素,每人每次只可以拎3️⃣份,每份3️⃣塊。留意番如果想食魚生🍣佢就要一開始落單嘅時候㨂定個plan!酒樓區唔止有燒賣,仲有小籠包、叉燒包等等,而且仲係用竹籠裝住,真係超有創意啊😍😍😍花茶區選擇多到以為自己去緊花茶放題🌿🤤🤤每一隻茶嘅功效都有寫明,不過就唔建議選擇三類或以上嘅花茶啦😛😛——————————👭🏻人數:2💵金額:$158/人 (加一)⏱到達時間:星期四5pm 如果想食足120分鐘,就一定要5點鐘準時到~⏳等候時間:0mins——————————
🚶🏻位置:同大埔鐵路站唔太近,但隔離就係巴士總站,都方便。

——————————
👭🏻人數:2
💵金額:$158/人 (加一)

⏱到達時間:星期四5pm
如果想食足120分鐘,就一定要5點鐘準時到~
⏳等候時間:0mins
——————————
今日同朋友平日專乘黎大埔食呢個「校長燒肉日韓料理」3小時晚市燒烤放題🥢,大埔分店做緊優惠,都只係$218/位。非常超值,咁等我地試試質素吧。👏🏻👏🏻👏🏻今日星期一都人頭湧湧,好多人黎食。一入到去,職員已好快遞上一盤海鮮(廣島蠔、大虎蝦同扇貝)同極上牛肉,極有效率,同埋都係每枱free 一碟既,非常窩心。裡面分左好多吾同區域,有刺身魚生壽司區、炸物區、小菜區、中式點心區、冷盤區、火鍋配料區、韓燒區、甜品區、飲品區......真係好多款選擇,而且都係任飲任食!飲品區方面🥤,好特別既係佢地有自家制泡茶飲,有好多吾同種類既茶飲選擇🍵,食燒肉再配茶飲去減低油膩感,咁就可以食更多啦。至於服務方面,店員都好主動咁換燒烤紙同收拾枱面,服務都不錯👍🏻。整體來講,cp 值非常高,選擇種類繁多,完全係物超所值!

2021-08-04 165 浏览
這天一行四人一同吃晚飯,但由於大家口味不同,不易找到一間餐廳能夠照顧所有口味,於是我們到達位於大埔廣場的校長燒肉日韓料理,他家的放題食物選擇豐富,能各取所需。我們選擇在黃金時段入座,雖然是平日的晚間,但人數很多,未夠鐘已大排長龍,建議可以考慮稍微遲五至十分鐘入座,雖然或者在時間上有點蝕底,但能夠避過排隊的人龍,或許可以提升用餐心情。入座後,可以先到自助選餐區揀選喜愛的食物。用餐區條理分明,把各類食品區分清楚。除了已經烹調好的食物,還有擺放燒烤用和火鍋用的食材,這些也可以按食客喜好自行取用再帶回座位烹調。此外亦有調味料區。我很喜歡飲品區,一來有沒冰過的飲品,二來還有一個有點規模的花茶區,食客可以按其功效自行條配花茶,瘋狂飲食同事不忘補身。當然不能缺少的是甜品區。這個軟雪糕機很有趣,見到小朋友也可以穩定地擠出一杯軟雪糕,很吸引呢。這讓我先從生冷食物開始。刺身區有師傅切出魚生,每次取用數量有限,這相信能減少浪費。我取了赤蝦、三文魚,配合壽司醬油食用,味道鮮甜,肉質嫩滑。我取了一些壽司,例如沙律腐皮船、香芒炸蝦紙米卷和花之戀。沙律腐皮船上邊的沙律醬,令味道更加強烈。香芒鮮蝦卷加入生菜等配料,除

此外亦有調味料區。

這讓我先從生冷食物開始。刺身區有師傅切出魚生,每次取用數量有限,這相信能減少浪費。我取了赤蝦、三文魚,配合壽司醬油食用,味道鮮甜,肉質嫩滑。我取了一些壽司,例如沙律腐皮船、香芒炸蝦紙米卷和花之戀。沙律腐皮船上邊的沙律醬,令味道更加強烈。香芒鮮蝦卷加入生菜等配料,除了炸蝦的香脆,生菜爽口亦添加色彩。花之戀是小小的一件,能夠吃到很多三文魚,是個不錯的安排。

在享用壽司期間,侍應送來冒煙的一碟,原來是每枱限定供應的海鮮和鮮肉,當中包括大蝦、蠔、帶子和牛肉。當中我最喜歡的是大蝦,味道非常鮮甜,肉質爽口彈牙。

烤肉的選擇很多,例如有多春魚、粟米和燒菠蘿。菠蘿是新鮮的,酸酸甜甜的,非常開胃。

烤肉期間,也在取了一些點心,例如是每籠一隻的蝦餃,雖然外皮略厚,而味道鹹淡適中,用料也不錯。

另外還有一些熟食,例如章魚小丸子,不是太大顆,但還是有足料的章魚在裏面。另外還有香芋地瓜丸,我以前在台灣吃過,很是喜歡;能夠在這裏再次嚐到這份熟悉的滋味,非常感動。炸春卷不過不失,值得一讚是外皮保持了香脆的口感。白色的一卷看起來像春卷,但其實是娘惹山藥卷,內裏用了是滿滿的山藥,很容易覺得飽肚,但因為用了米網包裹,形成了外脆內軟的口感。另外還有一些海鮮,例如花螺和蜆,肉質尚可,但調味略鹹。

眼闊肚窄,雖然未能品嚐各類熟食,但胃部還是有少許空間吃甜品,我選擇了特色口味的雪條和豆腐花,為這餐放題畫上句號。
2021-08-02 80 浏览
之前食過元朗的校長燒肉覺得好抵食,所以知道大埔有分店後都想來試試!這裡的裝修和元朗店很相似,Ironman 和攀石牆應該是「地標」吧!晚餐時段實在坐無虛席,我哋食呢轉由7:15開始,登記好要等夠鐘,讓上一時段清場後才可進場,大家都幾乎一鍋蜂去搶食!食物款式實在太多,簡單可以分前菜、日式、熟食、燒肉、火鍋、甜品和飲品等區域。前菜就係沙律區和凍盤,有青口、凍蝦和螺做代表!日式區有刺身和壽司,刺身要排隊限取,三文魚、吞拿魚、帶子、油甘魚、牡丹蝦等,壽司都有好幾款!熟食區都有分小食和小菜,小食大部份係炸物,炸雞塊、薯條和小丸子之類,我都好鍾意食呀!另外都有好幾款中式小菜,估唔到有豉椒炒蜆,超正!而且仲有蒸櫃的大量點心,仲有温泉蛋呢!燒肉區就一兜兜分好晒,要幾多夾幾多,豬牛羊雞樣樣齊,仲有唔同味道醃料、或者唔同部機,選擇都幾多。火鍋區就係打邊爐食物,以菜類和丸類為主,當然有啲食物燒又得火鍋又得,悉隨尊便。甜品區當然也是重點!有不同糕點、糖水和至愛的雪糕!仲有多款韓式雪條、杯裝雪糕和自己唧嘅軟雪糕添!飲品本身就冇乜期待,通常放題都係飲嗰啲,不過呢度竟然有自家製涼茶,有心思喎!同元朗店一樣,仲有大量

食物款式實在太多,簡單可以分前菜、日式、熟食、燒肉、火鍋甜品和飲品等區域。前菜就係沙律區和凍盤,有青口、凍蝦和螺做代表!

日式區有刺身壽司刺身要排隊限取,三文魚、吞拿魚、帶子、油甘魚、牡丹蝦等,壽司都有好幾款!

飲品本身就冇乜期待,通常放題都係飲嗰啲,不過呢度竟然有自家製涼茶,有心思喎!同元朗店一樣,仲有大量花茶自己Mix,不過我都係飲汽水算啦!
2021-08-02 87 浏览
今晚和家人黎食校長燒肉,遠遠已經見到有堆人在門口等著,原來係等夠鐘入場,好彩我哋有訂位,平日夜晚7:15時段,兩小時任飲任食,包燒肉、火鍋同刺身三大選擇,每人只係$218 !一張枱有齊燒爐和電磁爐,想食火鍋自己出去攞個兜加湯就可以烚吓烚吓啦!不過我今晚主力為燒肉以來,所以玩左兩下就主攻燒肉!正當我忙於將啲肉喺個火爐上返來返去嘅時候,店員突然遞上一盤出煙嘅海鮮拼盤,嘩!仲要係免費每枱都有,太驚喜了!呢個海鮮拼盤包括大虎蝦、蠔、扇貝和安格斯牛(我估咋)!隻蝦真係超大隻,但要小心不要燒得太乾,扇貝都OK,如果大隻啲會更加開心!蠔都唔錯,好有蠔味,嗰幾塊牛就真係好食啦!當然除咗呢個拼盤,出邊仲有勁多的燒肉配料可選,例如一口牛柳、牛仔骨、豚肉、五花腩、雞翼、羊架、菠蘿、叉燒、雞扒、雞軟骨等,基本上唔會試得哂,整體質素都ok.雖然想主攻燒肉,但見到咁多美食都忍唔住試吓其他款式,我諗應該無人可以一餐試哂所有食物,實在眼闊肚窄呢!其中蒸點心、茶碗煮、炸雞件、雞肉串等都好食既。最後當然係留肚食甜品,原本見到個雪櫃有獨立包裝嘅凍西瓜、菠蘿和蜜瓜,點知到我想食甜品嘅時候已經冇晒,好彩都仲搶到支韓國雪條,再過
今晚和家人黎食校長燒肉,遠遠已經見到有堆人在門口等著,原來係等夠鐘入場,好彩我哋有訂位,平日夜晚7:15時段,兩小時任飲任食,包燒肉、火鍋刺身三大選擇,每人只係$218 !

最後當然係留肚食甜品,原本見到個雪櫃有獨立包裝嘅凍西瓜、菠蘿和蜜瓜,點知到我想食甜品嘅時候已經冇晒,好彩都仲搶到支韓國雪條,再過多兩個字已經變晒雀巢雪糕杯。不過仲有部雪糕機可以自己玩,蜜瓜和士多啤梨味自己接大大杯都得,味道都OK呀!

另外想讚下呢度嘅飲品選擇,竟然特登有一個corner係擺一啲唔凍嘅飲品,非常貼心!另外亦都有熱茶和花茶比喜歡熱飲嘅朋友,至於劈酒嘅朋友亦都有啤酒和清酒可選擇,喜歡健康嘅朋友亦都可以揀自家製花茶(凍嘅),真係照顧到不同人嘅需要,值得一讚!
校長燒肉日韓料理 我之前都喺元朗分店和荃灣分店食過一次呢間放題令我最深刻嘅係 除左燒肉放題之外 仲可以打邊爐 又有刺身食 嚟呢到食一餐一次過滿足哂多個願望而且食物及飲品款式超多 仲有酒精類飲品選擇添🍻。今日我17:00入座 120分鐘放題(包刺身)$168 另收加一服務費我揀左食刺身價錢 所以入座前店員給予我刺身通行證貼紙 方便等陣出去拎刺身時俾店員睇🍣如果吾食刺身嘅朋友價錢相對會平返少少😎。生肉區:食物款式多到我已經數吾到 有幾多款🐷🐮🐔畫面超震撼⚡而且每種肉類都有幾款味道🤤有韓式辣味、有原味、有咖哩味😉。飲品區:除左紙包飲品🧃、罐裝飲品、酒精類飲品🍻、樽裝冷泡茶之外... 如果吾想飲凍野嘅朋友 紙包飲品有吾凍嘅選擇 仲有花茶專區 可以自己慢慢揀選最喜好嘅味道 自己泡茶🫖。冷盤區:我喺冷盤區發現重大 竟然有蟹腳🦀藍青口🦪平時呢d食物都係去酒店自助餐先會有 一般嘅放題有得食 我都喺第一次遇見 冇諗過今晚食一餐$200都吾洗嘅放題會有得食😚。刺身、壽司區:呢區喺最受歡迎 長期都大排長龍 不過留意返 客人每次只可取3款刺身 每款3片 切勿浪費🤩。總括而言 校長燒肉日韓料理 店鋪格局大 座位
校長燒肉日韓料理 我之前都喺元朗分店和荃灣分店食過一次

方便等陣出去拎刺身時俾店員睇🍣
如果吾食刺身嘅朋友價錢相對會平返少少😎

生肉區:
食物款式多到我已經數吾到 有幾多款🐷🐮🐔畫面超震撼⚡
而且每種肉類都有幾款味道🤤有韓式辣味、有原味、有咖哩味😉

飲品區:

但絕對喺誠意推介👍

食物:8/10
價錢:8.5/10
環境:8/10

校長燒肉日韓料理 (大埔廣場)
大埔安泰路1號大埔廣場地下6號舖