2021-07-07 144 浏览
近期食過款式總類算多既燒肉放題店其實佢有幾間分店,分別係元朗,荃灣而我就嚟到大埔鋪面唔算細,但係都全場爆滿講緊嘅時間係六點未夠星期六日價錢HKD238 + 10%兩小時任食除咗燒肉其實仲可以打邊爐熟食同刺身(油甘魚,帶子,赤蝦,三文魚,吞拿魚等等)既款式都唔算少仲有中式點心同中湯甜品都係我見過算多(放題黎講)一坐低,職員會先上一盤海鮮同少量牛肉海鮮質素正常,但牛肉就未解好凍出面燒肉類醃得唔錯,幾入味打邊爐款式,基本上都滿足到你另外幾欣賞佢哋飲品有自家製嘅冷泡茶而且種類都幾多啱晒唔鍾意飲甜野嘅人
近期食過款式總類算多既燒肉放題
其實佢有幾間分店,分別係元朗,荃灣
而我就嚟到大埔

鋪面唔算細,但係都全場爆滿
講緊嘅時間係六點未夠

星期六日價錢HKD238 + 10%
兩小時任食
除咗燒肉其實仲可以打邊爐
仲有中式點心同中湯
甜品都係我見過算多(放題黎講)

一坐低,職員會先上一盤海鮮同少量牛肉
海鮮質素正常,但牛肉就未解好凍
出面燒肉類醃得唔錯,幾入味
打邊爐款式,基本上都滿足到你

另外幾欣賞佢哋飲品有自家製嘅冷泡茶
而且種類都幾多
啱晒唔鍾意飲甜野嘅人
2021-07-07 203 浏览
**校長燒肉日韓料理-大埔店**上次經過見到個門面幾得體,吸引左我同老公想食於是就訂枱平日既19:30,入座都算順利,獲得安排一張4人枱但燒爐底好頂腳,我腳唔係特別長,都坐得有點辛苦坐低好快就有店員送上一份出煙的料理.見到環境好企理乾淨,都抱好大期望..可惜過於著重於門面上食物同員工質素真係有待改進首先熱食區部分,好似酒店自助餐咁用個熱盤擺放食物咁自然地就諗住真係heat住d食物啦,點知原來一切都係裝飾根本都唔熱既...咁轉戰去壽司果邊啦唔算吸引 不過都想試下既,壽司飯好濕,刺身好啞色 唔吸引我食咁就不如算啦,可能燒肉部分做得好好啦的確擺放得好整齊,不過d肉醃到欠哂原色.d羊架條骨好似甩左餃咁...奉送既果一碟海鮮更加係唔新鮮,燒完之後唔敢食我而且燒左勁耐都唔熟,因為店員三番四次黎熄細我個爐,其實我個爐燒咗咁耐都未試過出煙,其實我只係想燒熟我d食物,真係有咁難咩?再者 服務更是奇怪 負責我台的職員 有一隻有食物既碟擺係一隻吉碟上面 可能佢另外一隻手有嘢拎緊唔方便 但係我覺得如果佢有意收碟 佢可以友善提出要求我遞一遞下面嗰隻吉碟俾佢 而唔係夾硬sir 走我隻食物碟黎收野黎到換牛油紙嘅部份
**校長燒肉日韓料理-大埔店**

上次經過見到個門面幾得體,吸引左我同老公想食

但燒爐底好頂腳,我腳唔係特別長,都坐得有點辛苦

坐低好快就有店員送上一份出煙的料理.

見到環境好企理乾淨,都抱好大期望..可惜過於著重於門面上

食物同員工質素真係有待改進
首先熱食區部分,好似酒店自助餐咁用個熱盤擺放食物
咁自然地就諗住真係heat住d食物啦,點知原來一切都係裝飾
根本都唔熱既...咁轉戰去壽司果邊啦

咁就不如算啦,可能燒肉部分做得好好啦

奉送既果一碟海鮮更加係唔新鮮,燒完之後唔敢食

再者 服務更是奇怪

黎到換牛油紙嘅部份 佢個tray好濕好油擺上一張全新嘅牛油紙
但係講緊一張新嘅牛油紙擺喺一個咁污糟嘅tray上面 再換比我哋 請問衛生何在

同一時間我個爐全部都係嘢食 我問可唔可以一陣再換 佢都堅持要我哋全部野夾起晒 即刻換
我個爐有部份係生嘅 有啲係差唔多熟可以食
為左滿足店員 我d野又要再燒過!

最後我一個鐘就埋單走左!成餐飯得飲品係正常

2021-06-16
2021-07-01 6884 浏览
120分鐘放題 $218/位星期一至五晚市 7:15-9:15pm 入座見到校長燒肉個名以為主打韓燒,點知原來超多野食,仲要樣樣嘅質素都唔差架😋全場配料、冷盤、甜品同飲品都係自助形式🍽冷盤竟然有凍海鮮,有長腳蟹、青口等,都幾驚喜🦀 刺身同壽司亦都好新鮮,紅蝦差唔多有手板咁長🦐 最搞笑係熟食有點心,蝦餃估唔到又幾好味,為左留肚唯有下次先試埋其他熟食🤣除左韓燒,仲有迷你火鍋俾每枱滾下滾下,一次過滿足兩個願望🤤 配料多到數唔晒,單係肉類都有成廿幾款,絕對滿足到我呢啲食肉獸🥩 最好味係牛肋心眼條,有少少脂肪,燒香好有肉味👍🏻 其他自家調味配料,例如土匪雞翼、麻辣雞腎都好惹味💁🏻‍♀️唔好以為食韓燒啲飲品黎黎去去都係果幾樣,呢度嘅飲品多到唔識揀😩 大大個飲品櫃自己攞,隔離有清酒、梅酒🍶 最特別係有出面少見嘅自製花茶,廿款花茶任你調製自己口味🍵 唔想自己沖嘅仲可以揀預先沖好嘅冷泡茶,今次試左白桃烏龍同錫蘭荔枝茶,兩款都好解膩,啱哂配燒肉🤭雖然已經食到八分飽,但點都要試埋甜品區😙 除咗大路嘅杯裝雪糕同雪條,仲有雪到冰凍嘅水果,即刻諗起番學果陣小賣部啲菠蘿冰🤣🧊雪糕機最啱小朋友自製雪糕,今晚有蜜糖牛奶同
120分鐘放題 $218/位
星期一至五晚市 7:15-9:15pm 入座

全場配料、冷盤、甜品同飲品都係自助形式🍽冷盤竟然有凍海鮮,有長腳蟹、青口等,都幾驚喜🦀 刺身壽司亦都好新鮮,紅蝦差唔多有手板咁長🦐 最搞笑係熟食有點心,蝦餃估唔到又幾好味,為左留肚唯有下次先試埋其他熟食🤣

雖然已經食到八分飽,但點都要試埋甜品區😙 除咗大路嘅杯裝雪糕同雪條,仲有雪到冰凍嘅水果,即刻諗起番學果陣小賣部啲菠蘿冰🤣🧊雪糕機最啱小朋友自製雪糕,今晚有蜜糖牛奶同蜜瓜味,貪心嘅我緊係兩隻味都試哂啦🍦兩款都好好食😋
2021-06-28
2021-06-28 237 浏览
晚上訂咗枱去大埔嘅校長燒肉食,得知生日月份有優惠!人頭有88折!呢間餐廳都出名,所以無時無刻都好多人。今次揀咗黃金時段去,好多新鮮野食,每枱都送一盤海鮮同極上牛肉比我哋燒,好新鮮!刺身丶壽司丶熟食丶甜品同飲品都任食,好多款選擇!飲品仲有清酒啤酒任飲!最意外有蒸魚同咸蛋黃蝦食!呢兩樣嘢食都好好味!見到一定要拎嚟食!好新鮮好入味!燒烤個part,出面好多肉類揀,牛小排同羊肉都好出色!呢晚真係好滿足,好多種類,唔同飲品食物任我揀

呢間餐廳都出名,所以無時無刻都好多人。

刺身壽司丶熟食丶甜品同飲品都任食,好多款選擇!飲品仲有清酒啤酒任飲!

2021-06-21 274 浏览
明明90分鐘放題 大埔店50分鐘時已經要人買單 70分鐘熄我地爐 80分鐘收餐具 從未見過一間餐廳咁 安心出行紀錄12:10入座 13:36被趕走 雖然都食飽 店大欺客不可接受
2021-06-12 335 浏览
睇社交平台見到個video介紹都幾吸引,好有特色,創新同埋多元化,半自助餐打邊爐加燒肉放題,乜都有得食咁。係就係好平字,不過係俾啲好劣嘅食材。最奇怪嘅係個韓燒爐要加牛油紙喺底,搞到啲油癡晒落啲食物度,油琳琳!只可以講一分錢一分貨😒
2021-06-11 261 浏览
今日同朋友去咗聚會 佢話想食燒肉放題 於是就揀咗呢間大埔都幾出名嘅校長燒肉 夜晚嚟到已經超級多人 好在有book位 如果要嚟食嘅朋友就記住早啲book位啦餐廳入面全場爆滿 不過卡位都幾闊落 坐得夠舒服 會有每人一份質素好啲嘅燒海鮮同牛肉 包括有牛油廣島蠔 大虎蝦 扇貝等等全部食物飲品都係自取先攞咗啲熟食 都有唔少嘅選擇仲有好多炸物嘢食添 有燒雞串菠蘿咕嚕肉 同幾款唔同既點心 冷盤仲有好多款嘅沙律同泡菜可以任拎你到今日嘅主菜啦 全部肉類都係任食 Refill速度都幾快 個人最喜歡食土匪雞翼同辣味豬大腸 兩樣都醃得好惹味 最後就梗係甜品啦芝士蛋糕味道唔錯 不過記住早啲拎

餐廳入面全場爆滿 不過卡位都幾闊落 坐得夠舒服

全部食物飲品都係自取

冷盤仲有好多款嘅沙律同泡菜可以任拎

最後就梗係甜品啦芝士蛋糕味道唔錯 不過記住早啲拎

2021-05-30 7764 浏览
相信大埔人都好留意依間店,校長燒肉門口裝修別具特色,喺未開張嘅時候已經吸引好多人見到。仲有鐵甲奇俠睇門口簡直是無敵🤪 吸引咗好多人嚟打卡。多人到一定要book咗先,walkin基本上係冇可能,有三個價錢,食刺身同唔食刺身都有分兩個價錢!!所以對於唔食刺身嘅朋友,又可以平啲咁食到放題😄我揀咗平日嘅5:30去食,$158,依個價錢真係冇得輸,雖然係平日但係依然滿場!😌環境整潔乾淨,食物種類繁多,地方唔細令我諗起以前返深圳食自助餐嘅感覺。😂飲品方面有冷櫃,同埋沒有雪藏的,檸檬茶,可樂,仲有自家製的冷萃茶,我自己都飲咗兩樽😌養生嘅大家,仲可以有玫瑰花茶菊花茶等等自助形式。壽司刺身方面同酒店嘅感覺好似,壽司日式前菜可以自己夾。刺身方面如果你係揀咗刺身嘅套餐就可以食用,有張貼紙俾你,即叫即切非常新鮮!!燒烤方面種類非常之多,而且係醃製好的,全部都好好食,雖然多人但係見到佢不停refill👍海鮮方面只要like 社交平台就會有得送海鮮,我哋見到隔離枱有,問吓店員先知道,大家去記得問吓。😍長腳蟹都有得供應,多肉。燒烤方面佢會有將牛油紙係底,店員都好勤力幫你更換,咁樣就可以防止燒燶。仲有打邊爐可以食,但

仲有鐵甲奇俠睇門口簡直是無敵🤪 吸引咗好多人嚟打卡。

飲品

壽司,日式冷盤

海鮮

長腳蟹

長腳蟹都有得供應,多肉。
燒烤

仲有打邊爐可以食,但係我哋已經太飽😂😂

甜品方面佢都有甜品櫃,同埋有軟雪糕可以食,至於杯裝雪糕看似7:30果場先有得食。

總括來講我覺得可以encore,真心推介質素唔錯,但真係超多人,所以要預先諗定邊日去食一早book定👍
2021-05-14
飲品
壽司,日式冷盤
海鮮
長腳蟹
2021-05-25 307 浏览
燒肉款式種類多,調味適中(唔會太咸),再加火煱已經好滿足。反而D日本壽司,刺身,蟹腳,凍青口,凍蝦D質素就差D,熱食就普普通通,無特別驚喜,但係個甜品蜜瓜軟雪糕就絶對值得一讚。
燒肉款式種類多,調味適中(唔會太咸),再加火煱已經好滿足。反而D日本壽司刺身,蟹腳,凍青口,凍蝦D質素就差D,熱食就普普通通,無特別驚喜,但係個甜品蜜瓜軟雪糕就絶對值得一讚。
2021-05-25
  • 蜜瓜軟雪糕
  • 海鮮拼盤(每枱贈送一盤)
2021-05-18 380 浏览
超級多野食啊!靜係睇都大飽眼福!!!聽朋友講話好多嘢食我都唔信。入到黎之後我真係跳起左勁開心有壽司。有刺身有熟食有燒肉有火鍋小食加炸物有甜品又有酒飲。全部都任食任飲,應有盡有!真係好開心!為免眼闊肚窄所以我樣樣野都試少少!🤣🤣🤣🤣燒肉嘅款式都比較多其中最令我印象深刻嘅就係雞扒!估唔到雞扒可以咁滑!🥺所以燒肉一定要記得拎🙈另外熟食方面真係食唔到好多所以淨係食咗其中兩款一個應該係燒汁牛肉❤️另外一個我都唔記得佢係系咩啦總之就係全部雜菌菇🥰❤️壽司同刺身方面都係新鮮同埋貼心,因為每一件都做到細細件就可以食多d🤪一定要食呢個茶碗蒸啊!啲蛋真係好滑好味!😍估唔到佢仲有得自己溝嘅花茶不過因為天氣好熱🥵所以冇試到但係我就擺咗兩支冷泡茶🥳食燒肉咁油膩有啲茶配喺側邊即刻油膩感減低!我諗一路打邊爐一路食燒肉應該好多人嘅夢想🤩🤩🤩唔知揀咩好就最好兩樣一齊😚做因為太飽又唔想浪費所以火鍋淨係菜本身仲諗住食埋甜品但係真係唔得啦太飽🥺
超級多野食啊!靜係睇都大飽眼福!!!

有熟食
有燒肉
火鍋
小食加炸物
甜品又有酒飲。
全部都任食任飲,應有盡有!
真係好開心!
為免眼闊肚窄所以我樣樣野都試少少!🤣🤣🤣🤣

燒肉嘅款式都比較多
其中最令我印象深刻嘅就係雞扒!
估唔到雞扒可以咁滑!🥺所以燒肉一定要記得拎🙈
另外熟食方面
真係食唔到好多
所以淨係食咗其中兩款
一個應該係燒汁牛肉❤️
另外一個我都唔記得佢係系咩啦
總之就係全部雜菌菇🥰❤️

壽司刺身方面都係新鮮同埋貼心,因為每一件都做到細細件就可以食多d🤪

一定要食呢個茶碗蒸啊!
啲蛋真係好滑好味!😍
估唔到佢仲有得自己溝嘅花茶
不過因為天氣好熱🥵
所以冇試到但係我就擺咗兩支冷泡茶🥳
食燒肉咁油膩有啲茶配喺側邊即刻油膩感減低!
我諗一路打邊爐一路食燒肉應該好多人嘅夢想🤩🤩🤩
唔知揀咩好就最好兩樣一齊😚
做因為太飽又唔想浪費
所以火鍋淨係菜

本身仲諗住食埋甜品但係真係唔得啦太飽🥺
之前聽朋友講話好多嘢食 我都唔信入到黎之後我真係跳起左 勁開心有壽司🍣有刺身 有熟食有燒肉有火鍋小食加炸物有甜品又有酒飲全部都任食任飲,應有盡有!真係好開心!為免眼闊肚窄所以我樣樣野都試少少🤏🏻燒肉嘅款式都比較多 其中最令我印象深刻嘅就係 雞扒估唔到雞扒可以咁滑!所以燒肉一定要記得拎另外熟食方面 真係食唔到好多 所以淨係食咗其中兩款一個應該係燒汁牛肉 另外一個我都唔記得佢係咩啦總之就係金菇同埋一啲雜菌菇我覺得呢兩樣都相當出色壽司刺身方面我都覺得係新鮮同埋貼心因為每一件都做到細細件 你你可以食多啲一定要食呢個茶碗蒸啊啲蛋真係好滑 好味估唔到佢仲有得自己溝嘅花茶不過因為天氣好熱所以冇試到但係我就攞咗兩支冷泡茶食燒肉咁油膩有啲茶配喺側邊即刻油膩感減低我諗一路打邊爐一路食燒肉應該好多人嘅夢想唔知揀咩好就最好 兩樣一齊做因為太飽又唔想浪費所以火鍋淨係菜本身仲諗住食埋甜品但係真係唔得啦太飽
之前聽朋友講話好多嘢食 我都唔信

入到黎之後我真係跳起左 勁開心

壽司🍣

有熟食

有燒肉

火鍋

小食加炸物

甜品又有酒飲

全部都任食任飲,應有盡有!

真係好開心!
為免眼闊肚窄所以我樣樣野都試少少🤏🏻
燒肉嘅款式都比較多
其中最令我印象深刻嘅就係 雞扒
估唔到雞扒可以咁滑!

所以燒肉一定要記得拎

所以火鍋淨係菜

本身仲諗住食埋甜品
但係真係唔得啦太飽

2021-05-13 314 浏览
週末之前見過都多人排隊平日相對少人,但最好都預定台比較好預定完見到都多人,好多人都鐘意呢間放題店內環境乾淨整潔,而且有設計感,好似班房既感覺?夜晚會送海鮮拼盤,大蝦、生蠔🦪、扇貝都有齊,燒扇貝超級香!大量區域放唔同食物,燒肉、刺身大量壽司仲有甜品,邊爐配料都有齊飲品最特別係有即沖花茶,可以自己配唔同口味,自己做廚師👨‍🍳燒肉最愛牛柳粒同埋雞軟骨,配上佢地既燒烤醬料!居然有柚子醬作為調料,酸甜開胃,我平時去開都少有刺身有赤蝦,仲有三文魚,八瓜魚等,都係隨便食!呢間放題選擇太多,無從落手食完燒肉同刺身、邊爐 ,選擇太多,最好每樣控制食,禁就唔驚太飽可以食多點!呢度服務態度幾好,主動換燒烤紙而且執台,唯一就係2人位擺太多野食無咩位,不過都好!控制自己唔好食禁多
週末之前見過都多人排隊
平日相對少人,但最好都預定台比較好
預定完見到都多人,好多人都鐘意呢間放題
店內環境乾淨整潔,而且有設計感,好似班房既感覺?

夜晚會送海鮮拼盤,大蝦、生蠔🦪、扇貝都有齊,燒扇貝超級香!

大量區域放唔同食物,燒肉、刺身

大量壽司仲有甜品,邊爐配料都有齊

2021-05-08 385 浏览
11點至2點,任食兩小時今日貴啲,因假日,和母親節前夕,$158+10%咩都有得食,唔錯估唔到吞拿魚刺身不錯有赤蝦刺身燒物有三款味道的雞軟骨,正熟食的青口唔錯!呢間通風不錯食完無臭味

11點至2點,任食兩小時
今日貴啲,因假日,和母親節前夕,$158+10%
咩都有得食,唔錯
估唔到吞拿魚刺身不錯
有赤蝦刺身

燒物有三款味道的雞軟骨,正

熟食的青口唔錯!

呢間通風不錯
食完無臭味
2021-05-08
午餐
  • 雞軟骨
2021-05-05 542 浏览
放假,送完仔仔返學,一個可以hea下,想搵放題,突然記起這間燒肉,上開飯喇望一望,都幾多好評喎,一於試下。1點半左右,無人排隊,可能係平日關係,因為唔食得刺身,所以選擇了90分鐘既燒肉放題。唔知點解有個iron man🤣食物區都幾大,好多野食,燒肉都有10幾20款選擇👍🏻另外,估唔到飲品都有好多好多選擇,仲有花茶,好吸引呀,可惜我揀既係最平,無包花茶🙈一路燒熟食,一路食冷盤,有我至愛既螺肉,又有中華沙律甜品相對弱少少,大部分係啫喱,另有朱古力同士多啤梨雪糕,晚市應該會更多甜品。整體來說,性價比幾高,一個人埋單$100有找,食得幾滿足,唔錯👍🏻
唔知點解有個iron man🤣
食物區都幾大,好多野食,燒肉都有10幾20款選擇👍🏻

一路燒熟食,一路食冷盤,有我至愛既螺肉,又有中華沙律

2021-05-05
2021-05-03 363 浏览
今日約咗班朋友一齊去燒肉 難得見面本身係開心事點知俾呢間餐廳嘅侍應不禮貌對待 真係不吐不快事緣今日我同幾位朋友 黎食燒肉火鍋放題限時120分鐘 食到七七八八有位男侍應行埋黎 態度唔多友善催我地埋單轉個頭又有另一位女侍應A行過黎 話夠鐘要走 叫我地野飲未飲完嘅話 可以拎走慢慢飲埋我地同佢再三確認 埋單後拎埋飲緊嘅野飲離開點知行到出門口 女侍應B見我地手拎住野飲態度好惡咁喝住我地我地同佢解釋係另一位侍應話可以拎住走老實講 拎唔拎得走野飲 我地根本唔care令我地最嬲嘅係 果位女侍應嘅惡劣態度 黎食野點解要受氣 俾人催完埋單 仲要俾人呼喝
今日約咗班朋友一齊去燒肉 難得見面本身係開心事
點知俾呢間餐廳嘅侍應不禮貌對待 真係不吐不快