2025-04-29
食物種類豐富 仲要好多選擇 絕對達得推介 一入門口 已經見到好多海鮮選擇 長腳蟹 主打之一 入口非常鮮嫩 多肉 好高質龍蝦 大大隻 肉質鮮味 彈牙 仲要不停嚟補充等大家食到飽飽另外是生蠔 據說是日本生蠔 口感cream 肉質甜美 仲有淡淡嘅鮮味 令人欲罷不能 就喺隔籬 就係新鮮嘅刺身 要推介嘅係 吞拿魚刺身 油脂分泌滿滿 有少少入口即溶感覺 期間仲有師父切完條吞拿魚表現 證明好新鮮 品質保證 絕對大開眼界 魚吞拿魚刺身 主要係提供赤身及中拖羅部份 俾我其他刺身 都好出 三文魚 油甘魚等 主角之一 佐賀縣和牛有幾款烹調嘅黃牛 等大家嘅選擇 壽喜燒 令到滿佈油脂嘅和牛 平衡返個味道 甜味之餘 亦充滿牛嘅香氣 必食之一和牛卷 我諗沒有一位可以抗拒 烹調範圍 滿滿黃牛嘅香味 牛牛有種入口即溶嘅感覺 令人一口再一口燒牛肉 用上和牛 肉質鮮嫩 牛味香濃 油香十足和牛漢堡 烹調嘅時候令人目不暇給 和牛漢堡放在熱騰騰的鐵板上 畫面及香味俱全 見到超多人排隊 嘅鵝肝多士 鵝肝厚厚的 10分肥美 配上多士 感覺唔會好膩熱門方面 種類10分多選擇 紅油抄手 韭菜豬紅 蒸魚 薑醋蛋一定要食 蒸蝦 豉油雞
一入門口 已經見到好多海鮮選擇
佐賀和牛-燒牛肉
鵝肝多士
熱門方面 種類10分多選擇
紅油抄手 韭菜豬紅 蒸魚 薑醋蛋一定要食 蒸蝦
豉油雞 炒蜆10分出色 亦都有和牛牛炒飯 及大家食到飽飽 炒飯粒粒分明 好香和牛味
甜品方面,亦10分豐富 有各類型唔同嘅蛋糕
最重要有 朱古力心太軟 仲可以幫客人寫字 10分細心 除此之外 Move pick 雪糕 提供
甜品區仲有豆腐花 焗麵包布甸 蛋糕 等選擇
飲品方面:沒想到 白酒 紅酒 同埋Cocktail 是任飲的 亦有咖啡 奶茶 檸檬茶 果汁 提供比大家選擇
體驗實在超豐富 大滿足