2023-02-07 81 浏览
李家-算是香港第一代韓國炸雞🍗餐廳由韓國人主理,無論食物或裝修都十分正宗!🇰🇷 (本人一直都想去試試)炸雞可以選擇有骨/無骨,而且有不同味道讓客人自由配搭!👍🏻 今次點了蜂蜜大蒜炸雞(半份)& 甜辣炸雞(半份)🔥 當店員捧住其中一盤炸雞,我們以為叫錯一份!但原來這只是半份😳份量十足!蜂蜜大蒜炸雞🍗十分惹味,甜甜的蜂蜜配大蒜,味道很夾,不會太油膩!炸雞外層炸得薄薄的,雞肉嫩滑🥰 十分推薦👍🏻 甜辣炸雞🍗味道也不錯,酸酸甜甜,好開胃!但喜歡食辣的人可能覺得不夠辣。整體不錯!芝士雞蛋卷最為驚喜!😍 雞蛋卷十分厚實,可以看到一層層蛋包住拉絲芝士,而且好有蛋香!👍🏻✨建議先訂位,因為餐廳好快full booking 💲 蜂蜜大蒜炸雞(半份):$118💲甜辣炸雞(半份):$103💲芝士雞蛋卷:$128

✨建議先訂位,因為餐廳好快full booking

💲 蜂蜜大蒜炸雞(半份):$118
💲甜辣炸雞(半份):$103
💲芝士雞蛋卷:$128
2023-02-07 83 浏览
今日約左朋友去尖沙咀,大家不約而同想食炸雞。係尖沙咀要食炸雞都有不少選擇,但我地對炸雞都有d要求,所以最後我地都揀左去食李家。😍😍⭐️⭐️⭐️半半炸雞(原味+甜辣)$178,可以享受不同風味,而我地選擇左有骨炸雞,原汁原味。炸雞新鮮即炸,薄薄既炸皮包住滑嫩既雞肉,咬落去依然有肉汁,調味剛好仲可以食到肉香😋😋。另一款炸雞被濃稠既甜辣醬包住,入口先係甜甜酸酸,其後有少少辣味,開胃得黎又有少少刺激。🌟🌟🌟海鮮炸醬麵 $198當店員將一碟好比酸菜魚般大既炸醬麵上碟時,我的確有少少驚訝😳。海鮮用料十足,有一大堆蝦、墨魚仔同魷魚,加上蔬菜薯仔等配料一齊煮,未食已經感覺好飽。麵質非常彈牙,醬汁濃濃咁掛住係麵道,濃得黎帶有少少鮮甜,個人覺得唔錯。兩個人share食真係太大碟,最後真係食唔哂,下次要帶多個人黎食先得。🤰🏻🤰🏻Apple Soda $38

🌟🌟🌟海鮮炸醬麵 $198

Apple Soda $38
2023-02-06 66 浏览
再訪人氣韓國餐廳🙆🏻‍♀️ 必試熱門高水準炸雞!位於尖沙咀的分店環境闊落,座位寬敞舒適,播放韓文歌,燈光昏暗 氣氛熱鬧,適合二人約會或朋友聚會🍻食物質素高有驚喜,價格合理,份量多,性價比好高🤩 店員服務態度很好,絕對會回訪👍🏻 晚市時段人流多,請提早預約💁🏻‍♀️晚市二人消費:$499 🫧包括加一服務費🫧═ ═ ═ ═ ═ ═ ═ ═💖💖💖食評💖💖💖𝑨𝒑𝒑𝒆𝒕𝒊𝒛𝒆𝒓🥗沙律、醃蘿蔔 ($Free)✨𝑭𝒐𝒐𝒅🍗粟米炸雞 (無骨) Corn So Amazing Chicken (Boneless) ($218 +$10)✨推薦!好有驚喜的炸雞,熱騰騰 香氣撲鼻🤤 無骨雞件份量多,外皮好香脆,雞肉嫩滑,配搭的炸粟米香甜可口,調味粉鹹鹹甜甜好惹味😍😍 飽肚感十足!🧀芝士雞蛋卷 Cheese Egg Wrap ($128)✨好邪惡🔥 大大件 超厚身超多芝士的蛋卷,切開流出拉絲芝士🤤 入口蛋味濃郁,配上蕃茄醬及芥末醬更滋味,好飽肚好滿足!🍲年糕餃子湯 Rice Cake & Dumping Soup ($98)✨湯底鹹香惹味,熱騰騰 好暖胃🥰 大大粒餃子皮薄餡靚,配上切片年糕,滿滿的一大碗,份量多

晚市二人消費:$499 🫧包括加一服務費🫧

═ ═ ═ ═ ═ ═ ═ ═

💖💖💖食評💖💖💖

𝑨𝒑𝒑𝒆𝒕𝒊𝒛𝒆𝒓
🥗沙律、醃蘿蔔 ($Free)✨

𝑭𝒐𝒐𝒅

湯底鹹香惹味,熱騰騰 好暖胃🥰 大大粒餃子皮薄餡靚,配上切片年糕,滿滿的一大碗,份量多 好飽肚!另附上泡菜一碟😚
今日同朋友去食炸雞,去咗我哋之前學校附近嘅炸雞店—香港開業很久嘅李家炸雞,之前人氣高企,而家仲屹立不倒🔥餐廳由正宗韓國人主理,提供各式各樣嘅傳統韓式主菜同小食,餐廳環境舒適,尖沙咀分店更設有梳化位,燈光柔和昏暗,適合同朋友聚餐~💕🐓 𝐌𝐈𝐗 𝐇𝐚𝐥𝐟 & 𝐇𝐚𝐥𝐟 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 🧡甜辣炸雞(半隻) ($𝟗𝟖.𝟎)sᴡᴇᴇᴛ & sᴘɪᴄʏ ғʀɪᴇᴅ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ(ʜᴀʟғ)💛蔥炸雞(半隻) ($𝟏𝟎𝟖.𝟎)sᴘʀɪɴɢ ᴏɴɪᴏɴ ғʀɪᴇᴅ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ (ʜᴀʟғ)🧡海鮮炸醬麵 ($𝟏𝟗𝟖.𝟎)sᴇᴀғᴏᴏᴅ ʙʟᴀᴄᴋ ʙᴇᴀɴ ᴘᴀsᴛᴇ ɴᴏᴏᴅʟᴇ💛西柚子味 - 不含酒精的雞尾酒 ($𝟕𝟖.𝟎)ɢʀᴀᴘᴇғʀᴜɪᴛ ғʟᴀᴠᴏᴜʀ ɴᴏɴ ᴀʟᴄᴏʜᴏʟɪᴄ ʙᴇᴇʀɪᴛᴀ ᴄᴏᴄᴋᴛᴀɪʟ坐低就送上了前菜,椰菜絲沙律 & 醃酸蘿蔔🥰因為實在有太多款炸雞口味,我同朋友睇到花多眼亂,所以最尾決定自選半半炸雞❤️~一款甜辣🌶️,一款香蔥口味💚甜辣炸雞裹上一層像紅色調味醬汁,第一啖食落去甜味幾濃,但食吓食吓辣味就會慢慢滲出來,雖然話係甜辣,但係都唔會話好辣,好香口惹味💗蔥炸雞

🐓 𝐌𝐈𝐗 𝐇𝐚𝐥𝐟 & 𝐇𝐚𝐥𝐟 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧

🧡甜辣炸雞(半隻) ($𝟗𝟖.𝟎)

💛蔥炸雞(半隻) ($𝟏𝟎𝟖.𝟎)

🧡海鮮炸醬麵 ($𝟏𝟗𝟖.𝟎)

💛西柚子味 - 不含酒精的雞尾酒 ($𝟕𝟖.𝟎)

坐低就送上了前菜,椰菜絲沙律 & 醃酸蘿
蔔🥰

一款甜辣🌶️,一款香蔥口味💚

炸雞表面鋪上一大堆蔥絲,再淋上甜甜的醬油,🍗炸雞入口唔會太油膩又唔會很乾,咬起上嚟都幾嫩滑,蔥絲配上甜甜醬油,蔥香味好出,清清爽爽的,唔錯😚

而且炸雞嘅份量好多,每半份都有大約𝟕-𝟖件,底部滿是醬汁,幾欣賞炸雞沾滿滿滿嘅醬汁,仍然能保持香脆口感,食得好滋味😍

🌊海鮮炸醬麵份量同樣好多,除咗麵量十足,海鮮都係超級多,有大大片爽口彈牙嘅魷魚🦑、煙韌有咬口嘅小八爪魚🐙,同鮮甜爽滑蝦仁,海鮮幾新鮮,除咗海鮮仲有其他配料,混合埋豬肉粒、椰菜、薯仔、洋蔥、青瓜絲⋯⋯⋯🥔🧅🥒

麵質好正,我哋掛住食炸雞🍗、放咗咁耐都冇淋晒,仲幾煙煙韌韌,而且好多醬汁撈勻,甜鹹味道配得啱啱好呀😋

📍 李家 (山林道) (尖沙咀)
🐰: 𝟒.𝟒/𝟓

#eatwithkeikei #李家
#sweetiedaily_tst #tst

• 甜辣炸雞
  • 海鮮炸醬麵
  • 蔥炸雞
2023-02-03 49 浏览
今日同同事放工去happy hour,由於好耐都無食過香口野,所以特登搵左間又有野飲,又有炸雞食既餐廳食,所以就黎左黎間元祖炸雞食飯🙆🏻‍♂️——————🐽 峰蜜蒜茸炸雞一黎到先叫個招牌峰蜜炸雞🍗炸雞食落好香脆,蜜糖同埋蒜香包裹住舊炸雞,每一啖都食到啖啖滿足感;我見佢地都有好多款不同既味道揀,岩曬各路口咪🐽 芝士雞蛋卷兒時最愛,玉子燒包住拉絲芝士感,中有小小茄汁同千島醬調味,食落好有質感😍🐽 牛肉炒粉絲炒粉絲份量好大碟!配料好足,牛肉大大塊都好入味✨粉絲亦都好煙韌,吸曬d汁好正

——————

🐽 峰蜜蒜茸炸雞

🐽 芝士雞蛋卷

🐽 牛肉炒粉絲
幾年前韓劇大熱嘅時候,餐餐炸雞、啤酒,再加拉絲芝士,真係夠晒邪惡!😋一段時間無食,心血來潮去咗尖沙咀搵間元祖級韓國炸雞店食餐勁嘅~要喺香港食正宗韓國炸雞,李家算係第一代韓國菜嘅人氣網紅店,韓國人主理家傳秘方,單單炸雞口味都有10幾款,仲可以揀有骨或無骨,最啱一班 friend 齊齊歎!👍🏻食物當然仲有曾經一時無兩嘅邪惡芝士拉絲豬肋骨同冬天暖身嘅其他湯鍋揀,而且每碟份量都好多,真係計清楚自己嘅食量先好嗌!前菜一開始會有兩碟酸蘿蔔同埋椰菜沙律做前菜,可以 refill 嘅,清新開胃,邊食炸雞邊食佢哋,可以中和一下飽滯感。🐣半半炸雞(原味+甜辣)$178炸雞新鮮即炸,熱辣辣,外皮超級脆,雞肉嫩滑 Juicy!原味炸雞皮鹹鹹香香,而甜辣炸雞酸酸甜甜,帶微微辣,一啲都唔膩。芝士雞蛋卷$128雞蛋卷用咗幾多蛋,厚實嘅蛋卷包住滿滿嘅 mozzarella 芝士,拉絲效果勁吸睛!淡淡蛋香,加上茄汁同甜芥茉醬,家常嘅味道,但好好食!韓式魚餅湯 $168本來諗住叫個湯飲啲嘢,點知我低估咗魚餅湯嘅份量!根本就唔係湯咁簡單,入面勁多魚餅,超級飽肚!湯嘅胡椒味好濃,冬天飲成身暖笠笠!

🐣半半炸雞(原味+甜辣)$178

芝士雞蛋卷$128
韓式魚餅湯

韓式魚餅湯 $168

2023-01-29
韓式魚餅湯
  • 半半炸雞
<李家> 📍尖沙咀🔸元祖級炸雞店🔸用作品說話,保持一貫高水準 🔝大家仲記唔記得千頌伊C 📺 睇番《來自星星的你》,時至2023嘅今日原來都已經有十年 🤯 就係呢套劇係香港掀起炸雞+啤酒熱潮,令港人發現「🍗炸雞+🍺啤酒」呢個Best combo原來咁爽!🤩堂食叫半半炸雞同網上外賣平台外賣並不一樣,唔一定要原味x甜辣;而係可以自選半半口味,今次就叫左原味x蜂蜜蒜蓉。自選半半炸雞($206) — 原味其實都有小小辣,似以前脆香雞翼果種辣度,唔食得辣嘅朋友都尚可接受。炸粉唔會太厚,脆卜卜嘅外層包住嫩滑多汁嘅雞肉,咬入口有雞油嘅方之為合格 🉐 食落雞肉無雞油嘅炸雞通通都是Fail,而<李家>穩穩扎扎地係合格炸雞,所以平時想外賣Junk food都非「李」不可 🤣🤣🤣🤣🤣 (白痴食字,自己打完都笑)。我比較偏好有汁嘅炸雞,蜂蜜蒜蓉呢個配搭比較Refreshing,同埋自欺欺人覺得蜂蜜滋潤無咁熱氣 🤣值得一提嘅係餐廳環境,仲係十年前果個橙色牆同懷舊霓紅燈,仲要啲黃光色燈光真係好有年代感 😆😆😆 我想影靚盤雞都要自己拎電話出黎打燈 📸 實力派果然唔同啲 😎👍🏼 真真正正
<李家> 📍尖沙咀
🔸元祖級炸雞
🔸用作品說話,保持一貫高水準 🔝

原味炸雞  (半隻)

蜂蜜蒜蓉炸雞(半隻)

值得一提嘅係餐廳環境,仲係十年前果個橙色牆同懷舊霓紅燈,仲要啲黃光色燈光真係好有年代感 😆😆😆 我想影靚盤雞都要自己拎電話出黎打燈 📸 實力派果然唔同啲 😎👍🏼 真真正正用作品說話。

• 蜂蜜蒜蓉炸雞
李家聽過好耐,好似係好早期嘅炸雞店,不過最近先第一次試,感覺好地道韓國菜,有店員係講韓文🤣座位闊落,環境舒適。前菜小食魚餅湯 $168飲一啖湯即刻回憶起冬天喺韓國街頭企係路邊攤拎住紙杯飲湯食魚餅嘅感覺🥹魚餅份量好多,湯底鮮甜,非常適合冬天暖胃。無骨蜂蜜大蒜炸雞 $218一份係超大份,一盤半份,上咗兩盤,超過十件雞,兩個人最後都食唔晒!好多蜂蜜好甜,趁熱食如果凍咗會稠,炸雞皮脆肉嫩。辛辣麵 $58辛辣麵辣度剛剛好,配上泡菜同蛋。濟州橙汁 $28

座位闊落,環境舒適。

前菜小食

魚餅湯 $168
魚餅份量好多,湯底鮮甜,非常適合冬天暖胃。

無骨蜂蜜大蒜炸雞 $218

辛辣麵 $58
辛辣麵辣度剛剛好,配上泡菜同蛋。

濟州橙汁 $28
  • 無骨蜂蜜蒜蓉炸雞
上網 𝗌𝖾𝖺𝗋𝖼𝗁 炸雞推介🔎出現了香港第一家炸雞 <李家>當日好想食炸雞 🍗 所以決定試一試餐廳位置係山林道最入面 沿路都有唔少餐廳能夠係咁僻靜既胡同裏 屹立不倒 一定有原因🍗自選無骨半半炸雞 𝖧𝖪𝖣𝟤𝟥𝟨雖然係半份炸雞 但份量一啲都唔少😲每件雞既外皮都炸得金黃香脆 內裏嫩滑𝗃𝗎𝖼𝗂𝖼𝗒芝士炸雞 👧🏽 比較喜歡食無汁乾身炸雞炸雞鋪滿厚厚芝士粉 芝士控必點‼️蜂蜜蒜蓉炸雞 🍯 滿滿既醬汁配上蒜蓉容和大蒜粒一起吃 鹹鹹甜甜的十分惹味🧀 芝士雞蛋卷 𝖧𝖪𝖣𝟣𝟤𝟪見到好多人都推薦呢款蛋卷~♥︎如圖中所見 十分吸引 中間有大量芝士🤤配上茄汁同芥末醬 味道豐富 酸酸甜甜好開胃可惜雞蛋煮得過熟~同埋兩個人𝗌𝗁𝖺𝗋𝖾會好滯超大份 最後吃剩半條🥘 豬肉泡菜湯 𝖧𝖪𝖣𝟣𝟨𝟪味道偏鹹辣 但十分開胃純粹想飲湯暖下胃 但性價比低 試過便好了~🍹 𝖠𝗉𝗉𝗅𝖾 𝖢𝗂𝖽𝖾𝗋 𝖱𝗂𝗍𝖾 𝖧𝖪𝖣𝟪𝟪食雞要配啤酒 甜酒頂住先🤣李家炸雞 🍗 果然名不虛傳~好食價錢 份量 絕對不失望 性價比高至於其他食物 中規中矩除左尖沙咀~港九新界都有分店❤️李家(尖沙咀)🍴尖沙咀山林道54-56號利雅商業大廈地下2號舖𝖳𝖺𝗌𝗍
上網 𝗌𝖾𝖺𝗋𝖼𝗁 炸雞推介🔎

超大份 最後吃剩半條
豬肉泡菜湯

🥘 豬肉泡菜湯 𝖧𝖪𝖣𝟣𝟨𝟪
味道偏鹹辣 但十分開胃
純粹想飲湯暖下胃 但性價比低 試過便好了~

🍹 𝖠𝗉𝗉𝗅𝖾 𝖢𝗂𝖽𝖾𝗋 𝖱𝗂𝗍𝖾 𝖧𝖪𝖣𝟪𝟪

自選無骨半半炸雞
芝士炸雞
  • 無骨蜂蜜蒜蓉炸雞
2023-01-25 199 浏览
外賣韓式炸雞篇Chicken Chicken 🍗🍗🍗適逢佳節🧧🧧🧧一大班人、三五知己暢聚首選一定叫外賣故中原因係🤭🤭🤭暢食暢飲暢玩之後唔駛洗碗嘛😝😝😝是日揀選了韓國人氣炸雞店李家~~蜂蜜蒜蓉炸雞 $208芝士雞蛋卷 $128牛肉炒粉絲 $158泡菜餅 $138佢地有原隻炸雞同無骨炸雞任君選擇,外賣質素高,韓式小食款式多,炸雞大大件,香脆惹味,芝士雞蛋卷超多芝士,超流心,炒粉絲干身,泡菜餅微辣惹味,如果配上韓式燒酒猶如置身韓國一樣,맛있어요😋😋😋
外賣韓式炸雞
Chicken Chicken 🍗🍗🍗

適逢佳節🧧🧧🧧
一大班人、三五知己暢聚
首選一定叫外賣
故中原因係🤭🤭🤭
暢食暢飲暢玩之後唔駛洗碗嘛😝😝😝

是日揀選了韓國人氣炸雞店李家~~
蜂蜜蒜蓉炸雞 $208
芝士雞蛋卷 $128
牛肉炒粉絲 $158
泡菜餅 $138

牛肉炒粉絲
泡菜餅
2023-01-15 101 浏览
韓式湯餐🐮羅州牛肉湯Naju Beef Soup $168肉湯是長時間熬製,放入牛骨熬煮,肉湯精華都在這一碗裡❤半半炸雞(原味+甜辣)$178🔥炸雞係招牌必食,可以雙拼享受唔同風味,原味脆口,甜辣惹味,🐤雞肉飽滿,會上癮!芝士蛋糕卷 $128🥚cheese egg roll簡單的蛋卷加入香滑芝士,立即變成一道色香味美的主菜!蛋捲好厚好吸引,入邊仲有最愛嘅cheese😍😍韓式煎蛋卷做法類似日式玉子燒,好好食。
韓式湯餐🐮羅州牛肉湯Naju Beef Soup $168
肉湯是長時間熬製,放入牛骨熬煮,肉湯精華都在這一碗裡❤

2023-01-10 81 浏览
非常好吃的韓國炸雞店,今天點的口味是巴黎,是常見的甜辣口味搭上大蒜醬油醬汁。肉質鮮嫩多汁,沒有特別柴的部位,醬汁調的很好,微辣的口感讓人不會覺得太膩,一下子就吃光光一整份炸雞了。石鍋拌飯口感也很不錯,是值得推薦的一家店唷!
非常好吃的韓國炸雞店,
今天點的口味是巴黎,
是常見的甜辣口味搭上大蒜醬油醬汁。

肉質鮮嫩多汁,
沒有特別柴的部位,
醬汁調的很好,
微辣的口感讓人不會覺得太膩,
一下子就吃光光一整份炸雞了。

石鍋拌飯口感也很不錯,
是值得推薦的一家店唷!
2023-01-10 261 浏览
每當我想食韓式炸雞既時候, 好多時第一時間都諗起李家。李家除左係作為香港第一代既炸雞店,成功帶起炸雞熱潮之外,仲因為我第一次喺香港食韓式炸雞就係食李家,所以成為左我心中永遠既No.1。❤️自選半半炸雞(原味+醬油味) 佢除咗有先set好咗嘅半半炸雞之外,其實仲可以自選雙併,非常貼心!仲有無骨雞可以簡tim ar! 我朋友最愛原味,而我因為想試下醬油味,只可以簡有骨雞。不過其實都係啖啖肉。炸雞炸得超香脆, 平時食kfc話打我一定唔食皮🥴, 但呢度嘅炸雞皮實在太香呀, 我全部都食曬🫣。外脆內軟充滿肉汁,原味可以食到 雞有雞味, 另外有個特製醬可以比你沾住食,個醬真係勁正,小小甜辣帶有蒜香,勁惹味。而韓式醬油味係以生炸既方式去炸,無左個層炸皮好似無咁熱氣😂。炸雞被醬油包裹住,充滿醬香味但陣唔會死咸,都幾好食。芝士+韓式鳳爪+薯塊 我成日睇YouTube見人地食韓國野都會介紹呢隻可以拉到超長既烤芝士,原來呢度都有🤤! 唔知有冇人同我一樣都係好鍾意食韓式鳳爪, 之前去廣藏市場 我一定會點無骨鳳爪嚟食, 係香港成日都搵唔到,呢度都一樣有。我最想食嘅兩樣combine埋一齊❤️ 呢度既鳳爪比韓國多咗中間

自選半半炸雞(原味+醬油味)

芝士+韓式鳳爪+薯塊
我成日睇YouTube見人地食韓國野都會介紹呢隻可以拉到超長既烤芝士,原來呢度都有🤤! 唔知有冇人同我一樣都係好鍾意食韓式鳳爪, 之前去廣藏市場 我一定會點無骨鳳爪嚟食, 係香港成日都搵唔到,呢度都一樣有。我最想食嘅兩樣combine埋一齊❤️ 呢度既鳳爪比韓國多咗中間個一支大骨,我諗係因為要方便比你用黎黎卷芝士😆。味道同韓國食既一樣!因為呢度既廚師都係由韓國過黎既🫣~夠晒正常。鳳爪食落好Q彈,微微碳香,加上芝麻,感覺食左好多膠原蛋白落肚。用芝士卷起再一啖食晒佢,變成另一種風味,一份美食,雙重享受。

炸雞點少得啤酒🍻。呢度仲有一大筒個隻啤酒,一班朋友黎既話真係超岩🤟!不過我地呢日係中午黎食,所以就唔飲酒住啦,嗌左2杯梳打,西柚梳打同蘋果梳打,微甜真係太好啦,原來炸雞同汽水都好match ga😆🤣。

2023-01-07
  • 原味炸雞
2023-01-10 92 浏览
✨芝士雞蛋卷超大份 應該可以足夠四人分享雞蛋卷 質感厚實 有淡淡蛋香 中間有少少芝士 芝士味唔算好濃 趁熱食會有少少拉絲效果 沾上茄汁同甜芥茉醬食味道酸酸甜甜 幾惹味✨芝士調味炸雞炸雞熱辣辣炸起 表面灑滿芝士粉 外層鬆脆 肉質軟腍 味道鹹香 好香口✨蜂蜜蒜蓉炸雞炸雞香脆 肉質偏結實蜂蜜落得重手 味道香甜帶濃濃蒜香 微辣 味道幾豐富✨蘋果西打麗塔蘋果味清香 有淡淡酒味 易入口好清爽 係配炸雞嘅另一好選擇總結:食物可以 份量足環境服務正常 價錢可以
✨芝士雞蛋卷

好清爽 係配炸雞嘅另一好選擇
總結:食物可以 份量足
環境服務正常 價錢可以
2023-01-08 94 浏览
韓迷同事至愛吃炸雞,話李家炸雞正宗又美味,餐廳卡座位寬闊舒適。剛坐下店員送上醃蘿蔔、沙律🥗我們點左原味炸雞$168Original Fried hole Chicken份量頗多,炸得鬆脆又可口,雞肉嫩滑又多肉汁,沾醬更惹味。😍😍😍燒烤雞$198BBQ 醬少少辣,雞肉好香滑好夠味,上層年糕好煙靭,底層有洋蔥🧅增添香氣。芝上雞蛋卷$128Cheese Egg Hrap蛋味香濃很滑好好食,蛋捲頗多的芝士,夾起時芝士流出來,很滿足很美味👍👍👍。
剛坐下店員送上醃蘿蔔、沙律🥗
我們點左

原味炸雞$168