2023-03-02 105 浏览
第二次食呢間餐廳,呢間係元組級韓式炸雞餐廳,開咗咁多年一定有佢吸引之處😝半半炸雞真係好,啱晒啲鍾意試唔同口味嘅朋友仔,同時間可以揀有骨同無骨炸雞,我哋揀咗有骨。蜂蜜蒜蓉炸雞 $113 呢個口味係最正我最鍾意😋原粒蒜頭同蒜蓉,食落十分香口,甜中帶蒜辣,令炸雞生色不少,更有層次✨醬汁甜甜地幾好食🤤芝士味炸雞 $108 一上到枱香噴噴好大碟,外層加上2種芝士粉,一種淺黃,一種係深黃,雞肉嫩滑食落甜甜地,外脆內軟,兩種都好好味!鐵板炒泡菜豬肉 $168上到嚟嚇親我因為份量勁多🙈 係韓式辣醬嘅味道,食落去有少少辣,要飲返多啲水。醬汁甜中帶辣,豬肉好食😌抵食每一枱都會有生菜沙律、醃蘿蔔,減少油膩感😌📍李家 (山林道) (尖沙咀)尖沙咀山林道54-56號利雅商業大廈地下2號舖

鐵板炒泡菜豬肉 $168

每一枱都會有生菜沙律、醃蘿蔔,減少油膩感😌

📍李家 (山林道) (尖沙咀)
  • 蜂蜜蒜蓉炸雞
  • 芝士炸雞
2023-02-28 72 浏览
李家喺香港係數一數二開得最耐嘅韓國餐廳🤗但係咁多年來我都係冇去食過嘅🤫上個星期朋友話呢間幾好食所以就去咗食😳可能我預期有點大所以覺得佢係正常水準🤲🏻相對比較推介嘅係芝士雞蛋卷!

2023-02-26 100 浏览
很久以前在韓國街吃過現在已搬到山林道兩個時段選擇18:30或20:30選了18:30準時20:30還枱甜辣炸雞$178必吃的招牌甜辣炸雞果然沒有令人失望醬汁甜度剛好加上一點點辣整塊雞炸得香脆炸粉不會太厚芝士雞蛋卷$128想不到份量算大足夠幾個朋友share蛋卷最有驚喜芝士拉絲非常吸引除了芝士還有茄汁和芥末醬蛋味香濃厚實值得一試牛肉炒粉絲$158光看賣相以為很普通味道不錯醬汁很入味但粉絲不夠乾身捲成一團鐵板牛仔骨$178原本在menu上沒看到想不到牛仔骨燒至剛剛好上面灑上香草非常惹味海鮮蔥餅$168比較失色的一道餡料充足但完全𣎴夠脆
很久以前在韓國街吃過

比較失色的一道
餡料充足但完全𣎴夠脆

• 芝士雞蛋卷
2023-02-26 87 浏览
終於來左李家 Chicken HOF & SoJU📍尖沙咀山林道54-56號利雅商業大廈地下2號舖主打韓式炸雞🍗~一試難忘♥️由韓國人🇰🇷主理~扎根香港多年更有多款正宗韓國主菜同小食👍🏻炸雞🍗分有骨同無骨~咁我就揀咗半半炸雞~一次過可以試到兩款口味而且半份嘅炸雞份量都好多炸雞即叫~新鮮即炸😋秘製炸漿~令炸雞外皮超香脆亦能同時保留炸雞雞肉嘅肉汁。青辣椒蛋黃醬炸雞(半隻)$123澎湃嘅蛋黃醬 ~配上青辣椒同洋蔥🧅食落好清新~又帶點微辣~非常惹味。咖哩味炸雞(半隻)$118即炸炸雞~配上咖喱粉~炸雞外皮香脆到好似薯片咁😋超香口佢地仲有多款炸雞口味~下次再來Encore。酥炸魷魚鬚+年糕湯套餐 $168呢個套餐好抵食~一次過食到炸魷魚鬚同年糕湯~魷魚鬚係原隻上~配上沙律醬~酥香~年糕湯~材料豐富~有魚糕、洋蔥、年糕而且辣度夠~飲埋湯~辣得過癮。西柚梳打 $38 ~邊個話炸雞一定要配啤酒我今次就飲咗西柚梳打~顏色好靚👍🏻#Cheongyang #Mayo #Chicken #Onion#Spicy #curry #FriedChicken #Squid #Grapefruit #Soda
終於來左李家 Chicken HOF & SoJU
📍尖沙咀山林道54-56號利雅商業大廈地下2號舖

主打韓式炸雞🍗~一試難忘♥️
由韓國人🇰🇷主理~扎根香港多年
更有多款正宗韓國主菜同小食👍🏻

炸雞🍗分有骨同無骨~
咁我就揀咗半半炸雞

。青辣椒蛋黃醬炸雞(半隻)$123

澎湃嘅蛋黃醬 ~配上青辣椒同洋蔥🧅
食落好清新~又帶點微辣~非常惹味

。咖哩味炸雞(半隻)$118

即炸炸雞~配上咖喱粉~
炸雞外皮香脆到好似薯片咁😋超香口

佢地仲有多款炸雞口味~下次再來Encore

。酥炸魷魚鬚+年糕湯套餐 $168
呢個套餐好抵食~
一次過食到炸魷魚鬚同年糕湯
~魷魚鬚係原隻上~配上沙律醬~酥香

~年糕湯~材料豐富~有魚糕、洋蔥、年糕
而且辣度夠~飲埋湯~辣得過癮

。西柚梳打 $38
~邊個話炸雞一定要配啤酒
我今次就飲咗西柚梳打~顏色好靚👍🏻

2023-02-24 160 浏览
My friend and I came to this restaurant at 6pm on Wednesday. We were the only customers at that time which is alright. There were two servers.It was our first time dining here, but I know that this restaurant has been around for quite a number of years. I chose this place because I was attracted by the photos of their cheesy egg omelette roll on Openrice, so we ordered that and a half/half boneless fried chicken since they're supposed to be one of the first movers who brought in Korean fried chi
It was our first time dining here, but I know that this restaurant has been around for quite a number of years. I chose this place because I was attracted by the photos of their cheesy egg omelette roll on Openrice, so we ordered that and a half/half boneless fried chicken since they're supposed to be one of the first movers who brought in Korean fried chicken to HK.
As for beverages, we ordered two bottles of peach soju.
The cheesy egg omelette roll was outstanding. The glossy drizzles of the sweet mustard and ketchup on the smooth golden yellow omelette roll. The cheese melts and sticks to the knife once you cut into the roll. The inside is still nice and soft, not overcooked.
Then came the basket of boneless fried chicken. The flavours were original and sweet & spicy. First there's a lack of sauce for the sweet and spicy. Second, the chicken was as hard as rock.
When you bite into a piece of chicken, the batter was hard. The meat was so dry. I chose the big, plump looking ones and they had the same effect. I tried to remove the batter to just eat the meat. No difference. I gave up after eating four pieces. My friend felt the same.
I've been to quite a number of restaurants and had Korean fried chicken and I must say, this was the worst one. This was the most terrible Korean fried chicken I've had eaten so far. I would rather order two more cheesy egg omelette rolls over this basket of fried chicken.
Cheesy egg omelette roll
Half half Korean fried chicken
2023-02-22
Cheesy egg omelette roll
  • Soft cheesy egg omelette roll
2023-02-23 80 浏览
📍李家 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗛𝗢𝗙 & 𝗦𝗢𝗝𝗨 (尖沙咀) 相信鍾意食韓國炸雞嘅都一定聽過李家,呢間🇰🇷韓國過江龍店係由韓國人主理嘅,已經嚟咗香港好多年,今次終於去試試!佢哋最主打嘅就係多款口味嘅韓式炸雞🍗,除炸雞外仲有多款正宗韓國主菜同小食,選擇豐富!餐廳會播住k-pop,感覺好有氣氛!𝑰𝑻𝑬𝑴𝑺 𝑶𝑹𝑫𝑬𝑹𝑬𝑫:▪️半半炸雞 - 無骨蜂蜜蒜蓉味 ($118)▪️半半炸雞 - 無骨咖喱味 ($118)炸雞有好多款口味,今次就試咗其中兩款口味各半份,同埋揀咗無骨嘅,咁就可以食落啖啖肉😋!炸雞係新鮮即炸嘅,上枱時仲係熱辣辣,而且估唔到半份都有咁多。佢嘅外層好香脆,炸粉唔會太厚,而內裏好嫩滑多汁,食落仲唔會太油,唔怪之得係佢哋嘅主打❤️‍🔥!兩款口味我會比較鐘意蜂蜜蒜蓉味,食落甜甜地咁,有超多醬汁,而且真係會有原塊蒜片🧄!另一口味咖喱味平時好少見,估唔到同炸雞都幾夾!🥘咖喱味好香口惹味,不過如果再辣少少就更正!▪️泡菜湯 ($168)每次食韓國菜我都會試泡菜湯~ 泡菜湯好足料,有豆腐、金菇、泡菜、豬肉等,好豐富。呢排天氣又開始凍返少少,飲返碗泡菜湯好暖粒粒🥰好舒服,而且辣辣哋酸酸哋咁,好開胃!▪️士多
📍李家 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗛𝗢𝗙 & 𝗦𝗢𝗝𝗨 (尖沙咀)

𝑰𝑻𝑬𝑴𝑺 𝑶𝑹𝑫𝑬𝑹𝑬𝑫:
▪️半半炸雞 - 無骨蜂蜜蒜蓉味 ($118)
▪️半半炸雞 - 無骨咖喱味 ($118)

▪️泡菜湯 ($168)

▪️士多啤梨味梳打 ($38)
▪️蘋果味梳打 ($38)
佢哋有多款色彩繽紛嘅水果味梳打,食炸雞除咗飲啤酒外都可以考慮下呢個!今次試咗士多啤梨味🍓同蘋果味🍏都好好飲,好清新解渴,甜度適中,而且甜味唔會太假。

𝑨𝑫𝑫𝑹𝑬𝑺𝑺:
📍尖沙咀山林道54-56號利雅商業大廈地下2號舖
Shop 2, G/F, The Leader Commercial Building, 54-56 Hillwood Road, Tsim Sha Tsui
2023-02-22 73 浏览
韓國嘅炸雞真係好好食但係喺香港好難搵到真係咁好食嘅韓國炸雞🥲我覺得李家係比較接近韓國的味道可能佢係韓國人主理嘅關係?炸雞好脆同埋好嫩💦原味同甜辣味個人比較鍾意甜辣味多啲😚

2023-02-16 99 浏览
放假輕鬆一下,總想起炸雞啤酒,馬上叫友人一起啤一啤,食炸雞當然要去炸雞的始祖🥰餐廳比較隱蔽,美食果然是要尋找的,店內充滿了濃濃的韓國風,而且卡位很獨立,可以盡情享受,店員先上前菜,很喜歡醃蘿蔔,酸酸的很開胃。半半炸雞炸雞可以自選兩款口味,亦有無骨選擇,但我們都是揀了有骨,感覺比較像炸雞。甜辣$98韓國傅統的味道,甜甜的淋醬在炸雞上面,甜辣帶有些微的辣度,表皮外衣酥脆可口,內裏雞肉還保有肉汁,鮮味嫰滑。青辣椒蛋黃醬$118超級多醬😆蛋黃醬不膩口,搭配青辣椒更清爽。表皮比甜辣更酥脆。芝士辣雞炒年糕$178滿滿的一盤,超級多芝士,每一下都能拉絲,甜辣醬內充滿著芝香味,醬汁附著在年糕上,煙煙韌韌,雞肉粒滑嫰,還有大量椰菜,非常惹味。藍色多瑙河$38藍橙味梳打,藍藍的十分夢幻。啤酒Hite$48一口炸雞一口啤酒就是爽,完美的晚餐。

半半炸雞
甜辣$98

青辣椒蛋黃醬$118

芝士辣雞炒年糕$178

藍色多瑙河$38
藍橙味梳打,藍藍的十分夢幻。

啤酒Hite$48
一口炸雞一口啤酒就是爽,完美的晚餐。
  • 半半炸雞
2023-02-15 128 浏览
約咗無肉不歡的朋友去咗一間山林道嘅炸雞鋪半半炸雞係最多人點,我哋叫咗一款辣、一款唔辣,都係人氣之選,冇特登去骨青辣椒蛋黄醬炸雞跟洋蔥 $118淋咗好多蛋黃醬喺洋蔥絲上面,賣相好似一球雪糕🍦味道較為突出,見到有切碎咗嘅青辣椒,起咗提香作用,本身青辣椒有不同的辛辣度,呢款連怕辣的朋友都一樣可以食到蜂蜜蒜蓉炸雞 $113脂肪含量少👍🏻熱辣辣,要攤一陣再食,佢落咗唔少蜂蜜醬汁浸底,又有原塊蒜同蒜蓉加持,惹味嘅配搭海鮮炸醬麵 $198超級大碟好足料,有魷魚、蝦、燜薯仔粒、青瓜絲,麵條軟糯得嚟有韌度,炸醬比街賣嘅即食炸醬麵好食好多,完全唔會特級鹹,係甜味適中的黑豆醬,2個人食一碟綽綽有餘,拎返第二日做lunch依然ok👌🏻侍應態度良好,店內每枱提供清水、紙巾、牙簽,而且會送前菜,一碟酸蘿蔔同埋千島醬沙律菜,可以緩一緩,清新一吓。
約咗無肉不歡的朋友去咗一間山林道嘅炸雞

青辣椒蛋黄醬炸雞跟洋蔥 $118

蜂蜜蒜蓉炸雞 $113

海鮮炸醬麵 $198

— #cowcow尖沙咀講開韓國菜一定會諗到李家呢間餐廳我都已經多次回訪食物既大碟質素又好而且店舖內都會播住韓文歌亦都有唔少韓國人嚟食㗎店員好有禮貌服務態度好好的(*˙˘˙*)ஐ• ───── [ 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 ]───── •⧐ 醬油炸雞 | $ 178⧐泡菜餅 | $138⧐牛肉炒粉絲 | $158• ────── [ ☾ ] ────── •⸝⸝⸝☾ 醬油炸雞上次試過呢款炸雞覺得好有驚喜決定再食一次佢辣辣地加上炸得好香口配埋個醬油真係好香好惹味⸝⸝⸝☾ 泡菜餅有魷魚、泡菜等等嘅材料煎到好香脆點埋個醬油味道好出色大大塊真係好抵食(⑉• •⑉)⸝⸝⸝☾ 牛肉炒粉絲粉絲嘅調味好濃郁而且質地都好彈牙又唔會好油佢都有得揀豬肉炒不過我個人鍾意食牛多啲比較香口ദ്ദി˶ー̀֊ー́ ) • ───── [ 𝐑𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 ]───── •味道 𝟻 / 𝟻環境 𝟺 / 𝟻服務 𝟻 / 𝟻衛生 𝟺 / 𝟻抵食 𝟻 / 𝟻• ────── [ ☾ ] ────── •..• ──── [ 𝐈𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 ]──── •📍李家(山林道) Chicken HOF & SOJU @尖沙咀山林道54-
— #cowcow尖沙咀

決定再食一次
佢辣辣地加上炸得好香口
配埋個醬油真係好香好惹味

⸝⸝⸝☾ 泡菜餅
有魷魚、泡菜等等嘅材料
煎到好香脆
點埋個醬油味道好出色
大大塊真係好抵食(⑉• •⑉)

⸝⸝⸝☾ 牛肉炒粉絲
粉絲嘅調味好濃郁
而且質地都好彈牙
又唔會好油
佢都有得揀豬肉炒
不過我個人鍾意食牛多啲
比較香口ദ്ദി˶ー̀֊ー́ )

• ───── [ 𝐑𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 ]───── •
• ──── [ 𝐈𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 ]──── •
📍李家(山林道) Chicken HOF & SOJU @
2023-02-12
2023-02-13 108 浏览
元祖級炸雞。✨半半炸雞 - 蜂蜜蒜蓉/甜辣炸雞份量好多。雞件啖啖肉,炸到金金黃黃,雞肉仍然好嫩滑。蜂蜜蒜蓉,外層醬汁甜甜鹹鹹,調味剛好,仲有大大小小炸過既蒜蓉粒。甜辣,辣味唔會太勁,但就會好惹味。✨蔘雞湯用幼雞熬成,配以人蔘、紅棗、糯米等。雞肉仍然嫩滑,湯底非常濃郁,糯米增加口感。✨Rainbow Soda7種顏色,7種味道。選擇左綠色蘋果同紅色西柚。甜味剛好。
元祖級炸雞

✨半半炸雞 - 蜂蜜蒜蓉/甜辣炸雞
份量好多。
雞件啖啖肉,炸到金金黃黃,雞肉仍然好嫩滑。
甜辣,辣味唔會太勁,但就會好惹味。

✨蔘雞湯

✨Rainbow Soda
7種顏色,7種味道。
選擇左綠色蘋果同紅色西柚。甜味剛好。

2022-12-10
2023-02-13 90 浏览
🥢自選半半炸雞 (蜂蜜蒜蓉$118, 芝士$118)· 有得自選半半唔同口味真係好岩人少少, 我地都係要無骨😂 蜂蜜蒜蓉醬汁好多, 但都不失香脆既表面, 芝士就有啲偏向車打Cheese既味道, 乾身香脆啲!! 其實李家由以前係舊址已經好鍾意食😍🥢燒五花腩肉 바베큐 삼겹살 $208· 鐵板上保留溫度, 可以夾泡菜同醃製配菜黎食, 比埋辣醬沾黎食, 更加香濃!! 🥢泡菜餅 김치전 $138· 佢除左泡菜仲夾有啲魷魚係度, 好大份煎起熱焫焫咁好味, 再加上有汁沾黎食👍🏻
🥢自選半半炸雞 (蜂蜜蒜蓉$118, 芝士$118)

🥢燒五花腩肉 바베큐 삼겹살 $208

🥢泡菜餅 김치전 $138
2023-02-04
午餐
李家 小編覺得係最好食炸雞之一🤩🤩半隻手掌咁大舊,多汁juicy 🤤🤤芝士味香口,唔餓都食得晒!!!—————————☘自選半半炸雞-無骨芝士炸雞🧀🍗👍🏻 $118➪懶人小編我最鍾意無骨炸雞🤩😙李家既炸家正就正在佢真係超大塊😂,叫咗一半一半,上碟以為係全盤!🫶🏻比起出面200幾得個兜仔既炸雞抵上十幾廿倍!!💵再加埋佢既炸雞唔係皮厚個款,佢皮炸得薄又脆,咬落肉質都軟滑,又keep 到少少油脂味,正!🤤 芝士醬exactly 係芝士撈麵個種超香濃芝士味🧀🤤食落唔膩!每一嚿雞件都撈埋芝士食落都幾開胃!!—————————☘自選半半炸雞-無骨洋蔥炸雞🍗🧅👍🏻 $113➪ 前面講完炸雞,呢度講下佢既醬汁!🫕洋蔥醬係類似蛋黃醬溝洋蔥汁!面頭再加上洋蔥topping 😆食落估唔到咁夾~ 洋蔥清爽辣口比想像中解膩大大啖食好爽—————————☘ Apple Cider Rita +西柚汁🍹👍🏻$88➪果汁啤酒好爽口,一啖炸雞一啖酒實在好爽~🤩倒插啤酒成隻已經夠吸晴,即刻打返個卡先!🤤再加上有西柚汁墊底更fresh 😙—————————☘ 雪濃湯👍🏻湯頭勁濃郁🤤白雪雪湯頭又唔會太鹹,每一啖都有牛肉/牛筋
李家 小編覺得係最好食炸雞之一🤩🤩
半隻手掌咁大舊,多汁juicy 🤤🤤
芝士味香口,唔餓都食得晒!!!

☘自選半半炸雞-無骨芝士炸雞🧀🍗👍🏻 $118

懶人小編我最鍾意無骨炸雞🤩😙

☘自選半半炸雞-無骨洋蔥炸雞🍗🧅👍🏻 $113

前面講完炸雞,呢度講下佢既醬汁!🫕

☘ Apple Cider Rita +西柚汁🍹👍🏻$88

果汁啤酒好爽口,一啖炸雞一啖酒實在好爽~🤩
倒插啤酒成隻已經夠吸晴,即刻打返個卡先!🤤
再加上有西柚汁墊底更fresh 😙

☘ 雪濃湯👍🏻
湯頭勁濃郁🤤
白雪雪湯頭又唔會太鹹,每一啖都有牛肉/牛筋
飲完好養身
2023-02-13 2080 浏览
家Chicken Hof & Soju多次回訪的韓國過江龍店,食韓國正宗炸雞,香港都有唔少選擇,李家其中幾間好食之一。始終過江龍店可以係香港生存左咁多年,都要有返咁上下既實力。李家都係播住k pop音樂,等你係香港食嘢都好似係韓國bar一樣咁氣氛。———————————————————𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫:⧐醬油炸雞⧐泡菜餅⧐韓式炒粉絲(牛肉)☻醬油炸雞,今次個炸雞無咁辣,同樣地雞皮炸到好脆,而且爆多汁,一咬就爆出嚟,唔建議著白色衫食,我就係受害者😂。☻泡菜餅,即整脆卜卜,又有泡菜的味道,加埋海鮮配料係入面,味道唔錯,同埋份量好大份。☻韓式炒粉絲(牛肉),好入味既韓式炒粉絲,配料有得簡牛肉同豬肉,所以簡左牛肉,味道唔錯,同埋份量好大份。前菜有大大份椰菜絲同醃蘿蔔,可以開胃先。———————————————————📝評分味道⁴/ ⁶環境 ⁴/ ⁶服務 ⁴/ ⁶衛生 ⁴/ ⁶抵食 ⁴/ ⁶———————————————————📍李家(山林道) Chicken HOF & SOJU 尖沙咀山林道54-56號利雅商業大廈地下2號舖
家Chicken Hof & Soju

𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫:

⧐醬油炸雞
⧐泡菜餅
⧐韓式炒粉絲(牛肉)

前菜有大大份椰菜絲同醃蘿蔔,可以開胃先。

📝評分

抵食 ⁴/ ⁶
📍李家(山林道) Chicken HOF & SOJU
2023-02-12
  • 泡菜餅
久違嘅「李家」炸雞🙌🏻 我對上一次食大概係一年幾前嘅事🤔 今次再訪仲keep到以前嘅味道👌🏻 依家韓式炸雞店開到周圍都係,隨處可見,可以話係總有一間喺左近~ 👀 回想當年「李家」係香港首間韓式炸雞店,人氣相當高🍗 今次嚟到亦不乏捧場客,大概大家都想回憶返想當年食到嘅炸雞味道😋 一坐低無耐,職員就會放低一碟醃蘿蔔同椰菜沙律,幾爽口開胃~♥ 無骨半半炸雞 (蜂蜜蒜蓉+甜辣) $203半半炸雞可以自選雙拼💁🏻‍♀️ 炸雞可以揀有骨或無骨,我就揀咗無骨,貪佢啖啖肉,食起上嚟無咁麻煩🤫 無骨炸雞選用雞髀肉,外層沾滿醬汁依然酥脆可口,雞肉juicy唔嚡!呢度嘅甜辣炸雞夠哂經典,已encore數次😹 佢嘅甜辣醬汁相對偏甜,辣度唔太辣👌🏻 蜂蜜蒜蓉炸雞淋上大量醬汁,除咗有多粒大蒜外,面頭有一撮蒜蓉🧄 味道比甜辣炸雞更甜~♥ 芝士雞蛋卷 $128即叫即做,熱辣辣送到枱上🙊 芝士雞蛋卷都幾大份,一個人食應該食唔哂~ 記住呢個要趁熱食呀!一切開就會見到啲芝士湧出,一拮起個蛋卷就會有長長拉絲🧀 蛋卷食落去厚實,面頭有唔少茄汁同芥末醬,芝士控唔可以錯過!♥ 西柚梳打$38 & 檸檬梳打 $38呢度其實有唔少酒精類
一坐低無耐,職員就會放低一碟醃蘿蔔同椰菜沙律,幾爽口開胃~
♥ 無骨半半炸雞 (蜂蜜蒜蓉+甜辣) $203
♥ 芝士雞蛋卷 $128
♥ 西柚梳打$38 & 檸檬梳打 $38
呢度其實有唔少酒精類飲品選擇,但最後我就揀咗飲梳打😎 呢度嘅梳打高身大杯,幾抵飲喎!唔會太甜,解膩解渴💁🏻‍♀️

餐廳推薦度:7/10
分量真係幾多,兩個人食食到好飽😹 食物味道仍然保持到水準,係記憶中嘅味道呀~😜
$233.8 (午餐)