2023-05-06
我地兩個人揀左個開心餐 $208/位首先黎左個招牌麻辣雞煲,雞嘅數量都幾多,每件都幾大舊👍👍 好多肉。我地叫左bb 辣都好夠,好惹味,好食😋😋之後魚生拼盤好打卡able 一上嘅時候有啲煙漂出黎,total 有五款,包括三文魚,北寄貝,蝦,八爪魚同螺肉,全部都好新鮮好食🤤 北寄貝,八爪魚,蝦同螺肉好爽甜,三文魚幾香魚脂香👍👍食完以上呢堆就落打邊爐 湯底係南瓜甘荀湯 好清甜 好似屋企煲嘅湯咁😋 配件有好多可以揀我地揀左美國極上牛肉,芋絲,牛柏葉,灌湯小籠包,鴨血,凍豆腐,響鈴 全部都好正 仲可以任食 真係超級抵!!😆除左野食 連野飲都有超多款!淨係飲品櫃都四 五個 款式應該超過廿款👍 食完仲有牛乳奶凍🤤🤤 好香濃牛奶味 好味😋總括黎講都好抵食😋 環境裝修幾特別 周圍放左好多模型公仔 員工都幾nice 嘅
食完仲有牛乳奶凍🤤🤤 好香濃牛奶味 好味😋