2014-06-22 175 浏览
今次主要係想講下Pizza Hut既飯類啦Pizza Hut跟菜式講係因為成日都會點相同既野我覺得無謂次次重複啦,姐好似次次食都講個羅宋湯既話……我個人認為真係冇咩好寫囉:^0太常見同埋太常到訪既話我通常只係抽一d出黎XDDD西班牙海鮮炒飯似乎有點凌亂吧……海鮮料的確冇欺場,真係好明顯睇到是足料,而且唔係手指頭大小既蝦肉彈牙,唔算係鮮甜,但至少冇雪藏味同埋熟透既另外有帶子,微甜但夠自然,樽蓋size都ok架加上紅椒、煙肉腸同黑橄欖,香氣味道更有層次,而非單靠醬汁味粉調味龍蝦汁大蝦墨汁意大利飯呢個飯真心……偏甜龍蝦汁鮮甜味幾重,落得都重手而且大蝦同蔬菜配料帶有清甜味道,連埋龍蝦汁食可能真係甜左少少墨汁香口,好完全好均勻咁coat住每粒飯粒飯底粒粒分明,飯香微甘甜,有嚼勁既同時,細嚼後有點粉粉既糯感:^0車打海鮮焗飯芝士味又唔算太濃太膩,其實主要係食到白汁微甜既味道焗過個邊有少少焦香味真係好正,可能中間冇點焦飯底粒粒分明,唔會過於濕爛,仲可以咀嚼下海鮮料唔會話好多架啦,講真白汁又真係一大層咁好足架喎XDDDanyway……d海鮮材係熟哂,易咬同時仲keep到彈性,有嚼勁的味道唔會腥,雪味都
今次主要係想講下Pizza Hut既飯類啦
Pizza Hut跟菜式講係因為成日都會點相同既野
我覺得無謂次次重複啦,姐好似次次食都講個羅宋湯既話……
我個人認為真係冇咩好寫囉:^0
太常見同埋太常到訪既話我通常只係抽一d出黎XDDD
西班牙海鮮炒飯
似乎有點凌亂吧……
蝦肉彈牙,唔算係鮮甜,但至少冇雪藏味同埋熟透既
另外有帶子,微甜但夠自然,樽蓋size都ok架
龍蝦汁大蝦墨汁意大利飯
呢個飯真心……偏甜
龍蝦汁鮮甜味幾重,落得都重手
墨汁香口,好完全好均勻咁coat住每粒飯粒
車打海鮮焗飯
芝士味又唔算太濃太膩,其實主要係食到白汁微甜既味道
焗過個邊有少少焦香味真係好正,可能中間冇點焦
飯底粒粒分明,唔會過於濕爛,仲可以咀嚼下
味道唔會腥,雪味都冇咩,其實都可以既:^0
2014-06-20 225 浏览
有日突然好得閒(你有邊日係好忙?兩個表弟又放早XD就一齊去左Pizza Hut食晏原來Pizza Hut午市有學生餐免加一咁啱我地三個都有學生證XDDD……蘑菇忌廉雞湯味道都係同平時一樣,雞湯味重,好creamy稠度適中,唔會太過水或者太乾咁啱我地果三碗有唔少料係入面xdd雞肉D味同雞皇飯既相似,我覺得還可以吧蒜蓉包呢款堅係經典,細細個就勁中意食(以前唔食蒜都會食呢個香脆可口,焦香味重但冇焦黑苦澀位蒜香濃烈,冇辣味,感覺唔會太油膩焗肉醬意粉肉醬其實幾多下,肉碎多而唔係好肥配上酸甜既蕃茄味,大大減低油膩感意粉煮得剛好,唔會太濕爛,反倒有點彈牙有點嚼勁烤焗過後則是更添了點焦香味:^)茄汁肉腸長通粉蕃茄味算濃,酸酸甜甜幾開胃架肉腸佔量可以接受,外皮仲有少少脆,唔會太鹹太油膩(Y)長通粉有咬口,不粉不濕爛:^)意式雞皇意粉醬汁好夠,可以拌勻及黏附係每條意粉上面可謂係足料既,起碼佢有落不少蔬菜同雞肉,唔會話食兩啖已經變左淨意粉冇餸伴意粉熟度OK,保持到唔會好爛好淋凍意大利泡沫咖啡呢個係加錢升級既Cream既部分又唔會話好膩,奶香味都重既咖啡都好重奶香,不過對我黎講真係有點甜膩(因為平時唔會落奶落
有日突然好得閒(你有邊日係好忙?
兩個表弟又放早XD
就一齊去左Pizza Hut食晏
原來Pizza Hut午市有學生餐免加一
咁啱我地三個都有學生證XDDD……
蘑菇忌廉雞湯
味道都係同平時一樣,雞湯味重,好creamy
稠度適中,唔會太過水或者太乾
咁啱我地果三碗有唔少料係入面xdd
雞肉D味同雞皇飯既相似,我覺得還可以吧
蒜蓉包
呢款堅係經典,細細個就勁中意食(以前唔食蒜都會食呢個
香脆可口,焦香味重但冇焦黑苦澀位
蒜香濃烈,冇辣味,感覺唔會太油膩
焗肉醬意粉
肉醬其實幾多下,肉碎多而唔係好肥
配上酸甜既蕃茄味,大大減低油膩感
意粉煮得剛好,唔會太濕爛,反倒有點彈牙有點嚼勁
烤焗過後則是更添了點焦香味:^)
茄汁肉腸長通粉

蕃茄味算濃,酸酸甜甜幾開胃架
肉腸佔量可以接受,外皮仲有少少脆,唔會太鹹太油膩(Y)
長通粉有咬口,不粉不濕爛:^)
意式雞皇意粉

醬汁好夠,可以拌勻及黏附係每條意粉上面
意粉熟度OK,保持到唔會好爛好淋
凍意大利泡沫咖啡

呢個係加錢升級既
Cream既部分又唔會話好膩,奶香味都重既
咖啡都好重奶香,不過對我黎講真係有點甜膩
(因為平時唔會落奶落糖,同埋飲開espresso……

午餐
2014-05-05 232 浏览
最近PizzaHut出左飛魚籽三文魚忌廉批我們一家作為忠實粉絲,出左之後第二日已經去嚐鮮了XDDD其後隔左兩日又去食(high loyalty到要頒個獎俾我地了XD小龍蝦海鮮大匯海鮮冇咩好講啦,同以前果d小龍蝦海鮮批分別唔大食落去感覺好rich好creamy,配料份量可以多少少,畢竟現在是有點膩感批底較薄身,質感係煙韌點,有d似焗mochi咁外面既芝士鹹香味重,不過份量唔多又烤得脆身,唔會過濃重點來了!!!!!!就係批邊既三文魚忌廉夾心cream cheese香氣十分濃郁,creamy得黎重奶香三文魚既微鹹降低左膩度,加上有d飛魚籽粒粒感覺好得意,有contrast但講真,整體都係有d膩,我個人認為係批底唔同左所致如果係平時既普通批底可能就冇咁膩(當然又有機會變左滯雜莓柚子烤肉腸先前試過小龍蝦版,有點懷疑批底既煙韌感係特製定失誤最後試左另一款肉腸薄得黎夠脆,薄就啱啦,因為佢係超級濃味,食太厚係會好膩同埋味覺遲鈍咁有D莓醬酸酸甜甜特別醒胃,整個配搭好有夏日感覺,又可以解膩,神來之筆Dap真d原來仲有淡淡既柚子清香,佢唔會太濃烈搶味,反而係令pizza更清新批底果然係特製,可惜我地不懂得欣
最近PizzaHut出左飛魚籽三文魚忌廉批
我們一家作為忠實粉絲,出左之後第二日已經去嚐鮮了XDDD
小龍蝦海鮮大匯
海鮮冇咩好講啦,同以前果d小龍蝦海鮮批分別唔大
批底較薄身,質感係煙韌點,有d似焗mochi咁
外面既芝士鹹香味重,不過份量唔多又烤得脆身,唔會過濃
重點來了!!!!!!就係批邊既三文魚忌廉夾心
但講真,整體都係有d膩,我個人認為係批底唔同左所致
如果係平時既普通批底可能就冇咁膩(當然又有機會變左滯
雜莓柚子烤肉腸
先前試過小龍蝦版,有點懷疑批底既煙韌感係特製定失誤
最後試左另一款
批底果然係特製,可惜我地不懂得欣賞,薄薄的……加上忌廉醬有點太overload
我覺得呢個version比海鮮版更勝一籌,至少係膩感上佢係大幅減少左:^)
  • 雜莓柚子烤肉腸
2013-06-24 41 浏览
我們一家人來了這裡吃lunch, 因為不想想太多,看見有了4人餐,我們4個便叫了。 想不到份量想當多,我想6人也差不多了,4人真的不能全部吃下。這個4人餐包括了這個帶子pizza,很大個,如果是4人份量,每人要吃2塊,但吃完這個也不用吃其他了,因為會很飽,有很多cheese和很多肉,所以會很濟。這個批也不錯,用料特別而且好味,批邊內裡有粒粒龍蝦丸,非常特別。另外有個小食拼盤,味道沒有什麼特別。但覺得太多肉了。然後是葡汁西蘭花,覺得醬汁太多了,雖然是菜,但也會很濟。有個茄汁芝士腸,心想,又是芝士腸?剛才的拼盤不是已經有了嗎?不明為何一set會有相同的食品,而且數量是那麼多,真的太多肉了。拿破崙意粉,味道不太好,而且剛才吃了太多肉,根本已經很飽,不想再接觸太多澱粉質了。白汁飯,不給予太多評,因為覺得pizza hut的飯和意粉也不是太好,因為不是主打的關係吧。餐飲共有4杯,我點了咖啡,也是很大杯,味道沒有什麼特別,只可說吃完那麼多難消化的食品,真的喝不下一杯咖啡。
另外有個小食拼盤,味道沒有什麼特別。但覺得太多肉了。
然後是葡汁西蘭花,覺得醬汁太多了,雖然是菜,但也會很濟。
2011-06-07 27 浏览
好正的cheese cake,好有cheese味,又夠凍,好好味.tea set都係30元,會員免加一,杯凍奶茶好好飲,環境一流.坐得好舒服.好靜,最啱係hea lor
好正的cheese cake,
好有cheese味,
又夠凍,好好味.
tea set都係30元,
好靜,
最啱係hea lor
2011-06-07
2011-04-23 212 浏览
同事說不如是日吃外賣,一班人開開心心的吃午餐多好,本來想吃Pepperonis的,孰知道沒有做外賣,最後都要屈服吃Pizza Hut,也好!順道試試它們的新產品芝士六重奏吧。準時的在午飯時間前一會兒送到,是日不是由我發版,點了什麼套餐就真的不太清楚,不過有什麼吃,我就還是很清楚的,是日五個人,但放得滿枱也是食物,有四碗的蘑菇忌廉雞湯及一條蒜蓉包、一盒原味雞翼、一盒小食滋味盒、一盒酥脆蝴蝶蝦、一盒肉醬意粉、白汁海鮮焗飯、海鮮寬條麵、芝士六重奏大批及超級至尊細批,真的豐富,大家開好東西後,再待我拍好食物照後,就立即吃了。先談小吃及湯,湯很黏稠,但不可以說是Creamy,因為稠得來不滑,欠了奶油的香滑很自然也沒有忌廉香,加上嚡口的雞肉粒,也不用再談也知其味道吧;蒜蓉包又腍又不夠蒜香,似終Pizza Hut不是用蒜來做蒜蓉包,而是用了蒜味牛油而已,加上包身偏油而太軟,外層的麵包皮又焗得不脆,其實真的很麻麻。原味雞翼明知是雪藏貨,不過勝在店家用了幾重的香料及一點辣油來掩飾一番,加上雞翼肉質本身嫩滑,怎說也不會是難吃的。酥脆蝴蝶蝦的賣相不錯,用上炸了的麵包糠包着條蝦尾,本來幻想一咬就是爽彈的蝦肉,
是與同事們的一個大午餐

忌廉湯很黏稠但沒有忌廉香
不是用蒜來做的蒜蓉包
原味雞翼肉質嫩滑而香料夠,怎說也不會是難吃的
酥脆蝴蝶蝦咬入口肉質散如混入了薯仔
酥脆蝴蝶蝦的賣相不錯,用上炸了的麵包糠包着條蝦尾,本來幻想一咬就是爽彈的蝦肉,可惜事與願違,咬入口肉質散如混入了薯仔,吃入口的味道就是得個鹹味,雖不過鹹,但沒可能用鮮味來形容。
小食滋味盒分別有秘製雞槌、法式香草包條、煙肉芝士酥皮卷及迷你豬肉腸
小食滋味盒有四款小吃,分別是秘製雞槌、法式香草包條、煙肉芝士酥皮卷及迷你豬肉腸,秘製雞槌雖是小吃中的一員,但一盒都有四隻,吃起來啖啖都是肉,加上調味適中,沒有過多的味精,雖然明知是雪藏貨,口感生滑,要求有雞肉香就會是很過份了吧;迷你豬肉腸是沒什麼好談的東西了吧,皮不脆,肉質腍如罐頭腸就是了。

法式香草包條的名字真的改得頗為動聽,但說穿了其實就是麵包條而已,包身又腍又實,暮氣沉沉,又沒所謂的香草味,真的是吃了一口就會後悔,想放下餘下的半條;煙肉芝士酥皮卷用料則豐富得多,酥皮鬆化有層次,內餡的菠蘿、芝士及煙肉令吃起來的味道平衡得很好,酸酸的有點芝士奶香,又有點肉味,真不錯!
肉醬意粉煮得很腍,但總算夠蕃茄味
肉醬意粉用上的當然是茄汁底,在茄汁中加入大量的肉碎,不過那些所謂的肉碎也許真的太大粒了吧,真的可說是肉粒,不過總算茄醬濃惹味非常,加上肉粒之助,所以縱然意粉煮得很腍,都不會是難吃的。
海鮮寬條麵的麵條沒有煙韌的咬勁,海鮮也不討好
海鮮寬條麵用上的是芝士白汁,吃起來黏稠而沒有芝士香忌廉的香味,寬條麵沒有煙韌的咬勁,取而代之的是邊位脆硬而中心粉嚡的雙重口感,加上不討好的小魷魚仔作海鮮,真的教我不得不用難吃來形容。
白汁海鮮焗飯腍得要命,其白汁如忌廉雞湯的味道
白汁海鮮焗飯也好不了到那裡,其白汁就如忌廉雞湯的味道,飯腍得要命如軟飯,而海鮮也就又是那些魷魚及蝦仔,所以都是負責任式吃了兩口完事。
芝士六重奏果真有香濃芝士味,不過不知何解個批底是勁油
個人一直認為Pizza Hut的意粉及飯很是難吃,今天再次確定這個感覺,而Pizza是稍為好一點的,是日的主角芝士六重奏大批基本上是如芝心批一樣,不能自己選吃厚餅底還是薄餅底,Pizza Hut的厚餅底,一直也被我認為是一種形同麵包的食物,基本上是似吃Bago多過似吃Pizza,而這款六重奏有兩個選擇,其一是配火腿菠蘿,另就是配大蝦蕃茄,是日選了後者,而這款被店家大力在電視上促銷的Pizza,主角就是六款芝士,分別是淡味一點的忌廉芝士及水牛芝士,另外較為有名的是巴馬臣芝士及車打芝士,最後比較少見的是羅馬諾芝士及蒙特里傑克芝士。
每件批的中心都有一片蕃茄及一堆忌廉芝士
本人愛吃芝士,對此批的口感雖抱不大期望,但總想味道是香濃芝士味,而此Pizza也沒有令我失望,基本上都是跟一般Pizza以水牛芝士為主,之後在批的芝士層中混入了其他芝士,加上點點的茄醬,帶丁點爽的蝦仁,帶點香味的橄欖及羅勒,吃起來真的不錯,芝士味真的比一般只用水牛芝士的Pizza更香,畢竟巴馬臣芝士及車打芝士都是要比水牛芝士味道要濃,另外口感及味道上有驚喜的,就是每件批的中心都有一片蕃茄及一堆忌廉芝士,吃起來帶重奶香而香滑,感覺有點像吃Pepperonis的新奧爾良Pizza,另外再值得一提就是其批邊,舖了芝士再焗乾脆,真的是芝士到不得了,不過個人認為店家都對這個Pizza塗了不少的油,吃起來漏上加膩,真的有必要掃上那麼多油嗎?
超級至尊細批保持一貫水準
超級至尊細批是其由開店以來已經有的款式,十年如一日,而味道也是十年如一日,厚批的批底有如麵包,鬆而腍又不脆,中心的餡料有很多,分別有意式香腸、火腿、辣肉腸、五香肉粒、免治牛肉、蘑菇、洋蔥、青椒、菠蘿、橄欖,個人認為茄醬味道可以再濃一點,而材料方面雖則夠豐,但其實店家下料都下得很是隨機,除了辣肉腸是塊塊有份之外,其他的就不是會一定吃得到,如橄欖就是其中的表表者,但怎說也好,這個Pizza總的來計都是四平八穩。

吃過了上述的食物後,再喝自伙的可樂,已經是飽得不能移動了,所以更充實了我那一舊腹肌,哈哈!
2011-03-10
30 分钟 (外卖送餐)
是與同事們的一個大午餐
每件批的中心都有一片蕃茄及一堆忌廉芝士
2010-02-08 30 浏览
在東港城內﹐有著不同菜式的餐廳選擇。 這次選了位於商場角落環境較靜的必勝客用餐。 內裡環境幽雅﹐光線被天花板吊下的玻璃球折射下額外特顯其獨特構思及設計﹐給顧客一種高貴的感覺。 雖然必勝客常常推出新款比薩﹐但還是對其意式風情比較喜歡﹐所以是晚食物點了如下﹕千層肉醬闊條麺 $50 -薯蓉在碟兩旁﹐ 而中間便是茄醬及闊條麵。 但是晚質素不太好﹐茄醬很稀﹐還見到某一部份的醬汁是水一般的稀度。夾在中間作為餡料的免治牛肉煮得過淋﹐肉質很爛﹐有點像糊仔般。下次會試其他款式。意式風情 $127 – 這店的意式風情較以往在別的必勝客吃過的多千島醬﹐所以味道因而較酸﹐但亦因多醬的關係﹐比薩沒有預期那麼熱氣。酸酸甜甜的味道很開胃﹐配其鹹鹹香香的免治豬肉及火腿很夾。 但唯一不好就是比薩沒有下半點意大利香草來作調味。總括來說每間必勝客質素都有所不同﹐但千層肉醬闊麺的質素強差人意﹐蓉蓉爛蘭﹐部份醬汁還變了水。幸好的是他們主打的比薩質素還算不錯。

2009-11-27 23 浏览
11月1日(星期日)下午,是日女友學完琴來找我,於是一起去吃下午茶(飯)。原本打算去「魚米家」,上到商場二樓突然想起其實東港城還有間Pizza Hut,講起我和女友也很久沒有吃過,就突然轉地方去Pizza Hut。兩點鐘過後,人客不多,坐下後看餐牌,除了設計精美外,食物選擇亦很多,有點花多眼亂。思前想後,決定點一客墨西哥香辣肉醬烤卷和意大利麵派,當然少不了甜品蘋果卷配雲尼拿汁。墨西哥香辣肉醬烤卷先來,外層香脆,較意外的是辣肉醬真的有點辣,稍有驚喜;跟著的意大利麵派對一碟有三款pasta,分別有菠菜雞肉意粉、蕃茄三文魚煙斗粉和芝士肉醬千層麵;菠菜雞肉意粉的忌廉菠菜汁香濃幼滑,雞肉頗嫩滑,可惜意粉卻有點腍;蕃茄三文魚煙斗粉的蕃茄汁很鮮甜,煙斗粉則軟硬適中;芝士肉醬千層麵味道濃厚,口感豐富。一次過能夠吃到三款pasta,而且每款皆味道不錯,最適合胃納不大卻又想吃不同款式食物的我們。結尾當然要來個甜品,蘋果卷配雲尼拿汁口感香綿軟滑,配上香甜的雲尼拿汁更倍添美味,女友吃完之後當然感到很滿足。埋單時,女友以信用咭結賬。記得當年我初出來做事,和友人在Pizza Hut吃完飯後,欲以信用咭結賬,豈料女

埋單時,女友以信用咭結賬。記得當年我初出來做事,和友人在Pizza Hut吃完飯後,欲以信用咭結賬,豈料女侍應說祇收現金,即場被友人取笑,至今還依然很記得。
意大利麵派對
墨西哥香辣肉醬烤卷
蘋果卷配雲尼拿汁
2009-11-01
下午茶
意大利麵派對
蘋果卷配雲尼拿汁
2009-09-26 27 浏览
補寫食評, 7月左右有機會到東港城, 很久未食Pizza Hut, 於是去了這間. 曾幾何時Pizza Hut 是我鐘情的餐廳, 中學時代, 海鮮闊條面及蒜蓉意粉是我最愛。以前做學生缺乏銀根, 要就住食; 現在投身社會, 可隨時按喜好選擇。不過Pizza Hut的水準真的變了。當日promote的是恆生信用咭二人餐優惠, 夾心芝士批, 法式焗田螺, 海鮮闊條面, 蒸蓉包, 餐湯, 2大杯可樂, 二百頭蚊, 預算可以。除了飲品外, 菜式都有一個弊病 ---- 實在太咸了, 所以可樂銷情最快, 回到家後還要狂飲水闊別多年的海鮮闊條面..... 唉,失色了失色了! 那 pat cream sauce 一點cream/ 芝士味都沒有, 只有 "結撻撻", 最慘是海鮮不論是蝦, 墨魚圈, 魚等, 都只是得個咸字... 我friend吃了一兩口便不吃了, 我是為了「集體回憶」才多吃幾口。

除了飲品外, 菜式都有一個弊病 ---- 實在太咸了
, 所以可樂銷情最快, 回到家後還要狂飲水

• 沒有
2009-02-23 41 浏览
北京有好多比萨猫眼,疯狂猎人,后街,过客……米斯特,品奇,巴贝拉……要吃比萨,轮不到必胜客特别的我们都不是学生了没有八折优惠啦在香港吃不下一个pizzabox外卖只好吃一个pizzahut常餐————————————果壳苏三饕餮走四方 餐厅名称 香港必胜客 餐厅地址 多处,我吃过两家,一家在东港城,一家在大围。 交通 东港城那家靠近坑口地铁站,在二楼,大围那家在金狮花园附近,一楼。 餐厅电话 全港有88间店,太壮观了。电话我就不贴了,外卖电话是31800000。 营业时间 星期一至日: 11:00-22:00 就餐时间 2009 年 2 月 17 日 16 时第几次用餐 第 2 次 可否刷卡,八達通 可以刷卡,必胜客有自己的会员卡 如何知道该餐厅 满街都是,包括内地。最早应该是在杂志上看到的吧,但是在内地我很少去,因为有很多类型相似的店,价格是必胜客的三分之一到二分之一。内地必胜客没见过一人常餐。 用餐目的 午餐 菜名 一人常餐 价格 35元加一后是38.5元,第一次吃的时候还加了鸡翅8元。 评价 两次吃的都是一人常餐,估计以后去吃,还是这个。嘻嘻,我爱必胜客的原因的是比萨的饼坯够厚,
北京有好多比萨
猫眼,疯狂猎人,后街,过客……
米斯特,品奇,巴贝拉……

要吃比萨,轮不到必胜客
特别的我们都不是学生了
没有八折优惠啦

在香港
吃不下一个pizzabox外卖
只好吃一个pizzahut常餐

————————————

果壳苏三饕餮走四方
餐厅名称 香港必胜客
餐厅地址 多处,我吃过两家,一家在东港城,一家在大围。
营业时间 星期一至日: 11:00-22:00
就餐时间 2009 年 2 月 17 日 16 时
第几次用餐 第 2 次
可否刷卡,八達通 可以刷卡,必胜客有自己的会员卡
用餐目的 午餐
菜名 一人常餐
评价 两次吃的都是一人常餐,估计以后去吃,还是这个。嘻嘻,我爱必胜客的原因的是比萨的饼坯够厚,我喜欢这扎实的口感。第一次点的是夏威夷,第二次是香辣风情(火腿肌肉配番茄酱)。蒜香面包小小一块,专业烤制用的机器果然不同,比我的煎锅弄得好多了。蘑菇浓汤总是被我喝个精光,虽然我知道热量很高。饮料可以选健怡可乐,这是第二次吃,才知道的;起初我都不想喝可乐了,看到有健怡,还是点了。柠檬水总是添加得很及时。
环境如何 内地和香港必胜客的风格一致,镜子,棕色调,装满意大利面和各种香料的装饰瓶。桌子上铺着厚厚的皮胶桌布,放餐具都没有声音。东港城有的座位窗景不错,大围的店就一般般啦。
卫生间如何 都是用商场的洗手间,大围店的洗手间在地下,不过我混在店员里,进了商户专用洗手间,还挺干净。
服务如何 服务员应该和麦当当一样,入职前都有专业培训过吧,说的话都一样。每次用完餐之后,都会送一大堆优惠券。我每次都会立马送给当场还在吃的客人或者拿回来送给同学。
餐厅特色 比萨快餐,在香港属平民食物,在内地属还算的上中档快餐。
用餐后感觉和建议 同学的比萨盘子拿回家啦,以后想吃比萨就来这里咯,一人常餐现在从早到晚都有,赞一个。
餐具,锃亮
正,每次都喝光光,喝的时候,加很多cheese粉
我最爱的——比萨
健怡是连罐子一起上的,自己斟,很有趣,冰块泡泡浴
$38.5 (午餐)
正,每次都喝光光,喝的时候,加很多cheese粉
我最爱的——比萨
健怡是连罐子一起上的,自己斟,很有趣,冰块泡泡浴
  • 一人常餐
(非会员)
上星期囝囝生日,他主動提出要去食pizza,但我上次在新都城排左成個鐘先食到,心想呢次「慘喇!」,幸好靈機一觸,醒起Pizza Hut o係東港城岩岩開左,即時去試下。可能因為仲係新,未有太多人知,去到等左一陣就有位,待應同經理待客好熱情,仲主動派咭片同新張優惠tim!裡面裝修同環境都唔錯,有街境看,可以靜靜地與屋企人用膳。值得一讚係個酥皮龍蝦湯,酥皮好食(新都城果間燶既!)龍蝦湯可以媲美酒店水準,至於其它菜式就兩間都差唔多。