2018-11-14 91 浏览
I recently treated myself to a delectable lunch comprised of Ham Carbonara pasta, Italian Delight pizza (topped with Chicken, Ham, Italian Sausage, Mushroom, Pineapple) and Cream of Mushroom soup. Every single dish was hot, carefully prepared, well-cooked and downright delicious! I finished off my meal with a cool, refreshing glass of Iced Lemon Tea.If you're cost conscience and just want a pizza, this is the place for you.Pizza comes thin or regular crust with a wide variety of toppings. Pizza

Pizza comes thin or regular crust with a wide variety of toppings. Pizza was good, not spectacular but then, we haven't found that at any pizza restaurant on the island that costs twice the price.

We like pizza hut very much on all the other islands but not this one. We were very satisfied with the service,cleanliness, and food quality. This is one Pizza hut to agree. We may try it again next time.
2018-09-05 302 浏览
睇完電視廣告就想試下pizza hut新出嘅「帆立貝芝士輪盤扭扭批」,帆立貝大大粒,但分佈唔平均,數量較少,味道以千島醬為主 同埋食唔出餐牌表示嘅,黑松露蘑菇芝士醬 整體不過不食,另一啲款式更好食。值得一推「西班牙海鮮炒飯」,好多魷魚,蝦,帆立貝,個味好特別,又幾好食。「蕃茄汁炒海鮮意粉」都係,意粉番茄味濃郁,食得出主要係用真嘅新鮮蕃茄尼調味,並唔係只用蕃茄醬,好食。仲有小食「醬燒豬仔骨四式拼盤」,拼盤有豬仔骨 、薯格 、香腸 、雞翼(可揀辣/不辣),我叫左辣 ,好惹味 ,豬仔骨都好入味。Pizza Hut好食

Pizza Hut好食
2018-07-29 224 浏览
星期六夜晚去咗日出康城玩,附近無乜餐廳選擇,所以決定咗叫外賣~我地約7點幾落單,本身話8:23分左右會送到,但最後遲咗十分鐘左右啦,都體諒既,weekend一定多單,我地去催單時個外賣司機好有禮貌打黎話唔好意思😌不過居然執漏咗個辣味雞翼😣本身話可以送番(在司機送晒咁多單之後再返公司再送過),但我地諗,應該都好夜,所以選擇退款。由於要退14日,所以我地希望即晚退現金,最後都退到,所以尚算滿意!我們十個人,唔算好足夠,所以下次會再叫多少少小食。(因為餐前我地已食咗sushi,但都感覺唔夠飽)海鮮寬條麵好食,夠濃郁,所以我們一口氣叫咗兩個,第一下已被人清晒。蔬菜都ok,唔會有陣霉味或太冧。pizza就略嫌有啲乾,唔知點解淨係得一粒有黑松露😂(可能而人食咗而不自知?)

外卖送餐
2018-07-12 201 浏览
由於而家太多選擇,所以食Pizza Hut🍕🍕🍕都係因為諗唔到先至去食~🤣今次係同屋企人四個人去食...叫咗個千島海鮮四人套餐,埋單$614, 不過不失啦👀☝🏻Pizza Hut不嬲都係呢個價🧐...所以可以接受😕👌🏻不過佢嘅凍檸水、凍檸茶、真係要改善一下😪😪😪啲糖漿冇味嘅!!! 講返個套餐先🤗~~個套餐包括四碗湯、四杯咖啡或茶、一個飯、一個薯蓉、一個焗蔬菜🥦同埋一碟腸仔~🍝🥫🥓🍕整體上真係一般般,純粹醫肚🤷🏻‍♀️~所以都冇乜特別大嘅感覺可言...有一樣野要讚嘅~❤️就係佢個Pizza由於係即刻焗嘅關係💁🏻‍♀️佢個芝心批整得唔錯幾好食🧀🧀🧀🧀
2018-06-11 174 浏览
晚上呆在家不想岀街,所以叫外賣速遞,在家開餐。食物送到屋企仲係暖暖暖的,唔會話凍左唔好食個人好鐘意葡汁雞皇飯/意粉,葡汁整得好好味,如果係會員,用積分換個飯,都好扺食另外,雞翼都整得好惹味,值得推薦。呢個芝士忌廉焗菠菜都好creamy, 好味,入面淨係得菠菜,冇飯/麵,食完都唔會太飽。
晚上呆在家不想岀街,所以叫外賣速遞,在家開餐。

食物送到屋企仲係暖暖暖的,唔會話凍左唔好食

另外,雞翼都整得好惹味,值得推薦。

2018-04-23
90 分钟 (外卖送餐)
2018-06-06 138 浏览
今日又去左PIZZA HUT叫左二人套餐:餐湯《忌廉湯二客》;小食《焗薯蓉》;意粉《海鮮寬條麵》;(需要加$10元)厚批《超級至尊必勝批 》;飲品《可樂& ice lemon tea》;頭盤就黎個忌廉湯---飲落都係一貫的水準,好creamy😋海鮮寬條麵---味道一貫地好,夠香夠濃,質感適中,誠意之作。超級至尊必勝批---感覺是外脆內鬆軟薯蓉---夠味而香口,如加上煙肉,整體表現會更佳。整體食物OK, 服務可以,環境衛生都好
今日又去左PIZZA HUT
叫左二人套餐:
餐湯《忌廉湯二客》;
小食《焗薯蓉》;
意粉《海鮮寬條麵》;(需要加$10元)
厚批《超級至尊必勝批 》;
飲品《可樂& ice lemon tea》;

頭盤就黎個忌廉湯---飲落都係一貫的水準,好creamy😋

超級至尊必勝批---感覺是外脆內鬆軟

薯蓉---夠味而香口,如加上煙肉,整體表現會更佳。

整體食物OK, 服務可以,環境衛生都好
2018-06-03
2018-03-03 317 浏览
上朋友屋企拜年,貪方便叫左個6-8人餐。 店員話要等50分鐘,打左兩圈麻雀就送到黎喇。套餐可以揀兩個必勝批、兩個意粉/飯、兩個小食同兩個飲品/前菜,我地揀左意式風情大批 轉芝心批 (+18)、超級夏威夷鬆厚大批、芝士菠菜蘑菇長通粉、鮮蝦珍珠帶子焗飯、原味雞翼、焗白汁煙肉薯蓉(+$10)同埋車厘茄薯仔沙律、蘑菇忌廉雞湯各三份。兩款pizza之中個人比較鐘意意式風情大批,入面有雞肉粒、火腿、豬肉粒、蘑菇同菠蘿,千島醬同菠蘿都好開胃,加埋香口既芝心批邊一流。超級夏威夷有辣肉腸、火腿、牛肉粒、菠蘿同香濃茄醬,呢個組合照計唔會有咩大錯,不過揀左鬆厚大批,感覺似食緊麵包,食到好濟呀。意粉/飯類我就覺得芝士菠菜蘑菇長通粉好有驚喜,熱辣辣配合新鮮菠菜同creamy既芝士醬汁,直頭有係西餐廳堂食既水準。  原味雞翼一定最快清空,嫩滑惹味;焗白汁煙肉薯蓉都算幼滑,不過味道有d單調,大家都係淺嘗。 鮮蝦珍珠帶子焗飯我冇點食到,始終外賣黎到面頭個汁都杰哂,焗飯類都係堂食會比較好。車厘茄薯仔沙律同蘑菇忌廉雞湯唔知點解兩款都怪怪地。 明明堂食飲個湯都正正常常,但今次飲落有酸味,大家都一致認同唔係變壞既酸味,似係調
6-8人餐

意式風情大批 轉芝心批 (+18)

超級夏威夷
車厘茄薯仔沙律同蘑菇忌廉雞湯唔知點解兩款都怪怪地。 明明堂食飲個湯都正正常常,但今次飲落有酸味,大家都一致認同唔係變壞既酸味,似係調味唔同左。 車厘茄薯仔沙律奇怪地用左細細粒生既薯仔黎做,兩款都冇食哂。
車厘茄薯仔沙律

外賣包裝都幾靚仔冇倒瀉,不過保溫能力不足,食落有少少凍。
6-8人餐
45 分钟 (外卖送餐)
6-8人餐
意式風情大批 轉芝心批 (+18)
超級夏威夷
  • 芝士菠菜蘑菇長通粉
2018-02-25 156 浏览
叫咗pizza hut 外賣的4-6人餐,有兩個大批都幾抵食。我地叫咗意式風情同超級夏威夷。意式風式加錢轉芝心批,餅底夠薄好鍾意千島醬做底鋪滿晒波蘿,食落酸酸甜甜夏威夷果個相對肉感多啲,餅底就厚身啲,烘得幾香!同樣地呢個pizza係餅底同料50:50咁既厚底,填肚岩晒!佢個菠菜芝士長相粉出奇地好味,淡淡芝士味配長通粉好好味,食到停唔到口。茄汁帶子珍珠飯就酸啲,個人喜歡長通粉多啲。雞翼烤得好入味,有肉汁,夠多肉,非常唔錯~
好鍾意千島醬做底鋪滿晒波蘿,食落酸酸甜甜

雞翼烤得好入味,有肉汁,夠多肉,非常唔錯~
2018-02-22
網上落單x外賣自取~光速就有得食,超方便!平時網上落單同電話☎️叫外賣係一樣等差不多一個鐘先有得食,但原來網上落單可以簡外賣自取,仲要超多野送(重點:你要先做會員)我地叫左個4-5人大批套餐;有一個意式風情(大批),3個飯/意粉;香蒜肉絲意粉、拿破崙雞扒長通粉、芝士海鮮焗飯,1個小食,加左$10試柚香醬脆雞翼,4個湯/飲品最鐘意食千島醬既薄餅😋😋香蒜肉絲意粉其實好好食,蒜味超濃但真係乾左d個餐真係好多野食超細心,冷熱食品幫我地分開放,平時餐廳咁忙唔理3*7=21咩都放埋一袋,pizza hut抵讚

最鐘意食千島醬既薄餅😋😋

香蒜肉絲意粉其實好好食,蒜味超濃但真係乾左d

個餐真係好多野食

2017-12-24 125 浏览
同好多香港長大嘅孩子一樣, 由細到大 都好鐘意食 pizzahut~特別鍾情佢地嘅 超級至尊 同埋 辣味雞翼, 百吃不厭啊!!!下午茶餐特別抵食, 超級至尊迷你批餐 係我嘅例牌~細個左, 餅邊比例 被大批大左, 感覺變得更鬆軟 又夠飽肚, 下午茶啱啱好啊!辣味雞翼通常最少要食四隻先夠候, 所以我哋要加夠 8隻先滿足~辣味雞翼 比起原味多咗香口嘢味, 食落好開胃, 熱辣辣 一咬落去 雞油同肉汁 隨即流出, 嘻嘻, 性價比好高~

下午茶餐特別抵食, 超級至尊迷你批餐 係我嘅例牌~

2017-11-21 104 浏览
It has been a long time not visiting Pizza Hut. Don’t know why I suddenly missed it that day. Accompanied with my sister, we went there enjoying an afternoon tea break. Club sandwiches and chicken wing, sussages and meat ball combo were ordered. Drinks were included.The chicken wing combo is my favourite and it is a must-order dishes. Though it is a simple snack, but just love the taste.Possibly the club sandwiches had been over-toasted that made the bread a little bit dry. The content was rich

Possibly the club sandwiches had been over-toasted that made the bread a little bit dry. The content was rich with chicken, green, tomato and egg.

上次係寶琳間Pizza Hut食完Tea,有coupon送番~係Tea Set買2送1的Coupon...月尾到期;所以就約埋婆婆又去Tea過。因為上次寶琳果間真係太麻麻地,今次我地去左坑口,順便可以去新一田睇下嘛。講真,其實我唔係好想食Pizza Hut,因為我好鍾意飲凍檸茶,出街食飯有得飲凍檸茶都會叫的;但Pizza Hut既凍檸茶真係飲完令我飲得好唔開心不過有coupon嘛,婆婆同仔話要去食嘛,咪去囉。而且有Coupon又真係抵好多既;反正都會去Tea,咁有Coupon有得平又冇理由唔黎食女人都係貪小便宜呢...結果,坑口既飲品重衰過寶琳果間,係咪依家Pizza Hut既飲品就係冇味架呢?以前都唔係咁架,但一個月內2次了;重要係唔同分店...檸茶都係有色既水,有少少酸囉,加極糖水都冇味..今次我加足3杯糖水都只係少少甜咋。婆婆的奶茶又係又冇茶味又冇奶味,加完2杯糖水後都唔知飲緊乜;唯一正常只加了一杯糖水的檸水,係因為仔仔已放棄;話當係平時係屋企自己整果D檸檬水囉。反而食物呢,因為我叫左我最鍾意食既窩夫,所以都唔錯,但係婆婆就要求高囉,又話硬左D,又話味唔夠咖啡弄果D好味。朱古力窩

女人都係貪小便宜呢...
凍奶茶,凍檸水,凍檸茶

朱古力窩夫
朱古力窩夫,我自己覺得不過不失啦,雖然咁既份量同賣相68蚊就貴左少少,只值48左右囉。講窩夫,意粉360果間既下午茶窩夫做得好得多,賣相又靚得多囉。但係因為我鍾意食窩夫,所以鍾意食窩夫既人,應該都會會覺得好味。佢係配Bowie,所以勁漏好飽。
炸魚拼盆
仔仔點既炸魚拼盆,最好食係薯條囉,炸魚有少少乾,焗薯都OK好味
公司三文治
公司三文治58蚊,算係最抵食又最好食的,薯條係冇得彈的好食;三文治一定比茶餐廳的好,當然又唔可以同其他專門店比;不過份量,價錢合理又好味...真係一個人無聊等下午茶時間去食個公司三文治做Lunch,就飽晒。

其實我覺得坑口既食物做得都好過寶琳果間Pizza Hut,不過飲品就比寶琳果間更加之唔掂。所以Coupon已用完,我想我會因為飲品問題而不會再去Pizza Hut了。
2017-07-25
用餐优惠
優惠券
朱古力窩夫
炸魚拼盆
公司三文治
話說會員積分在四月底到期,所以趁這假期,到這集團用膳,希望能把積分變為食物,為家人謀取更多優惠。來到這坑口分店,剛好遇上晚市黃金時段,等待了超過一小時,才得以安排入座。就坐後,先向職員了解尚有多少會員積分。原來有二百多分,可以換取不同食物。跟家人商量後,點了几款美食和一個兒童套餐。 下單後,職員呈上單據,發現每枱客人用餐時間只有1小時30分鐘。 可是大家等了半小時,食物還未有出現。經催促後,兒童套餐先上。兒童餐B餐  有飲品,長通粉,原味雞中翼二件及四件啫喱,看來很豐富。豆丁已急不及待,自行先開始了。菠菜白汁雞肉長通粉 長通粉有白汁相伴,應該容易入口。對女性來講,這個份量是剛剛好的。  單點蒜蓉包 雖是短短的蒜蓉包,但外脆內軟,蒜味十足。如果每一刀再切深一點,蒜蓉再多塗一點,應該會更好味。以二百多分積分,剛剛好換了三款美食。超級夏威夷細批~以110分換的 普通細批單價是一百三十多元,而大批單價是一百六十多元,二者只差三十多元。可是110積分換領細批,220積分換大批。220 = 110 X 2,足足有二倍呢! 所以覺得以220積分來換大批,不太合理。批內有菠蘿,火腿,芝士,鹹甜交錯,配
就坐後,先向職員了解尚有多少會員積分。
原來有二百多分,可以換取不同食物。
跟家人商量後,點了几款美食和一個兒童套餐。
可是大家等了半小時,食物還未有出現。
經催促後,兒童套餐先上。
兒童餐B餐
豆丁已急不及待,自行先開始了。
兒童餐B餐~菠菜白汁雞肉長通粉
菠菜白汁雞肉長通粉
蒜蓉包
單點蒜蓉包
雖是短短的蒜蓉包,但外脆內軟,蒜味十足。
如果每一刀再切深一點,蒜蓉再多塗一點,應該會更好味。

以二百多分積分,剛剛好換了三款美食。
超級夏威夷細批~以110分換的
可是110積分換領細批,220積分換大批。
220 = 110 X 2,足足有二倍呢!
所以覺得以220積分來換大批,不太合理。
超級夏威夷細批
批內有菠蘿,火腿,芝士,鹹甜交錯,配薄身批底,已足夠大家分享。
肉醬意粉
肉醬意粉
肉醬意粉   以80分換的
意粉煙韌有咬口,要多咀嚼几次。
原味雞翼四隻
原味雞翼四隻 以60分換取    食雞翼要有儀態,用刀叉。
熱辣辣雞翼,關節位依然柔軟,下刀無需太大力。
而雞翼肉質,先天上就無得輸,十分嫩滑。
所以雞翼剛呈上就要馬上享用。
放涼後,雞翼關節會變硬,下刀就更難了。

今天由下單到上菜,等待超過45分鐘。
今天客人多,ORDER多,但外賣單更多。
下次還是選擇平日時段外出用餐,至少不用浪費時間等入座,等食物。
$22.5 (晚餐)
2017-04-16 277 浏览
Pizza hut - 海洋之星小學雞最愛餐廳之一😍😍一路都覺得佢比另一間pizza exxxxss 好食好多😎不其他小食感覺差左好多,薯條果D淋到唔知點咁😡😡😡
Pizza hut - 海洋之星

小學雞最愛餐廳之一😍😍

一路都覺得佢比另一間pizza exxxxss 好食好多😎

不其他小食感覺差左好多,薯條果D淋到唔知點咁😡😡😡
2017-04-15 184 浏览
做左咁耐pizza hut 會員先知原來儲分可以換野食!以為淨係免加一!收到個email 話會到期,會提醒會員都算有良心,唔係我一定就咁擺到過期浪費左!所以就拿拿臨去換左啲分!估唔到都儲左三百幾分,下面果D都係用分換GE食物辣味雞翼4隻,有D細隻,不過夠辣好惹味!海鮮闊條麵,用焗爐焗到邊位有D燶哂同乾乾地!D料都算多GE!忌廉醬食到有D濟本來可以用220分換大pizza,不過最後揀左110分換普通批,可以有分剩換下麵同小食!pizza揀左薄批,幾香脆好味!好快就食哂!因為要make a purchase 先可以換領積分,就叫左杯薑檸蜜,成餐就係比左杯薑檸蜜的價錢 $3x,真係抵食

辣味雞翼4隻,有D細隻,不過夠辣好惹味!

午餐
用餐优惠