2018-09-03
平時去開西九龍商場行街既時候,都會路過呢間日式餐館,見到佢平時都好多人👨👨👦👨👩👦👩👩👦。上個禮拜,見到客人唔算多,就入左去試下我同我朋友各自叫左個烏冬套餐啦,分別係壽司烏冬套餐🍣🍣,鰻魚手打烏冬套餐🐟🐠。先講講個烏冬🍜,麵質彈牙,味道清香。湯底味道略濃,但唔會話好鹹而且隻半熟蛋煮得剛剛好😍其中一個主角就一定係呢款炭燒鰻魚🐠,炭燒既香味一上枱就飄揚出去,真係流晒口水🤤🤤魚肉結算,唔會煮到散散地。個醬汗亦有不錯既醬油味💓壽司款式眾多,所以就唔逐一細講啦🙈🙈,魚生沒冰鮮味😍,飯亦都好結實,唔係一夾就散既貨色。味道尚算鮮甜,份量亦多🍣🍣🍣另外,我點可能唔叫個香口又惹味既雞中翼呢👻👻佢地既雞翼已經拆左一條骨,所以咬起黎啖啖肉,超爽最後,佢地仲送左兩粒麥提沙食,嗯都算唔錯😂😂😂最後,我覺得呢間日本餐廳都幾岩行完街街去食,畢竟價錢相宜,位亦坐得舒適😉😉
最後,佢地仲送左兩粒麥提沙食,嗯都算唔錯😂😂😂