2019-03-15
同朋友發現到依間隱世小食店一食就食上癮 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻炸雞脾炸到外層超脆 但係吾好以為會炸到好乾 入面依然好多汁(多到會流出尼果隻)滷水脾滷得勁入味 滷到好滑 超好食沙薑脾同樣都係十分入味總之三種口味嘅雞脾都非常出色雞脾仲可以配套餐(湯面,撈面,炒面同炒烏冬)👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻除左雞脾仲有吾同嘅小食 當中我最推介炸薯條 炸薯條除左配茄汁之外仲有老闆自己研製嘅蜜糖芥末醬 (炸薯條只係$22 仲要勁多勁扺食) 每次去到都一定必食P.S.其他小食都好出色👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻至於飲品方面款式亦都非常之多 當中有各種珍珠奶茶 吾同水果口味嘅紅茶綠茶 如果你諗到吾同口味嘅飲品 只要同老闆講都一樣沖到比你飲👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻老闆份人仲要好nice好好傾 又可以一齊打機👍🏻店舖位置亦都好方便泊車 對面有一排嘅錶位 左右兩邊亦都有兩個錶位停車場 就算吾係住屯門揸車尼食都好方便👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻如果你想食消夜尼呢到啦 真心推介 包保你一食就上癮👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
一食就食上癮
滷水脾滷得勁入味 滷到好滑 超好食
沙薑脾同樣都係十分入味
總之三種口味嘅雞脾都非常出色
雞脾仲可以配套餐(湯面,撈面,炒面同炒烏冬)
P.S.其他小食都好出色
老闆份人仲要好nice好好傾 又可以一齊打機👍🏻