2020-05-13
受疫情影響下冇咁多人排隊就去試下,排隊時前面有位C Hing已提醒我哋將會有個黑面神出嚟落單。黑面神果真出現,當我哋講低咗食乜後,黑面神繼續同後面排隊的人落柯打,我哋尼個時候先見到個牌有另一款麵底,當佢行返轉頭時我哋話要改麵底,黑面神即刻擺出一副極度厭煩的態度,而且眼神極都搵唔度不友善!我哋已覺得佢非常冇禮貌,因為單都未入,洗唔洗咁呀!但因為朋友力推,加上佢門口貼咗幾張貼紙,姑且俾機會間舖。入到舖,嗰浸坑溝屎水味仲濃郁過出面排隊條後巷!但既然都入到嚟好好丑丑食埋碗麵先啦。就喺尼個時候,黑面神飛咗兩個膠杯俾我哋,恕我見識少,從未在任何食店受過如此對待!麵到了,可惜很失望,胡椒麵冇胡椒味,黑芝麻麵零黑芝麻味,义燒薄不在話下而且冇尼味道!就當我勉強進食之時,黑面神踢咗我張凳一下,起初我都以為佢唔小心(留意返,佢係一句對唔住都冇架),之後佢見我唔郁就半帶命令式話「可唔可以坐返入D」,啊!即係點!?即係佢覺得個客阻住佢,佢就扮唔小心踢到你,然後等你覺得阻住佢然後自己坐返入D,係咪咁呀!所以踢到客人一句對唔住都冇!家下你覺得個客阻住你,你唔識開聲叫個客坐入D嘅,係要用隻腳踢張凳先嘅,咁你阿媽生你俾
家下你覺得個客阻住你,你唔識開聲叫個客坐入D嘅,係要用隻腳踢張凳先嘅,咁你阿媽生你俾個口你做乜呢!?點解尼間舖會請到個咁冇教養咁冇禮貌既員工?定你哋以為自己整既麵好味到可以咁樣侮辱客人?唔該自量下啦!
講真,咁難食仲要D客睇你哋個員工面色,真係不知所謂!
*可惜評分冇負分俾!
**原來黑面神係要俾客人鬧完先識檢點返㗎!