❀ 峇里堂 #尖沙咀 #💛❀❗️尖沙咀超抵食印尼菜 混入港式特色❗️——————————————————尖沙咀剛重開嘅印尼餐廳✨前身係已經有成45年歷史嘅峇里餐廳,而家換上了新嘅餐牌裝修,務求將印尼食物打入青少年市場😆食物既保留印尼嘅特色,又融入左現時最流行嘅元素,如峇里食燒豬配bagel、巴東牛肉配牛角包等,賣相都幾吸引🤩食物價錢合理,即使係尖沙咀,大部份都只係$60左右,仲唔使加一,希望令大眾品嚐到印尼傳統味道,推薦👏🏻!.裝修方面亦走簡潔明亮嘅風格,有Cafe嘅感覺,聖誕節期間仲擺滿聖誕裝飾,花盡心思💖睇佢哋社交平台,感受到佢哋嘅熱誠,店主堅守對香港嘅信念,希望提供一個地方聚集有夢想嘅年輕人,幾有意思💞。.✷𝑀𝑒𝓃𝓊✷☞ 峇里式豬肋骨飯$55配金貝飯$8豬肋骨非常腍,真係好好食!加上甜甜辣辣富有香料嘅印尼醬汁,同埋少少乾蒜,調味唔錯👍🏻。加錢轉左做金貝飯,係用上日本珍珠米,加上新鮮椰汁、班蘭葉、香茅、沙林葉、檸檬葉同埋薑黃製作,要用成6小時熬製而成,入口帶有淡淡香氣😚。呢個價錢來講,味道同份量都真心唔錯!另外佢哋仲有唔少款式任君選擇,包括最傳統嘅巴東牛肉、雞髀、沙嗲豬肉等等。味道:
❀ 峇里堂 #尖沙咀 #💛❀
❗️尖沙咀超抵食印尼菜 混入港式特色❗️
——————————————————

✷𝑀𝑒𝓃𝓊✷
☞ 峇里式豬肋骨飯$55配金貝飯$8
豬肋骨非常腍,真係好好食!
呢個價錢來講,味道同份量都真心唔錯!
味道: 4.2/5 性價比: 4.5/5

☞ 峇里醬炒玻璃魷魚$62
自己覺得呢個醬汁有少少似韓式辣醬🙈加上大量洋蔥同埋紅椒炒食,甜甜辣辣咁,冇咁重印尼風味,不過個醬汁用嚟送飯一流。
玻璃魷魚非常爽脆,口感有啲似脆骨咁,但略為未夠入味😶。
味道: 4/5 性價比: 4.3/5
峇里醬炒玻璃魷魚

☞ 巴東牛肉牛角包 $48
用上法國優質A.O.P.牛油製作嘅牛角包,每日新鮮焗製。
上枱時熱呼呼,非常酥脆🙌🏻!
配上鹹鹹甜甜嘅巴東牛肉碎醬,非常惹味🥰。
唯一小失望係冇一嚿嚿牛肉,但味道的確唔錯。
味道: 4.3/5 性價比: 4.2/5
巴東牛肉牛角包

☞ 峇里堂珍多公雞冰水$42
未去過印尼,但曾經喺新加坡都食過類似嘅甜品,非常喜歡😆!
椰子刨冰配上各種印尼配料,最鍾意係綠色長條型帶點爽脆嘅珍多冰、再配埋大樹菠蘿同埋紅豆一齊食,簡單得來夠晒爽甜,未試過嘅值得一試,香港好少見到😋!
味道: 4/5 性價比: 4.5/5
峇里堂珍多公雞冰水

整體來講,食物質素未算超有驚喜,但絕對唔會令你失望😆而且價錢非常實惠,好難得喺尖沙咀可以搵到咁平嘅餐廳!另外款式都算多,保留到印尼特色之如,亦創意地混入港式元素,值得支持,平價之選😚!

峇里醬炒玻璃魷魚
巴東牛肉牛角包
峇里堂珍多公雞冰水
<峇里堂>📍尖沙咀彌敦道176號The Nate3樓「尖沙咀特色印尼菜 fusion創意加分」仲記得上年🦖🦕去峇里島旅行真係好正日日陽光與海灘超級寫意 好想好想再去😭依家冇得去旅行 但係香港都有得食印尼菜🇮🇩小編上次去峇里島對印尼菜既印象幾好都幾surprised啲野原來食落都岩口味今次來到尖沙咀既峇里堂重拾一下回憶呢間餐廳坐低幾闊落 光線又充足價錢唔貴 而且唔駛加一最緊要當然係野食質素都幾好我地主食叫咗個巴東牛肉飯🍛辣辣地而牛肉既肉質處理得好好 加$8可以轉做金貝飯🍘飯香食落有陣黃薑味 幾exotic另外叫咗個咖央多士 打卡唔錯❤️💛每一小塊入面都有成舊牛油 好邪惡🧈最估唔到係佢地有bagel食🥯入面夾印尼式燒豬 幾fusion味道就濃味咗啲 但創意加分蜜糖雞翼就比較普通🤔📌我地食咗咩?巴東牛肉飯 $73蜜糖牛油雞中翼 $48薄荷甘草檸檬草本茶 $14峇里式燒豬汁貝果$38雙色咖央多士 $28
<峇里堂>
📍尖沙咀彌敦道176號The Nate3樓
「尖沙咀特色印尼菜 fusion創意加分」

仲記得上年🦖🦕去峇里島旅行真係好正

薄荷甘草檸檬草本茶 $14
峇里式燒豬汁貝果$38
雙色咖央多士 $28
2020-12-05 112 浏览
話說家父係印尼華僑阿嫲同姑姐以前成日都會煮印尼菜食得知尖沙咀山林道開咗間新嘅印尼小店當然要嚟試吓𨋢門一打開就會見到好靚嘅聖誕樹🎄哩度嘅裝修光猛簡潔而且仲有蛋糕同咖啡☕️平時行街行到攰上嚟chill吓一樣正🔸不變。招牌巴東牛展肉飯($65)轉金貝飯(+$8)牛展大舊啖啖肉煮得好夠淋 好鬆軟 入口好快就化開醬汁香濃辣辣地 好惹味 送飯一流果然係招牌菜呀金貝飯=黃薑飯 飯質煙韌 粒粒分明🔸印尼沙爹炒豬肉飯($55)(推介👍🏻)轉金貝飯(+$8)第一啖食落口就好有食串燒沙爹嘅感覺個沙爹醬有炒過嘅花生味 好香濃 好正宗而啲豬肉條被炒成焦糖氣 好有鑊氣好好味!配埋啲炒軟左嘅洋蔥一齊食 口感好夾旁邊還有青瓜絲、小蕃茄 好清新🔸人見人愛。加多加多($58)哩款經典嘅印尼沙律香濃惹味嘅沙爹醬配上煮過嘅雜菜有蛋、薯仔、芽菜、青瓜、豆角、蝦片等撈埋一齊食好味又健康

話說家父係印尼華僑
阿嫲同姑姐以前成日都會煮印尼菜食
得知尖沙咀山林道開咗間新嘅印尼小店
當然要嚟試吓
𨋢門一打開就會見到好靚嘅聖誕樹🎄
哩度嘅裝修光猛簡潔
而且仲有蛋糕同咖啡☕️
平時行街行到攰上嚟chill吓一樣正

🔸不變。招牌巴東牛展肉飯($65)
轉金貝飯(+$8)
牛展大舊啖啖肉
煮得好夠淋 好鬆軟 入口好快就化開
醬汁香濃辣辣地 好惹味 送飯一流
果然係招牌菜呀
金貝飯=黃薑飯 飯質煙韌 粒粒分明

🔸印尼沙爹炒豬肉飯($55)(推介👍🏻)
轉金貝飯(+$8)
第一啖食落口就好有食串燒沙爹嘅感覺
個沙爹醬有炒過嘅花生味 好香濃 好正宗
而啲豬肉條被炒成焦糖氣 好有鑊氣
好好味!
配埋啲炒軟左嘅洋蔥一齊食 口感好夾
旁邊還有青瓜絲、小蕃茄 好清新

🔸人見人愛。加多加多($58)
哩款經典嘅印尼沙律
香濃惹味嘅沙爹醬配上煮過嘅雜菜
有蛋、薯仔、芽菜、青瓜、豆角、蝦片等
撈埋一齊食好味又健康

2020-12-03 217 浏览
始創於1975年的峇里餐廳,今日換個新形象易名峇里堂再開始。雖然以前我未食過,估唔到新店咁有驚喜。呢度環境十分文青,打卡影相一流。午餐有得加少少錢配餐飲。我哋叫咗個甚摩汁牛仔骨金貝飯,個汁同金貝飯幾特別,少少甜幾濃郁,可惜牛仔骨啲肉比較鞋身。另一個峇理堂海鮮煎都幾特別,個汁似係加多個醬,甜甜咸咸咁,海鮮煎餅有少少似蠔仔餅,重蛋香。另外跟餐杯鮮奶咖啡幾唔錯,朋友點的飲品都十分滿意。係呢度打影相打卡一流,有街景,同陽光大窗。

另外跟餐杯鮮奶咖啡幾唔錯,朋友點的飲品都十分滿意。

係呢度打影相打卡一流,有街景,同陽光大窗。
2020-12-03
2020-12-02 154 浏览
等左好耐終於開番,改左個名叫峇里堂,由街鋪變左做樓上鋪,可能因為好多窗既關係,整體感覺光猛左。今日終於得閒過去食個lunch,上到去可能我早得滯,味有咩人,搵左個靠窗既位可以望下街,拎個餐牌睇睇,發覺個style唔同左,睇左一陣就叫左個咖喱牛腩飯58蚊,牛腩好「林」身,質素同以前一樣禁好味,個咖喱汁亦好明顯係自己用料熬製,唔係用粉沖出黎既。食飽周圍望下間餐廳,老細真係好念舊,專登係窗口當眼位擺左幅舊峇里餐廳既相集,見到退左休既老老細都係相度。

2020-12-02
2020-12-01 154 浏览
📎峇里堂尖沙嘴新開樓上小店 原來創業於1975年 原店係佐敦主打東南亞菜印尼菜式 味道正宗 招牌巴東牛展肉飯🐮$65 夠香唔會好辣 而且牛筋腩 肥瘦適中好稔 帶點黏性醬汁以多種香料磨碎炒香 濃郁非常 🥰🥰🥰印尼沙嗲炒豬肉飯$58沙嗲香濃 加上豬肉絲 同洋蔥 好下飯 花生味夠香參峇辣椒醬炒蜆 香辣惹味 😚濃濃椰漿味道 另外有優惠價 加配果汁☺️✿ ⊹ ✿ ⊹ ✿ ✿ ⊹ ✿ ⊹ ✿ ✿ ⊹ ✿ ⊹ ✿ ✿ ⊹ ✿ ⊹ ✿ ✿ ⊹ ✿ ⊹ ✿. 𝚈𝚞𝚖:👅👅👅👅/𝟻𝚁𝚎𝚟𝚒𝚜𝚒𝚝﹕💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼/𝟻𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎﹕ $100/𝚑𝚎𝚊𝚍.˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞☞ ☞ ˞ 峇里堂BaliTown尖沙咀彌敦道176號The Nate3樓 ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞
📎峇里堂

參峇辣椒醬炒蜆 香辣惹味 😚濃濃椰漿味道

另外有優惠價 加配果汁☺️

. 𝚈𝚞𝚖:👅👅👅👅/𝟻
𝚁𝚎𝚟𝚒𝚜𝚒𝚝﹕💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼/𝟻
𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎﹕ $100/𝚑𝚎𝚊𝚍.

☞ ☞ ˞
峇里堂BaliTown
尖沙咀彌敦道176號The Nate3樓

今日約左朋友去尖沙嘴食晚餐. 約左去試新餐廳 峇里堂, 聽朋友講話佢前身好正, 所以我係第一次黎試下呢D印尼菜先黎介紹下我點左咩野食, 叫左玫瑰之香普洱, 同埋峇里天堂茶叫主食+HK$15 一支本來想叫少甜少冰, 原來佢係雪藏版, 已經整好, 唔駛少冰, 哈哈, 但佢好似無糖的, 真係一支清茶, 食油膩野都OK清新跟住我仲叫左 峇里式燒豬汁比高 HK$38呢碟比高包最好影, 好文青FEEL, 顏值唔錯味道上, 個麵包質感比較硬, 好結實, 表面有D籽好有咬口裡面燒豬肉好有肉汁好豐富, 個味有D似沙嗲或者係巴東牛肉汁咁, 當係沙嗲啦, 幾香, 有少少青瓜好清新呢個包打卡影相又靚, 味道又好, 推薦~主食我地每人叫左一份醬燒雞髀飯 同埋甚摩汁牛仔骨飯醬燒雞髀飯 HK$55老實講佢賣相真係唔好睇, 如果換一隻碟上應該會靚好多, 有時食野都要講賣相, 希望佢會改進下擺盤啦~雞脾超大隻, 真係好大隻, 個汁好香濃, 咸咸地有少少甜, 又係似巴東牛肉果種沙嗲味, 幾香口下, 肉又夠厚, 呢個幾好~甚摩汁牛仔骨飯 HK$63我最鍾意食牛仔骨, 但佢份量有D少, 如果再多D就更好味道呢個甜味比較重,

叫主食+HK$15 一支

跟住我仲叫左 峇里式燒豬汁比高 HK$38
呢碟比高包最好影, 好文青FEEL, 顏值唔錯

味道上, 個麵包質感比較硬, 好結實, 表面有D籽好有咬口
呢個包打卡影相又靚, 味道又好, 推薦~

主食我地每人叫左一份醬燒雞髀飯 同埋甚摩汁牛仔骨飯

醬燒雞髀飯 HK$55

甚摩汁牛仔骨飯 HK$63

我最鍾意食牛仔骨, 但佢份量有D少, 如果再多D就更好
味道呢個甜味比較重, 汁好濃, 送飯唔錯, 但如果同雞脾相比, 雞脾份量同味道都出色好多

下次試其他野先~~~

2020-11-28
2020-11-28 221 浏览
峇里堂 前身係創立於1975年嘅峇里餐廳 以前我都未食過 喺今個月峇里堂喺佐敦重開 即刻襯住黃店懲罰祭去懲罰一下💛地方好大 而且兩旁都係我最鐘意嘅大窗 好舒服 本身自己好少食印尼菜 原來好正架😍◾印尼咖哩牛筋腩飯咖哩夠香唔會好辣 所以怕辣嘅人都可以食到 而且牛筋腩好稔啊🐂仲配咗咖哩嘅最佳拍檔薯仔 薯仔有輕輕煎過 食落更有口感◽印尼沙嗲炒豬肉飯本身我好鐘意食沙嗲 呢度嘅沙嗲做得夠香濃 豬肉切成絲狀🐷啱晒我呢種懶人 每一啖都有肉/醬/洋蔥/飯◾峇里堂海鮮煎呢個係有啲驚喜 因為未試過印尼煎餅 面頭係沙嗲醬 以蛋炒成嘅煎餅包住芽菜/蝦/貝柱… 好味😋◽Latte(Hot)意料之外印尼餐廳嘅咖啡都沖得好好飲整體我同朋友都好滿意 亦勾起咗我哋對印尼菜嘅研究 價錢仲好抵添 性價比超高⬆️
◾印尼咖哩牛筋腩飯
◽印尼沙嗲炒豬肉飯
◾峇里堂海鮮煎
◽Latte(Hot)
意料之外印尼餐廳嘅咖啡都沖得好好飲
2020-11-24 181 浏览
以前成日去峇里餐廳食嘢,估唔到而家搖身一變,變咗間文青外型,打卡餐廳。店內不乏年輕人,佢地有熱戀男女,男男,女女,三五知己,好多拎住部相機嚟打卡。以前喺附近讀書,成日嚟食,依家喺附近工作,仲可以食返讀書時嘅回憶,味道仍然很好,很有印尼風味。我特別鐘意食牛筋腩金貝飯,d飯金黃色,係出面食唔到嘅味道,而且都係五十幾蚊,食快餐店都唔止啦!而家仲有鮮奶咖啡,都係加15蚊啫。以前食過很多印尼茶,論性價比,峇里堂真的很高,而且環境唔錯,地點又近地鐵站,實用面積又大,仲有落地玻璃(有彌敦道景)。
  • 峇東牛肉金貝飯
印尼特色餐廳,峇里堂😆入到餐廳已經有驚喜☺️同我想像中嘅印尼餐廳有所不同🙈環境光猛簡潔,地方寬敞舒適👍基本上係特色Cafe嘅格調😚可以一邊品嚐印尼美食😋一邊欣賞尖沙咀彌敦道嘅街景😎真係好Chill,好Relax😇不變.招牌巴東牛展肉飯🐮$65不愧為招牌菜😛醬汁夠香,帶點辣🌶牛展大大舊,入口夠腍,勁入味😌牛味濃郁,肥瘦適中☺️真係好好食😛沙爹炒豬肉飯🐷$55另加$8,升級做金貝飯😆金貝飯即係黃薑飯😋沙爹醬絕對係靈魂所在🤤花生味夠香,惹味濃郁😍而且啖啖都食到花生碎🥜配埋鮮嫩嘅炒豬肉🐽真係食到停唔到口😋吃不停口.巴東牛肉A.O.P.牛角包🥐$38用上A.O.P牛油所製成😇酥脆外層嘅牛角包😋帶著香濃嘅牛油香😉配合微辣嘅巴東牛肉同清新嘅青瓜片🤓口感豐富,兩者感覺真係好夾😚藍花之伯爵茶☕️跟餐加$14玫瑰之香普洱🍵跟餐加$14峇里堂 (尖沙咀)尖沙咀彌敦道176號The Nate3樓
印尼特色餐廳,峇里堂😆
入到餐廳已經有驚喜☺️
同我想像中嘅印尼餐廳有所不同🙈
環境光猛簡潔,地方寬敞舒適👍
基本上係特色Cafe嘅格調😚

可以一邊品嚐印尼美食😋
一邊欣賞尖沙咀彌敦道嘅街景😎
真係好Chill,好Relax😇

不變.招牌巴東牛展肉飯🐮$65
不愧為招牌菜😛
醬汁夠香,帶點辣🌶

牛展大大舊,入口夠腍,勁入味😌
牛味濃郁,肥瘦適中☺️
真係好好食😛

沙爹炒豬肉飯🐷$55
另加$8,升級做金貝飯😆
金貝飯即係黃薑飯😋

沙爹醬絕對係靈魂所在🤤
花生味夠香,惹味濃郁😍
而且啖啖都食到花生碎🥜
配埋鮮嫩嘅炒豬肉🐽
真係食到停唔到口😋

吃不停口.巴東牛肉A.O.P.牛角包🥐$38
用上A.O.P牛油所製成😇
酥脆外層嘅牛角包😋
帶著香濃嘅牛油香😉

配合微辣嘅巴東牛肉同清新嘅青瓜片🤓
口感豐富,兩者感覺真係好夾😚

藍花之伯爵茶☕️跟餐加$14
玫瑰之香普洱🍵跟餐加$14

峇里堂 (尖沙咀)
尖沙咀彌敦道176號The Nate3樓
2020-11-23 91 浏览
自從廟街的峇里餐廳關閉後,一直有關注他們重開的消息。昨晚原本跟朋友一起去進餐但他臨時有事不能成行。今日我急不及待自己去了買了兩個外賣回家跟家人一齊品嚐。 巴東牛肉 係一道百吃不厭的菜色,香濃惹味唔辣,燜得淋滑的牛展肉一咬開即感到滑嫩的口感,滿口香濃,這就是峇里堂巴東牛肉的魅力。叫了一客浄巴東牛肉$108,份量頗多,另一客是巴東牛肉飯配金貝飯,金貝飯絕對唔係配角,它真是很好味道,金貝飯是用上新鮮椰汁、斑斕葉、香茅、檸檬葉等等再加上薑黃著色,煮出來口感煙韌,顏色又漂亮,增加食慾,有兩種飯可供選擇,有白米飯和金貝飯,如果選金貝飯要多加$8,這也是值得的。

2020-11-22 67 浏览
Very nice Bali food at an affordable price. The restaurant setting was also new and comfortable. Suitable for a place where you want to have a long conversation with your friends ! Can come with a group of friends for the snacks or drinks too ! Impressed
2020-11-22
2020-11-19 280 浏览
其實幫襯左呢度好多年,因為屋企人係華僑,舊年知道要結業好唔開心,香港地印尼菜真係已經買少見少。係ig見到重開,當然要重回一下舊地。店內裝修風格完全唔同哂,舊時係好暗既懷舊風,宜家變左時代風,非常光猛,落地大玻璃對住窗外樹木景,打卡一流。小妹個人比較中意呢種風格,但相信帶媽媽黎佢會話比較中意舊裝修但窗邊位好少,唔知可唔可以打電話留窗邊位呢個menu比以前刪減左野,但平時食開果堆野都仲有,以為新鋪一定會比以前加價,點知睇到d價仲平左,好驚訝黎張大合照先Menu上多左創意菜式,見到有巴東牛肉牛角包,而且咁岩比我見到新鮮熱辣焗出黎,唔係買現成貨,咁有誠意,小妹又勁中意食牛角包,即刻叫左一份。寫住牛角包係用A.O.P.牛油,牛油味好香,好鬆化,配埋巴東牛肉餡同青瓜增加口感,牛肉餡比得都唔吝嗇,好正,好想食多個下次想試下佢個豬肉bagel大包朋友食包係絕對唔飽,所以叫左個咖哩飯,咖哩好香,牛腩同牛筋都好冧店家無再做印尼糕點,改做甜品蛋糕,蛋糕好精緻,又唔會太甜梗係要黎返杯咖啡,Latte 15蚊咋一人一杯,仲好sweet咁整左兩個一套既公仔我地好靚呀食咗飯飲埋咖啡食埋蛋糕,兩個人都係160蚊,me

但窗邊位好少,唔知可唔可以打電話留窗邊位呢

黎張大合照先

巴東牛肉A.O.P.牛角包

下次想試下佢個豬肉bagel

咖哩牛筋腩飯

芒果熱情果mousse  cake

店家無再做印尼糕點,改做甜品蛋糕,蛋糕好精緻,又唔會太甜

Latte

梗係要黎返杯咖啡,Latte 15蚊咋

一人一杯,仲好sweet咁整左兩個一套既公仔我地
好靚呀

食咗飯飲埋咖啡食埋蛋糕,兩個人都係160蚊,menu寫住全日免加一。而且係All Day Menu,即係晚市都係呢個價,尖沙咀區黎講,個價真係平得幾緊要

好多野想試,見到隔離枱個咖央好靚,但太飽啦,下次再試

巴東牛肉A.O.P.牛角包
咖哩牛筋腩飯
芒果熱情果mousse  cake
Latte
峇里餐廳易名峇里堂重新出發。當然要上嚟棒場,餐單易幟改成「點心紙」的點餐模式。選擇上是豐儉由人,可簡可多,豐儉由人。餐廳地方比以前光猛舒適,很有時代感。縱使餐廳形象大改變,但是他們的吊燈依舊保留,據稱吊燈已經有四十多年的歷史。看來如假包換,還是同一批人經營。我選了一個角落坐下,餐廳比較靜謐,看來是因為新開,未有多人知道。今天點了我最喜歡的巴東牛肉金貝飯,然後再點一杯印尼咖啡。味道果然五十年不變的。我留意到餐點有巴東牛肉牛角包,下次一定要嘗試。
峇里餐廳易名峇里堂重新出發。

當然要上嚟棒場,餐單易幟改成「點心紙」的點餐模式。
選擇上是豐儉由人,可簡可多,豐儉由人。

餐廳地方比以前光猛舒適,很有時代感。

今天點了我最喜歡的巴東牛肉金貝飯,然後再點一杯印尼咖啡。

味道果然五十年不變的。

我留意到餐點有巴東牛肉牛角包,下次一定要嘗試。
巴東牛肉金貝飯
咖啡